НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 5:28 pm Вижте мненията без отговор
Любовницата
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
zoui




Регистриран на: 03 Апр 2008
Мнения: 9
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 11:47 am
МнениеЗаглавие : ???????????
Отговорете с цитат

В ролята на любовница
Любовницата... Тя е злата, тя е лошата, тя е тази, която краде ласките на любимия. Тя е тази, заради която вечер получаваме „Уморен съм“, вместо „Страхотна си! Искам те!“. Тя е тази, заради която петък вечер понякога сме сами.
Тя е тази, заради която мъжката ласка у дома е само към децата. Тя получава скъпите подаръци, а ние символичните. Тя е тази, за чието присъствие знаем, но от което не успяваме да се отървем. Тя ни отнема едни от най-хубавите моменти в живота и ги превръща в спомени, които ни просълзяват. Тя променя любимия мъж. Тя ни отнема любовта. Тя ни разбива живота!

Ако мъжа ви има любовница, това е вашата гледна точка! А замисляли ли сте каква е нейната? Знаете ли какво се върти в нейната глава? Как се чувства тя от факта, че е любовница? А може би точно ти си такава – любовница! Или поне веднъж в живота си си била в ролята на другата. И тогава май не мислеше, че си толкова ужасна?

Любовницата получава откраднатите мигове, в които Той успява да излъже жена си и да се види с нея. Тя има вечерта, но само до полунощ. Тя се радва на уикендите, за които той лъже, че е в командировка. Тя не заслужава спокойна и романтична вечеря в ресторант. Тя не може да звънне по телефона по всяко време, за да чуе гласа, на този когото обича. Тя трябва да се примирява повече от всяка друга. Тя няма право на претенции. Тя заслужава обещания, но никога няма гаранция, че ще бъдат изпълнени. Всички моменти, които изживява с любимия са непълноценни и болезнено сладки. Тя получава страст и влюбен поглед, но никога топли ласки и обич. А тя ги иска! Тя иска да е единствена! Но това никога няма да се случи, защото дори да стане съпруга, тя винаги ще живее с мисълта, че я грози опасност от любовницата! Такава, каквато тя наскоро е била.



От коя страна според вас е по-мъчително? Съпругата вижда как животът й се разрушава, а любовницата никога не вижда своя да се „построява“. Трудно и жестоко за двете. А помежду им е фигурата на този, който им го причинява и който едновременно желаят. Те рядко се замислят, че основната вина има Той и в повечето случаи е човек, който не заслужава сълзите и болката, които проливат за него. Той може да не е лош, но постъпва отвратително, подлъган от едната, която го изкушава и свикнал с другата, която го отегчава. Толкова е сложно... Дори за него! Той знае кое е правилното, но не знае какво иска, затова обикновено една от тях трябва да реши.

Съпругата първо плаче, после иска възмездие. Любовницата първо чака, после... Пак чака. Друго за нея рядко настъпва. Защо ли? Защото мъжът остава в дома, където го чака тази, която му е дала вярност и го е дарила с деца. Той я обича! Да, въпреки всичко я обича и иска да съхрани това, което са изградили заедно. Временно е бил объркан и залитнал по другата, но когато види сълзите на любимата и укора в очите на дечицата си, горчиво съжалява, че е бил поредният, който е постъпил по този начин с жена си. И дори да не е искрено, той убеждава в това съпругата си, защото иска да бъде с нея и да запази живота си.

Тогава тя, другата, любовницата, грешната остава сама. Но не, не я съжалявайте, тя го заслужава! Тя заслужава да плаче, защото е накарала една нищо неподозираща жена да страда без вина. Тя сама си го е търсила, когато умишлено се е забъркала с обвързан човек. Любовницата е жертва, но не незаслужено. Тя не е лошата, но е сгрешилата. Колкото по-рано го осъзнае, толкова повече болка ще си спести.

Скъпи любовници, не ми се сърдете! Това е истината! Монетата винаги има две страни, но вие сте избрали губещата. Съдбата ви е да се оттеглите точно тогава, когато се надявате той да бъде само ваш. И така е по-правилно – по-добре късно, отколкото никога, за да поправите грешката си и да намерите мъж, който ще бъде само ваш. Чувствате се жертви, но си припомнете как се впуснахте в любовна авантюра, въпреки че знаехте, че той е обвързан. Тогава сте си избрали тежката участ на втората и пренебрегната.

Изводът е елементарен – връзка с обвързан мъж не води до нищо добро. Дори един ден той да избере вас пред жена си, мисълта, че може да постъпи отново така – да ви изостави, изкушен от друга, няма да ви изоставя никога.

А и щастието, изградено върху нечие нещастие, е жесток избор, за който рано или късно си плащаме. И то с лихвите.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 12:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Питам аз от тая цялата простотия дето сте я изписали , къде помислихте за децата???? А травмата ,която им нанасяте заради незадоволения си нагон и сексуални желания ?

Нищо друго не сте освен едни егоисти !И не не ми казвайте само,че това е любов ,щото не е ! В любовта няма такава история ,няма такива чувства ,няма такова страдание !!!

Какво сте тръгнали да ми пишете колко я боляло любовницата и колко бил раздвоен мъжа ?Ми така е ,вие сама сте си избрали тая съдба ,сама си поемата последствията !

Какво ми говорите изобщо,че любовницата не усещала семейния живот ?Ми няма и да го усети ,щото една жена,за да стане любовница е глупава,наивна и да не казвам още каква .... на всичкото отгоре егоистка и е жестока ,защото разбива едно семейство ,а да не говорим за децата в това семейство !!!

Нищо повече от едно повдигане на жалкото ви его и задоволяване на желания ,ама нищо друго не виждам в изказаното от вас мнение .

А що се отнася до моето ,може да е малко грубо ,но това е което аз съм видяла,изпитала и това е истината за мен !!!

Може да поспорим ,ако искате! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
zoui




Регистриран на: 03 Апр 2008
Мнения: 9
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 1:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Диди, за какъв сексуален нагон ми говориш. Тази статия ми попадна случайно ия копирах за да поговорим за това. Прекрасно знам как се чувстват децата ми, защото аз съм съпругата, а не любовницата.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 1:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

zoui, ако ти си съпругата, то това което правиш никак не е оправдателно, нито пък похвално - имам предвид статията, която си качила тук.

Качила си я, защото ти си синхронна с нея, качила си я защото резонираш на този текст, само не ни заблуждавай!

Никой няма да те съди тук, но лично аз усещам едно тихо тържество в теб, ако ти си в ситуацията на съпругата.

Много неприятно нещо!

Хм, жалко наистина за децата ти ... защото ако не излезеш скоро от ситуацията, в която си се надянала самата ти, то дечицата ще пострадат още повече.

Разбирам, че искаш да излееш насъбралото се в теб, но не това е начина!

Ти не бива да го изливаш, а просто трябва да го преодолееш - да го преодолееш раздавайки любов - на всичко, на всички и на всички нива.

А не да раздаваш гняв под скрита форма, не да раздаваш ненавист, не да раздаваш недоволство и емоционални взривове породени от обидата в теб!!!

В противен случай храниш абсолютно всичко съществуващо около теб само с негативна енергия, само с болка, само с мъка - кому е нужно това всъщност?!

На твоите деца?! На твоите приятели?! На твоите близки?! Sad Confused

Другото, което мога да ти кажа относно темата това е:

- никоя жена (съпруга!) постигнала правилното разбиране за живота няма да позволи подобна ситуация както в нейния личен живот, така и в този на децата си;

- никоя жена (любовница!), която най-малкото е с нормалния си разсъдък - първо, и второ - която също има правилното разбиране за живота не би разрушила същия поне на трима човека (не слагам в това число децата!!!);

- никой мъж постигнал равновесието в себе си и правилното разбиране за живота не би наранил съпругата си, децата си, себе си и любовницата си по начина, в който е описано в поста ти най-горе.

Всичкото това, което прочетох в откритата тема от теб е едно тотално и нечовешко безумие като съвъкупност и действие породено само от необузданите емоции и сексуален нагон на трима човека - абсолютно безотговорни във всяко едно отношение, безумие което убива всичко наред ... Confused

Искаш ли все още да коментираме този "драгоценен" бисер копи/пестнат от теб като тема във форума?! Cool

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
zoui




Регистриран на: 03 Апр 2008
Мнения: 9
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 2:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не Маг Селена, не искам да го коментираме.Не се опитвам никой да заблуждавам, далеч съм от тази мисъл. Просто исках и други да прочетат тази глупост и да им чуя, по-точно прочета мнението. Не тържествувам ни най-малко. Не смятам че сама съм се насадила в тази ситуация. съжалявам и извинете че дръзнах да се включа във форума
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 2:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

zoui написа:
Не Маг Селена, не искам да го коментираме.Не се опитвам никой да заблуждавам, далеч съм от тази мисъл. Просто исках и други да прочетат тази глупост и да им чуя, по-точно прочета мнението. Не тържествувам ни най-малко. Не смятам че сама съм се насадила в тази ситуация. съжалявам и извинете че дръзнах да се включа във форума


Защо новодошлите потребители използват думички от сорта "Очаквам окончателна присъда" или "дръзнах да се включа във форума " , малко иронично сякаш звучат !

Какво се притеснявате ,щом това е просто статия и какво се засягате ,щом за вас това също е глупаво ! И щом искате да го коментираме (поне така казвате) ,защо не го коментирате вие ,а коментирате само нашите мнения (моето и на Маг Селена ) ... Хаиде нека пък побеседваме малко , напишете си мнението ,на мен ще ми е интересно да го прочета . Винаги има какво да научи човек !

И не си мислете ,че някой ви напада , но когато пействате статия ... не е лошо да напишете ,че това сте го намерили в Интернет ,защото аз лично го разбирам сякаш разказвате ваша история .... Cool

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
zoui




Регистриран на: 03 Апр 2008
Мнения: 9
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 3:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Съжалявам грешката е моя.Наистина трябваше да уточня че е цитат.Извинявайте, но просто ми прозвуча като нападка а и се почувствах много кофти че ме взехте за любовницата.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 5:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

zoui написа:
Съжалявам грешката е моя.Наистина трябваше да уточня че е цитат.Извинявайте, но просто ми прозвуча като нападка а и се почувствах много кофти че ме взехте за любовницата.


Да,да ,да добре и аз все още настоявам да прочета мнението ви по темата,нали за това сте пуснали темата,за да я коментираме .... ами хайде ,давайте ,коментирайте статията ,която лично вие сте пуснали ???

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
taniuga




Регистриран на: 11 Мар 2008
Мнения: 223
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 7:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Моля, за коя любовница става дума? За тази, която иска да вземе от имащия /власт, пари, влияние / мъж. Та тя е просто консуматор.Или за тази, която си има всичко , но от скука е решила да " удари" една бройка -новия колега, шефа... за да получи самочувствие в обкръжението си. Тя така си подхранва голямото его " вижте ме коя съм". Или тази, която си търси "утешител" в проблемния си семеен живот . Тя пък се забърква в такава каша - позволява на мъжът да се възползва от временната и слабост и после по някакъв начин ще заплати за това...Може и да има и други видове любовници - сега не се сещам. Не съм "моралист" - знам, че много бракове не вървят и хората си търсят изход, но е коректно да се изясниш с партньора си и тогава - прав ти път, но тогава не си "любовница", а "потенциална съпруга". Една от участничките във форума сподели много лични неща по този въпрос . Използвам случая да я поздравя - мисля, че това е честния начин да се постъпва при такъв случай.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 8:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

zoui написа:
Не Маг Селена, не искам да го коментираме.Не се опитвам никой да заблуждавам, далеч съм от тази мисъл. Просто исках и други да прочетат тази глупост и да им чуя, по-точно прочета мнението. Не тържествувам ни най-малко. Не смятам че сама съм се насадила в тази ситуация. съжалявам и извинете че дръзнах да се включа във форума


Това, че не смяташ, че ти си се насадила в тази ситуация е твоя измамна представа, защото определено ти си вътре в тази ситуация изцяло.

Ти си в този зловещ триъгълник, който ти изпива жизнената енергия!

Ти си позволила да бъдеш въвлечена като участница в това трагико-комично и изпепеляващо шоу.

Ако ти си извън ситуацията, значи тя не е твоя ситуация, значи ти не си въвлечена в нея, значи и това, че ... не си се насадила в нея.

Коментирай във форума, защо да не коментираш! Ти имаш нужда от това. Но ако не можеш да понесеш истината, то тогава живей в заблудата си и страдай. Страдай, докато се сетиш и разбереш един ден какво сме ти говорили всички тук!

Дано тогава да игриташ обидата от себе си и да поемеш по твоя си предопределен път.

Това е.



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 8:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

taniuga написа:
Моля, за коя любовница става дума? За тази, която иска да вземе от имащия /власт, пари, влияние / мъж. Та тя е просто консуматор.Или за тази, която си има всичко , но от скука е решила да " удари" една бройка -новия колега, шефа... за да получи самочувствие в обкръжението си. Тя така си подхранва голямото его " вижте ме коя съм". Или тази, която си търси "утешител" в проблемния си семеен живот . Тя пък се забърква в такава каша - позволява на мъжът да се възползва от временната и слабост и после по някакъв начин ще заплати за това...Може и да има и други видове любовници - сега не се сещам. Не съм "моралист" - знам, че много бракове не вървят и хората си търсят изход, но е коректно да се изясниш с партньора си и тогава - прав ти път, но тогава не си "любовница", а "потенциална съпруга". Една от участничките във форума сподели много лични неща по този въпрос . Използвам случая да я поздравя - мисля, че това е честния начин да се постъпва при такъв случай.


Very Happy Laughing И аз те поздравявам, taniuga! И аз ...!!! Laughing

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 09, 2008 8:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тази тема мислех да я пропусна, но не се сдържах... Rolling Eyes

Била съм съпруга в продължение на много години, имало е любовница с произтичащите от това неприятни преживявания, но това е минало и мога да говоря за това без излишни емоции. Освен преки, имам и странични наблюдения от познати за различни типажи "любовници" и ако почна да ги описвам ще излезе цяло социологическо проучване. Wink

Не съдя вече никого, знам само, че не бих искала да съм на тяхно място. Някои от тях действително са страдали от ситуациите, в които и сами са се насадили, на други дори и да са се чувствали добре за определен период от време, впоследтвие са се случвали неприятни неща в живота им независимо дали свързани с връзките им или по други направления. Това са хора, които са сгрешили и рано или късно си понасят последствията заради това, че с поведението си волно или не волно са наранили други хора. И нямам предвид само жените, а всички. Cool



_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov