НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:52 am Вижте мненията без отговор
ИНТЕРЕСНО ЗА ... КАРМИЧНИТЕ ВРЪЗКИ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 20, 2008 12:15 pm
МнениеЗаглавие : ????????? ?? ... ?????????? ??????
Отговорете с цитат

Случвало ли ви се е да срещнете изведнъж човек, когото не познавате, но при допир с него сякаш усещате вибрация от електрически ток.

Човек, който, вероятно, няма и да видите повече, но в конкретния момент да установите, че просто го обичате.


КАРМИЧНАТА ВРЪЗКА
Това е връзка между две души /и респективно между двама души/ от така наречения "нов тип". Което означава, че при нея има обмен, който е на интелектуално, емоционално, сексуално и духовно ниво.

Обменът между двете души е "пълен" и между тях се получава един синхрон, който ги кара те да се усещат щастливи само при мисълта за другия. Този тип връзки напоследък се среща все по-често и това налага да се дадат някои обяснения за типа взаимодействия, които се получават при тях.

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ КАРМИЧНАТА ВРЪЗКА?
Срещате някого, който буквално разтърсва цялото ви "същество". Който обсебва мислите и чувствата ви. Който ви кара непрекъснато да се стремите към него. За когото страдате невъобразимо, ако не го чуете, не го видите, не го докоснете.

Вие не сте луди в никакъв случай. Просто в този ви човешки живот се е реализирала една от "даденостите" ви. И вие сте срещнали своята духовна половинка. Боли ли ви душата, когато мислите за този човек? Получава ли се "неистов" стремеж към някой, който ви е напълно непознат? Имате ли чувството, че всеки момент "ще се разградите" вътрешно.

КАКВИ СА УСЕЩАНИЯТА ПРИ КАРМИЧНАТА ВРЪЗКА?
Най-важното усещане е радостта, която изпитва душата ви. Може да е силна радост в началото - като ликуване. А може да бъде "тиха радост", като усещане преди спокойствието. Понякога може да е свързано с катализиране на душата в чисто физически план, и поява на усещания, които изглеждат странни.

Например подобно странно усещане е когато говориш с някого, през тялото ти да преминава вибрация, като от електрически ток. Това усещане може да бъде изведено на доста по-висока честота и да се среща даже при обикновен разговор по телефона, независимо къде се намират хората - дали в един град, или на голямо разстояние един от друг.

Освен този тип усещане се срещат и на пръв поглед необясними неща. Едно от тях е "споменът" за някого. Човекът, който се е появил в живота ни, изведнъж ни се струва странно познат. Все едно се знаем отдавна. Все едно го познаваме от години и сме се разделили с него вчера. И изведнъж усещаме, че този непознат човек ни е странно близък. И нямаме обяснение защо е така.

Или четейки нещо, изведнъж установяваме, че онзи, който го е написал, говори на "нашия език" и ние сякаш го познаваме. Разпознали сме го по "ключовите думи" в текста, които са отключили в съзнанието ни "спомени за бъдещето". На всяко човешко същество, още преди самото му прераждане, му е вменена програма, която да се отключва чрез "ключови думи", като чрез "код".

АКО НЕ СМЕ ГОТОВИ ЗА ТАКЪВ ТИП ВРЪЗКА?!
Ако страхът ви ръководи. Ако не сте готови да загубите собствената си идентичност и да се "влеете в общата такава", просто не правете нищо. За да не затормозявате партньора си от този тип връзка. Защото ако той е готов за този тип връзка, а вие не сте, ще се получи "пробив" по веригата.

И ако той е по-издигнатата душа /на по-високо ниво - образно казано/ това ще се стовари върху него като бумеранг. И той ще пострада. Не говорим за физическо страдание, а за такова от енергиен тип. Което съответно рефлектира и психически. Това означава, че когато е налице такъв тип връзка, човек трябва да бъде много отговорен.

И ако не е готов да преодолее самия себе си - собствените си страхове и съмнения, не бива да започва нищо. За да не навреди на другия партньор. И респективно на самия себе си. Защото се получава една своеобразна рефлексия - когато вредим на честота и вибрация, еднакви на нашата, това се връща като бумеранг върху нас самите. И ние също страдаме.

ПРИНЦИПИ ТО КОИТО СЕ РЪКОВОДИ КАРМИЧНАТА ВРЪЗКА
Всяко нещо, което е направено от едната духовна половинка, се връща или рефлектира върху другата половинка.

Това вероятно изглежда доста объркващо, защото според земните разбирания човек отговаря само за онова, което е извършил самият той. Според космическите разбирания обаче не е така.

Ако е реализирана връзка от духовен тип и е получено общото цяло, макар и по хипотетичен начин / без двамата партньори да са се видeли или да са установили непременно физически тип взаимоотношения в реалността на Земята/, отговорността пада върху двамата партньори.

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ КАРМИЧНАТА ВРЪЗКА?
Човек се чувства щастлив по един особен начин. Не непременно чрез еуфорията, а по-скоро чрез спокойствието и хармонията, които изпитва. У него се появява желание за духовно, емоционално и сексуално споделяне, но придружено с едно постоянно чувство на хармония. Всеки от двамата иска "да сподели " самия себе си по начин, по който не го е правил никога досега.

Това е, казват от ИК, все едно така, сякаш другият човек му принадлежи по някакъв странен начин. И тогава открива любовта, но не я запазва за себе си, а започва да я раздава на другите хора. Докосването до неговата духовна половинка го е направило добър, щедър, прекрасен. И човек осъзнава едно: че любовта му към другия човек съществува по начин, който я прави неунищожима, защото тя вече е част от божественото. И няма значение дали ще бъде декларирана или не, защото тя ще продължава да съществува.

Тя ще е енергия, която ще помага на другия човек по пътя му и ще го крепи. Защото и двамата ще са осъзнали едно: че онова, което се е случило помежду им, не струва пари и не робува на интереси. То е безкористно. И даже да следва смърт или раздяла, нищо няма да се промени. Любовта ще остане. Тя ще претърпи някаква метаморфоза, но ще я има. Защото тя е най-важното нещо на този свят.

И на тези двама души им е било "дадено" да получат любов в този им живот. И те са я получили по най-съвършения начин - чрез типа духовна връзка, при която човек се докосва до божественото. След преживяване на подобен тип връзка или докосване, всеки от двамата установява, че е на друга честота и вибрация. Разбира, че може да обича другия човек по толкова други начини. Може да е мислено с него и да го подкрепя. Може да излъчва любов и да стига до него по неведоми пътища.

Когато "докосването" се осъществи, нито една от двете души вече не е същата. Получава се една обща честота и вибрация, при която "енергията" получена от докосването, се разделя на две - като при скачените съдове, и двете души се усещат хармонично известно време.

През това време, което не би могло да се дефинира точно какъв период ще бъде - година, месец, ден..., другата - "по-изостаналата душа", ще разбере нещо важно: как би се чувствала на по-висока честота и вибрация, ако избере тази душа /по-напредналата/ за спътник. И, естествено, да реши какво да прави. Дали да се стреми към усъвършенстване като сподели себе си и пътя си с тази душа, или да се откаже.

"Узряването" на "по-изостаналата" душа може да отнеме доста дълго време - понякога цял човешки живот, а понякога може той да не стигне.По този начин на Земята се залагат и "духовните" общности. Няколко по-напреднали души събират около себе си "кръг" от хора, които имат чисто духовни интереси и "се грижат" за тях.

"Грижата" се състои в това да им помагат, като ги направляват по правилния път на развитие и усъвършенстване. Вероятно за в бъдеще ще се разчита все повече и повече на тези духовни общности, тъй като чрез тях душата по естествен път се учи и усъвършенства. И това е начинът всички души, които имат желание нещо да направят за себе си, да го направят. Така че елементът "принуда" е изцяло игнориран и това е най-важното.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 23, 2008 2:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

По времето на социализна за катастрофите не се говореше,а някои ставаха даже държавна тайна.Една от причините - "цоциалистическото общество е идеалното общество,където няма лъжи,престъпления ..."и т.н.Подразбира се,че катастрофите и авариите също не са обичайни за социалистическото общество.
Пример ни даваха другарите от братския Съветски съюз - спомнете си колко проблеми и жертви имаха американците с космическата си програма,а при уснаците всичко вървеше по мед и масло ... според съветските медии,разбира сеWink

Обаче има очевидни аварии и катарсофи,все пак.При толкова много свидетели е невъзможо укриването им.За една такава ще ви разкажа сега.
Няма да изпадам в подробности за имената на виновните и жертвите,нито за дати,години и др. подробности.Ще ви разкажа чутото от човек,комуто разказал участник или по-скоро свидетел в събитиято(ще разберете защо казвам и двете думи).

И така.
Някои софианци си спомнят или поне са чували,че преди години в района на "Красна поляна" се сблъскват трамвай и влак.Ужасно е било.Последният вагона на трамваят бил буквално смачкан.Какво е станало с хората вътре можете и сами да си направиоте заключенията.
Ето разказа,цитиран по памет:

"Било голяма навалицак,както е винаги склед края на работния ден.Хората се опитвали да се натъпчат в препълненият трамвай,надявайки се,че ще има поне още едно място.Някои вече висели на "гроздове" по вратите.
Участникът-свидетел бързал да се прибере с покупки от пазара и аптеката,защото жена му била болна.Опитал да се кача през най-задната врата впреки,че трамваят вече потеглил и тъкмо успял с единият крак,когато чул глас на милиционер,че това не е редно.Но не само това-въпросният милиционер издърпал гражданина на земята.Тогава нашият човек се обърнал и казал неща,които рядко някой казваше в очите на "органа" (представете си колко му е било накипяло).

Само след секунди се чул скърцане на спирачки и трясък от сблъсъка на металните превозни средства.Точно там,където е трябвало да стои човекът с пазарските чанти всичко било неузнаваемо.
Тогава той се обърнал към милиционера и прегръщайки го заплакал

И до ден днешен те са много добри приятели.

Та не винаги ,когато някой ви пшречи да направите планираното от вас е за лошо,нали?

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 23, 2008 3:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много пъти съм се убеждавала ,че няма "лошо" !

Ако нещо не стане ,както ти го искаш след време се убеждаваш ,че всъщност това е било за добро!

Всички знаем поговорката "Всяко зло,за добро!"

Любовта не трябва да е трудна,не би трябвало да има трудности и препятствия !

Навремето една моя приятелка се беше влюбила до уши в едно момче.За жалост момчето беше наркоман ,а за щастие не и обръщаше внимание!
Спомням си че много ревеше за него , искаше да бъдат заедно!

След известно време момчето влезе в комуна ,където се лекуваше , а сега не прилича на човек !

Всеки път когато се срещнат случайно по улицата , си припомня поговорката,която написах малко по-горе !

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
avb




Регистриран на: 11 Авг 2007
Мнения: 96
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 23, 2008 4:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Интересен е въпросът, дали тези кармични връзки винаги трябва да са свързани с много силна любов между мъж и жена, което да е в повечето случаи изразено като брак или някаква много голяма любов.Предполагам биха могли да са също между двама приятели? Тук се сещам за една статия, която четох за Елвира Георгиева. Предполагам знаете нейния случай. Тя се развежда със съпруга си и се омъжва повторно за лекаря, който и прави пластична операция....както и да е....тя твърди, че тримата са си много добри приятели и поддържат доста добри отношения. Също така, че и връзката между тях е кармична. Имате ли мнения по този въпрос?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 23, 2008 4:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

По принцип кaрмично обусловени връзки според мен могат да съществуват между влюбени,приятели,дори роднини.Знам за споменатия по-горе случай,не само Е.Георгиева, но и нейният бивш съпруг твърдеше същото,заедно с настоящия и съпруг били много добри приятели.

Подобен вид хубави взаимоотношения при такова стечение на семейни обстоятелства и на мен не са ми непознати,но за съжаление не се срещат много често и хората се впечатляват,дори не ги приемат за нещо нормално.Ако бяха изпаднали във враждебност и непоносимост един към друг,сигурно по-лесно щяха да бъдат разбрани и приети нормално от много хора.Въпрос на манталитет.



_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 23, 2008 8:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

avb написа:
Интересен е въпросът, дали тези кармични връзки винаги трябва да са свързани с много силна любов между мъж и жена, което да е в повечето случаи изразено като брак или някаква много голяма любов.Предполагам биха могли да са също между двама приятели? Тук се сещам за една статия, която четох за Елвира Георгиева. Предполагам знаете нейния случай. Тя се развежда със съпруга си и се омъжва повторно за лекаря, който и прави пластична операция....както и да е....тя твърди, че тримата са си много добри приятели и поддържат доста добри отношения. Също така, че и връзката между тях е кармична. Имате ли мнения по този въпрос?


Не съм запозната точно с този случай, тъй като изобщо не се интересувам от живота на хайлайфа, но той е много интересен като явление, защото с повечето подобни случаи се случва обратното.

Да, avb, тяхната връзка - и на тримата - наистина е кармична или така наречения кармичен триъгълник, но другото е още по-интересно.

Какво е то ли?!

Факта, че са успели да овладея пагубните си емоции и да запазят приятелството си и уважението един към друг, което вече от собствена страна говори, че това е просто отработена карма.

Рядко се случват подобни феномени ... Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 23, 2008 8:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
По принцип кaрмично обусловени връзки според мен могат да съществуват между влюбени,приятели,дори роднини.


Не "... дори роднини..." Кати, ами най-вече роднини! Smile

Направо ти е бедна представата какви неотменности в кармичен план срещам, когато работя със роднинските кармични връзки ... ставам ето точно така ...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
avb




Регистриран на: 11 Авг 2007
Мнения: 96
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 24, 2008 11:30 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Добре,нека да поговорим малко повече за този случай,че е доста интересен. А и на мен нещо подобно ми се случва Confused както и да е....Въпросът е, че тя е била омъжена в началото и в последствие е срещнала втория си съпруг, усетила е нова кармична връзка.

Как трябва човек да постъпи в този момент, за да запази равновесието и хармонията. Да се разведе и омъжи за втория си съпруг, както това тя е направила и да поддържа много добри отношения с първия.

А може и варианта да продължи да е омъжена за първия, а да поддържа доста добри отношения с втория. Аз казвам "защо не"?

Лошото е, че в такива случаи както вие казахте обществото не приема такива постъпки. Имам предвид един вид човек да е женен и да "поддържа" много добри отношения със стари "партнъори" да ги наречем(особено ако чувства,че връзката е кармична).

В повечето случаи хората те съветват, че в любовта няма среда....но в този случаи явно не е така?!?Естествено това за да се осъществи са нужни две, а в случая три страни.

Помислете само колко пъти единия от брачните партнъори забранява на другия да поддържа отношения с "приятели",а в колко случаи тези приятели отказват да поддържат отношения, ако единия от двамата е със съпруг или съпруга.....И хората ги прекратяват....в името на нещо си...било то в името на брака си или каквото и да е там....

Аз си мисля, че в такива ситуации когато се опитва една кармична връзка да се преустанови, ако случаят е такъв, просто болката ще е много по-силна, ако се реагира крайно и се преустановят всякакви взаимоотношенията. Вие какво мислите?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
ASD




Регистриран на: 07 Юни 2007
Мнения: 177
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 24, 2008 2:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Моето лично мнение в отговор на avb е, че е много тънка линията на добрите отношения в тези случаи. Може една връзка да изглежда кармична на самия човек поради силните му чувства, а да не е такава. Моят съпруг направи почти невъзможното, за да запази добрия тон в отношенията си с бившата си жена. След хиляди глупости и злоба от нейна страна и /странно за мен/ примирие от негова, сега тя му е благодарна, че е успял да се държи така. Осъзна, че малко мъже в България когато ги напуснат жените им, вземат заем за да им купят жилище, подаряват им кола макар и не нова и им оставят пари, така че докато ги яде злобата от глупавата постъпка да не останат съвсем на улицата. Не ми е неприятно, че те си контактуват. Не я мразя, нито имам лоши чувства, но предпочитам да съм по-настрани. може би кройката ми е недостатъчно широка.Мисля, че такива взаимоотношения съществуват само там където има пълно доверие.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 24, 2008 6:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Според мен не е невъзможно да се запазят добри отношения между всички в подобна ситуация - между бивши стари и настоящи нови партньори и съпрузи, стига да не са обремени с много комплекси и да са превъзмогнали Егото си.
Някой някого изоставил заради друг или по други причини,независимо какви, нараненият трябва да намери сили в себе си да прости и да приеме ситуацията, да не си обръщат гръб хора,които до вчера са се обичали и са градили заедно живота си, споделяйки и хубаво и лошо. Новите хора в живота им пък трябва да приемат ситуацията и факта,че партньорите им са добронамерени и лоялни към бившите си партньори,което е доказателство за тяхния морал.В крайна сметка това показва,че щом уважават бившите си партньори,биха уважавали и тях самите,ако не дай Боже и тяхната връзка се разпадне.



_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
ASD




Регистриран на: 07 Юни 2007
Мнения: 177
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 24, 2008 6:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati съгласна съм на 100%, само защото така се живее по-леко.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 24, 2008 11:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Подкрепям изцяло мненията на Кати и на ASD, като ще допълня и нещичко от мен.

avb написа:
Добре,нека да поговорим малко повече за този случай,че е доста интересен. А и на мен нещо подобно ми се случва Confused както и да е....Въпросът е, че тя е била омъжена в началото и в последствие е срещнала втория си съпруг, усетила е нова кармична връзка.


Тя не е "усетила" никаква кармична връзка, защото кармичната връзка не може да бъде усетена, а осъзната!

А когато бъде осъзната, тя вече следователно ще бъде и контролирана и правилно отработена.

А що се отнася до първия съпруг в случая, ако кармичната връзка е била толкова силна, колкото е била възприемана неосъзнато, то тя е щяла да се съхрани и от двамата, що се отнася до съвместното им брачно съжителсво.


avb написа:
Как трябва човек да постъпи в този момент, за да запази равновесието и хармонията. Да се разведе и омъжи за втория си съпруг, както това тя е направила и да поддържа много добри отношения с първия.


Как ще постъпи в случая даден човек, зависи единствено от нивото на неговото личностно духовно развитие и осъзнаване.

Ако то е на високо духовно ниво следва да се разведат брачните партньори, запазвайки добри приятелски отношения, но нищо прекалено и ... да не се поддържа успоредно сексуалната връзка ту с бившия, ту с настоящия партньор, защото едно е приятелската връзка, а съвсем друго сексуалната, нали така?!


avb написа:
А може и варианта да продължи да е омъжена за първия, а да поддържа доста добри отношения с втория. Аз казвам "защо не"?


Може и този вариант, но ... повтарям отново без сексуалната връзка, защото това вече е просто прелюбодеяние, грубо смесване на аурични полета и разместване на строго индивидуални житейски пластове.

avb написа:
Лошото е, че в такива случаи както вие казахте обществото не приема такива постъпки. Имам предвид един вид човек да е женен и да "поддържа" много добри отношения със стари "партнъори" да ги наречем(особено ако чувства,че връзката е кармична).


Пак повтарям, кармичната връзка не се "чувства", тя се осъзнава ... Confused, осъзнава се чрез закономерността на висшата природна интелигентност, и осъзнавайки я човек я асимилира и следователно разрешава съвсем правилно - така, както описах по-горе!

А дали останалите приемат такива взаимоотношения или не, то това вече си е следствен проблем за самите тях, породен от духовното им заслепение и невежество ... това е.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
ASD




Регистриран на: 07 Юни 2007
Мнения: 177
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 10:52 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тази тема все се връщаше в моите мисли последните дни. Премислих моите собствени връзки, тези за които знам достатъчно на една приятелка и на братовчедка ми. Един обикновен човек не може да разбере каква е връзката му. Дали е кармична тази в която страда или тази в която е безмерно щастлив? От друга страна в една връзка никога и нищо не е по-равно. В една песен се казваше - винаги единия повече обича и после по-силно го боли. Трябва ли да останеш във връзката в която си нещастен, тормозят те психически и физически, но ти нямаш сили да си тръгнеш?! Дали това е кармата която си натрупал и сега трябва да отработиш или просто се залъгваш? Не просто сега, а години съм разсъждавала върху моя собствен живот какво, защо и от къде. Няма случайности. Повечето неща си ги правим сами.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 1:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
Дали това е кармата която си натрупал и сега трябва да отработиш или просто се залъгваш?


Не, ASD, това е неразбирането на живота и нещата в него, които са довели дадения индивид до последиците, в които е попаднал.

Няма измерение за любовта - кой обича повече или по-малко?! Просто всеки обича различно, но не може да се каже повече или по-малко.

Всеки страда различно в една и съща ситуация, защото сетивата ни са различно развити. Няма измерение за страданието!

Лично аз съм оставала до последния миг на възможното в дадена ситуация, въпреки тормоза, въпреки физическото и психическото насилие и отдавна съм осъзнала защо съм го правила.

Първо - да се науча на търпение и смирение.

Второ - всеки заслужава втори шанс или определен период от време, за да промени вътрешните си нагласи в положителните тенденции.

И ако това не стане след дългото търпение и смирение, значи живееш с непоправим или много луд човек, който може да те ликвидира на всички нива, а няма това право.

Когато даден човек е опитал всички възможни варианти чрез личното си търпение и смирение, и нищо не се е получило като позитивна промяна в партньора му, то тогава страдащия вече има пълното морално право да излезе от "играта", в която е влезнал сам - чрез собственото си желание и намеерние, и която най-вероятно го е научила на някакви житейски истини и кармични проявления.

Но ... ако живота на страдащия след раздялата не е зстрашен от вече бившия му партньор той може, дори е правилно, да запази приятелски отношения с него. Стига да не става въпрос за сексуална връзка! Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov