НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:39 pm Вижте мненията без отговор
НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2008 ГОД.
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 15, 2008 1:14 pm
МнениеЗаглавие : ????????????? ???????? ?? 2008 ???.
Отговорете с цитат

Отиде си 2007 година и е време за прогнози. Каква ще бъде за нас Новата 2008 година?

Нумерологията, древната наука за числата, дава възможност да се определи посоката на онези събития, които ни очакват.

Легендарният Питагор, "бащата на нумерологията", ни е оставил своето знаменито учение за хармонията на числата, което служи за ключ към разкриването на тайните на съдбата на всеки човек и съдбата на обществото като цяло.

Съвременният човек вече не си представя живота без числа. Номерата ни заобикалят отвсякъде - банкови сметки, ЕГН, коли, телефони ... не е нъзможно да се изредят всички!

Според нумерологията всяко число от 1 до 9, от които са съставени всички останали числа, представлява израз на един от основополагащите закони на нашето Мироздание.

Всеки човек със своя различен числов израз става проводник на действията на тези Закони.

Според нумерологичните пресмятания 2008 година е година на единицата, година сложна и многообещаваща.

Единицата е символ на цялостност и единство, на индивидуалност и съзидание. 1 - е първото от числата и "води" след себе си всички останали, затова първата година е времето на новите начинания.

Ще бъде поставена точка на ограниченията, които парализираха и зачеркваха замислите в предидущата 2007 година. Започва нов жизнен цикъл и в него е много важно да си активен.

Това е много благоприятна година за вземане на решения, които могат да повлияят върху целия ни живот. За нас ще се появи възможност да станем независими или да поемем върху себе си нови задължения.

Именно сега завършва трудната 2007 година, която влияеше върху всички ни по един или друг начин отрицателно. 2008 година ни предразполага да открием надежда и да забравим за неприятните преживявания в миналото.

Не следва да позволяваме на старите загуби, огорчения и неуспехи да продължат да ни преследват. Трябва да се зачеркне всичко старо и да се започне всичко отначало.

През 2008 година всеки от нас ще заложи първия камък във фундамента на новия живот. Отхвърлете всички горести и гледайте в бъдещето с вяра и надежда.

В този момент само от вас зависи дали ще се увенчае с успех започващият 9-годишен цикъл.

Помнете, че започвайки този цикъл с негативна нагласа, това може да се доведе целия цикъл до неуспех, тъй като сегашното негативно отношение ще повлияе върху хода на събитията през следващите девет години.

2008 година на всички ще донесе промени, както малки, така и по-съществени, например, промяна на местожителството, преместване в друг град или страна.

Някои ще променят личното си обкръжение или работата. Промените могат да засегнат бизнеса, изкуството или творчеството.

А някои най-накрая ще потеглят на дългоочаквано пътешествие, мечтата на живота им.

Годината е също така много благоприятна за изкачване по стълбата на кариерата. Възможен е професионален ръст, доходите ще станат стабилни.

Ако сте решили да развивате самостоятелна дейност и да се занимавате с бизнес, годината прекрасно подхожда за такова начинание. Не си струва да седите и да чакате - само активните и решителните могат да разчитат на прекрасни резултати!

Новаторските, а може би дори революционните идеи, именно през тази година ще получат право на живот и ще имат грандиозен успех. Хората творци ще могат да реализират максимално талантите си.

2008 година е година на коренни промени в личния живот: брак, развод, вдовство или дългоочаквана бременност. За семейните двойки годината обещава да бъде стабилна.

Ако започнете през тази година любовни отношения, те обещават да бъдат сериозни и дълговечни. Мнозина от нас най-накрая ще се решат да направят семейство. Ще има и противоречия.

През тази година някои хора ще усетят недостиг на свобода, няма да искат да се примиряват с ограниченията, затова все пак са възможни и конфликти във взаимоотношенията.

За всички хора тази година ще стане начало на нов живот. Това е времето за самоусъвършенстването.

Бъдете независими и не се страхувайте от промени. Всички промени, които ще се случат през тази година, било то в личния живот или в бизнеса ще бъдат позитивни, за добро.

Възможно е да се случи нещо непредвидено, но в този случай е нужно да запазите спокойствие и самообладание.

Проявете своята активност, независимост, увереност в себе си, смелост и решителност и се постарайте да сдържите своята импулсивност и избухливост. Всички ваши постъпки трябва да бъдат обмислени, обосновани, предпазливи и разумни.

Единицата покровителства целеустремените, решителните, енергичните хора. Покажете на какво сте способни! Не се страхувайте да се проявите, именно през тази година всички ваши способности ще бъдат оценени по достойнство.

Не си струва да търсите подкрепа или да разчитате някому - това е година на самостоятелност и решимост. Годината ще бъде изпълнена с нови познанства, във вашето обкръжение ще се появят влиятелни хора, които ще ви помогнат да постигнете успех.

Ще се появят нови възможности в много сфери на дейност, нови познанства или възобновяване на старите.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov