НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 7:40 pm Вижте мненията без отговор
Уринотерапия
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Орлин Баев




Регистриран на: 06 Авг 2007
Мнения: 40
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 11:54 am
МнениеЗаглавие : ????????????
Отговорете с цитат

Преди време прочетох доста от книжките наМалахов - тогава го нямаше още на български и четох на руски. Сигурен съм, че сега има много други автори, които пишат за уринотерапията. Доколкото знам, тя е доказано ефективна за камъни в бъбреците, усилва ефекта на лечебните постове, спомага за стопяването на туморни образования, подсилва енергетиката на организма, действа добре дори на зъбите. Йогите използват уринотерапията от хилядолетия профилактично за ускоряване на процеса на медитация при работа с вътрешната сила - защото при обратния прием на урина се връща доза енергия!
Урината се прилага и външно, чрез обтриване на преварена до 1/4 от първоначалното количество урина. Според Малахов това е дори още по-ефективно и лекува не само кожни проблеми, а при абсорбцията от кожата - и много други болести! Може да се ползва като спомагателен метод при широк кръг симптоми!
Нямам под ръка книги за това в момента. Какво знаете за уринотерапията? Изпробвали ли сте я върху себе си или върху пациентите си?

В накои случаи уринотерапията работи като някакво чудо и е по-силна от всякакви медикаменти. Работи много мощно при различни кожни обриви, включително и при херпеси! Знам от опит! Веднъж гледах предаване по дискавъри - как в Китай в един голям казан изваряват десетки литри урина, докато накрая получат известно количество кристалчета - продават ги много скъпо и казват, че са много мощни естествени стероиди и имуномодулатори! Веднъж пробвах да повторя в домашни условия тази древна и много добре позната на изток методика на народната медицина - обаче така мирише, та се не трае ... отказах се! Това обаче е идея за хората, отглеждащи животни за различни продукции - така както се използва млякото - може и урината - за получаване на подобни медикаменти, които всъщност са силни естествени стероиди и хормонални добавки (вероятно във въпросните кристалчета има много на брой концентрирани вещества). Вероятно идеята звучи странно, но нима по-малко странни са "продуктите", които традиционно се получават от животните - такива като месо и органи за хранителна консумация? Или кожа за чанти и куфари? Или превръщането на животните в машини за яйца и мляко или раждане? Ако подобно извличане се прави по подходящ и професионален начин, полученият продукт ще има общо с урината толкова, колкото гъсеницата с пеперудата!
Обикновено на такива теми не се говори открито поради задръжките на хората - на изток обаче са известни отдавна. В Агни Йога например се говори за действието на бобровата урина, както и за естествения мускус, отделян от жлезите на специална порода мускусен бик (може би беше овен). Знае се например от всеки за лечебното действие на кучешката слюнка. Въобще и по отношение на животните, както и с билките има много дълбоки тайни, които се знаят не от всеки!

Аз имам само собствен опит с този метод и затова не мога да говоря по принцип. Всъщност знам за една жена, която с компресис преварена до 1/4 урина на марля и глина плюс вътрешно приемане на урина плюс пост на череши за 20 дни премахна бучка на гърдата. Тя казваше е е рак. После от хора съмняващи се чух, че може да е било само мастно образование - не знам.
Аз лично преди време се бях запалил много по метода - нямах никакви негативни последици - никога! Но и за положителни не знам да съм имал. То не че имахнещо да лекувам де ...
Сега ми се случва понякога, от време на време, тайничко smile.gif, да приема една чаша сутрешна урина - чувството е сякаш си приел 1000 мг. витамин Ц. Светва ти - поне за малко. Или подобно на лекарството ноо тропил (не съм много сигурен за името), което подобрява мозъчното кръвообращение, само че с по-кратък ефект. Като цяло съм голям фен на метода, а и въобще на природните средства. Но - ако се прекалява с месото или наистина има силно замърсяване в организма по някакви причини - може би е опасно - това не знам!
Отвращението от урината идва от ранните години - от аналния стадий на психосексуалното развитие, когато детето насила бива учено да се дистанцира от дотогава нормалните за него отделяния. Колкото по-строга е била майката, толкова по-педантичен и ананкастен е човек. Ако е била по-толерантна, човек е по-артистичен и свободен психически! Това са дълбоки заложби. Всъщност с уринотерапията човек интегрира в съзнанието си една част от изтласканите в свръхаза (по Фройд) комплекси и се освобождава, поне донякъде от дълбоко заложени в него наличности. МОже това да е част от лечебния ефект, поне психически! Плюс върнатата енергия, плюс върнатите стероиди, плюс прочистването!
Обаче има голяма разлика каква храна си ял и колко и качеството на урината. Като и колко вода си пил. Ако си пил малко и си ял прекомерно и какво ли не - урината става леле мале - отровна. АКо обаче си на пшлодове и си пил доста чай - става буквално като "Жива Вода" - действително стимулира мозъка! Чувства се веднага, като енергийна доза. Обаче преминава бързо това усещане, за съжаление...
А - освен всичко друго, лекува синузит при смъркане! ...
Сега - ако някой се гнуси четейки тази тема - да си прегледа връзката между съзнавано - несъзнавано и изтласканите психични компоненти ! Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 12:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ефекта от уринотерапията просто е невероятен и поразителен!

За какви задръжки говориш?!

Та хората все повече предпочитат да се лекуват по нетрадиционни начини ...

Знаеш ли колко хора се лекуват по този начин ... с уринотерапията?!

Да, тя лекува наистина ракови заболявания. Познавам системата на Малахов и Востоков. Препоръчвала съм не на един човек как да се лекува по нея. Резултатие са били поразителни.

Но ... лично аз не се занимавам с лечение, ползвам методите на хора, които го правят, както съответно и ги препоръчвам на нуждаещи се.

А пък за лечебните свойства на урината от различните животни нещата са още по-уникални и невероятно действащи.

Ами ... животните вместо да бъдат убивани, могат да бъдат използвани за подобен род лечения.

Знаеш ли, че една колежка, която е била посветена в Индия в един ашрам в тайнствата на аюрведа, е била излекувана с ... изпражненията от овцете в едно дървено корито заедно със специално приготвена урина?!

Била е намляна при една жестока катастрофа на основните си и съставни елементи - кости, мускули и т.н. жизнени органи.

Лукавали са и с уринотерапия - там, в Индия, в ашрама - при "простите" индийци, а не при "умните" българи ...

Жива, здрава и права е ...Има си уникален син и избяга от България като видя какво става из нея.

Сега работи много успешно в чужбина.

Това е.

Ограниченият човешки ум не може да разбира правилно нещата от живота и вселенските закономерности. Невежество - какво да се прави!

То е убило толкова много Велики Посветени Учители - включително и Ошо.

Него нали пък са го утровили с талий?!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
viki




Регистриран на: 01 Яну 2007
Мнения: 176
Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 2:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Спомням си ... майка ми ми е разказвала, че като малка си играла с един патрон от някаква пушка на дядо си и както си играла изведнъж капсулата изстреляла парче олово... пробило част от ръката и, белега все още стои... та тогава нейната баба и казала веднага да отиде в тоалетната и да пишка върху раната... кръвотечението бързо намаляло ... а било страшно Sad ... старите хора са имали много много повече познания от нас сега.

_________________
<< За да видиш дъгата, трябва да се примириш с дъжда >>
<< Това, което не ни убива ни прави по-силни>>
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
reveta




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 826
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 7:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Урината е доказано лечебно и дезинфекционно средство. Древните римляни са прали дрехите си не с какво да е, а с урина, която се продавала скъпо и прескъпо. Wink (тогава те не са познавали сапуна). Прочетете тук ако не вярвате (сайта е на мой колега, чието хоби е Древния Рим)
Но! Когато урината се прилага за лечение и терапия, обезателно трябва да е своя собствена и на никой друг. Embarassed
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 11:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Чувал съм,че в Индия използвали кравешка или от бебе.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 11:52 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Чувал съм,че в Индия използвали кравешка или от бебе.


Да - особено тази на бебето е изключително лековита за хората, защото тя е най-чиста и в нея липсват хормоните като елемент.

Тази на кравата пък има други лечебни свойства.

Може да се приспъпва към лечение с урина не само със собствената, но и със животинската - стига човек да има достатъчно познания в областта, защото нещата са много деликатни в тази област.

Както вече казах, моята колежка е лекувана с овчи изпражнения и овча урина - в един ашрам в Хималаите, където тя е била обучена и в древната наука аюрведа.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov