НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 9:57 pm Вижте мненията без отговор
КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ТОЗИ ФОРУМ?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юни 15, 2007 10:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ДА ГО ХАКНЕ ЛИ?!

МИ НЕКА СЕ ОПИТА, ДЕ! НИЕ ЩЕ ГО ИЗЧАКАМЕ ДА СЕ Н****Е И ЩЕ ГО УРЕДИМ, КАКТО НИКОЙ ДО СЕГА НЕ ГО Е УРЕЖДАЛ!!!

Благодаря ти, Ревета, за бдителността, а и на теб Пенке, за прекрасния постинг!

Да сте ни живи и здрави и двечките!

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Чет Авг 16, 2007 10:36 pm
МнениеЗаглавие : ?????????...
Отговорете с цитат

Здравейте, аз съм нова тук, но определено ми допада форумчето, естествено и не само то. С времето ще имам възможност да преценя..хората тук.

ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ!

Laughing Razz Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 17, 2007 5:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако се нуждаеш от внимание, ако се нуждаеш от добър тон, съвет и хора, които могат да те разберат и изслушат, без да ги нагрубяваш и обиждаш, защото те няма да постъпят с теб по този начин ... значи си в десятката!

ДОБРЕ ДОШЛА!

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 18, 2007 7:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Защо наричаш форума с умалително - "форумче"? Това пренебрежително отношение ли означава? Laughing
ДеНиЦааа

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 19, 2007 6:07 pm
МнениеЗаглавие : ???
Отговорете с цитат

Блатодаря за гостоприемството и за добрия тон.
Ако е възможно МАГ СЕЛЕНА, би ли ми простила наглоста и лошия език който имах към вас в последно време???
Мисля, че разбра коя съм и аз разбирам много добре че не съм добре с главата,но се надявам да се реванширам по някакъв начин!

ЩЕ МИ ПРОСТИТЕ ЛИ? Question Question Question
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 19, 2007 6:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да ти прощавам ли, Дени???!!! Sad Shocked

Че има ли за какво да ти прощавам???!!! Shocked Sad

Ти не нараняваш мен, ти не обиждаш мен, с поведението си единствено съсипваш себе си - и нищо повече.

Помисли върху това!

Хабиш си енергията за безсмислени и безпредметни разговори, които не раждат нищо добро и от които не научаваш нищо полезно - ами то това е онзи нещастен и забравен, дори и от Бога, портал.

Ако ще си комуникираме, дай да го правим така, както трябва и както го правят цивилизованите и разбиращи се хора.

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 19, 2007 10:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да разбирам ли че мога да остана, ако се държа цивилизовано?
Разбира се донякаде си права, но все пак не мисля, че съм наранила себе си или че съм кръгла нула, ако ме разбираш правилно какво изкам да кажа!
Ще се държа дабре стига същото да получавам!

Laughing
МагНаско

Местожителство: Благоевград
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 20, 2007 1:46 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Shocked

ами то това е онзи нещастен и забравен, дори и от Бога, портал.

Интересно изказване за портала!!! Искам да ви попитам само едно нещо Селена / нали нямате нищо напротив че се обръщам към вас по име?/ та въпроса ми е следния: Хората който са настроени против вас в този портал дали случайно не са дошли от вашия сайт в него ??? Ако е така моля вземете си ги че на целия портал ни писна от тях!!!

Нямам нищо против вас но май обичате да плюете навсякъде или греша? ако греша моля извинете ме!

Желая ви всичко най-добро и израстване в професионален план.
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 20, 2007 12:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Относно потребителите,струва ми се че грешите.Всеки сайт си има аудитория,а ако има хора,от които е писнало на останалите,то където и да се подвиzават ефектът ще е същия - все ще писва на другите от тях.За такива случаи си има правила и начини - например тук няма хора от които да ни писва и ако се появят случайно,бързо изчезват.И нiкой никого не взима от един сайт в друг,всеки избира сам къде да ходи,стига да спазва добрия тон. Smile Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 20, 2007 12:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

МагНаско написа:

Хората който са настроени против вас в този портал дали случайно не са дошли от вашия сайт в него ??? Ако е така моля вземете си ги че на целия портал ни писна от тях!!!

Наско /нали нямате нищо против, че се обръщам къв вас по име?/,аз лично не можах да разбера какво имате в предвид - че някой от нас ходи в другия сайт, преоборудван с ново име като шпионин да сее раздори Laughing , или че изгонени от тук хора - отиват в последствие там и са ви писнали и на вас?И как точно да стане това "прибиране"?
ДеНиЦааа

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 20, 2007 10:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Селена неразбрах дали съм добре дошла или не?
Ще бъде ли възможно да ми отговориш? Rolling Eyes
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Авг 21, 2007 11:29 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

МагНаско написа:
Маг Селена написа:
Shocked

ами то това е онзи нещастен и забравен, дори и от Бога, портал.

Интересно изказване за портала!!! Искам да ви попитам само едно нещо Селена / нали нямате нищо напротив че се обръщам към вас по име?/ та въпроса ми е следния: Хората който са настроени против вас в този портал дали случайно не са дошли от вашия сайт в него ??? Ако е така моля вземете си ги че на целия портал ни писна от тях!!!

Нямам нищо против вас но май обичате да плюете навсякъде или греша? ако греша моля извинете ме!

Желая ви всичко най-добро и израстване в професионален план.

Здравейте, маг Наско! Smile

Аз нито се унижавам да се обърна така към Вас, вито се срамувам, важно е каква е вътрешната същност на човека, а не чак до там неговите окултни умения! Cool

Титлите не са чак толкова важни в това именно отношение, не мислите ли?!

Така, че нямам нищо против да се обръщате към мен по име! Smile Обичам и уважавам името си, т.е. и двете си имена. Smile

Хората, които са настроени против мен, лично аз мисля, че първо не са доволни от себе си и от собствените си реализации, преживели са прекалено много обиди и унижения, изтъкани са от прекалено много комплекси ъсщо, поради което и се държат с мен така агресивно.

Разбирам, че тяхното неразбиране относно това, което им говоря, ги кара да реагират неадекватно и да тълкуват, и приемат думите ми като обида!

А що се отнася до тези хора, които държат циничен и безкрайно брутален език, в портала де, щото тук няма да позволя подобни нещо, е възможно да са минали, поне двама-трима, мимиходом и през нашият сайт, то те къде ли не ходят подобни екземпляри, след което са или най-позорно натирени от него поради просташкото им и непристойно поведение естествено!!!

Така, че защо да си ги прибираме обратно?! Sad Разкарайте ги и от портала ви, какъв е проблема???!!! Sad

Да плюя навсякъде ли?! Ако имаш предвид предишния сайт в който бях, и който съществува благодарения на мен, защото админа му е един прекалено немарлив пияница, както и тънкопресметлив хитрец, който ме използва най-безогледно, (всъщност аз му позволих това - е, кармични уроци, какво да се прави!!!), да , там настина проявих агресия, но едва ли ще коментирам факта "защо го направих все пак?!".

Не понасям ЛЪЖАТА, ИЗМАМАТА И НАСИЛИЕТО, хм, ето още едни мои човешки недостатъци, с които явно трябва да се преборя, за да не реагирам така отривисто на тях!

Всъщност ... всеки си заслужава съдбата такава, каквато си я е сътворил все пак, нали така?!

Нямам намерения да правя обаче нито антиреклама, нито пък реклама на невежи некадърници, на мошенико-шарлатани и измамници, както и на убийци психофашисти ... сори ... Rolling Eyes

Наистина грешите в определението си, че плюя навсякъде, затова Ви и извинявам! Smile На грешка има и прошка. Smile

Желая Ви лек и приятен ден! Smile
Laughing

Пуснато наПуснато на: Вто Авг 21, 2007 11:36 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ДеНиЦааа написа:
Да разбирам ли че мога да остана, ако се държа цивилизовано?
Разбира се донякаде си права, но все пак не мисля, че съм наранила себе си или че съм кръгла нула, ако ме разбираш правилно какво изкам да кажа!
Ще се държа дабре стига същото да получавам!

Laughing

Здравей, Дени! Smile

Денят е хубав и приятен, не смяташ ли?! Smile И защо трябва да си го разваляме с нападки, квалификации, арогантност, брутални цинизми, обиди и т.н. простащини, нали така?! Smile

Всичко зависи от теб и твоите добри намерения!

Казах ти, че тук сме на принципа: "Каквото повикало, такова се обадило."

И ако не се държиш така, както го правиш в "онзи портал", моля .. заповядай! Sad

Ще се радваме на присъствието на още един потребител, който има намерения да промени себе си в положителните тенденции!!! Smile

Желая ти лек и приятен ден! Smile

Пуснато наПуснато на: Вто Авг 21, 2007 11:50 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
МагНаско написа:

Хората който са настроени против вас в този портал дали случайно не са дошли от вашия сайт в него ??? Ако е така моля вземете си ги че на целия портал ни писна от тях!!!

Наско /нали нямате нищо против, че се обръщам къв вас по име?/,аз лично не можах да разбера какво имате в предвид - че някой от нас ходи в другия сайт, преоборудван с ново име като шпионин да сее раздори Laughing , или че изгонени от тук хора - отиват в последствие там и са ви писнали и на вас?И как точно да стане това "прибиране"?

Пенка, ще ти поясна: Маг Наско говори за портала на Маджикаура, а не за онзи нещастен и перверзен до безумие сайт, дето сега са го накичили като коледна елха, и се опитват да го направят и него на "портал".

А това е онзи маг Наско дето го изпорти админа на "коледната елха" и го натопи пред мен, заради онова "индиго" ... кикикикики ... извинявам се, ама не мога да се сдържа да не се посмея пък ... то нали знаеш, на лъжата краката са къси!!! Laughing

А "преоборудването" по-скоро с нови никове всички знаем на кого всъщност са присъщи, ама не ми се коментира вече патологията на всякакви алчни и нещастни в алчността си същества.

Пък и всички тук постоянни потребители знаем кои се маскират насам-натам и се мяткат из цялото нетпространството, за да избиват комплексите и лудостта си ... нали така?! Razz Rolling Eyes

Според една научна американска институция те всички до един са диссоциални емоционални енергийни вампири, които агонизират от недостиг на ПРАНА или ЧИ, и поради тази причина непрекъснато се чудят кого и къде да провокират, за да се насмучат до пълно повръщане на чистичка енергия.

Нека не ги храним с нашата!!!

Very Happy

Местожителство: Благоевград
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 21, 2007 1:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
penka написа:
МагНаско написа:

Пенка, ще ти поясна: Маг Наско говори за портала на Маджикаура, а не за онзи нещастен и перверзен до безумие сайт, дето сега са го накичили като коледна елха, и се опитват да го направят и него на "портал".

А това е онзи маг Наско дето го изпорти админа на "коледната елха" и го натопи пред мен, заради онова "индиго" ... кикикикики ... извинявам се, ама не мога да се сдържа да не се посмея пък ... то нали знаеш, на лъжата краката са къси!!! Laughing

А "преоборудването" по-скоро с нови никове всички знаем на кого всъщност са присъщи, ама не ми се коментира вече патологията на всякакви алчни и нещастни в алчността си същества.

Пък и всички тук постоянни потребители знаем кои се маскират насам-натам и се мяткат из цялото нетпространството, за да избиват комплексите и лудостта си ... нали така?! Razz Rolling Eyes

Според една научна американска институция те всички до един са диссоциални емоционални енергийни вампири, които агонизират от недостиг на ПРАНА или ЧИ, и поради тази причина непрекъснато се чудят кого и къде да провокират, за да се насмучат до пълно повръщане на чистичка енергия.

Нека не ги храним с нашата!!!

Very Happy

Нещо не разбирам за какво са ме портили?!? А що се отнася за коледната елха на този етап не бих искал да я коментирам Smile Confused

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта