НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 5:57 am Вижте мненията без отговор
КАК ДА РАЗПОЗНАЕТЕ ЕГОИСТА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 11, 2008 2:04 pm
МнениеЗаглавие : ??? ?? ??????????? ???????
Отговорете с цитат

Да приемем, че сте от щастливките, намерили "мъжа на живота си". Чудото се е случило след серия от неуспешни връзки е драматични раздели.

Дори и да не са били чак толкова много, няма начин при появата на "единствения", да не сте почувствали поне временно удовлетворение. Докато началната еуфория от влюбването премине и започнете да си задавате неизбежния въпрос "Обича ли ме той?".

Ако се доверим само на проявите на мъжката емоционалност шансът да си отговорим на въпроса, клони към нулата. И започва голямото наблюдение - жестове, случайно (или не толкова) подхвърлени реплики, състояния, в които е извън контрол и т. н.

Изобщо не изключвам възможността да сте открили точната половинка и да сте напълно убедени в неговата любов. А ако все по-често и по-упорито допускате, че не ви обича? Защо? Винаги има поне два варианта.

Единият е причината да е във вас - нежното, мило и кротко създание, в което се е влюбил, да се е превърнало в истерична и трудно поносима скандалджийка. Звучи твърде пораженческо, нали? И някак абсурдно.

Далеч по-вероятно е той просто да не умее да ви обича, т. е. да е порода егоист. Как да го разконспирирате? Прибавете малко наблюдателност към интуицията си и готово!

Никога не казва, че ви обича... Е, не е нужно да го повтаря непрекъснато, но чак пък никога... Механичното "И аз!" на вашите обяснения в любов е твърде недостатъчно. Импулсивните изблици по време на секс също не са много убедителни.

Може би неслучайно пропуска вълшебното "Обичам те!" и наистина чувствата му са охладнели? А дали пък егото му не е прекалено високо, за да е способен да обича друг освен себе си? За какво ви е такъв...

Среща се с приятелите си без вас. Едва ли горите от желание да присъствате на всички "мъжки" събирания. А и би било глупаво да налагате компанията си против волята му. Стига да не ви игнорира съвсем целенасочено.

Това не означава непременно, че има какво (кого) да крие, но явно не е привърженик на сагата "навсякъде заедно". Или не обича да "споделя" личните си приятелства с вас, което си е чиста форма на егоизъм.

Вдига луд скандал като закъснявате. Никой не си пада по чакането. Още повече, ако го правите прекалено често. Но ако не сте чак такива грешници, а и сте заедно от дълго време, не е нормално партньорът ви да прави драма от някакво си закъснение. Приемането на част от недостатъците на партньора е почти задължително доказателство за обич. Разбира се, ако не сте попаднали на егоист.

Комплексира се от успехите ви в кариерата. Всъщност няма нищо против да участвате наравно в семейния бюджет, дори да имате по-голям принос от него. Но славата на властелина в дома си я охранява зорко. Затова не се учудвайте, ако докато споделяте успехите си в работата с вълнение, той ви гледа безучастно. Вероятно е поради съвсем егоистични причини.

Предава се при най-малкия възникнал проблем. Всички си мечтаем за безоблачно семейно щастие, но реалността е нещо съвсем друго. И докато се сражаваме с множеството изпитания, които ни поднася животът, имаме нужда от стабилна мъжка подкрепа. Но когато егото на партньора ви и твърде "тежко", няма как да не го срива психически в напрегнати ситуации.

Оставя грижите за децата изцяло на вас. Отглеждането на децата е приоритет на майката. Това никой не го оспорва. Обаче ролята на бащата при възпитанието е ключова. Колкото и да натяква, че ангажиментите му по издържането на семейството заемат цялото му време, при добро желание може да съвместява и двете функции успешно. Естествено, ако не е прекалено голям егоист.

Какво да правите? Истината е, че мъжкото его е балон, пълен със смачкано женско самочувствие. Всеки балон е обречен на спукване, но дали си заслужава чакането? Предлагам да използвате карфица. След това бързичко започнете търсенето на мъж, който истински да ви обича.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov