НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 10:00 am Вижте мненията без отговор
Съгласуване на числата от ангелите
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Юни 05, 2008 10:46 pm
МнениеЗаглавие : ??????????? ?? ??????? ?? ????????
Отговорете с цитат

Ангелите правят най-доброто за да привлекат нашето внимание и да се свържат с нас. По този начин те ни помагат да уреждаме нашия собствен живот.
Обаче, ние често не вземаме под внимание знаците които те ни дават написани от тях, а по-скоро като съвпадения или като наше въображение.

Ангелите казват:

„Ние не можем да напишем нашите съобщения за вас на небето. Вие трябва да обърнете внимание и да вярвате, когато вие видите някакви модели създавани във вашият живот - и особено в отговор на въпроси или молитви, които сте поставили. Когато вие чуете някаква повтаряща се песен, или видите едно и също число да се повтаря, кой мислите стои зад това? Вашите ангели, разбира се!

Вашите ангели често ви изпращат съобщения, показвайки ви последователност от числа. Те правят това по два начина. Първо, те невидимо ви прошепват на ухото, така че да погледнете към часовника забелязвайки часа или специално записан телефонен номер. Ангелите се надяват, че вие ще разберете, че виждате същата последователност на повтарящо се число. Например: Вие може често да виждате числената последователност на 111, и всеки път когато погледнете към часовника, времето е 1:11 или 11:11.

Вторият начин по които ангелите ви показват многозначителна числена последователност, е чрез физическо подреждане, например, една кола пътуваща срещу вас, която има някакъв специален автомобилен номер, който те искат вие да видите, и по този начин, ангелите ви дават определено съобщение.

Ето основните значения на различни числени последователности. Обаче, вашият собствен ангел ще ви каже, ако вашата ситуация носи друго значение за вас. Помолете вашите ангели „Какво се опитваш да ми кажеш?” и те ще бъдат щастливи да ви дадат допълнителна информация, за да ви помогнат да декодирате тяхното числено значение.

111 - Наблюдавайте внимателно вашите мисли, и бъдете сигурни да мислите само това което искате, а не това, което не искате. Тази последователност означава, че има отворена врата за вас, и вашите мисли се проявяват във форма, чрез рекордна скорост. Числото 111 е като ярка светлина.

Това означава, че вселената току що е направила моментална снимка на вашите мисли и ги изявява във форма. Доволни ли сте от тези мисли, които вселената е уловила? Ако не, коригирате мислите си (помолете вашите ангели, да ви помогнат в това, ако вие имате трудност да контролирате или наблюдавате вашите мисли).

222 - Вашите ново посадени идеи са започнали да растат в реалността. Поливайте ги и ги подхранвайте, и скоро те ще изскочат от почвата, така че вие ще можете да видите доказателствата на вашето проявление. С други думи, не губете и пет минути пред чудото. Вашата проява скоро ще бъде очевидна за вас. Запазете духа си за добрата работа! Поддържайте положителни мисли, поддържайте потвърждения и продължете да визуализирате.

333 - Извисените учители (възнесените учители) са близо до вас, желаейки да знаете, че вие имате тяхната помощ, любов и подкрепа. Призовавайте ги често, особено когато видите моделите на числото 3 около вас. Някой от най-известните извисени учители като Исус, Моисей, Майка Мария, Куан Юин и Йогананда.

444 - Сега ангелите са ви заобиколили, уверявайки ви в тяхната любов и помощ. Не се тревожете, тъй като помощта на ангелите е наблизо.
555 - „Закопчайте коланите”, тъй като голямата промяна в живота е пред вас. Тази промяна не би трябвало да бъде определяна като „позитивна” или „негативна”, тъй като всички промени са просто естествена част от потока на живота. Възможно е тази промяна да е отговор на вашите молитви, затова продължете да виждате и чувствате себе си в мир.

666 - Мислите ви, точно сега са небалансирани, фокусирани, твърде много върху материалния свят. Тази последователност на числата ви молят да балансирате мислите си между Небето и Земята. Както известната „Проповед на Планетата”: ангелите ви призовават да се фокусирате върху духа и служене, и знайте, че вашите материални и емоционални нужди, автоматично ще бъдат посрещнати, като един резултат.

777 - Ангелите ви аплодират - поздравления, вие напредвате! Започнете добрата работа, и знайте, че вашето желание се реализира. Това е изключително позитивен знак, и означава, че вие ще трябва също да очаквате да се случат повече чудеса.

888 - Един етап от вашия живот вече приключва, а това е един знак който ви предупреждава така, че вие да можете да се подготвите. Тази последователност на числата, може да означават, че вие сте победили една фаза в емоционалност, нещо свързано с кариерата, или етап във вашите взаимоотношения. Това още означава, че има светлина в края на тунела. В допълнение, това означава: „Реколтата е узряла. Не закъснявайте да я оберете и просто да й се радвате.” С други думи не закъснявайте да направите вашият ход, или да се радвате на плодовете на вашата работа.

999 - Завършване. Това е края на една голяма фаза във вашият личен или глобален живот. Това също е послание към работниците на светлината, които участват в излекуване на Земята и означава „Продължавайте да работите, тъй като Майката Земя, точно сега се нуждае от вас”.

000 - Едно напомняне, че вие сте едно с Бог и да чувствате присъствието на любовта на Бога вътре във вас. Това също е един знак, че ситуацията е изминала един пълен кръг.

Комбинации от числа
Често, ангелите искат да ви дадат едно съобщение което включва комбинация от две или повече числа. Тук има основното значение на тройното число, комбинация от две числа. Ако вашите послания съдържат три или повече числа, съберете отговорите от различните комбинации на числата. Например, ако вие непрекъснато забелязвате последователността на 312, използвайте значението на тройката (3) и комбинацията на числото 1, както и плюс комбинацията на единицата (1) и двойката (2).

Ако вие се чувствате ръководени, съберете заедно числата, прибавяйте последователно числата заедно, докато получите само едно число. След това, погледнете значението на това специално число в листа, който съдържа три еднакви числа.

Комбинация с числото 1
Число 1 и число 2, като 121 ли 112 - Нашите мисли са като семена, които започват да поникват. Вие вече можете и да сте видели някакви доказателства на плодовете на вашите желания. Това са знаци, че нещата ще се разрастват във вашето желано направление. Вярвайте!
Число 1 и число 3, като 133 или 113 - Извисените учители работят с вас във вашия мисловен процес. В повечето случаи, те действат като ментори, обучавайки ви в древната мъдрост включена в проявление. Те ви изпращат енергия, за да ви запазят от чувства на обезсърчение и ви окуражават да останете фокусирани към истинската цел на вашата душа. Допълнително извисените учители може да ви предложат съвет, ръководство или предложение за целта на вашия живот. Обаче винаги, те ви учат, че всяко творение започва на нивото на мисъл и идея. Помолете ги да ви помогнат да изберете мъдро това което искате.
Число 1 и число 4, като 114 или 144 - Ангелите строго подчертават, да внимавате точно сега с вашите мисли. Те ви съветват да изявите едно желание, тъй като вие сте в една отворена врата, която ще прояви вашите мисли точно в този момент.

(Забележка - 411 означава „Помолете ангелите за някоя важна информация, която точно сега ви е необходима”.)

Число 1 и число 5, като 115 или 551 - Вашите мисли създават промяна във вашия живот. Дръжте и насочвайте вашите мисли в желаната от вас посока. Ако промените които виждате да наближават, не са желани, вие можете да ги спрете или да ги промените като преустройте вашите мисли.

Число 1 и число 6, като 116 или 661 - Дръжте мислите си насочени към небето и се освободете от мисли изпълнени с материални тревоги.
(Забележка 611 - означава - „Помолете за помощ да се поправи нещо в материалния свят, което ви дразни и смущава точно сега).

Число 1 и число 7, като 117 или 771 - Това е потвърждение, че вие се чувствате отлично. Вие сте на точния път, затова продължавайте! Това е един знак, че вие сте избрали добре мислите си, и трябва дори да се фокусирате по-твърдо на вашите цели. Бъдете сигурни да добавите подходящи емоции на вашите мисли. Например: чувство на благодарност за даровете, които имате в живота. Благодарността ще ускори процеса на вашето проявление.

Число 1 и число 8, като 181 или 818 - Вие се приближавате към края на една важна фаза във вашия живот, ако вие се чувствате уморени от някаква част във вашия живот, радвайте се, че той скоро ще бъде уреден или заменен с нещо по-добро. Откажете се и се освободете от тези части на вашия живот, които не работят, когато идват мислите ви за по-добър живот.

Число 1 и число 9, като 119 или 199 - Една нова врата е отворена за вас, като резултат от вашите мисли. Сега вие имате възможност да се вгледате направо във вашите мисли и застанете очи в очи с вашите собствени творения. Нека старото да отпадне, когато то е заменено с ново, когато е в съгласие с вашето желание.

Число 1 и число 0, като 100 или 110 - могъщо Божествено ръководство от Бог, и ангелите те ви молят да промените мислите си. Може би вие сте се молили да станете по-богат. Ако е така, това е отговор на вашите молитви. Бог знае, че решението което вие търсите е родено във вашите мисли. Молете Бог да води посоката на вашите мисли през времето на вашата промяна.

Комбинации с число 2
Число 2 и число 1, като 221 или 112 - Вашите мисли са като семена, които започват да поникват. Вие може да сте видели вече, някои доказателства за осъществяване на ваши желания. Това са знаци, че нещата се развиват в желаната посока. Вярвайте!

Число 2 и число 3, като 223 или 323 - Извисените учители работят с вас, като създатели във вашия нов проект. Те ви казват, че те споделят вашето вълнение и знаят, че всичко работи във ваша полза. Мастерите могат да видят, че вашето бъдеще вече е осигурено да бъде изпълнено с щастието което търсите. Радвайте се на тази нова фаза във вашия живот!

Число 2 и число 4, като 224 или 244 - Както се казва в духовния текст в „Курс по чудеса” - ангелите се грижат за вашата новородена цел. Това е знак, че вие имате помощ отгоре, за да извършите вашата желана промяна. Това е време когато специално трябва да знаете, че вие не сте сам. последователността на числата 2 и 4 са сигнали от вашия ангел за да ви каже, че те работят много тясно с вас, точно сега.

Число 2 и число 5, като 255 или 225 - Вашите молитви и намерения са били ясни, силни и безусловни; следователно, очаквайте промяната да дойде по-скоро, отколкото вие сте предвиждали. Не я изоставяйте, когато вашите желания станат истина. Те могат да дойдат по един неочакван начин, така че поддържайте вашата вяра. Говорете често на Бога и молете за потвърждение.

Число 2 и число 6, като 266 или 226 - Една нова покупка или придобиване идват на вашия път.

Число 2 и число 7, като 277 или 272 - Напоследък мислили сте за една нова работа, за приемане в училище или за заем? Тези числа сигнализират за добра новина. Те молят да останете стабилен, и да не позволите вашата вяра да се разколебае.

Число 2 и число 8, като 288 или 282 - Една врата започва да се отваря и една друга, започва да се затваря. Слушайте вашата интуиция много внимателно, точно сега, тъй като това ще ви води да направите стъпки, което ще осигури вашето стабилно изобилие през тази промяна.

Число 2 и число 9, като 299 или 292 - Ако напоследък сте страдали от загуба (работа, любим и др.) очаквайте това да бъде променено в много близко бъдеще. Всичко работи във ваша подкрепа макар, че това изглежда като активност зад сцената и вие се чудите дали Бог ви е забравил. Не се тревожете! Чувствайте енергията на вашия живот, която се движи напред, точно сега. Вие не сте наказани чрез вашата последна загуба.

В замяна, Вселената ви подготвя за нещо ново.
Число 2 и число 0, като 200 или 202 - Бог желае вие да знаете, че той не ви е забравил или изоставил. Той ви обича много, много! В действителност Бог организирал една чудесна нова фаза във вашия живот. Говорете често на Бог, и вие ще почувствате това предстоящо чудо. Бог също ви напомня за важността за съобразяване с Божественото време. Понякога, определени фактори първо трябва да отпаднат от място, преди вашият желан резултат, да може да бъде достигнат. Докато вие поддържате силно вашите мисли и вяра, няма нещо, което да ви блокира от достигане на вашето желание.

Комбинация с числото 3
Число 3 и число 1, като 311 или 313 - Извисените Учители работят с вас в процесите на вашата мисъл.

По много начини те действат като ръководители, учейки ви на древната мъдрост участваща в проявление. Те ви изпращат енергия за да ви предпазят от усещането на обезсърчение и ви окуражават да останете фокусирани в истинската цел на вашата душа. Извисените Учители, допълнително, може би ви предлагат съвет, ръководство и намекват за целта на вашия живот. Обаче винаги, те казват, че всяко сътворяване започва на нивото на мисъл и идея. Помолете ги да ви помогнат да изберете мъдро това което искате.

Число 3 и число 2, като 322 или 332 - Извисените Учители, работят с вас като със създатели на вашия нов проект. Те ви казват, че споделят вашият възторг и знаят, че за вас всичко се развива добре. Мастерите могат да видят, че вашето бъдеще вече е гарантирано - да бъде изпълнено с щастието което търсите. Радвайте се на тази нова фаза на вашия живот!

Число 3 и число 4, като 334 или 344 - Вие имате много помощ около вас точно сега! И Извисените учители и ангелите са тук, за да ви помагат, водят и ви обичат. Достигнете до тях, както те достигат до вас.
Число 3 и число 5, като 353 или 335 - Извисените Учители искат да ви подготвят за голяма промяна в живота, която е предстояща. Те искат вие да знаете, че държат ръката ви при тази промяна, и че всичко ще бъде добре. Приемете промяната и вижте благословията в нея!
Число 3 и число 6, като 363 или 336 - Вашите Извисени Учители, ви помагат да изявите материалните неща от които се нуждаете за Божествената цел на вашия живот. Дали това, означава пари за обучение или начин за вас за да ръководите вашето учение, или лечителска работа, мастерите работят да доведат това до вас. Те искат да знаете, че вие заслужавате да получите тази помощ, тъй като това ще ви позволи по-добре да дадете на други.

Число 3 и число 7, като 377 - 373 - Извисените Учители са радостни. Те не само виждат вашата истинска вътрешна Божественост, но те също са съгласни с пътя който сте избрали. Те искат вие да знаете, че заслужавате щастие и да дадете възможност на потока на свято блаженство, което идва с вашето Божествено наследство и избран път.
Число 3 и число 8, като 338 или 383 - „Продължи напред” ви показват мастерите. Поддържайте енергията и се фокусирай върху мислите и усещанията си. Преустройте вашето схващане върху знанието за вашето единство с Бог, с всеки и с целия живот.

Число 3 и число 9, като 393 или 339 - Това едно строго послание, да излезете от ситуации във вашия живот, които не са в цялостност, или тези които не служат на тази цел. Не се дръжте принуден в тези ситуации от страх. Знайте, че всеки момент за вас се грижите. Жизнено важно е, вие да държите положително схващане за самия вас, и вашето бъдеще. Това гледище в действителност създава това което ще изживеете, затова молете мастерите да ви помогнат да изберете вашите мисли от високата точка на любов.

Число 3 и число 0, като 300 или 330 - Бог и възвишените учители се опитват да насочат вниманието ви, като чели с повече уважение към въпроса отнасящ се към вашата Божествена цел в живота. Има ли някакво напътствие, което напоследък вие сте пренебрегнали? Ако е така, вие може би се чувствате засегнати, точно сега. Тази числена последователност е начин на небесата да насочат вниманието ви към факта, че вие трябва да поемете вашата част от процеса на съ-сътворяване. Това означава, да чуете, и следвате вашето Божествено ръководство, за да предприемете определени действия.

Комбинации с числото 4
Число 4 и число 1, като 441 или 411 - Ангелите препоръчват точно сега да огледате мислите си. Те ви съветват да поискате нещо, когато сте в портала, който проявява вашите мисли точно в този момент.
(Забележка: 411 означава „Помолете ангелите за някаква съществена информация от която се нуждаете точно сега.”

Число 4 и число 2, като число 422 или 442 - Както е казано в текста на „Един курс на чудеса” Ангелите подпомагат вашата новородена цел. Това е знак, че имате помощ отгоре, за да извършите вашата желана промяна. Това е време, когато вие специално имате нужда да знаете, че не сте сам. Последователност на числата 2 и 4 са сигнал от ангелите, за да ви кажат, че те работят много близо с вас, точно сега.
Число 4 и число 3, като 443 или 433 - Вие имате много голяма помощ около вас, точно сега! И извисените учители и ангели са тук за да помагат, ръководят и ви обичат. Достигнете до тях, както те достигат до вас.

Число 4 и число 5, като 455 и 445 - Вашите ангели участват в една значителна промяна във вашия живот, точно сега.
Число 4 и число 6, като 446 или 466 - вашите ангели ви предупреждават, че вашият фокус е твърде много насочен към материалния свят. Те ви молят да предадете грижите си на тях, така че те да могат да се намесят. Балансирайте вашия фокус, между небето и земята и знайте, че вашите възможности наистина са безкрайни и особено когато работите ръка за ръка с Божествеността.

Число 4 и число 7, като 477 или 447 - Ангелите ви поздравяват като казват „Продължавай голямата работа”. Вие напредвате, поддържайте мислите си фокусирани, тъй като това има голям и положителен резултат.

Число 4 и число 8, като 488 и 448 - Това е съобщение от вашия ангел, че този етап от вашия живот е почти накрая. Те искат вие да знаете, че когато нещата се забавят, те са с вас и ще ви бъдат в помощ за да ви ръководят към една ситуация, по-добре ориентирана към вашите нужди, желания и цели.

Число 4 и число 9, като 499 или 449 - Ангелите ви казват, че е време да изоставите ситуацията, която е приключила. Те ви напомнят, че когато една врата се затваря, една друга врата се отваря. Ангелите определено ви помагат да отворите нови портали и да се излекувате от всяка мъка, която съпътства промяната, която вие сега предприемате. Моля, помолете вашите ангели да ви помогнат да имате вяра, че това приключване и начало са отговори на вашите молитви.

Число 4 и число 0, като 440 или 400 - Бог и ангелите искат да знаете, че вие сте много, много обичан. Те ви молят да спрете за момент, за да почувствате тази любов, тъй като тя ще ви отговори на много ваши въпроси и разреши всички трудности.

Комбинации с числото 5
Число 5 и число 1, като 511 или 515 - Вашите мисли създават промени в живота ви. Поддържайте насочени мислите си в желаната насока. Ако промените които виждате да идват, не са желани, вие можете да ги спрете или да ги промените, като видоизмените вашите мисли.

Число 5 и число 2, като 522 или 552 - Вашите молитви и намерения бяха ясни, силни и безрезервни. Следователно, очаквайте една промяна да дойде по-бързо, отколкото сте предвиждали. Не позволявайте това да ви обезсърчи, когато вашите желания станат реални. Те могат да дойдат по един неочакван начин, така че поддържайте вашата вяра. Често приказвайте на Бога, и молете за потвърждение.

Число 5 и число 3, като 533 или 553 - Тези извисени учители, искат да ви подготвят за една голяма промяна в живота, която е предстояща. Те искат вие да знаете, че те държат ръката ви при тази промяна, и че всичко ще бъде добре. Премете промяната и очаквайте благословия в това.

Число 5 и число 4, като 554 или 544 - Вашите ангели участват в една от значителните промени в живота ви, точно сега.

Число 5 и число 6, като 556 или 566 - Вашият материален живот се променя значително - като нов дом, кола или друга професия.

Число 5 и число 7, като 577 или 575 - Това е утвърждаване, че вие сте „на цел” с една неизбежна промяна, която ще ви обогати - физически, емоционално или интелектуално - или комбинация от всичките три неща. Следвайте посоката и скоро ще видите доказателства как промените спомагат за вашия личен живот и на тези около вас.

Число 5 и число 8, като 588 или 558 - тази числена последователност означава, че вие сте в 11-я час, точно преди промяната. Не се страхувайте от това, тъй като вие ще бъдете подкрепени и обичани по време на тази промяна, която сега е предстояща.

Число 5 и число 9, като 599 и 595 - За да се прояви новата промяна, необходимо е да се освободите от миналото.

Тази числена последователност ви моли да изоставите старото и да разберете, че това е изпълнявало важни функции за своето време, обаче живота тече и промяната е неизбежна. Знайте, че новото стои пред вратата ви, очаквайки от вас да го допуснете да влезе. Вие каните новото да влезе, когато вие се откъсвате с любов от старото.
Число 5 и число 0, като 500 или 550 - Едно важно съобщение, което ви позволява да знаете, че животът ви се променя в Божествен и съвършен ред. Това са даровете от Бога и съгласно с Божията воля за вашето по-висше Аз.

Комбинация с число 6
Число 6 и число 1, като 611 или 661 - Дръжте вашите мисли към небесата и оставете насоченост към материални грижи.
(Забележка 611 означава „Помолете за помощ, за поправка на нещо в материалния свят, което ви нервира или ядосва, точно сега.”)

Число 6 и число 2, като 622 или 662 - Нова покупка или придобивка идва във вашия път.
Число 6 и число 3, като 663 или 633 - Вашите Извисени Учители ви помагат да получите материалните неща от които се нуждаете за вашата Божествена цел в живота. което означава, пари за учебна такса или начин за вас да продължите вашето учение, или лечителска работа - мастерите работят за това, да го получите. Те искат вие да знаете, че вие заслужавате да получите тази помощ, тъй като това ще бъде по-добра възможност за вас, да го дадете на други.

Число 6 и число 4, като 644 или 664 - Вашите ангели ви предупреждават, че вашият фокус твърде много е насочен върху материалния свят. Те молят да предадете вашите грижи на тях, така че те да могат да се намесят. Балансирайте вашия фокус между Небето и Земята и знайте, че вашият извор наистина е неограничен, специално когато вие работете ръка за ръка с Божествеността.

Число 6 и число 5, като 665 и 655 - Вашият материален живот се променя значително - като нов дом, кола или други притежания.
Число 6 и число 7, като 667 или 677 - Едно оценяване, че вашите мисли и работа с материалния свят са точно на целта. Вие успешно сте балансирали вашите мисли и дейности, така че вие внимавате за ума, тялото и духа. Продължавайте чудесната работа.

Число 6 и число 8, като 668 или 688 - Вие сте пред разделяне с нещо във вашия материален свят, като продаване на притежание. Ако вие не възнамерявате да загубите или продадете каквото и да е във вашия материален живот, вие можете като промените вашите мисли да променяте това направление. Обаче, ако вие се стремите към продаване или откъсване от нещо материално във вашия живот, приемете това за знак, че вашето желание се осъществява.

Число 6 и число 9, като 669 или 699 - Откъснете се от вашите материални проблеми и особено ако вие сте имали пристрастеност към някакъв вид материално притежание. Тази числена последователност ви моли да изоставите и се откъснете от това. Това също е едно съобщение, че нещо което сте продали или загубили, просто ще бъде заменено с нещо по-добро. Бъдете готови да получите нови притежания, което надминава вашите очаквания, ако вие сте готови да бъдете издигнати нагоре. Вие заслужавате най-доброто!

Число 6 и число 0, като 600 или 660 - Това е съобщение от вашия Създател, относно вашия материален живот. Божественото ръководство от Бога, моли по-малко да се фокусирате към земни желания. Не че Бог ви моли да живеете един живот лишен от средства, но по-скоро вашият Създател ви моли да се обърнете повече към духовност, за да задоволяват вашите нужди. Знайте, че Бог е във вас и е вашият извор за всичко от което се нуждаете. Просто вярвайте, благодарете и бъдете отговорни за знаци или нови възможности, които ще донесат необходимите ви материални неща.

„Търсете първо царството Божие и всичко останало ще ви бъде дадено” е същността на съобщението на тази числена последователност. Вие можете да получите повече информация за този процес като прочетете „Проповедта на планината” в евангелието на Матей.

Комбинации с число 7
Число 7 и число 1, като 711 и 771 - Това е потвърждение, че вие сте много добре. Вие сте на правилния път, така че продължете! Това е един знак, че добре сте избрали мислите си, и това би трябвало да ви вдъхнови да се фокусирате дори по-твърдо, върху вашето намерение. Бъдете сигурни да прибавите подходящите емоции на мислите си - например, чувство на благодарност за даровете които вие имате в живота си. Благодарността ще ускори процеса на вашата изява.

Число 7 и число 2, като 722 или 772 - Напоследък, насочихте ли вниманието си към нова работа, приемане в училище, или за един заем? Тези числа сигнализират за добра новина. Те искат вие да сте твърди и да не позволявате вашата вяра да се разколебае.

Число 7 и число 3, като 773 и 733 - Извисените учители са радостни. Те не само виждат вашата истинска вътрешна Божественост, но те също са съгласни и с избраният от вас път. Те искат да знаете, че вие заслужавате щастие, и да позволите изливането на свещено блаженство което идва от вашето Божествено наследство и избрания път.

Число 7 и число 4, като 774 или 744 - Ангелите ви поздравяват и казват „Продължавайте голямата работа! Вие напредвате. Дръжте фокусирани мислите си, тъй като те имат голям и положителен резултат.”
Число 7 и число 5, като 775 или 755 - това е утвърждаване, че вие сте „на цел” за една предстояща промяна, която ще ви обогати изцяло физически, емоционално или интелектуално, или комбинации от всичките три. Останете в посоката и вие скоро ще видите доказателства, какво промените прибавят във вашия собствен живот, и в живота на тези които са около вас.

Число 7 и число 6, като 776 или 766 - Едно потвърждение, че вашите мисли и работа с материалния свят са правилни за целта. Вие успешно сте балансирали вашите мисли и дейности, така че се грижите за ума, тялото и духът. Продължавайте чудесната работа!

Число 7 и число 8, като 778 и 788 - имахте ли усещането, че някаква част от вашия живот, като работа или връзка, свършва? Това е потвърждение, че вашето усещане е точно. Краят би могъл да означава една значителна промяна в ситуацията, или това би означавало, че някаква част от вашия живот наближава до завършване. Независимо - тази числена последователност известява добри новини относно идваща положителна промяна, включваща завършването на една напрегната ситуация. Изправете се, тъй като вашият живот започва да става по-лесен.

Число 7 и число 9, като 779 или 799 - Поздравления! Вие отхвърлихте стари части от вашия живот, които повече не ви подхождат на това което сте. Вие живеете един по-истински живот, който е в пълнота с вашето най-висше виждане за самия вас. Тази числена последователност поздравява вашето решение да живеете почтено.

Число 7 и число 0, като 700 и 770 - Браво! Направо от Бог, получавате поздравления за духовната и физическа работа, която вие сте извършили. Вие помагате на себе си, и на много други хора, с вашия сегашен път, и Бог иска вие да продължите с тази чудесна ваша работа.

Комбинации с число 8
Число 8 и число 1, като 811 и 881 - Вие сте накрая на един важен етап от вашия живот. Ако сте изморени от някаква част на вашия живот, радвайте се, че това скоро ще бъде уредено, или заменено с нещо по-добро. Предайте и оставете тези части от вашия живот които не работят, когато мислите ви за по-добър живот идват и минават покрай вас.

Число 8 и число 2, като 822 или 882 - Една врата започва да се отваря и една друга започва да се затваря. Бъдете сигурен да чуете вашата интуиция много внимателно, точно сега, тъй като това ще ви води да направите стъпки, които ще осигурят вашето стабилно изобилие през време на тези промени.

число 8 и число 3, като 883 или 833 - „Продължете напред”, казват мастерите. Повишете енергията и фокусирайте мислите и усещанията си. Преустройте вашия възглед със знанието за вашето единство с Бог, с всеки и с целия живот.

Число 8 и число 4, като 884 или 844 - Това е съобщение от вашите ангели, че една фаза от живота ви наближава да свърши. Те искат вие да знаете, че когато нещата се забавят те са с вас, и ще помогнат като ви водят към една нова ситуация, по-добре поставена по отношение на вашите нужди, желания и цел.

Число 8 и число 5, като 885 или 855 - Тази числена последователност означава, че вие сте в 11-я час, точно преди промяната. Не се страхувайте от тази промяна, тъй като ще бъдете подкрепяни и обичани през това време на промяна, което сега е предстоящо.

Число 8 и число 6, като 886 и 866 - Вие се разделяте с нещо във вашия материален свят, като продажба на притежание. Ако не възнамерявате да загубите или продадете нещо във вашия материален живот, вие може да промените мислите си и измените тази насока. Обаче, ако вие възнамерявате да продавате или да се разделите с нещо материално в живота ви, приемете това като знак, че вашето желание става реално.
Число 8 и число 7, като 887 или 877 - Имахте ли усещане, че някаква част във вашия живот, като работа или връзка, е приключила?
Това е потвърждение, че вашите усещания са точни. Краят би могъл да означава една значителна положителна промяна в ситуацията, или това би могло да означава, че някакъв етап в живота ви е близо до завършване. И все пак, тази числена последователност, известява добри новини относно идващата положителна промяна, включваща завършване от едно напрегнато положение. Стегнете се, защото вашият живот става по-лесен.

Число 8 и число 9, като 889 или 899 - Някакъв значителен етап във вашия живот идва до един край. Заедно с други събития, които също ще свършат с „ефекта на домино”. Като влак, който стига до края на линията, един вагон ще спре, докато следващите вагони на влака за един момент ще забавят преди да спрат. Тази числена последователност е съобщение, че вие минавате през една верига от събития, когато много части от вашия живот се намаляват и спират. Не се тревожете, защото промените са необходими да започнат нова поредица и условия за вас.

Число 8 и число 0, като 800 или 808 - Едно съобщение от вашия Божествен Създател показва, че предстоящият край на някои неща са част от вашия всеобщ Божествен план. Те са отговор и на вашите молитви и са в съгласие с волята на Бога за вас. Помолете Бог да ви помогне, вие да успокоите всички страхове или тревоги, които можете да имате относно идващите промени.

Комбинация с числото 9
Число 9 и число 1, като 991 или 919 - Една нова врата се отваря за вас, като резултат от вашите мисли. Сега вие имате възможността да се погледнете лице в лице с вашите мисли, и очи в очи с вашите собствени творения. Нека старото бъде изоставено, като е заместено с новото в съгласие с вашите желания.

Число 9 и число 2, като 992 или 922 - Ако напоследък сте страдали от загуби (работа, любим и пр.) очаквайте това да бъде заменено в много близко бъдеще. Всичко работи във ваша полза макар, че може би много дейности се изпълняват зад сцената, така че вие се чудите, дали Бог ви е забравил. Не се тревожете! Чувствайте енергията на вашия живот, което е движение напред, точно сега. Вие не сте наказан с последните ви загуби. Вместо това, Вселената ви подготвя за новости.

Число 9 и число 3, като 993 и 939 - Едно строго съобщение - да изоставите ситуации във вашия живот, които не са в целостта или които служиха на тяхната цел. Не се дръжте изкуствено за ситуацията, поради страх. Знайте, че всеки момент за вас се грижат. Много важно е вие да поддържате положително виждане, относно вас и вашето бъдеще. Това ваше отношение, в действителност създава това, което вие ще изпитате, затова, помолете мастерите да ви помогнат вие да изберете вашите мисли от най-висшата любов.

Число 9 и число 4, като 994 или 944 - Ангелите ви казват, че е време да престанете да мислите за ситуацията, която е свършила. Те ви напомнят, че сигурно ви помагат да се отворят нови врати и да ви излекуват от всяка болка, които придружават прехода, което вие сега понасяте. Моля, помолете вашите ангели да ви помогнат да имате вяра, че тези свършвания и начала са отговор на вашите молитви.

Число 9 и число 5, като 959 и 995 - За да се прояви нова промяна, важно е да се освободите от миналото. Тази числена последователност ви моли да оставите старото и да знаете, че то е служило като една жизнена функция за своето време. Обаче, животът е течащ и промяната е неизбежна. Знайте, че новото стои на вашата врата, очаквайки от вас да го въведете вътре. Вие поканете новото вътре, когато вие се откъснете с любов от старото.

Число 9 и число 6, като 966 или 996 - Откъснете се от вашите материални неща и специално, ако вие сте имали някаква мания за неща - специален вид материално притежание. Тази числена последователност иска вие да оставите и се откъснете от това. Това, също е едно съобщение, че нещо във вашия живот, което сте продали или загубили се замества с нещо по-добро. Бъдете отворени да получите нови притежания, които надминават вашите очаквания, когато вие сте готови да се обърнете към по-висше. Вие заслужавате най-доброто!

Число 9 и число 7, като 977 или 997 - Поздравления! Вие изоставяте стари епизоди от вашия живот, които повече не отговарят на това което вие сте. Вие живеете по-истински живот, който е в синхрон с вашето най-високо мнение за вас самите. Тази числена последователност поздравява вашето решение, да живеете честно.

Число 9 и число 8, като 998 и 988 - Някакъв важен етап във вашия живот достигна до край, носейки с това други събития, които също ще свършат с ефекта на „доминото”. Също като един влак, стигнал до края на линията, един вагон ще спре, докато следващите вагони на влака намаляват, преди да спрат. Тази числена последователност е съобщение, че вие минавате през една верига от събития, при които големи епизоди от вашия живот се забавят и спират. Не се тревожете, защото тези промени са необходими за да започнат за вас нови последователности и условия.

Число 9 и число 0, като 900 и 909 - Това е съобщение за вас от Създателя, давайки знак, че работата от вашия живот, която току що завърши е Божествено ръководена. Наистина, нищо не е загубено завинаги. Няма смърт, няма премеждия. Вашият, напоследък променен живот в който, една значителна част на живота ви е бил спрян или променен, в действителност е отговор на вашата молитва. Бог ви съобщава, че Той не е предприел нищо ново против вас, нито е „причинил” вашата загуба. По-скоро вашият план на живот или молитви са предизвикали промени в живота ви, чрез вашата собствена, дадена от Бога сила. Бъдете готови да простите всеки участвал, така че вие да бъдете светлина и свободен, когато вие влизате в една чудесна нова фаза на живот.

Комбинации с число 0
Число 0 и число 1, като 001 или 010 - Могъщо Божествено ръководство от Бога и ангелите, те искат вие да промените мислите си. Може би вие сте се молили да бъдете по-здрав и по-щастлив. Ако е така, това е отговор на вашите молитви. Бог знае, че решението което вие търсите е родено във вашите мисли. Молете Бога да води посоката на вашите мисли и ви подкрепя по време на вашата промяна.

Число 0 и число 2, като 002 или 020 - Бог иска вие да знаете, че той не ви е забравил или изоставил. Той ви обича, много, много.
Бог урежда един нов, чудесен етап за вашия живот за вас. Говорете на Бога често, и вие ще усетите това идващо вълшебство. Бог също ви напомня относно значението на „Божествено точно определен момент“. Понякога е необходимо, определени причини да отпаднат от мястото преди да бъде постигнат вашия желан резултат. Докато поддържат вашите мисли и вяра, тогава няма нищо което да ви блокира от достигане на вашето желание.

Число 0 и число 3, като 003 и 300 - Бог и Извисените Учители се опитват да привлекат вниманието ви, което като че ли е свързано с вашата Божествена цел в живота. Има ли някакво ръководство което напоследък сте игнорирали? Ако е така вие може би усещате пробуждане точно сега. Тази числена последователност е небесен начин, да ви подготви за факта, че вие трябва да поемете вашата част в процеса на съ-сътворяване. Това означава да слушате и следвате вашето Божествено ръководство, за да предприемете определени действия.

Число 0 и число 4, като 040 или 440 - Бог и ангелите искат да знаете, че вие сте много, много обичан. Те искат вие да отделите свободно време за да почувствате тази любов, тъй като тя ще отговори на много от вашите въпроси и разреши всяка трудност.

Число 0 и число 5, като 050 или 500 - Едно важно съобщение което ви известява, че промените в живота ви са в Божествен и съвършен ред. Те са дар от Бога и в съгласие с Божията воля за вашето по-висше Аз.
Число 0 и число 6, като 006 или 066 - Едно съобщение от вашия Създател относно вашия материален живот. Божествено ръководство от Бога, ви моли да оставите вашето фокусиране към земни желания. Не е Бог който иска вие да изживеете един живот в бедност, но че вашия Създател иска вие да се приближите повече към духовността, за да получите вашите необходими неща.

Знайте, че Бог е във вас и е вашия извор за всичко от което се нуждаете. Просото имайте вяра и благодарност и бъдете отворени за интуицията или нови възможности, които ще ви донесат вашите необходими материални потребности. „Търсете първо царството Божие и всичко останало ще ви бъде придадено”, това е сърцевината с посланието на тази числена последователност. Вие можете да получите повече информация за този процес, като прочетете „Проповедта на планината” В евангелието на Матей.

Число 0 и число 7, като 007 или 070 - Едно леко потупване по рамото ви, от Бога, давайки ви знак за одобрение за умствената, духовна и физическа работа, която вие сте извършили. Вие помагате на себе си и на много други хора, с вашия сегашен път и Бог иска вие да продължите с тази чудесна работа.

Число 0 и число 8, като 088 или 080 - Едно съобщение от вашия Божествен Създател което показва, че предстоящият край са част от вашия всеобхватен Божествен план. Те са отговори на вашите молитви и са в съгласие с Божията воля за вас. Помолете Бога да ви помогне, вие да успокоите всички страхове или тревоги и безпокойства, които можете да имате относно тези предстоящи промени.

Число 0 и число 9, като 009 и 090 - Едно съобщение от вашия Създател, което показва, че един етап от вашия живот, който току що завърши е Божествено ръководен. Наистина, нищо не е загубено завинаги. Няма смърт и няма катастрофи. Промените във вашия живот напоследък, в които една значителна част на живота ви е бил спрян или променен, всъщност е един отговор на ваша молитва. Бог ви известява, че Той не е предприел нищо против вас, нито е „причина” за вашите загуби. По-скоро вашият план на живота, или молитви са предизвикаха тези промени в живота ви, чрез вашата собствена, дадена ви от Бога сила. Бъдете готов да простите всички замесени, така че вие да можете да бъдете светлина, и свобода, когато влизате в един чудесен нов етап на живот.

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Юни 05, 2008 11:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това е една изключително ценна информация, която би трябвало да знае всеки що годе посветен в духовните и окултни науки.

Дидинце, ами отново много ти благодаря, че полагаш такива усърдия за форума!


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пет Юни 06, 2008 10:47 am; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Юни 05, 2008 11:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не знаех как ще реагирате на тази информация специално и дълго време се чудех дали изобщо да отварям темата , но се радвам че не съм сбъркала !

Сега остава само и другите да обърнат внимание на това !

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юни 06, 2008 10:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами да се надяваме!

Определено им я препоръчвам, ако искат да са наясно с много неща свързани с числата, защото просто ще е важно за тях ... Confused

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Нед Юни 22, 2008 10:41 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Значи аз съм установила, че когато ми разтриват гърба, макар и съвсееем лекичко, изпадам в някакво състояние много близо до нирвана Laughing Та вчера, по време на едно такова масажче, направо задремах и започнах да сънувам. В съня си бях в някаква огромна недостроена сграда, влизах от стая в стая и се срещах с различни хора. В една от стаита след мен дойдоха няколко от съученичките ми от гимназията, а една от тях, тогавашната ми най-добра приятелка, започна да ни разказва нещо пред едно платно наподобяващо карта на света. Много скоро аз трвбваше да си тръгвам, а тя извика след мен: "Имам нов тел. номер, запиши си го!" "Нямам нищо за писане в мен", отговорих. "Той е много лесен, ще го запомниш: 456 333 333". Помислих си: "Много страннен номер.. сигурно не съм чула нулата отпред.. Не може без нула.." И се събудих. Реших веднага да проверя в тази статийка тук какво ще да значи този номер.

След консултация с текста излеза, че точно сега моите ангели участват в една значителна промяна в материално отношение в моя живот и че възнесените учители са близо до мен, желаейки да знам, че имам тяхната помощ, любов и подкрепа.

Правилно ли съм разбрала? И правилно ли е в такъв случай да си мисля, че промяната ще е неблагоприятна за мен, щом дори и учителите ми предлагат помощта си? Confused

Диди, знаеш ли от кого е написан текста? Дорийн Върчю, авторката на книги за както за кристалните и и ндигови деца, така и за общуването с ангели, често споменава тези числа. Може да са от нейна книга..

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Нед Юни 22, 2008 10:43 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А между другото много често ми се случва да погледна към часовника точно когато той показва 11:11..

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Нед Юни 22, 2008 1:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вземи прочети цялата книга ... може да ти "светне" нещо !

Съня ти е много интересен!

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov