НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 3:37 am Вижте мненията без отговор
Какво ни очаква в годината на Жълтия бик
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 09, 2008 7:11 pm
МнениеЗаглавие : Какво ни очаква в годината на Жълтия бик
Отговорете с цитат

Какво ни очаква в годината на Жълтия бик


Новата година ще оправдае надеждите за по-добро на тези, които умеят да пестят и да работят в екип

Новата година ще оправдае надеждите за по-добро на тези, които умеят да пестят и да работят в екип
Според източната астрология настъпващата 2009 г. ще е годината на Жълтия бик, при това младша, тъй като завършва на нечетно число.

По тези причини тя ще е много по-спокойна от предходната, твърди руската астроложка Лина Саванская на страниците на в."Комсомолская правда".

Според Саванская обаче Жълтият бик не бива да се свързва със Златния телец, а 2009-а да се обявява за година на процъфтяването и богатството.

Като цяло тя се очертава като сложна и нелека.

Русия ще наложи лидерски позиции. От преминаването на Юпитер от знака на Козирога в този на Водолея в най-добро положение ще се окажат жителите на Русия, тъй като покровител на страната е именно Водолеят.

През 2009 г. Русия ще оказва голямо влияние върху световната политика. Разположението на планетите дава основание да се предположи, че именно в страната ще се появят нови, уникални технологии, свързани на първо място с енергетиката.

Успех ще имат търпеливите. През настъпващата година светът ще продължи да изпитва влиянието на икономическата криза. И тук обаче има положителен момент: в годината на Жълтия бик процесите - и благоприятните, и неблагоприятните ще се развиват бавно.

Така че има време за подготовка. Новата година ще оправдае надеждите за по-добро на тези, които умеят да пестят и да работят в екип, които търпеливо и методично реализират плановете си.

2009 г. ще бъде успешна за хората, чиято професионална дейност е свързана с добива и преработката на природни богатства, за земеделците и животновъдите, за собствениците на земя и на имоти.

Напоследък все по-често се говори за известните пророчества за декември 2012 година, когато, според календара на маите завършва епохата на Петото Слънце

Най-тежки ще са януари и август Най-тежки периоди през годината ще са януари и август. Именно тогава са най-вероятни финансовите проблеми и трудностите, свързани с природни катаклизми.

Не е препоръчително през 2009 г., особено през двата споменати месеца, да се посещават следните страни и райони: Турция, Холандия, Китай, Сирия, Франция, Чехия и Австрия.

Ако все пак пътуването се налага, е добре да се проявява по-голяма предпазливост. Полезни съвети: не носете червено в новогодишната нощ Негативното влияние на планетите може да бъде избегнато.

За целта е нужно добре да се посрещне настъпващата 2009 година. Този път мястото няма значение, тъй като Жълтият бик се чувства добре навсякъде. Затова можете да посрещнете настъпващата година у дома, на вилата, на гости при приятели и роднини, изобщо където поискате.

Най-важното е да сте в добра компания. От голямо значение е подходящият избор на облеклото за новогодишната нощ. Най-добре е дамите да си сложат нещо в светли тонове - жълто, златисто или бледолимоново.

Подходящи са също тоалети в бледорозово, салатено зелено или с цветовете на морските вълни. Нежелателни са черното, тъмнокафявото, оранжевото, яркочервеното. Не се препоръчват кожи или тоалети и обувки с камъни.

От бижутата са подходящи масивни верижки, обеци, пръстени и ръкавели от сребро, платина и злато (най-добре бяло). Може да се сложи по-предизвикателен и екстравагантен грим.

В този вид ще се харесате на Жълтия бик и той ще ви донесе късмет, твърди астроложката Лина Саванская.

Нострадамус предсказва господство на Розата . . .

Нострадамус твърди, че новият свят, който ще се появи след падането на последната империя, ще се зароди в страната, където "през октомври ще се случат големи промени . . . и ще просъществуват само 73 години и 7 месеца".

Не е трудно да се изчисли, че от появата на комунистическа Русия през октомври 1917 г. до краха й през 1991 г. са изминали точно 73 години и 7 месеца. Нострадамус казва още, че след краха на последната империя "център на целия свят ще стане Розата" или на латински ROSA. . . . а маите край на света.

Нострадамус казва, че след краха на последната империя "център на целия свят ще стане Розата".
Напоследък все по-често се говори за известните пророчества за декември 2012 година, когато, според календара на маите завършва епохата на Петото Слънце, продължила над 5000 години.

С тази дата те свързват настъпването на грандиозни промени. Но когато маите говорят за края на нашата епоха, те добавят странна фраза, че "ще бъдат отнети четири божествени камъка".

Тайната се заключава в това, че на езика на маите думите "камък" и "година" се пишат и произнасят по един и същ начин, твърдят руските астролози Дмитрий и Надежда Зима.

Ако се извадят 4 години от 2012 година, се стига до простичкия извод, че епохата на Петото Слънце трябва да завърши на границата между 2008 и 2009 г.

Ние не можем да кажем доколко тези предсказания отговарят на реалността, казват Дмитрий и Надежда Зима.

Интересни са само съвпаденията, които могат да бъдат открити в древните книги. А оттук нататък всеки трябва да реши сам дали да вярва на пророчествата или не.
БТА
------------------------------------------
news.club.bg


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov