НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 12:22 pm Вижте мненията без отговор
За мен
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
sunny04




Регистриран на: 30 Ное 2008
Мнения: 5
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 04, 2008 10:32 am
МнениеЗаглавие : ?? ???
Отговорете с цитат

Здравейте!Поздрави за прекрасния сайт с толкова нужна информация.Даже ме е страх да попитам каквото и да било но все пак.
Казвам се Светлана Божидарова Божинова,сега Дачева,родена на 24,12,1984 г.Съпругът ми Росен Николов Дачев ,роден на 01,10,1978г.
При мен нещата стоят така:Имам най прекрасния съпруг и най прекрасното дете на света.Обожавам ги и отношенията ни са отлични,но всички се опитват да ни направят живота невъзможен.Всичко е срещу нас с каквото и да се захванем.И познати и роднини ни се бъркат в живота въпреки че не го позволяваме.От много време ,особено за себе си казвам ,че нямам на какво да се зарадвам.Не сме се смели истински от деца.Смехът и радостта я няма.Защо при условие че сме доста по добре от други хора ,не сме щастливи.Къде ни куца?Благодаря Ви!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 04, 2008 2:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, sunny04!

Амиии ... ще Ви отговоря ... Confused

Защото живеете в илюзия, защото не сте искрени един спрямо друг от страх да не срутите измамната структура, която сте изградили като отношения помежду ви, защото може да съсипете живота си окончателно, защото не желаете да видите живота си такъв, какъвто е.

Защо в илюзия?!
Защото виждате нещата в семейният си живот такива, каквито би Ви се искало да бъдат. А те далеч не са такива!

Не са такива защото се страхувате и двамата да наречете с точните думи всичко онова, което се е загнездило помежду Ви като бомба със закъснител, която всеки един момент може да избухне. И ще избухне!

Защото не отпускате винтила на напрежението в себе си - и двамата. И едва тогава ще вземете да излезете от илюзорните си представи за:
Цитат:
Имам най прекрасния съпруг и най прекрасното дете на света.Обожавам ги и отношенията ни са отлични,но всички се опитват да ни направят живота невъзможен.


Защо животът Ви е такъв, какъвто не желаете да го видите?!

Защото Вие сте нарцистичен тип личност, която иска винаги да бъде ласкана, удостоявана с внимание, обгрижвана, водеща във взаимоотношенията ви - лидер, защото сте самодоволна в представите си за живота, защото се идентифицирате с един измислен, идеален образ, на който придавате тяжест пред другите и го издигате в собствените си очи.

Защото дори най-малката критика по отношение на Вас Ви вади от равновесие, защото страдате от необходимостта да бъдете непрекъснато стимулирана от възхищение и комплименти ...

И защото в същото това време страдате от коплекс за отхвърленост, т.е. фрустрация при която човек се чувства изолиран, изоставен и принебрегнат от всички хора около него. В резултат на това проявявате силно емоционално въздействие или грубо дистанциране на околните от себе си.

Същото се отнася и за съпруга Ви, но с тази разлика, че той е "маминото детенце", и че не страда от комплексите за отхвърленост и изоставеност. Глезен, гален, не-натоварван с отговорности като по-малък, получавал е всичко на готово - дори и сега е така с него. Винаги му е било внушавано, че той е най-добрия, най-умния, най-хубавият, най-можещият и т.н., и т.н. по- по- най. ...

Съпругът Ви пък е носител на двоен нарцистичен комплекс, който е яко подсилен от поведението и отношението на родителите му към него.

И двамата дори не желаете да си признаете поне само пред себе си, че всичкото това, което Ви го казвам е истина - макар, че дълбоко в себе си го усещате.

Затова не сте се смели от деца, затова смехът и радостта в живота ви ги няма, затова не сте щастливи - въпреки, че сте по-добре от другите хора. Просто не сте искрени!

Човек не може да притежава всичко и всички. Едно има, друго - няма. Вие сте избрали да нямате смях и радост, щастливи мигове в живота и да живеете в заслепението, че сте по-добре от другите хора, което е тотална измама.

И ако не вземете мерки да промените всичките тези обстоятелства в живота Ви, както и скрити негативни характерови слабости командвани от Вашето ненаситно Его, то най-късно през 2010 год. ще се разделите окончателно със съпруга си.

А дотогава както и той, така и Вие ще вкарате в живота си лицемерни и илюзорни извънбрачни връзки, които задоволявайки илюзиите в ненаситното Ви Его и двамата ще ви съсипят неимоверно много.

Бомбата със закъснител ще избухне в най-скоро време - броени са месеците до този миг!

Съжалявам ... Всеки държи собствения си живот в собствените си ръце! Confused

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov