НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 10:14 am Вижте мненията без отговор
Русалките
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Юни 23, 2009 6:55 pm
МнениеЗаглавие : Русалките
Отговорете с цитат

Някъде имаше тема за тях във форума, но така и не можах да я открия.

Затова ще започна с тази тук статия МУМИИ НА РУСАЛКИ

Ще продължа с тази:


Русалката

Живял някога един мелничар, който бил много богат. Ала един ден го сполетяло нещастие — от ден на ден парите му започнали да се стопяват. Накрая му останала само мелницата. Мъка свила сърцето на мелничаря и когато след работа си лягал, не можел да намери покой по цяла нощ.

Една сутрин станал много рано и излязъл да се разходи. Когато минавал по воденичния яз, слънцето вече изпращало първите си лъчи. Изведнъж той чул странен шум в езерото. Обърнал се и видял една прелестна девойка, която бавно излязла от водата. Дългите й коси се спускали по цялото й тяло. Мелничарят разбрал, че това е русалка и много се изплашил. Понечил да си тръгне, но прекрасното създание го повикало с кротък глас и го попитало защо е толкова тъжен. Мелничарят просто онемял, но като я чул, че говори така нежно, надвил страха си и й разказал как от богат човек станал последен бедняк.

— Успокой се — казала русалката, — аз ще те направя по-богат и по-щастлив, но трябва да ми обещаеш, че ще ми дадеш онова, което в този миг е най-младо в твоя дом.

„Какво може да бъде това освен някое новородено кученце или котенце?“ — помислил си мелничарят и се съгласил. Русалката се гмурнала във водата, а той тръгнал весело към дома си. Още не бил стигнал, когато прислужницата изтичала и му казала, че жена му току-що е родила момченце.

Мелничарят спрял като поразен от гръм, защото разбрал, че лукавата русалка е знаела това и го е измамила. Приближил се с наведена глава до леглото на жена си.

— Защо не се радваш на хубавото ни детенце? — попитала тя.

Тогава той й разказал какво се било случило при езерото и какво обещание дал на русалката.

— Защо ми е щастие, защо ми е богатство — извикал той, — щом ще загубя детето си? Но нищо не мога да направя.

А в това време парите като че ли сами идвали при него. Богатството му станало много по-голямо от преди. Ала мелничарят не се радвал, защото не забравял за обещанието, което дал на русалката. След време той казал на сина си:

— Пази се! Ако само докоснеш водата в езерото, от нея ще се протегне една ръка, ще те сграбчи и ще те повлече към дъното.

Минали години, но русалката не се появила нито веднъж. Момчето растяло и станало красив юноша. И понеже умеело добре да ловува, най-богатият човек в селото го взел на служба при себе си. В селото живеела хубава девойка. Синът на мелничаря я харесал и скоро се оженил за нея, а за сватбата господарят им подарил малка къща. Двамата много се обичали и живеели спокойно и щастливо.

Веднъж ловецът отишъл на лов в гората и подгонил една сърна. Преследвал я дълго, но накрая я издебнал и я застрелял. После одрал кожата й, извадил вътрешностите и отишъл на брега на езерото, за да си измие ръцете. Ала щом ги натопил във водата, русалката изплувала, обвила ръцете си около шията му и бързо го понесла към дълбините.

Когато се стъмнило и ловецът не се върнал вкъщи, страх свил сърцето на жена му. Тя тръгнала да го търси и понеже той често й споменавал, че трябва да се пази от русалката, веднага се досетила какво се е случило. Отишла на брега на езерото и като видяла ловната чанта на мъжа си, разбрала, че го е сполетяло нещастие. Разплакала се, започнала да вика любимия си съпруг, но всичко било напразно. Клетата жена цяла нощ обикаляла около езерото, накрая силите я напуснали, тя рухнала на земята и дълбоко заспала.

Сънувала странен сън: как се катери по големи отломъци от скали, как тръни разраняват краката й и вятър брули лицето й. После пред очите й се разкрила друга гледка: небето било синьо, въздухът бил свеж и сред зелена, изпъстрена с цветя поляна стояла спретната къща. Младата жена отишла до къщата, отворила вратата и видяла вътре беловласа старица, която приветливо й кимнала с глава. В този миг клетата жена се събудила. Слънцето греело, лек ветрец разклащал клоните на дърветата. Тогава тя решила да превърне съня си в действителност. Всичко станало така, както било в съня й.

Когато стигнала до къщата и влязла вътре, старицата се усмихнала и казала:

— Сигурно си преживяла голямо нещастие, щом идваш при мен.

Младата жена разказала със сълзи на очи за ужасната участ на любимия й съпруг.

— Успокой се — казала старицата, — аз ще ти помогна. Вземи този златен гребен. Когато настъпи пълнолуние, ще отидеш на брега на езерото, ще седнеш и ще започнеш да решиш косите си с него. Когато свършиш, остави го на брега и ще видиш какво ще стане.

Жената се върнала при езерото и започнала да чака пълнолунието. Най-сетне светлият кръг се появил на небосклона. Тя извадила гребена и започнала да реши дългите си черни коси, а после го оставила на самия край на брега, съвсем близо до водата. Не минало много време и ето че от глъбините се разнесло страшно бучене.

Вдигнала се огромна вълна, разляла се по брега и отнесла гребена. После водната повърхност се разделила на две и се показала главата на ловеца. Той нищо не казал, само погледнал жена си с тъжни очи. В същия миг дошла втора вълна и заляла главата на ловеца. Всичко утихнало, езерото станало гладко като огледало и само ликът на луната блестял във водата.

Младата жена се върнала безутешна вкъщи, легнала и заспала дълбоко. Ала в съня си отново видяла беловласата старица. Когато на сутринта се събудила, тръгнала на път и скоро стигнала до нейната къща. Разкрила мъката си, а старицата й дала един златен кавал и казала:

— Чакай до пълнолуние. Тогава ще вземеш този кавал, ще седнеш на брега на езерото и ще изсвириш някоя хубава песен. Като свършиш, остави кавала на пясъка и гледай какво ще се случи.

Жената направила така, както й казала старицата. Щом оставила кавала на брега, от глъбините се разнесло страшно бучене, вдигнала се огромна вълна, разляла се по брега и отнесла кавала. След това водата се разделила и на повърхността се показала не само главата на ловеца, но и половината му тяло. Той протегнал с копнеж ръце към жена си, но дошла втора вълна, заляла го и го понесла към дъното.

Мъка изпълнила сърцето на жената, но сънят й за трети път я завел в къщата на старицата. Тя я утешила и й дала едно златно вретено.

— Почакай до пълнолуние — казала старицата. — Ще вземеш вретеното, ще седнеш на брега на езерото и ще започнеш да предеш. После ще го оставиш близо до водата и ще видиш какво ще стане.

Настъпило пълнолуние. Младата жена отишла при езерото, седнала и започнала да преде. Ала щом оставила вретеното на брега, вдигнала се огромна вълна и го отнесла. Водната повърхност се разтворила и ловецът се появил целият. Скочил бързо на брега, уловил жена си за ръка и двамата побягнали. Но едва се били отдалечили, когато езерото се надигнало със страшно бучене и излязло от бреговете. Водата се носела със страхотна сила след бегълците. Тогава жената призовала на помощ старицата и тя веднага ги превърнала в жаби. После водната стихия ги разделила далеч един от друг.

Щом водата се отдръпнала, двамата отново възвърнали човешкия си образ, но никой от тях не знаел какво е станало с другия. Разделяли ги високи планини и дълбоки долини. А за да си изкарват прехраната, трябвало да пасат овце. Години наред те обикаляли със стадата си, разкъсвани от горест и копнеж.

Ала веднъж през пролетта ловецът съзрял стадо овце на далечен планински склон и подкарал овцете си натам. Когато наближил, видял една жена, която пасяла стадото. Това била жена му, но той не я познал. Но въпреки това двамата се зарадвали, че вече няма да се чувстват толкова самотни.

Една вечер, когато изгряла луната, ловецът извадил от торбата си кавал и започнал да свири хубава, но много тъжна мелодия. Като свършил, видял, че жената плаче.

— Защо плачеш? — попитал я той.

— Ах — отговорила жената, — някога, в една прекрасна лунна нощ като тази свирих същата мелодия на кавал и тогава главата на моя любим се появи над водата на езерото.

Ловецът я погледнал внимателно, познал я и я прегърнал. Тя също го познала, целунала го и от този ден нататък двамата заживели щастливо до края на живота си.

"Братя Грим"




.......... следва още ......


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Юни 23, 2009 7:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Юни 23, 2009 7:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

.....................Нека продължа ...

Това се случило през 2006 год.

Океанът изхвърли труп на русалка на безлюден плаж във Флорида. За странната находка се разбра, след като анонимен продавач я предложи на търг в интернет аукциона еbay.

Той попаднал на съществото на един от плажовете в южните части на градчето Санкт Петербург във Флорида.

Най-общо казано, находката представлява труп на морско чудовище, което много наподобява описанието на русалка. Човекът е жител на градчето и в този ден почивал на един от безлюдните плажове.

"Не обичам да се търкалям с бутилка бира в ръка и заобиколен от стотици курортисти", разказва в обясненията си за аукциона анонимният продавач.

"Предпочитам уединението и затова отидох на плажа Десото. Първоначално помислих, че е голяма риба, оплетена във водораслите или пък труп на куче. Когато се приближих разбрах, че преди това не съм виждал нищо подобно", пише откривателят на русалката. [img]
http://picbg.net/u/30295/21673/261330.jpg[/img]
Той веднага се върнал до колата, за да си вземе фотоапарата, а ръцете му треперели, докато правел снимката. Съществото имало груба кожа, като покрита с люспи, човешка глава и ръце, но вместо крака - рибешка опашка.

Според откривателя на трупа, русалките са свързващото звено между рибите и приматите, а причината за смъртта й вероятно е нашествието на "червения прилив".

Това са токсични водорасли, обагрени в червено, които в определени сезони се появяват в океана. Мъжът предложил русалката на няколко музея във Флорида, но оттам му отказали, защото се бояли, че е фалшификация.

Тогава я предложил в ebay с начална цена $2. Тя обаче бе продадена за $1550, плюс 200 долара за доставка.


... Случаят не е единичен ...!!!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Юни 23, 2009 7:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Намериха русалка след урагана Айк

ВИЖТЕ ТУК ВИДЕО КЛИПА ...

РАЗЛИЧНИТЕ КОМПИЛАЦИИ ...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
taniuga




Регистриран на: 11 Мар 2008
Мнения: 223
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 24, 2009 10:41 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

От това, което виждам особено в последния линк – се потвърждава хипотезата, че т.нар. митични същества – русалки, кентаври, харпии и т.н. не са само митични, а са съществували фактически. В дълбините на океаните , където са се запазили хилядолетия условията на съществуването на русалките, те са могли да оцелеят и до наши дни, докато сухоземните хибриди не са имали тази възможност.
Същества, които носят белезите на два или повече толкова отдалечени еволюционно видове, толкова отдалечени хибриди могат да са създадени само изкуствено – от много напреднали технологично цивилизации.
Мисля, че това е доказателство за съществуването на Атлантската цивилизация и показва нивото на нейното развитие. Особено интересни са запазените мумии на русалките. Те са толкова различни по строеж, устройство и разположение на органите, че не могат да принадлежат на един и същи вид. Значи са създадени много разновидности русалки. Остава въпросът защо са били създадени – с каква цел.
Съвременната наука би могла да изследва и ДНК им, физиологията им, начина на хранене, размножаване и т.н. Само, че едва ли ще се публикуват тези неща, защото официалните изследвания ще породят нови неудобни въпроси, като например как така такава мощна цивилизация се е саморазрушила и не вървим ли ние по нейния път…
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 24, 2009 4:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много са страшни! Shocked Ако такива са били русалките от приказките, не знам как са успявали да примамят някого. Пък всички морски предания говорят за разни красавици, за съблазнени рибари и т.н. - като се повтаря толкова много, би трябвало поне някаква истина да има в него. Защото за разни харпии и др. подобни никъде не се твърди, че са красиви, а точно обратното. Та не знам. От друга страна, ако някой си прави майтап и фалшификации, логично е да следва пътя на хорските представи - демек да ги "произведе" по-хубави. В този си вариант са толкова грозни, че май ще повярвам, че са истински.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
tan4eto77




Регистриран на: 27 Яну 2007
Мнения: 555
Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Пет Юни 26, 2009 12:04 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

след като видях всички снимки се убеждавам за пореден път,че всички митове,легенди и приказки не са създадени на базата на фантазии/преди време разглеждахме елфите и други такива същества/.явно много малко хора в сегашни времена имат възможността да се срештнат на живо с такива създания,но ако вярва човек в съществуването им рано или късно вижда все нещо.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Юли 02, 2009 3:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

taniuga написа:
В дълбините на океаните , където са се запазили хилядолетия условията на съществуването на русалките, те са могли да оцелеят и до наши дни, докато сухоземните хибриди не са имали тази възможност.


Не можем да бъдем сигурни и за земните видове хибриди, че не са се запазили, защото напоследък къде ли не по света се показват на "бял свят" какви ли не подобни екземпляри - като чупакабра например.

Руснаците отразяват достатъчно подробно в нета тези явления.

taniuga написа:
Същества, които носят белезите на два или повече толкова отдалечени еволюционно видове, толкова отдалечени хибриди могат да са създадени само изкуствено – от много напреднали технологично цивилизации.


Не е задължително да са създадени изкуствено. Достатъчно е да са се съвъкуплявали тези два вида, което е било напълно възможно ... Confused

Сигурна съм, че си чела Библията (поне!), където се споменава за подобен род грях именно по време на лемурианската и атланската епохи.

Така са били създадени кентаврите, хората-птици (видно е от египетските анали), хората-котки (ярък техен представител е била Бастет), йети може би, както и не на последно място русалките ...


taniuga написа:
Мисля, че това е доказателство за съществуването на Атлантската цивилизация и показва нивото на нейното развитие. Особено интересни са запазените мумии на русалките.


Именно.


taniuga написа:
Те са толкова различни по строеж, устройство и разположение на органите, че не могат да принадлежат на един и същи вид. Значи са създадени много разновидности русалки.


Всеки различен вид от хибридите естествено се е разделял на много подвидове ... както е видно и от русалките, а и не само.

taniuga написа:
Остава въпросът защо са били създадени – с каква цел.


Били са създавани с различни цели съответно дадени обстоятелства и природни особености. Трябвало е да бъдат достатъчно функционални съответно тях.

taniuga написа:
Съвременната наука би могла да изследва и ДНК им, физиологията им, начина на хранене, размножаване и т.н. Само, че едва ли ще се публикуват тези неща, защото официалните изследвания ще породят нови неудобни въпроси, като например как така такава мощна цивилизация се е саморазрушила и не вървим ли ние по нейния път…


Мислиш ли, че не са изследвани вече много-много отдавна?! Cool

Отделен е въпросът за ... мълчанието.

А дали се е саморазрушила?! Или пък дали е била унищожена по някакъв друг начин?!

Не вярвам в това, защото по време на медитация "виждам и чувам" съвсем обратното ... от необятните дълбини на океаните.

Откъде тогава идват русалките?! Cool Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
taniuga




Регистриран на: 11 Мар 2008
Мнения: 223
Пуснато наПуснато на: Чет Юли 02, 2009 8:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Точно като се появи тази тема с фотографиите на русалките, четях книгата на Е.Мулдашев "От кого сме произлезли"./Все още съм под влияние на прочетеното/.. Там въпросът е описан доста добре , поне от моя гледна точка....И това ако не е синхронност - четеш нещо, добиваш знания и в същото време от съвсем друг независим източник то се потвърждава и го виждаш вече открито и документирано... Много съм доволна от такива синхронности. Very Happy
Но нещо не ми дава мира за Русалките, Чупакабра, Йети и т.н. - Те са създадени от Атлантите, но не са Атланти, значи ако съм разбрала добре щом те са създадени да обслужват някого като "помощен персонал" и все още съществуват, то и Създателят им все още съществува... Удивително, ако е вярно... В момента пиша и до тука ме доведе логиката, въобще нямах намерение да правя такова заключение... Но както Мулдашев пише новият метод на разкриване на знания и познания е интуитивно- логичният, т.е. интуицията ти подсказва нещо, на пръв поглед нереално и по пътя на логиката си го обясняваш, но след като си приел предварително съществуването му т.е. повярвал си , че това е възможно.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юли 03, 2009 12:40 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

taniuga написа:
ТНо нещо не ми дава мира за Русалките, Чупакабра, Йети и т.н. - Те са създадени от Атлантите, но не са Атланти, значи ако съм разбрала добре щом те са създадени да обслужват някого като "помощен персонал" и все още съществуват, то и Създателят им все още съществува... Удивително, ако е вярно...


taniuga, в живота просто нещата се случват, а самата синхронност е потвърждение на това.

Да, Създателите на тези същества съществуват. Доказал го е не само Е. Мулдашев.

Може да не са точно същите, а да са техни представители, което не е чак от толкова голямо значение.

И дали са самоконсервирани в сомати в най-дълбоките пещери или не - също. Важното е, че ги има.

Виждала съм ги в съновиденията си още като дете ... :ro
ll:


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Мар 24, 2010 7:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 3:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това[ същество е намерено по бреговете на Панама,

Който знае какво е, да пише. Засега предположенията са две - Photoshop и Adobe Raider. Laughing

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 3:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А ТОВА дали не е някакъв вид риба с формата на човешка глава и лице? Rolling Eyes

_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 21, 2009 3:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хм ... много малко познаваме световете и измеренията на водните, и подводни обитатели - без значение дали водите са солени или сладки! Confused

Според мен това са техни представители ...

... въпреки, че можем да поговорим и за различните зловещи експерименти на земни и извънземни "обитатели" по съвместителство, дръзнали да се намесят в генетиката на човека или нечия друга от земните преставители, на която основния Първоизточник е Създателят на Всичко Съществуващо.

Нека не забравяме за ... Франкенщайн, нека не забравяме за така наречения "Голем", както и други подобни тям ... Confused Нека дори си спомним за Минотавъра ... Sad

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
orange_moon




Регистриран на: 27 Фев 2010
Мнения: 1
Пуснато наПуснато на: Чет Мар 25, 2010 1:01 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Струва ми се съвсем нормално да има такива същества...нали не изключваме по никакъв начин,че те със сигурност са интелигентни,най-вероятно живеят на племена.Това,че не са широкоизвестни говори само по себе си,че те търсят изолация от нашия враждебен свят.Освен това-имаше една теория,според която делфините и косатките,всички морски бозайници са остатък от Атлантида.Съвременната наука е на ниво,на което не може ясно да обясни какво кара бялата акула да мигрира,преплувайки хиляди километри годишно,нито пък защо тя е единственото същество на планетата Земя,което не боледува от рак...Както знаем...пълно е с легенди за русалки,не е нужно те да отговарят на съвременните критерии за красота,за един моряк в древността е било достатъчно да види разголена жена,за да я сметне за красива.Освен това,да не забравяме,че има и други природни сили,необясними за нас,така,че не е задължително да говорим непременно за лабораторна модификация...надявам се,че видът им няма да изчезне по наша вина...аз понякога ги сънувам...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
цецка33




Регистриран на: 13 Май 2010
Мнения: 96
Пуснато наПуснато на: Вто Юни 08, 2010 10:39 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Китайски лекари ще оперират бебе-русалка
петък, 24 ноември 2006
Лекарите от централната педиатрична болница в китайския град Чанша (административен център на провинция Хуан) се готвят за серия от сложни операции на новородено, страдащо от изключително рядък и тежък порок - синдром на русалката.

Синдромът се изразява в срастване на крайниците. Детето е със срастване до гениталиите. Полът му е бил определен с помощта на УЗК - то се оказало момче. Детето се родило на 9 ноември.

Засега състоянието на момченцето се определя като стабилно. Лекарите разработват план за операцията. Преди да пристъпят към разделяне на краката, лекарите ще се осведомят за тежки пороци на вътрешните органи. Болницата в Чанша е готова за поеме разходите по операцията и лечението на детето.

Синдромът на русалката се среща веднъж на 70 000 новородени. Тези дефекти са придружени с цял ред други пороци, затова болшинството от новорените умират през първите дни от раждането. В момента са известни два други случая на този сиднром - това е американката Тифани Иоркс, чийто крака са разделени преди 17 години, и перуанката Милагроз Керон (на снимката), чиято проследна операция е извършена тази година.
Преглеждания: 3820 | Печат | Е-мейл
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Юни 08, 2010 8:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат


_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov