НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 6:36 pm Вижте мненията без отговор
Спамът също влияе върху здравето
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Окт 03, 2007 2:08 pm
МнениеЗаглавие : ?????? ???? ????? ????? ????????
Отговорете с цитат

Спамът е способен да влияе на физическото състояние на хората, които всеки ден обработват електронни писма. В някои случаи това влияние е положително, в някои - не, показва изследването на канадски учени.
Според тях получателите на спам, който пропагандира здравословен начин на живот, т.е. спортни занимания, правилно хранене, липса на вредни навици и т.н. след 3 месеца са показвали по-добро здраве и положителни за здравето навици, отколкото преди.
За сметка на това тези, които са били атакувани предимно от рекламни спам-съобщения, които пропагандират някаква покупка, са увеличавали теглото си, твърдят канадските учени от Университета на Алберта (University of Alberta, цитирани от ВВС.

Rolling Eyes На това му се вика новина.В един от е-мейладресите ми ежедневно ме заливат със СПАМ-ове,има си отделна папка и там си ги и трият после,не се занимавам с тях,само следя да не попадне в групата и някое читаво писмо,затова не съм предприела и блокаж.Когато се започна тази история,се зaглеждах от любопитство,те са на английски де,но ми направи впечатление,че бяха предназначени за мъже - отнасяха за неща като виaгра и какви ли не средства за увеличаване на размера дето според едни имал значение,а според други - не.Та на мен нито ми вредят,нито ми помагат.А,напоследък в друго адресче от време на време понякога ми пускат и линкове за геймърско сайтче,който се интересува от разни игри,мога да му ги препратя,ако не съм ги изтрила. Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov