НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 2:59 pm Вижте мненията без отговор
Нумерология
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Авг 25, 2007 5:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Никой не отрича Христовото дело,но освен него и преди него е имало и други /нали няма да го отречете/, и може би още ще има - мнозина го вярват и искат да е така/,че както е тръгнал светът,май има въпиюща нужда от появата на един нов учител и спасител,въпреки,че може вече и да не го заслужаваме,все пак преди 2000 г.сигурно е имало някаква надежда за човечеството като цяло,но то за този период от време не само,че не е напреднало в своето духовно развитие,а даже напротив.
А Вас никой не ви гони от форума,Вие решавате дали да бъдете тук или не,хората са добронамерени и ако нечии мнения не съвпадат не е беда,всеки се учи от другите.Що се отнася до числата 11 и 22,познавам не едун човек с тях /мисля,че и въвй форума има потребители,носители на такива числа/,дори нещо повече,съдбовно съм била обвързана с такъв човек,та имам някаква представа за какво става въпрос.Няма да навлизам в подробности,защото е лично,но мисля,че за някои неща Мааг Селена май е права за характеристиките.Но не мисля,че трябва да се мерим кой е по-по-най и според кой какво число си има - дали е велико или не. Rolling Eyes Cool Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
tarizanova

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 25, 2007 8:29 pm
МнениеЗаглавие : ok
Отговорете с цитат

Smile
Smile
Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 25, 2007 8:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

че и аз имам числото 11 в рождената си дата, но никога не съм била любопитна да го разнищвам какво е, що е. Cool
tarizanova

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 25, 2007 10:50 pm
МнениеЗаглавие : Chislata
Отговорете с цитат

Става въпрос за значението на числата като съдбовен път и се получават като сбор от рожденната дата. Например 20.06.1983
2+6+1+9+8+3=29
2+9=11
1,2,3,4,5,6,7,8,9,11 и 22 като всяко число си носи своя заряд и мисия и нито едно не е по малко важно или значимо от останалите!
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 25, 2007 11:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да,за едно и също нещо явно говорим - сборът от цифрите в рождентата дата.Освен това влияят и самите цифри,комбинациите между тях,кои се повтарят,колко пъти и т.н. Всичко има значение.И аз съм чела,че личните числа 11 и 22 са силно кармични,ако мога така да се изразя. Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 10:26 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ми то на тази дата са се родили сума ти народ по земята /както и на всяка друга/.Те всичките ли са толкова "кармични" и "велики"? Rolling Eyes На мен ми се струва по-правилно да търсим истината и познанието в цялостното възприятие за нещата, а не да се вторачваме в сбор от цифри /не че омаловажавам нумерологията, но това все пак е доста едностранчиво/...Със сигурност има много други и не по-малко важни фактори, които влияят, определят, дават характеристика и т.н.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 10:45 am
МнениеЗаглавие : Re: 11 i drugite neshta
Отговорете с цитат

tarizanova написа:
А-а-а обет за малчание и аз бях сигурна че трябва да е нещо такова Smile Не знам от коя религия или "сбирка" си черпите информацията!?
Христос е раздавал знание,мъдрост,сила и светлина защото това е Богуугодно а не защото му е било комфортно да го разпъват на кръста!!!
Иначе по форумите никаква информация не получих,само обичайните заподозрени.....
Wink И така защо мислите че питам защото не знам??? Razz
11 и 22 правят изключение защото са така наречените царски или господарски числа и ако ги нямате това е съвсем нормално! дават се на мнoгoкратно прераждалите се. 22 е самото съвършенство ако може така да се каже,тези числа носят силен заряд- съчетание от знание,сила и доблест. Е това е най общо!
Няма повече да ви се пречкам във форума.Останете си със здраве
Smile

Цитат:
А-а-а обет за малчание и аз бях сигурна че трябва да е нещо такова Smile Не знам от коя религия или "сбирка" си черпите информацията!?

Никак не е добре това, че се подигравате с обета, а уж претендирате за позитивни лични носители в себе си!!!

Не изповядвам никаква религия, за Бога, защото всяка една религия е ЗАБЛУЖДУНИЕ. Бога е един, единиство, той е всичко и ние сме в това всичко, както сме и породени от същото него. А всички религия пораждат разделение, оттам войни и ... следоватлено унищожение.

Секта ли?! По-коро Ви е държите тон, сякаш сте във секта. Само на сектите и в тях е присъщо раболепничеството и богоугодието.

Защо светотатствате за Бога?! Христос е вършил дела не защото те са били Богоугодни, защото богоугодството е лицемерие.

Христос е бил Възнесен Учител, който е разпространявал Духовното Познание и Учение, и е бил разпнат на кръста не за да изкупи човешките грехове (това е изключително просташко и невежо твърдение за заблудени глупци).

ТОЙ Е БИЛ РАЗПНАТ ОТ ТОТАЛНОТО НЕВЕЖЕСТВО, В КОЕТО Е ТЪНЕЛО (и все още тъне и до днес!!!) НА САМОТО ЧОВЕЧЕСТВО и поради този факт, същото това човечество днес си сърба горещите кармични попари чрез жестоки страдания.

Та ... откъде черпя информацията си ли?! Там откъдето я черпят всички Посветени от моя ранг (не, няма да Ви кажа какъв е той, защото това има значение единствено и само за мен, а не за другите!!!).

Е, ще проявя едно снизхождение все пак ... черпя я от Висшите Духовни нива на Акаша! И съм дала обет да мълча, защото един Посветен Учител е казал някога си относно подобен род информация следното: "Знай, смей, искай и ... мълчи."

Така, че запазете ехидната си злоба и ирония за себе си! Rolling Eyes

Пак повтарям: числата 11 и 22 не са изключителни числа, ТЕ СА ПРОСТО СВЕЩЕНИ ЧИСЛА и нищо повече.

Като "царски и господарски" могат да ги определят хора, които са в по-низшите духовни сфери и не боравят с по-точни понятия, защото живеят в заблуждения. Това просто е глупава терминология - игра на думи за непосветените, за да се предава излишна многозначителност на нещото си - било на числата или на самия техен "тълкувател".

Цитат:
... дават се на мнoгoкратно прераждалите се.

Това е абсолютно несъстоятелен и неверен израз - първо НИЩО И НА НИКОГО НЕ СЕ "ДАВА". Второ - не е никакво достойство или предимство някой си да твърди, че се е прераждал многократно, защото многократно се прераждат преди всичко нисшите духове. С това ли се гордеете?!

Не, не се гордейте, защото те не са критерий на прекалено много придобити опитности, защото ако беше така, тези нисши духове просто нямаше да се прераждат, а щяха да пребивават в изключително Висшите нива, където душите не се прераждат. Такъв е бил и е Христос, Буда и т.н.

Те идват изключително рядко на Земята в плътни физически тела само, за да донесат Духовни Познания, чрез които да извадят нещастното човечество от собствените му заблуди и илюзорни възприятия, наречени майя.

Цитат:
22 е самото съвършенство ако може така да се каже,тези числа носят силен заряд- съчетание от знание,сила и доблест. Е това е най общо!

Самото СЪВЪРШЕСТВО е Бога, а не Вашите глупави твърдения, породени от заблудите Ви и извънредно голямото Ви Его, което просто Ви размазва на съставните Ви елементи. Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 11:06 am
МнениеЗаглавие : Re: Hristos
Отговорете с цитат

tarizanova написа:
Не мога да повярвам как някои може да се осмели да отрече Христовото дело!!!
Ако някога в далечни времена е живял благороден самарянин,то трябва да е бил Христос
И дори да не е получавал факс от отвъдното,както много към днешна дата твърдят то е направил най глобалната положителна реформа каквато историята познава!!! И ако на някои не му достига нещо да разбере това дело то може и да не си го набави Sad

Цитат:
Ако някога в далечни времена е живял благороден самарянин,то трябва да е бил Христос

Точно на това му се казва СВЕТОТАТСВЕНО КОЩУНСТВО!!! Shocked Shocked Shocked

Казах вече ... и си го набийте в ума, че ХРИСТОС Е ВЪЗНЕСЕН УЧИТЕЛ, за какви самаряни бълнувате?! Shocked Sad

Цитат:
глобалната положителна реформа каквато историята познава!!!

Що за неправдоподобен и невеж израз???!!! Shocked Вие знаете ли или пък не Ви ли е хрумвало "СЛУЧАЙНО" някога, че Христос никога не е бил християнин?!

След неговото Учение буквално е настъпило окончателното деградиране на духовно равнище, защото от това Велико Духовно Учение са изградили системата наречена "християнска религия", в името на която кръстоносците, а и не само те са избили милиони хора!!! Така, че всяка религия е една най-порочна верига и машина за убийства, и държане в ПЪЛНО подчинение на масите. Razz

Shocked Shocked Shocked
Цитат:
И ако на някои не му достига нещо да разбере това дело то може и да не си го набави
Shocked Shocked Shocked

На Вас определено не Ви стигат нужните Познания, впрочем Вие никога не сте се докосвали до тях, защото те са едновременно СЪКРОВЕНИ И СВЕЩЕНИ!!! Поведението Ви говори, че не Ви стига дори и възпитание, не Ви достига дори и себеконтрол , което включва и унищожителните Ви емоционални взривове ... Shocked, които просто е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ГИ "НАБАВИТЕ".

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 11:30 am
МнениеЗаглавие : Re: Chislata
Отговорете с цитат

tarizanova написа:
Става въпрос за значението на числата като съдбовен път и се получават като сбор от рожденната дата. Например 20.06.1983
2+6+1+9+8+3=29
2+9=11
1,2,3,4,5,6,7,8,9,11 и 22 като всяко число си носи своя заряд и мисия и нито едно не е по малко важно или значимо от останалите!

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ГОВОРИТЕ АМА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НАПРАВО!!! Evil or Very Mad

Я ИДЕТЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ И МАМИТЕ С НЕЗНАНИЕТО СИ ХОРА, КОИТО НЕ СА И ЧУВАЛИ ДОРИ ЗА НУМЕРУЛОГИЯ ... Evil or Very Mad НА ТЯХ МОЖЕТЕ ДА ГИ ПРЕДАВАТЕ ТИЯ, но на мен НЕ!

Числото на "съдбовния път"" (това е изкълчено и нелепо сборно понятие от две значителни определения - житейски път и съдба, които са абсолютно различни едно от друго) ... та това "Ваше число" не е редуциран сбор от рожденната дата на човека!!! Rolling Eyes Laughing

Това е много груба грешка от Ваша страна!!!!!!!!!

Но ... явно това сте научила от булеварната литература на "всеки един ъгъл" ... сори, нищо лично, но твърде лъжовно, а и още по-измамно от Ваша страна действие, мислене, и разбиране.

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 12:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Я дай другата буза,тогава! Twisted Evil

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 12:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

..туй за "знаещата" се отнасяше,дето вече нямала нужда от учене Laughing
Мда,т.нар. "христианство" създава фарисеят Саул от град Тарс (по-известен като св. Павел).Той е прозрял,че това може да стане учение за зарибяване на неевреи към юдаизма.Това е положението!Затова и юдаистите считат християните за слуги,по-долни от животните!Да,не се учудвайте.И са си напълно прави!!!

А това "Кесаревото-кесарю,божието=богу!",случайно да го виждате някъде?Ами ДЪРЖАВАТА!!! Ватикана защо съществува,тогава?

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 1:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Знам, че за нея става въпрос ... но е добре и другите да го знаят! Wink Laughing

Бравус ... за останалото написано от теб в темата! Very Happy

И аз имам какво още да добавя за тази дама ... Rolling Eyes

Ми не мога де са сдържа, к,во ся ... Laughing

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 2:01 pm
МнениеЗаглавие : Re: 11 i drugite neshta
Отговорете с цитат

В който и аспект да го сложите числото 22, то изобщо не означава туй, което твърдите Вие, уважаема tarizanova. Напротив ... съвсем обратното е ... и граничи с лична унищожителност преди всичко.

Не, че числата 11 и 22 не носят и положителни вибрации, но те са твърде малко в сравнение с отрицателните, които буквално са метежни и унищожителни!!!

Още повече пък, че нито едно число в нумерологията не се разглежда и тълкува като самостоятелна единица!!!

Що се отнася по принцип до числото 11 мога да кажа, че неговото значение е свързано със следните отрицателни качества: силно изразен авторитаризъм при човек, който живее и разбира живота едниствено и само според собствената си логика и усмотрение (други за него не съществуват); този човек определено е склонен към крайности съпроводени с различни колебания; неговият характер и психика са изключително неуравновесени и белязани с дълбока изразена амбивалентност; ако числото е съотнесено към жена, то е показателно със силно изразен КОМПЛЕКС НА ЕЛЕКТРА.

И обратно - за мъж става въпрос пък за Едипов комплекс.

НО ПОДЧЕРТАВАМ С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЧЕ ТО СЕ ТЪЛКУВА ПО ТОЗИ НАЧИН В МНОГО СПЕЦИАЛЕН СЪВПАД С ДРУГИ ЧИСЛА, СВЪРЗАНИ НАИСТИНА С МНОГО ДРЕВНИ ТЕХНИКИ, КОИТО ТУК В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ ОСВЕН МЕН НЕ ГИ ЗНАЕ!!!

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВСЪЩНОСТ КОМПЛЕКСА НА ЕЛЕКТРА СПОРЕД ФРОЙД? Това вече е психология ...

Според него в началото на своето развитие, момиченцето е привързано към майка си. След това към 5 годишната си възраст, то открива анатомичната разлика в половете и реагира на отсъствието на пенис по своеобразен начин - чрез комплекс за кастрация, т.е. полова ощетеност.

Детското отношение го отвежда до мисълта, че е несправедливо "лишено", поради което е в състояние да намрази своя пол, смятайки го за по-низш.

В този случай комплекса приема формата на срам и отричане от своята женственост и малкото момиче започва още повече да обича баща си, желаейки да прилича на него.

В други случаи детето развива мъжки наклонности когато:
- те са били признати в семейството или обществото;
- има брат, който е обект на възхищение от страна на родителите;
- има майка с изявена мъжка полярност (Анимус);
- детето е пренебрегвано или е лишено от нежност в семейството.

Този комплекс намира проявление и при числото 22 в изчислената от Вас позиция, която Вие не знаете изобщо към кой аспект всъщност се съотнася, а и аз няма да Ви кажа, разбира се, тази очевадна тайна.

В същия този аспект що се отнася до положителните тенденции може да се каже следното: свръхоригиналничене, което губи значение в проявленията на личната индивидуалност; груба сила и решителност; работохолизъм, понякога бзсмислен.

Това съответствие съвпада и с числото 22 - и в позивите, и в негативите му, но там вече отрицателните тенденции буквално са унищожителни.

Ееееее ... няма пък да Ви ги кажа, но ще открехна само мъничко крайчеца на завесата: изразени нервно-психични разстройства и хормонални отклонения!!!

Но за числото 22 може да се изпише цял един трактат, така че това, което съм казала е валидно до толкова, доколкото мога да го изтълкувам само аз, защото знам просто как ... сори.

Хей ... не си мислете, че съм нарушила обета си, нееее, не съм ... защото никой от вас не знае в кой аспект точно се разглеждат тези значения!!!

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Сеп 09, 2007 10:23 pm; мнението е било променяно общо 8 пъти

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 2:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз съм с Път на Живота 11,ама съм се изхитрил да си избера такива родители,та да не развия Едиповия комплексWink
"Който може го може!" Cool
Но другите неща са верни,ако човек не се погледне "отстрани".Тогава 'изтрезнява''.

Т.е. ,както каза и Маг Селена,няма лоши и добри числа.Има само неизползвани възможности.а за 11 и 22 те са малко вповечко.съответно и опасноститемот всякакво естество.Поне тъй ми се струва на мен,от личен опит Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 2:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool За теб знаех.Има и други хора около мен,някои много близки,и много съвпадения...Въобще около мен всичко с датите и числата все се базира на някакви "съвпадения",колкото и да не ми се ще.Хич не искам да се настройвам фаталистично,преди не отдавах значение на тези неща,но много такива се получиха и продължават... Rolling Eyes
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта