НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 5:51 am Вижте мненията без отговор
ПЕТИЦИЯ ЗА ФЛУОРИРАНЕТО НА ПИТЕЙНАТА ВОДА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Дек 23, 2007 4:48 pm
МнениеЗаглавие : ??????? ?? ???????????? ?? ????????? ????
Отговорете с цитат

Уважаеми потребители,

Използвайте този линк и дайте своя принос за благото на всички ни!!!


http://www.grazhdani.eu/podpisali.php

Нека да попречим на бавното ни и сигурно изтребление!!!

По-долу давам само накратко какво точно прави флуора с нас!


* Флуоридите са канцерогенни, като данни за това има още от 40-те години. През 1958 г. известният генетик: Мюлер разкрива, че те нанасят поражения основно чрез увреждане на генетичния материал на клетката, в която влизат.

Проучване, извършено от "Проктър енд Гембъл", показва, че дори половината от количеството, използвано за флуориране на питейната вода, предизвиква значителни увреди на ДНК.


* Дори само една милионна част от грама (1 ppm), а дозата на флуориране на питейната вода обикновено е по-висока, потиска ензимните системи в клетката, предизвиква вродени дефекти у животни и хора, уврежда имунната система, води до нарушение в синтезата на колагена и допринася за калцификация на меките тъкани, влошава артритните оплаквания или води до такива.

Още през 1944 г. е било известно, че съединенията на флуора са протоплазмена отрова и нарушават пропускливостта на клетъчната мембрана, потискайки действието на определени ензими.

През 1979 г. Геблър и Лонг от университета в Орегон установяват, че дори само 0,2 ppm флуориди в тялото сериозно потискат способността на белите кръвни клетки да разрушават патогенните агенти.

Според някои, тези токсични съединения допринасят за развитието на синдрома на придобита имунна недостатъчност, което се покрива в тайна от медицинската общност и медиите, като вниманието на обществеността е съсредоточено само върху HIV-вируса като причина за това състояние.

По този начин се прикрива фармакологично-химичното сенсибилизиране на населението, чието разкритие би имало изключително неблагоприятни финансови последици за тези индустрии.

* През 1959 г. френският ендокринолоз Рапапорт прави проучване върху флуорирането и вродените дефекти, при което установява връзка между честотата на синдрома на Даун и флуоридното съдържание на питейната вода.

През същата година изследване върху честотата на раждане на деца с този синдром в Илинойс и Дакота, чиито резултати са публикувани от Френската медицинска академия, показва очевиден паралел с нивото на флуоридите във водата.

Отбелязано е също така и намаляване на възрастовата граница на жените, раждащи деца с подобни хромозомни аномалии.


*В нацистка Германия, и в Съветския съюз по времето на Сталин са добавяли натриев флуорид към водата в концлагерите, за да направят военнопленниците глупави, послушни и стерилни.

От разсекретени доклади се вижда, че през 1947 г. американските висши военни вече са знаели за това въздействие върху съзнанието, след като са правили и опити с американски войници. Сред фермерите, които отглеждат расови бикове, е добре известен фактът, че даването на флуориди на животните ги прави по-послушни и управляеми.

Основна част от медикамента прозак, за който вече писах, както и на нервно-паралитичния газ зарин, създаден от химиците на I.G Farben през 1939 г., са флуоридите!

Те влизат в състава и на други психотропни и сънотворни лекарства, анестетици, пестициди. Защо ли СЗО си е поставило като една от най-важните задачи да флуорира водата на цялата планета във възможно най-близко бъдеще? Защо ли администрацията на Клинтън искаше да бъде флуорирана всичката питейна вода в САЩ?

Защо ли в Мексико от няколко години добавят към всеки килограм сол по 250 мг флуориди? Защо ли през 1996 г. САЩ решиха да изпратят проповедници на флуорирането в Шотландия и Англия, за да разсеят оправданите опасения на тази част от обществеността, наричаща се "активисти за граждански права"?

И защо ли е целият този натиск? Нима е от грижа за човешкото здраве? Ето ви отговора, който идва от гореспоменатия Чарлз Пъркинс, в негово писмо до "Лий фаундейшън фор нютришънъл рисърч" в Милуоки, Уискънсин, през 1954 г.: "Фанатизирани идеолози, които проповядват флуориране на питейната вода в тази страна (САЩ - бел.авт.) ни казват, че тяхната цел е да намалят честотата на кариесите при децата.

Благовидността на това оправдание плюс лековерието на обществеността и плюс користолюбието на обществените фигури са отговорни за настоящото разпространение на изкуственото флуориране на питейната вода.

Но аз искам да заявя най-категорично и недвусмислено: истинската причина, която стои зад флуорирането, не е благото на детските зъби. Ако това беше реалното основание, има толкова много начини, по които това може да стане много по-лесно, по-евтино и много по-ефективно.

Истинската причина, за да се флуорира водата, е, да се намали съпротивляемостта на масите към господството, контрола и загубата на свобода.

*Фуорирането на питейната вода е престъпно деяние, сигурно национално самоубийство.

Не го правете! Дори в малки количества натриевият флуорид е смъртоносна отрова, за която няма открит ефикасен антидот... и най-ефикасният убиец на плъхове... Натриевият флуорид е напълно различен от органичните калциево-флуоро-фосфатни съединения, от които имат нужда нашите тела и които ни дарява природата.

Невероятно изглежда, че някакви наричащи себе си "доктори" могат да убедят една цивилизована нация да прибавя доброволно смъртоносна отрова към питейната си вода. Това е връх на престъпно безумие." Резултатите са отразени в престижното научно издание "Шоротоксиколъджи енд тератолъджи" през 1995 г.

Самата Муленикс е поразена от твърденията на Националния здравен институт на САЩ, че флуоридите нямат ефект върху ЦНС, защото точно противоположният факт е бил известен и документиран още преди 50 години. Молбата й обаче за допълнителни парични средства за продължаване на експериментите не била удовлетворена от NIН. Интересно защо?!

Атанас Гълъбов


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Яну 16, 2008 2:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Дек 23, 2007 5:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

"Славена Веселова Арсова, 33 г., София, подпис: 23 дек 2007 г., 15:45
На сина ми му давах капки с флуор като беше бебе. Сега има ужасно бяло петно на преден постоянен зъб, което никога няма да изчезне, благодарение на това. Зъболекарите ми казаха, че в някакъв момент флуора му е дошъл в повече.
Оставете водата ми на мира! Много е вкусна! Спрете да виждата пари навсякъде! Достатъчно ни се подиграхте с т.нар. социална инвестиция "помощи за първокласник"."


Рени Костадинова Костова, 36 г., София, подпис: 22 дек 2007 г., 12:21
Не позволявам на никого да печели за сметка на здравето ни! Затова не ваксинирам сина си, убедена в нечистите подбуди на шумните ваксинационни, натрапени с годините заблуди. За избора си съм се постарала да прочета достатъчно преди да е станало късно и да се притеснявам постфактум заради незнанието си. Когато нещо засяга детето ми, се информирам внимателно от различни източници и заемам категорична позиция, за да го защитя, доколкото зависи от мене. Подкрепям петицията! От 6 години в пастата ми за зъби няма флуор, а някой най-безцеремонно иска да промени избора ми като вкара тая отрова в питейната вода!


Даниел Славов Славов, 33 г., Toronto, подпис: 22 дек 2007 г., 01:28
Живеем в Торонто, Канада водата тук се флорора от десетилетия. Резултатите ме ужасяват /буквално скопени мозъци неспособни на противопоставяне на системата. Ли4но ние сме избрали по малкото зло дестилираме си водата за пиене и готвене в къщи имаме машина и използваме паста за зъби без флуор


И сега моля обърнете внимание и на това!!!
доц. д-р Димчо Георгиев Ванчев, 56 г., Плевен, подпис: 21 дек 2007 г., 22:05
Родителите ми бяха стоматолози и мисля, че успяха да ми отворят очите за много такива заблуди. Мисля, че моето поколение беше подложено на достатъчно експерименти. Време е да кажем СТИГА.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov