НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 12:25 pm Вижте мненията без отговор
ТАЙНАТА РЕЦЕПТА НА СТАРИТЕ ЗНАХАРИ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 25, 2009 11:20 pm
МнениеЗаглавие : ТАЙНАТА РЕЦЕПТА НА СТАРИТЕ ЗНАХАРИ
Отговорете с цитат

Те са при­ла­га­ли из­пи­та­на, про­ве­ре­на от вре­ме­то тех­но­ло­гия за про­чис­т­ва­не на чер­ния дроб. И тя е след­на­та:

Сло­же­те в ед­на ча­ша ове­се­ни зър­на (несмле­ни), из­мий­те ги с топ­ла во­да и ги сло­же­те в тен­д­же­ра. До­ба­ве­те 2 су­пе­ни лъ­жи­ци смле­ни су­хи или прес­ни лис­та от чер­ве­на бо­ро­вин­ка, 2 су­пе­ни лъ­жи­ци смле­ни су­хи или прес­ни бре­зо­ви лис­та (вмес­то лис­та мо­же и бре­зо­ви плод­че­та). За­лей­те та­зи смес с 4 лит­ра во­да и я ос­та­ве­те за ед­но де­но­но­щие на прох­лад­но мяс­то. След то­ва я пре­це­де­те.

Взе­ме­те дру­га тен­д­же­ра, сло­же­те в нея ча­ша смле­ни шип­ко­ви пло­до­ве, за­лей­те с ча­ша во­да и сло­же­те да кип­не.

След то­ва до­ба­ве­те 2 су­пе­ни лъ­жи­ци ца­ре­вич­ни зър­на. Ос­та­ве­те смес­та да ври 15 ми­ну­ти, след ко­е­то да прес­тои 45 ми­ну­ти. Пре­це­де­те и до­ба­ве­те пре­це­де­на­та ове­се­на нас­той­ка. По­лу­че­на­та смес на­лей­те в тъм­ни бу­тил­ки и пос­та­ве­те в хла­дил­ни­ка. При­е­ма се за­топ­ле­на, по­ло­вин час пре­ди яде­не, по след­ния на­чин: 1-ви ден - 50 мл, 2-ри ден - 100 мл, 3-ти и всич­ки ос­та­на­ли дни - по 150 мл. Кур­сът на ле­че­ние е 10 дни. При­гот­ве­на­та от вас смес тряб­ва да ви стиг­не за де­сет­те дни. След две сед­ми­ци мо­же­те да пов­то­ри­те кур­са на ле­че­ние.



С по­мощ­та на та­зи ста­рин­на ре­цеп­та ще из­чис­ти­те всич­ки “кът­че­та” на ва­ше­то тя­ло. Сол­ни­те от­ла­га­ния вър­ху ста­ви­те, пя­съ­кът, вред­ни­те от­ла­га­ния в чер­ния дроб, в бъб­ре­ци­те, в да­ла­ка, зад­с­то­маш­на­та жле­за ще из­чез­нат. Всич­ко то­ва ще бъ­де из­х­вър­ле­но от ор­га­низ­ма ви. Же­ла­тел­но е да пра­ви­те то­ва два пъ­ти в го­ди­на­та - на­е­сен и нап­ро­лет.

За­пом­не­те, че в пе­ри­о­да на из­чис­т­ва­не на чер­ния дроб в ни­ка­къв слу­чай не тряб­ва да яде­те хра­на от жи­во­тин­с­ки про­из­ход - осо­бе­но ме­со и кол­ба­си
.


========================
Ед­на стра­ни­ца на Ми­ле­на ВА­СИ­ЛЕ­ВА

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 25, 2009 11:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

При жлъч­но­ка­мен­на бо­лест, хо­ле­цис­тит и дис­ки­не­зия на жлъч­ни­те пъ­ти­ща си при­гот­ве­те нас­той­ка от бил­ка­та ки­сел трън - 2 ча­е­ни лъ­жич­ки смле­ни плод­че­та се за­ли­ват с ча­ша го­ре­ща во­да за из­вес­т­но вре­ме. При­е­мат се по 1-2 су­пе­ни лъ­жи­ци ня­кол­ко пъ­ти на ден. - Пло­до­ве­те от чер­ве­на офи­ка мо­гат да се из­пол­з­ват не са­мо в ка­чес­т­во­то на по­ли­ви­та­мин­но сред­с­т­во, но и при ле­че­ние на та­ки­ва се­ри­оз­ни за­бо­ля­ва­ния ка­то неф­ро­ли­ти­а­за. Сва­ре­те с 50 г за­хар 500 г прес­ни плод­че­та, до­ка­то се по­лу­чи ед­но­род­на ка­ши­ца. При­е­май­те от по­лу­че­но­то пю­ре по ед­на ча­е­на лъ­жич­ка по ня­кол­ко пъ­ти на ден.



- При брон­хит и въз­па­ле­ние на бе­ли­те дро­бо­ве, как­то и при каш­ли­ца пред­ла­га­ме след­на­та ре­цеп­та: ед­на су­пе­на лъ­жи­ца смле­ни ко­ре­ни от де­висил се за­ли­ват с ча­ша го­ре­ща во­да и смес­та ври 10-15 ми­ну­ти. След то­ва се ох­лаж­да ле­ко. Пие се то­пло, по ед­на су­пе­на лъ­жи­ца през все­ки два ча­са ка­то от­х­рач­ва­що сред­с­т­во.

- При вът­реш­ни кръ­во­из­ли­ви и сто­маш­но раз­с­т­рой­с­т­во из­пол­з­вай­те ле­чеб­ни­те свой­с­т­ва на бил­ка­та бут­рак, на­ри­чан още пла­нин­с­ки очи­бо­лец. За­лей­те 2 ча­е­ни лъ­жич­ки сит­но над­ро­бе­ни ко­ре­ни от рас­те­ни­е­то с ча­ша во­да и сло­же­те на ба­вен огън за 5 ми­ну­ти.


================
bulpress.net

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 25, 2009 11:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако вече са публикувани се извинявам за повторението ! Embarassed

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 29, 2009 1:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не са публикувани, Диди, и са много ценни при това, защото не всеки може да си направи съответното изчистване на организма и особенно на черния дроб по системите на Малахов (направо е жестока!) или на Белия Лама Востоков - неговата е много по щадяща.

Но въпрески всичко тези, които страдат от язва или гастрит на стомаха направо си е противопоказно за тях да прилагат тези две системи.

Благодаря ти, Дидко!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov