НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 4:39 pm Вижте мненията без отговор
Луната подсказва как да разгадаваме сънищата си
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Май 16, 2008 4:54 am
МнениеЗаглавие : ?????? ????????? ??? ?? ??????????? ???????? ??
Отговорете с цитат

Сънищата винаги са вълнували човека с тайната на своите послания. Многобройните известни в древността съновници, както и създаваните в по-нови времена такива се опитват да намерят общите символи, чрез които да се отключи съдържанието на човешките съновидения.

Астрологията на свой ред дава един от начините за тяхното разбиране. В основата му е Луната – владетелката на нощта, планетата, отговаряща на нашата психика.

Всеки, който нощем погледне към небето, може да установи дали Луната е растяща или намаляваща и в зависимост от това да тълкува посланията на Меркурий – бога на съновиденията в древния Рим.

Когато нощното светило се пълни, което предизвиква приливите, съновиденията ни се отнасят до бъдещето – сочат новото, с което предстои да се срещнем. Получените тогава послания обикновено подсказват сферите, в които ще преживеем промени, съветват как трябва да ги посрещнем и реализираме.

По време на намаляващата Луна, когато обикновено са отливите, сънищата може да са от глас от някое минало прераждане. Тогава те подсказват, че сме в дълг към родовите корени или към предците си.

Най-често обаче подобни сънища са предупреждение за онова, което не трябва да се прави. Те сочат всичко, което ни е излишно и от което трябва да се освободим, независимо дали то е някакво изживяване (любов, вражда), професионално или имуществено намерение.

Примерно, ако се стремим към по-висок пост и в съня си видим осъществено нашето желание, то означава, че в никакъв случай не бива да го правим в реалния живот.

Лошите сънища по време на намаляващата Луна нямат нищо общо с бъдещето и по принцип не са лоши. Ако през този период сънуваме земетресения , това е знак, че ще се разделим с нещо старо и независимо, че тази раздяла ще ни причини сътресение, тя ще е за добро.

От голямо значение е дали по новолуние или пълнолуние ни спохождат съновиденията. При пълнолуние те са израз на нашето претоварено психическо състояние. Обикновено подсказват от какви емоции трябва да се освободим, за да постигнем вътрешното си равновесие, което ще избистри погледа ни за предстоящите задачи.

В противен случай, предупреждението е, че можем да си спечелим някоя невроза, която ще доведе до истински хаос в земните ни дела.

При новолунието получаваме сигнали за онези наши намерения, върху които не бива много да умуваме, а трябва решително да реализираме.

magi.triada.bg

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov