НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 2:19 am Вижте мненията без отговор
Земята съжителства с паралелни светове
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 13, 2007 9:08 pm
МнениеЗаглавие : ?????? ??????????? ? ????????? ???????
Отговорете с цитат

На пресконференция тези дни Ернст Мулдашев хвърли поредната си бомба: египетските пирамиди са построени от хора, чиито статуи може да се видят в страната на Тутанкамон. "Това са люде от паралелни светове, именно тях древните египтяни смятали за богове".

Любопитно е, че религиите признават съществуването на тези паралелни светове. В Корана например се посочва, че те са 1000. Според съвременни учени пък вселените, успоредни на нашата, са невидими и неосезаеми за нас, тъй като се намират в друго пространствено измерение.
Проф. Мулдашев и неговите сътрудници смятат, че те не са изолирани от нашия свят, че "живеят" с нас.

На същото мнение са и доста физици. Те твърдят, че в тримерното пространство веществото наподобява триъгълник, а в обемно изражение - тетраедър. В четиримерното пространство то съответства на два триъгълника, съединени в правоъгълник, а в обемно изражение е октаедър (геометрично тяло с осем стени). И т.н.


Руските учени са убедени, че материята на паралелните светове е проницаема за нас, понеже по принцип е празна, но не можем да я зърнем, защото е невидима както заобикалящия ни въздух.


Анализирайки тибетския Град на боговете, който посетиха преди няколко години, те допускат, че има както тримерна, така и четиримерна, петмерна и шестмерна Земя. При това тези космически тела съществуват заедно, показват изчисленията им.


Има ли факти, потвърждаващи наличието на паралелни светове,
населени с живи разумни същества? "В десетки древноегипетски легенди често се споменава за невидими хора (богове), които периодично се материализират. Науката разполага с данни, че тези люде, чийто ръст бил огромен, смятали себе си за жители на Земята, а не за пришълци от други планети. Те са ни оставили спомен за себе си - статуи в натурална големина", продължава проф. Мулдашев.


На журналистически въпрос защо смята, че познатите в цял свят грамадни статуи в Египет са дело на хора от паралелни светове, а не на коренното население, той отговори така: "Бронзовите длета на древните жители на тази държава не са могли да постигнат наблюдаваното от нас съвършенство.


Всички скулптори, с които съм се консултирал, твърдят, че със старинните инструменти не може да се постигне такова съвършенство".
Той е прав. Поразяващ е например размерът на въпросните статуи: 27-метровите колоси, седнали в храма Абу-Симбел, са съпоставими с 10-етажна постройка.

Акад. Мулдашев е убеден, че конкурент на тези гиганти е само загадъчната статуя на "четящия човек" в тибетския Град на боговете. Твърде съмнително е, че с помощта на примитивните технологии преди няколко хиляди години е било възможно създаването на такива чудеса.


Учените от екипа на световноизвестния учен смятат, че уредите, използвани за направата на статуите са изобразени на самите каменни колоси. Главата на всеки от тях е украсена с "корона", която е по-скоро устройство, преобразуващо мозъчната (психичната) енергия в други видове енергия (механична, електрическа и т.н.). На брадичката също има някакъв прибор. В ръцете си гигантите държат нещо подобно на джойстик.

"Съмняваме се, че това са прости украшения, отдавна се убедихме, че древните хора са използвали предимно психичната енергия, за това говорят и много легенди", казва проф. Тимофей Никитин, зам.-ръководител на експедицията.


По всяка вероятност психичната енергия е привеждана в действие с мантри (заклинания). Мантри във вид на особени йероглифи са нарисувани на различни части от телата на каменните колоси, а така също и на споменатите устройства, изобразени на главите и брадичките им. В Карнак дори съществува специален храм на заклинанията.


Доста учени са на мнение, че дешифрирането на мантрите ще бъде възможно в съвсем близкото бъдеще, т.е. след 3-4 години. Те предупреждават: психичната енергия е много по-мощна в сравнение с повечето други енергии и поради това използването на заклинанията в съвременния свят, пълен със завист, злина, подлост, алчност и др., би имало фатални последствия за човечеството.
Хипотезата за съществуването на паралелни светове поддържат много учени.

Един от тях - американският физик проф. Друнвало Мелхиседек - дори посочва ръста на съществата, които ги обитават. Той пресметнал, че хората в четиримерната успоредна вселена би трябвало да са високи 3,6-4,5 метра, тези в петмерната - 10,6 метра, в шестмерната - 18 метра, а в седеммерната - 26-28 метра.

standartnews.com


_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 14, 2007 11:24 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Друнвало е един от Посветените на Земята хора, който контактува с един от Мелхиседеците и е негов представител.

Това са Висши същности от Висшата Йерархия, който помагат на Земята и следят абсолютно всичко което става с човечеството на нея.

Мелхиседек е титла, а не име - така както Христос е титла, която означава Висш Посветен, а "хрестос" пък означава ученик.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov