НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 5:27 pm Вижте мненията без отговор
Да поприказваме за ларвите ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Фев 18, 2007 10:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Утре ще дам коментар относно тази тлъстичка ларва ... Wink

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 18, 2007 10:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Но Селена,значи все пак съм права?Касае се за нещо лошо,нали?
Не искам да те сугестирам,ще кажа само,че той се мисли за......всъщност-няма да кажа нищо.Очаквам отговора ти и тогава ще поясня за какво става дума!
Той самия не можа да обясни каква е тази светлина,нито защо точно там,нито нищо!
Оставам в трепетно очакване! Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 19, 2007 9:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Човек живее в заблужденията си, нали така! А той изобщо не е ... онова, дето казва че е!

Доста си помедитирах рано-рано тази сутрин върху явлението, което се наблюдава на снимката при този млад мъж! И медитирайки върху проблема ме осени прозрение, което е малко по-различно от това, което написах снощи тук ... Затова и сега ще се коригирам, като моля за извинение всички, които са прочели предишния ми пост ...

Това не са ларви, за жалост! Въпросната личност, за която говорим със сигурност има поведение на личност, която меко казано има лабилна психика ... Rolling Eyes

Този човек има психотични изживявания, граничещи с параноидни нотки в поведението му! Неее, в никакъв случай това не е психично болен човек, но ... А ако някой твърди, че е "еди какво си", а не е това, което твърди всъщност ... нещата вече са сериозни! Замисли се сама върху този въпрос! Не всичко, което изглежда хубаво е наистина такова! Винаги под "златния варак" дреме някакво чудовище ... !!!

Пета чакра е чакрата на волята, а местонахождението на феномените, които се виждат на снимката са именно в областта на тази чакра!

И не само ... Ако забелязваш и ти самата те обхващат и шестата чакра, т.е. "третото око"!!! Шестата чакра е свързана с епифизната жлеза и е силно развита при ясновидците!

Но ... когато човек страда от силно изразена психосоматика или някакъв вид психично разстройство, то "третото око" работи некоординирано и неконтролирано от мозъка, като по този начин му предава погрешна информация, както и погрешни представи!!!

Много хора се възприемат за нещо , което не са и не винаги са психично болни! Но ... за сметка на това са силно привързани към духовни постижения, мъдрост, способности, идеали и цели, които биха могли да ги въведат в една привидна реалност, която да ги извади от "граничните им състояния", в които се намират и ... в крайна сметка да се побъркат!!!

"Граничните състояния" са тези, в които човека не е нито луд, нито съвсем нормален ... т.е. неговата мозъчна дейност работи на други честоти на мозъчните вълни, които не са характерни за болшинството от хора ... Sad

Така например е при медитацията ... но, както каза и маг Живин в една от темите, "Не винаги можеш да се завърнеш оттам, където можеш да отидеш!" Rolling Eyes

А всъщност да се възприемаш, че си се върнал там, където си отишъл ... а ти да си си останал там, в невидимото, това вече е психическо отклонение!!!

Т.е. тотално изместване на "събирателната точка" ... виждала съм такъв един човек /за къс период от време работеше заедно с мен/. Освен, че деградира тотално като алкохолик, той не успя да се върне никога оттам, където беше"заминал" по време на едно негово "духовно пътуване" по метода на Дон Хуан ... и се "счалка"!

Когато се "счалка" около него започнаха да се появяват подобни феномени като тези на снимката, която качи ... това бяха все блуждаещи и гладни духове от ранга на псевдоучените духове ... Sad

Те могат да приемат най-различни форми! Могат "да се разгръщат" както си искат, като например при г-жата с червената рокля на по-горната снимка, която е шизофреничка, е, не е чак от най-тежката степен на шизофренията, но лично аз съм присъствала на изпадането й в кататонични състояния /ступорни състояния/! с пълно вледеняване на тялото, вследствие на така наречения от нея "транс" породен от контакта й с един дух ... Sad

На три-четири пъти тази жена я "вадих" от кататоничните й пристъпи и ... тогава чрез "вътрешното си ясновидско зрение" видях духа, който се беше прилепил към нея ... много неприятна история!!! А ето, че доживях и много други хора да го видят ... освен мен!

Така, че при този млад мъж се наблюдава следният ефект ... в ауричното му поле се помещават 5 духовни същности! Упражнявайки различните духовни практики, /без Учител!!!/, сдобивайки се с изкълчени понятия за света на окултното и духовното, той е развил собствената си воля до степен, която се налага над мнението на другите хора около него! Sad

Той е създал пет мисъл-форми като духовни енергоинформационни субстанции, които го обсебват и го карат да мисли, че той е постигнал онова, което не е ... т.е. не е духовно извисен, а е житейски объркан!!!

На снимката виждаме четири подредени една след друга сферични енергоструктури, които най-вероятно подсилват намеренията на тази личност чрез силата на волята си да постигне Духовно Просветление - уви, това е ужасна заблуда!

Малко по-нагоре, на равнището на шеста чакра виждаме друга енергоструктура, която е новопородила се идея и най-вероятно е свързана отново с "духовните стремежи" на тази особа, т.е. това би могло да бъде желанието му да вижда нещата като ясновидец ... т.е. тръгнал е да "развива" ясното виждане в себе си ...

По този начин по-скоро въпросната личност си вреди, отколкото да постига самоусъвършенстване! Духовните му стремежи са се превърнали в самоцел, което го превързва към способности, стремежи, към ценности и идеали, към мъдростта, което от своя страна поражда в него високомерие, надменност, гордост и горделивост, надценяване, което го хвърля в абсолютно заблуждение, вместо да го поди по Пътечката към Просветлението!

Знанието не води към Познанието! Знанието е сдобиване с висок интелект, но интелигентността предполага духовното самоусъвършенстване, стига да има кой да те води по Пътя към него ... т.е. да те води Посветен Духовен Учител!

Иначе ти е спукана работата ...

Пуснато наПуснато на: Сря Фев 21, 2007 8:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Младият мъж от снимката тук беше написал едно мнение, което беше изпълнено с много непристоен, невъзпитан, агрисивен, некомпетентен, обиден, арогантен и нападателен тон, под ника javor, с който постинг за жалост наруши всички правила за правилното ползване на форума!

ЗАТОВА БЕШЕ ИЗТРИТ НАЙ-БЕЗМИЛОСТНО! НИЕ НЕ ТЪРПИМ ПОДОБНИ ОТНОШЕНИЕ В НАШИЯ ФОРУМ КЪМ КОГОТО И ДА СА НАСОЧЕНИ ТЕ! Нека хората с твърде лабилна психика не изпускат така безконтролно нервите си, защото просто няма да присъстват изобщо както във форума ни, така и в сайта ни!!!

Сигурна съм, че вече сте прочели постинга! Smile Laughing

Ето ... исках да видите точно това, което направи младия мъж от снимката!

Неговите думи оправдаха изцяло моите виждания по въпроса за:

Цитат:
Това не са ларви, за жалост! Въпросната личност, за която говорим със сигурност има поведение на личност, която меко казано има лабилна психика. Така, че при този млад мъж се наблюдава следният ефект ... в ауричното му поле се помещават 5 духовни същности! Упражнявайки различните духовни практики, /без Учител!!!/, сдобивайки се с изкълчени понятия за света на окултното и духовното, той е развил собствената си воля до степен, която се налага над мнението на другите хора около него! Sad

Той е създал пет мисъл-форми като духовни енергоинформационни субстанции, които го обсебват и го карат да мисли, че той е постигнал онова, което не е ... т.е. не е духовно извисен, а е житейски объркан!!!

На снимката виждаме четири подредени една след друга сферични енергоструктури, които най-вероятно подсилват намеренията на тази личност чрез силата на волята си да постигне Духовно Просветление - уви, това е ужасна заблуда!

Малко по-нагоре, на равнището на шеста чакра виждаме друга енергоструктура, която е новопородила се идея и най-вероятно е свързана отново с "духовните стремежи" на тази особа, т.е. това би могло да бъде желанието му да вижда нещата като ясновидец ... т.е. тръгнал е да "развива" ясното виждане в себе си ...

По този начин по-скоро въпросната личност си вреди, отколкото да постига самоусъвършенстване! Духовните му стремежи са се превърнали в самоцел, което го превързва към способности, стремежи, към ценности и идеали, към мъдростта, което от своя страна поражда в него високомерие, надменност, гордост и горделивост, надценяване, което го хвърля в абсолютно заблуждение, вместо да го поди по Пътечката към Просветлението!

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Фев 24, 2007 9:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не можах да прочета изтрития пост на javor, но щом си е изпуснал нервите, нищо чудно да е онзи същия с "прозрачната" снимка, когото сме срещали и другаде. Wink
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Неееее ... не е ... това е друг патологичен случай ..."Те" са много и след около час най-много ще пусна една нова тема - смразяваща кръвта, която си струва човек да прочете! Smile

"Те" ги наричам, защото става въпрос за психопати, а и ... не само!

Ако някои хора знаеха, че преди да позволим качването на подобни снимки, те биват тествани с една програмка - може би - едва след качването им ...нямаше да говорят простотии от рода да речем: "ми аз като погледнах от прозереца на офиса си изведнъж ми "светна", че това са лампите на улицата" Sad Laughing

Пуснато наПуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всъщност май греша. Не е той. Но малко късно прочетох мнението ви по предходната тема. Rolling Eyes
reveta

Пуснато наПуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Изпреварихте ме с поста, но виждам, че и моя и вашия са се публикували едновременно (в 2:42) Wink
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ще видиш след час за какво става въпрос! А ако искаш да си изцяло в течение проследи всички постове на ника "елиза" и ще свържеш двата края ... Ти поне си будно момиче! Wink

Пуснато наПуснато на: Чет Фев 22, 2007 3:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа: "Неееее ... не е ... това е друг патологичен случай ..."Те" са много и след около час най-много ще пусна една нова тема - смразяваща кръвта, която си струва човек да прочете!" Smile

Не, Селена. Wink Това не е само патологичен случай. Това е ДОСАДЕН патологичен случай, който си е позволил да ви дразни и по мейла, след като сте го изхвърлили оттук. Затова и на такива "случаи" ларви им излизат на снимките, които всъщност ги съпътстват навсякъде и във всяко тяхно отношение с околните.
(Вие ги наричате "те", аз пък ги наричам "случаи") Laughing
adidessi

Пуснато наПуснато на: Чет Фев 22, 2007 4:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, прочетох всички мнения в тази тема, защото това е нещо което засяга и мен. Преди време споделих с Маг Селена, за едно много странно състояние, в което изпадам в полусънено състояние. Тогава разбрах, че става дума за дух, който се "храни" с енергията ми. Напоследък по рядко ми се случва да се боря с това "нещо", но мога да кажа, че е наистина ужасно. Имам чувството, че някой ден просто няма да успея да се събудя. Дано да успея да се справя и не пожелавам на никого да му се случва. През месец октомври детето ми имаше рожден ден. Направих няколко снимки и на две от тях заблязах едно кръгло бяло петно точно над главата му. В центъра на това петно има по тъмна точка. Не знам дали не е някакъв друг ефект, но е много странно.Тези снимки ги правих с телефона си и се моля да са просто с лошо качество.

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Фев 22, 2007 5:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Май е по-правилно и точно да се каже вместо "Ядосвам се"-"Храня си ларвата/ларвите".Кой колко сметне,че има.

Моите си менят броя,ама кога ли ще ми писне и ще им секна кранчето...

Ако някой,обаче,е решил да "отбие" някоя,стискам му палци(туй за палците към темата "Суеверия"Wink).

Пуснато наПуснато на: Чет Фев 22, 2007 5:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

adidessi написа:
Здравейте, прочетох всички мнения в тази тема, защото това е нещо което засяга и мен. Преди време споделих с Маг Селена, за едно много странно състояние, в което изпадам в полусънено състояние. Тогава разбрах, че става дума за дух, който се "храни" с енергията ми. Напоследък по рядко ми се случва да се боря с това "нещо", но мога да кажа, че е наистина ужасно. Имам чувството, че някой ден просто няма да успея да се събудя. Дано да успея да се справя и не пожелавам на никого да му се случва. През месец октомври детето ми имаше рожден ден. Направих няколко снимки и на две от тях заблязах едно кръгло бяло петно точно над главата му. В центъра на това петно има по тъмна точка. Не знам дали не е някакъв друг ефект, но е много странно.Тези снимки ги правих с телефона си и се моля да са просто с лошо качество.

adidessi, ако искаш, можеш да качиш снимката, за която говориш, като заличиш чрез фотошопа лицето на детето си!

Така можем да анализираме за какво става все пак въпрос! А в същото време ще те помоля да ми изпратиш трите имена и рожденна дата на детето си на лично съобщение, за да проверя, все пак, за какво става въпрос!!! С тези неща шега не бива, защото понякога растат в геометрична прогресия и ... става много неприятно ... Rolling Eyes

Ако не можеш да се справиш със снимката, то можеш да я изпратиш по мейла на маг Живин и той ще ти я качи, като естествено се закрие лицето на детенцето.

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Нед Фев 25, 2007 8:02 pm
МнениеЗаглавие : :)
Отговорете с цитат

Здравейте Very Happy
тази тема ме вълнува от доста време, но все не намирам време да прегледам дисковете със снимките... днес обаче успях... и... намерих доста интересни неща, които сега ще кача тук... нека ако някой може да коментира да го направи ... цялата съм в слух Wink

Утре ще кача още...

viki

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Нед Фев 25, 2007 9:05 pm
МнениеЗаглавие : :) ???? ?? ?? ?????? ?? ??????? ???...
Отговорете с цитат

Embarassed ама че съм и аз...

Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта