|
Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 5:59 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Че лекарите трябва да са учтиви-2 мнения няма!Трябва!Но ако знаете и колко "компетентни'' пациенти и близки на последните има...
Майка ми и леля ми бяха медицински сестри,та съм чувал какви ли не истории на "по-умни от лекарите".Не доктори,ами направо професори!
А тоя лекар няма място сред "Бялото братство"! |
Не приемай чак така лично нещата, Ауданннеееййййй ...
Но ... ще ти кажа само едно - аз винаги отивам с точната си дигноза при лекаря и се радвам, че сега имам все пак някакъв избор.
Защото по тоталитарно време ме отпращаха някои "вещи" лекари с високо мнение за себе и още по-висок и непреодолим мързел и цинизъм: "Тая пък си гледала лайната, какви гнусни хора само?!"
Та както изпражненията, така и урината са най-добрите индикатори за здравето на човека.
Това е всеизвестно и е неоспорим факт още от дълбока древност, та чак до наши дни. Това са и основните отделителни екстременти и в днешното време, които се изследват най-вече и от медиците.
Тогава никой не прие моето виждане по въпроса, поради което си страдам и до ден-днешен от немарливостта и невежеството злобно на медицински сестри, и лекари.
Нищо лично, има и досадници, както и хипохондрици, но те не са чак толкова много, че да додеят на медиците.
А медицината на държавно ниво, пък и не само, у нас, е под всякаква критика!
Всички видяхме какво е натворил шефа на "Бърза помощ" ... хайде, холан ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 10:51 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами пожелавам на ВСИЧКИ да са живи и здрави и да не им се налага да ползват здравна помощ, за която се плаща не двойно, а петорно (плюс бакшиша на фармацевтичните компании, да не забравяме) |
|
|
|
|
|
katysto
Местожителство: Burgas
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 9:55 am
Заглавие :
|
|
|
Благодаря ти за пожеланията reveta.
И аз се присъединявам към това пожелание и се надявам, че колкото повече хора мислят еднакво, толкова по-голяма е вероятността това да се случи.
Спорен и хубав дена на всички. |
|
_________________ Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение. |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|