НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 10:33 am Вижте мненията без отговор
Перлата приема върху себе си отрицателната енергия на човека
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 24, 2007 1:19 pm
МнениеЗаглавие : ??????? ?????? ????? ???? ?? ????????????? ??????? ?? ??????
Отговорете с цитат

Перлите са стигнали до нас от дълбините на вековете. Названието означава “зърно”, “сфера”, “зрънце”.

Преди пет хиляди години в Индия и Китай са ги използвали за плащане на данъци. Перли са намерени и в египетски и китайски гробници. За тях се споменава в най-древните индийски и персийски легенди. Почитани са и от славяните.

Имало е времена, когато са се използвали от руските жени практически във всяко едно украшение. Особено са се ценили перли със съвършено кръгла форма. Размерите им се колебаят от малки зрънца до такива с диаметър 5-10 мм.

Всички народи смятат перлите за символ на скъпоценност и чистота. Древните легенди гласят, че те даряват на хората красота, любов, вярност, радост, смелост.

Перли са слагали в чашата с вино, подавана на госта, за да демонстрират чистотата на помислите си. В хубаво вино перлата не променя своята свежест, нито влажния си блясък. В лошо вино тя става грапава и помътнява.

Трайността на перлите е средно 250-500 години, при което само седемдесет от тях живеят пълнокръвен живот, запазвайки нежния си цвят, блясък и излъчване. Остарявайки, губят блясъка си и се разпадат, като лесно могат да бъдат стрити на прах.

За да се увеличи живота на перленото украшение, се препоръчва то да се слага колкото се може по-често, като се избягва допира с крем и преки слънчеви лъчи.

Намирайки се в човешкото биополе, перлата укрепва. Ако обаче биополето е изкривено, перлите остаряват преждевременно. При това няма значение дали именно телесни недъзи са деформирали енергоструктурата на притежателя им или това са сторили “черни”, греховни мисли.

Опитвайки се да “помогне”, перлата приема върху себе си отрицателната енергия и умира. Затова внимателното наблюдение на състоянието на вашето украшение ще ви позволи навреме да установите приближаващо заболяване, да анализирате намеренията си, и вероятно ще ви предпази от грешни стъпки.

Перлите засилват усещането за женственост, привлекателност, укрепват увереността на своята притежателка в нейната индивидуалност. Очите отразяват вътрешния блясък на перлата, която, “изключвайки” програмата си за преждевременно стареене, подмладява клетките и тъканите, органите и системите.

От древни писмени източници е известно, че перлите нормализират женския хормонален фон, лекуват инфекции, помагат за успокояване на пристъпи на бронхиална астма, забавят възпалителните процеси, предпазват от отравяне.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov