НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 11:59 pm Вижте мненията без отговор
въпрос
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
dance4life

Пуснато наПуснато на: Чет Май 15, 2008 1:44 pm
МнениеЗаглавие : ??????
Отговорете с цитат

здравейте г-жо Селена
бяхме контактували известно време,аз съм Павката ако случайно ме помнитеSmile.
Бих искал да ви попитам какво виждате за здравето ми в момента,тъй като
все още имам оплаквания в това звено
ще ви бъда много благодарен
данните ми са :
Павлин Събинов Петров
14.02.1990
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
dance4life

Пуснато наПуснато на: Чет Май 15, 2008 7:09 pm
МнениеЗаглавие : .
Отговорете с цитат

извинявам се че не конкретизирах въпросаSmile
ходих при 1-2-ма лекари и след консултацията ми казаха че има проблем с Вегетативната нервна система ,споменаха и симпатуков дял
не съм правил изследвания само консултации.Та... в действителност има ли проблем с Вегетативната нервна с-ма ?!?!
благодаря ви предварително
лек ден
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Май 15, 2008 10:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здрасти, Павка!

Ами ... честито пълнолетие, значи!

Разбира се ,че има! Как да няма ... Sad

Никак няма да е зле наистина да си направиш изследвания относно вегетативната ти дистония, както и проблема със симпатиковия дял, за който ти е говорил невролога.

До колкото си спомням аз ти писах и за това (става въпрос за вегетативанат нервна система), пък и в разговора ни с майка ти също твърдо заявих за този ти проблем - освен останалите други, за които вече също сме говорили.

Все още не си стабилизирал здравословните си проблеми отпреди. Какво стана със стафилококовата инфекция?! Напълно ли е отстранена вече?!

Питам те, защото нещо ме съмнява, че нещата не са приключили окончателно в тази насока ... Confused Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пет Май 16, 2008 8:46 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

и аз се радвам за пълнолетието си Smile
ами да ти кажа не знам дали напълно съм ги избил ,но и да не съм са в малко количество.(поне така беше преди известно време ,ама добре че минапомни,трябва да ги доизбияSmile..
Иначе как така да си направя изследване за нервна дистония-то това си е много сериозно нещо ,аз четох за него доста и надали го имам (иначе невролог не ми е казвал че имам проблем с Вегет нервна с-ма ,други лекари са ми казвали)
Иначе да попитам ,кое е сега проблема :нервната с-ма или щит жлеза,понеже преди беше ми казала че осн проблем е с жлезата.Аз бях ходил на еднокринолог няколко пъти и той каза че имам минимален проблем с жлезата и затова не съм ялекувал....
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 16, 2008 9:42 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Значи ... когато става въпрос за жлези с вътрешна секреция проблема става водещ, поради простата причина, че се нарушава най-малкото целия метаболизъм на организма. Confused

Нещата просто са взаимосвързани!

Но ... тъй като стресовите ситуации отключват вратата и освобождават пътя на автоимунните заболявания, както увреждат и нервната система (няма значение кой дял от нея), то жлезите биват в крайна сметка потърпевши ... Rolling Eyes

Щитовидна жлеза се лекува с традиционни средства (т.е. хормонални лекарства) едва когато вече има отклонения в нормите на ТСН хормоните, които са хормони на хипофизата и една от функциите им е да припознават щитовидната жлеза като своя жлеза, като жлеза от системата на организма към който принадлежат.

ТСН хоромните се увеличават когато вече са се увеличили прекомерно антителата в щитовидната жлеза т.е. ТАТ и МАТ. А при теб те все още не са увеличени до такава степен ...

В противен случай има много нетрадиционни методи за лечение на начален стадий на Хашимото или базедова болест.

Няма значение кой лекар ти е казал, че имаш проблеми с вегетативната нервна система, както и симпатиковия дял ... това е вярно.

Какви ги говориш, Павка?! Сложни и сериозни изследвания .... Shocked

Правят се - що се отнася до вегетативната нервна система - едни специални тестови, в които няма нищо сложно.

Но аз не съм нито невролог, нито вегетолог, за да мога да ти дам точна и подробна информация като тесен специалист в тази област ... съжалявам.

За тази цел - все пак - си има лекари специалисти.

Посъветвай се най-добре с тях! Confused Rolling Eyes

И вместо да ме тероркаш с разпитвания тук във форума вземи и се стегни, и се прехвърли в раздела на "Публикации"-те, където ще намериш всякаква инфорамция, за да можеш да си обясниш твоите проблеми ...

Давам ти тук един линк към един много добър медицински сайт, откъдето можеш да научиш много неща. Заповядай ЧЕТИ ТУК

Самообразовай се ... никой не се е родил научен.

Това е.

Пуснато наПуснато на: Нед Май 18, 2008 9:36 pm
МнениеЗаглавие : .
Отговорете с цитат

благодаря ви за отговораSmile
дано да намеря начин да разреша тези здравословни проблеми
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Май 19, 2008 10:46 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Отговорите са просто в теб!

Те не са в мен!!!

Ако ти самият не намериш отговорите в себе си, то моите са абсолютно несъществени и без значение за теб, защото ще останат неосъзнати и неразбрани от твоята личност.

Това е.

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта