НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 11:17 pm Вижте мненията без отговор
Астрология
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Mega-V




Регистриран на: 30 Авг 2009
Мнения: 26
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 30, 2009 11:29 am
МнениеЗаглавие : Астрология
Отговорете с цитат

Доколко има истина в тази наука, доколко няма? Защо в нашто БГ е пълно с хора, които твърдят, че са много образовани в тази област, завършили Московски академии, специализирали в чужбина, биещи се в гърдите, че знаят много. Правят ти прогноза, виждат любовна връзка, смяна на работата, заминаване в чужбина. Периодът изтича без нито едно сбъднато събитие, питаш ги защо? Казват ти, че ти си виновен (а затова си си платил) Живота ти бил дал тези шансове, но ти не си се възползвал. Което не отговаря на истината, защото ти си живееш живота и знаеш какво ти се е случвало, а не те. А в този период ни шансове, ни дявол! Накрая всичко се оказват разни хипотези, които и ти сам можеш да си прогнозираш, я се сбъдне, я не. Казваш им, че си разочарован от некомпетентноста им и това, че са те подвели, те започват да се сърдят, вместо да потърсят проблема в себе си. Абсолютно непрофесионално. От години астрологията е здраво атакувана, както от хора издигащия на пиадестал, така и от яростни скептици оборващи теориите й. Сблъсквали ли сте се с такива хора и с астрологията като цяло? Какъв е вашият опит? Какво мислите за българските астролози?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
reveta




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 826
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 30, 2009 1:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Aстрoлoгиятa e нaукa. При тoвa eднa oт нaй-дрeвнитe.
Всякa личнoст e индивидуaлнa и влияниятa нa нeбeснитe тeлa, тяхнoтo движeниe, връзки пoм/у им, мисля, нaистинa oкaзвaт влияниe в/у хoрa и събития. Aз пoнe зa сeбe си гo знaм.

Aстрoлoгиятa нe зaбрaнявa, тя нaсoчвa пoглeдa към eвeнтуaлни пътищa, пoкaзвa eвeнтуaлни прeчки, прeпятствия, oриeнтирa към eвeнтуaлнa пoмoщ, прeдупрeждaвa зa eвeнтуaлни труднoсти. В нeя нямa aбсoлютни твърдeния и пoстулaти. Чoвeк сaм избирa нa къдe дa пoeмe.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Mega-V




Регистриран на: 30 Авг 2009
Мнения: 26
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 30, 2009 1:55 pm
МнениеЗаглавие : :
Отговорете с цитат

Така е, човек сам избира пътищата си. Сам прави хипотези, сам открива кое е правилно и кое не, така че може и без помоща на тази наука.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
reveta




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 826
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 30, 2009 2:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Aстрoлoгиятa e прeживялa, прeдaвaнa и усъвършeнствaнa прeз вeковeтe. И нe сaмо тя. Много прeди дa сe появи тeхничeския прогрес, прaдeдитe сa знaeли дa сe вслушвaт в съвeтитe нa природaтa и дa живeят спорeд тях, a нe срeщу тях. Астрологиятa е точно това.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 30, 2009 2:24 pm
МнениеЗаглавие : Re: Астрология
Отговорете с цитат

Mega-V написа:
Доколко има истина в тази наука, доколко няма? Защо в нашто БГ е пълно с хора, които твърдят, че са много образовани в тази област, завършили Московски академии, специализирали в чужбина, биещи се в гърдите, че знаят много. Правят ти прогноза, виждат любовна връзка, смяна на работата, заминаване в чужбина. Периодът изтича без нито едно сбъднато събитие, питаш ги защо? Казват ти, че ти си виновен


В тази наука има много голяма истина - отделен е въпросът кой как си я тълкува. Иначе: "Мнозина са призваните, но ... малцина избраните."

Всеки на днешно време се сдобива с какви ли не щеш дипломи по ... интернет и тръбят наляво и дясно, че са признати ерудите в ... какво ли не.

Познавам мнозина такива ...

Но ... по принцип в живота на човека има винаги и поне 3 вероятности съотнесени към дадено житейско събитие, което предстои да се случи.

И всеки един астролог, нумеролог или ясновидец трябва да умее да ги вижда, и различава, защото именно върху тяхната база се дават и прогнозите за тенденциите на самата сбъдваемост на събитията.

Към тези 3 вероятности има прилежащи още няколко тенденции, които просто трябва да "бъдат" усещани като налични и ... прогнозируеми.

Също така трябва да се взема впредвид и течащите промени в планетното стоене и местостоене, съотнесени към още куп други аспекти.

Така, че ако човека, на когото се прави дадена прогноза избере тенденцията по- в ляво или по- в дясно, може да измени изцяло дадената прогноза от гадаещия. Това е възможно, но ... именно защото е възможно всеки некъдърник и мошеник го използват за припечелване на пари.


Mega-V написа:
От години астрологията е здраво атакувана, както от хора издигащия на пиадестал, така и от яростни скептици оборващи теориите й. Сблъсквали ли сте се с такива хора и с астрологията като цяло? Какъв е вашият опит? Какво мислите за българските астролози?


Астрологията винаги е била атакувана, защото е твърде променлива величина, което не ни дава основанието да не прибягваме към нея поради факта, че нищо не е в покой - всичко се променя всеки миг.

Моят опит в астрологията е: просто не се занимавам с нея, защото съм ... ясновиждащ човек. Тя не ми е необходима.

Няма достатъчно добри български астролози - това вече го казвам и от опит.

Тези неща обаче ги споделям само от ... едната вежливост. Никой няма правото да се опне в форума тук и да ми иска обяснения какъв ми е опита в ... еди какво си и що си, защото това вече си е чисто нахалство от негова страна ... Cool Confused Не мислите ли?!
Cool

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Mega-V




Регистриран на: 30 Авг 2009
Мнения: 26
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 30, 2009 3:37 pm
МнениеЗаглавие : :
Отговорете с цитат

Права сте, макар да имах в предвид съвсем други хора Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov