НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 3:22 pm Вижте мненията без отговор
ВЕЛИЧИЕТО НА НЕВЕЖИТЕ "ВЕЛИЧИЯ"
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Eriniq

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Идеята, маг Живин, е че раздел УСЛУГИ, или "вижте какво можем ние" представлява нищо повече от реклама.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Разликата между обява и реклама е фина, но съществена.

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Добре тогава, объркала съм думичката. Защо в сайта ви има подвеждаща обява?
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eriniq написа:
Добре тогава, объркала съм думичката. Защо в сайта ви има подвеждаща обява?

За да изчистим изказа:

В сайта ни има обява, която, поради някакви обстоятелства (изцяло ваша си работа какви), вие възприемате като подвеждаща.

А защо в сайта има обява е въпрос безмислен. Ако нямаше, щяхте сигурно да питате, "а защо в сайта ви няма обява?" и да го квалифицирате като подвеждащо.

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За радост и щастие говорим от позицията на "тук, днес, сега". От тази позиция в обявата ви има подвеждаща информация, или хайде непълна. А когато инфото не е "пълно", се създават предпоставки за заблуда.
Просто го сменете - добавете 2-3 изречения в които да обясните какво имате предвид под корегиране на кармата и ще плеснем с ръце да се прегърнем.
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А дали е случайно,че точно днешния ден избрахте за "дискусия"? Домакините на този форум са полезни тук дори само с присъствието си,на Вас ако ви се говори,не мислите ли,че на тях има се полага почивка,а не да отговарят на разни въпроси,целящи само да задоволят нечие любопитство,или що да уважавате това право на другите.Ако имате някакви PR- и рекламни идеи относно обявяване на дейността им,можете да го обсъдите в по-подходящо време.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Eriniq

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Никой не задължава никого да отговаря.
Сега имам време - сега пиша.
Домакините са свободни да изберат кога да отговорят и по какъв начин да го направят.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eriniq написа:
...и ще плеснем с ръце да се прегърнем.

Прегръщайте се, целувайте се и си правете каквото там сте си намислили. Аз какво общо имам с това? Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много добре въртите очи.
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eriniq написа:
Никой не задължава никого да отговаря.
Сега имам време - сега пиша.
Домакините са свободни да изберат кога да отговорят и по какъв начин да го направят.

Cool По принцип така би трябвало да бъде,но ми се стори,че бяхте много настоятелни,особено другата дама.А едно забавяне на отговор или не получаване на момента би се изтълкувало едва ли не като неспособност за такъв.
Много се е разисквало тук за кармата/по въпросите в другите теми/ и възможностите за промяна,ако се проследят нещата мисля,че много неща могат да се разберат/който има желанието да ги разбере,но пък и не е трудно дори и за теоретически неподготвен човек/.Само с един-два въпроса и отговорите им нещата едва ли могат да се обхванат и изчерпат.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Hekata

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мило дете, казвам ти така, защото си помалка на години от мен, и защотото житейския ми опит е много голям, първо, аз съм много заета, жена, която по една случайност е също психоложка, и работи с деца. И бях втрещена от клафикациите на Маг Селена, от речника и и най- вече от това, че си позволява да коментира едно толкова специфична тема
от позицията на човек знаещ, със авторитет.
Поставянето на една диагноза дори на думи, само... е присъда и след поставянето и, няма спасение. Този човек попада в свят, в който няма как да се избави. А, маг Селена потвърждава супер невежо, тази присъда и пречи да се потърси помощ за това дете. Да Пречи и ще кажа защо, от световната практика с такива деца, всяка дейност, повтарям всяка в която се полага каквото и да е внимание на дете с аутизъм, може да доведе до подобряване на състоянието му. Никой незнае каква е причината за аутизма и никой незнае какво става в съзнанието на такова дете. Няма как да се каже, те по интелектуални ли са от другите или не, защотото те живеят сами, те не реагират на нищо. Като духовен човек, като човек вярващ в кармата и Бог, аз се питам защо се случва това, какво от духовна гледна точка се случва с тях... и затова попитах Маг Живин, който каза, че кармичните натоварвания, се чистят само от човека, добре, как да си помогне едно такова дете?!?
Маг Селена, която тотално ми падна в очите се държи тотално невъзпитано, и като циганка на улицата...има наглоста да коментира теми, които са толкова важни по този тинейджърски начин. Освен това както се вижда, за нея живота се е развил само до товава, защотото след пуберитета човек развива един по цялостен поглед на живота и разбира, че нещатата не са бели и черни.
Така и друго, ако не ви пука..мила ми г-жо вие явно наистина не сте човек, който има право да говори за такива теми.
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eriniq написа:
Много добре въртите очи.

Shocked Laughing Ей,това вярно ли е? Виж ти! Палавник! Laughing Laughing Wink

Hekata

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пропуснах, да кажа, обращението най- горе е за кати, и понеже съм си изтресена лелка забравих да ти кажа Кати, че да кажеш че някой само с присъствието си само прави нещо е абсурдно, защотот или Маг Селена е Божествена личност, което не ми се връзва с държанието и ...
И второ ... да се пита е Божествено, това е питя към познанието... Smile
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eriniq написа:
Много добре въртите очи.

Сполай ви за добрата дума.

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
По принцип така би трябвало да бъде,но ми се стори,че бяхте много настоятелни,особено другата дама.А едно забавяне на отговор или не получаване на момента би се изтълкувало едва ли не като неспособност за такъв.

Нека ние да си тълкуваме нещата, по наш си начин. Нали всеки така прави, от позицията на своята биография и осъзнаването си.
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта