НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 11:38 am Вижте мненията без отговор
Годишен хороскоп 2010 - пълен
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 17, 2009 7:34 pm
МнениеЗаглавие : Годишен хороскоп 2010 - пълен
Отговорете с цитат

Овен

Година на силни лични преживявания, много емоции, постигане на стабилност във финансов план и късмет при реализирането на важни за вас цели и мечти. Съдбата ще намира начин да ви изненадва приятно в моменти, когато най-малко очаквате или когато най-много имате нужда от това.

Година на финансова стабилност за мъжете над 35 години. Възможности за по-големи и сигурни доходи, печалби, благоприятно развитие на частен бизнес или професионални проекти и др.

Семейството, семейните връзки и големите събития, които ще се случват във фамилията ви ще заемат голяма част от ежедневието и живота ви като цяло през тази година. В някои семейства събитията ще бъдат свързани с годеж или сватба, в други с нов дом или нов член в дома.

Важни събития могат да се очакват около майка, баба и близки жени, които да идват като роднини от страна на баща ви.

Любовта ще бъде причина за събиране на много сродни души около вас.

Дамите до 35 години също ще бъдат погалени от любовния полъх на една нова или стара любов. Стрелите на Купидон ще ви улучат тогава, когато най-малко очаквате или ще ви свързжат с човек, с когото никога не сте предполагали, че може да имате общо бъдеще. Създаване на дом, ново жилище, преместване...

Тези от вас, които ще предприемат стъпки към промяна в работата си, търсейки своя шанс в друг град или държава трябва добре да внимават с кого тръгват на път, на кого ще разчитат при тази промяна, кой ще им бъде опора и подкрепа. Не всички, които са афиширали досега приятелство с вас, ще останат такива и занапред.



За семейните представители на знака 2010 ще донесе някои сериозни изпитания. Неочаквани неприятности вместо да ви сближат, могат да доведат до охлаждане на отношенията ви, което ще бъде грешка. Когато има проблеми, то те трябва да се решават заедно и с много разговори и търсене на правилните решения.

Житейските раздели с различни хора, ще доведат до нови ангажименти, поемане на нови отговорности и грижи. Възможни са дела свързани с уреждане на наследствени въпроси, уреждане на права върху собственост, покупко - продажба и др.

Сериозни проблеми ще възникнат именно около уреждането на имуществен проблем, което ще ви отнеме доста време и енергия, но ще приключи по най-благоприятния за вас начин.

В обществен план ще имате срещи с интересни и важни хора. Понякога нови запознанства, които ще ви обогатят с интересна информация или по-различно виждане на важни за вас неща. Успехи за тези от вас, които ръководят фирми, сдружения, партии и др. обществени организации.

През годината ще възникне проблем със здравето на близко дете, което ще доведе до болнично лечение, специални грижи и необходимост от навременна лекарска помощ.

В някои случаи може да става дума за проблеми с учението на дете, което ще проявява несериозно отношение или нежелание да посещава училище.
2010 ще е в някои отношения непредсказуема за мъжете до 35 години, които понякога водени от силни емоции ще са склонни да предизвикват събития, да допускат грешки, които ще струват скъпо на тях самите или на близките им хора. Сами на себе си можете да бъдете врагове в определени ситуации.
========================================
altermedic.net




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Яну 02, 2011 8:23 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 17, 2009 7:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Телец

Стремежът към удоволствие и романтика са главен приоритет и Вие ще искате да инвестирате във Вас и в гардероба Ви, да пътувате и да се забавлявате.Обаче, в желанието си за по-голяма близост ще бъдете изкушени да покажете определен образ, но това може да причини усложнения, ако този образ се окаже, че не е истинската Ви същност.

Докато проявавате силно желание да се движите извън обичайното в търсене на любов,може да откриете Купидон да стои точно пред входната Ви врата.Опитайте се да бъдете себе си и се забавлявайте с по-обикновени и по-евтини удоволствия на живота.

Проблемите в работата и финансовото напрежение,могат да Ви подложат на изпитание, особено за нестабилните връзки, ако това означава да прекарвате по-малко време заедно.Въпреки това, съдбата или обстоятелствата ще осигурят възможности за по-голяма близост.

Сексуалната част от връзката може да бъде специално възнаграждение,така че намерете време за любов.Партнъора Ви може да се възползва от подкрепата Ви, да го успокоите и да му дадете съвет,ако усетите че има тревоги относно пари или затруднения свързани с финанси, но не иска да говори за тях.Не позволявайте на заетостта Ви да попречи да се насладите на сексуалният Ви живот.

Телците обикновено се справят добре,когато става въпрос за пари, и въпреки че сте изискани и със скъп вкус,привързани към луксозния живот,знаете как да ограничите разходите си когато се налага.През следващите 12 месеца се очертва да се повиши активността във финансовата област,както при приходите така и при разходите.

За щастие, сигурна сума от добро богатство се очертава,но може би ще има моменти когато ще усетите че имате нужда да излезете за малко от финансовия си комфорт, за да поддържате притока на пари.

Обикновено не се чувствате спокойни,ако трябва да разчитате на кредити,но ако го направите,се опитайте да следите разходите си породени от желанието Ви да живеете ден за ден, за да не загубите финансите си.Следете по-отблизо притока на парите Ви тази година.



Вероятността от смяна на работа или кариера през 2010 година е много голяма.Обаче,ще бъде благоразумно и удачно ако не прибързвате,проучете внимателно в какво се забърквате преди да решите дали да се подпишете на пунктираната линия.Въпреки че, ще бъдете скромни за качествата си,постарайте се да представите себе си и уменията си в най-добрата светлина.

Можете да предложите на другите повече, отколкото предполагате.Социални промени в живота на Ваши колеги ще Ви накарат да се замислите върху приоритетите си и целите,които следвате в работата си. Това може да замъгли мисленето Ви, така че се опитайте да не се влияете от приятели и ако е възможно не смесвайте работата с удоволствията.Обедете се,че сте си „написали домашното” преди да направите големи реформи в работата си.

Когато сте неуверени,може да се възползвате от установеният комфорт в къщи.Подходете творчески към дома си и ще почувствате емоционална стабилност и че принадлежите към него.Това ще се окаже важно в моменти, когато се чувствате несигурни за някакви домашни и семейни въпроси.

Копнежа да се преместите или смените жилищната обстановка, може да е силен,така че е важно нереалистичните очаквания или финансовата несигурност да не Ви влияят твърде много.

Контактите с роднините са подчертани,но някои са по-добре дошли от други.Ако искате по-близка връзка с тези роднини,на които държите,бъдете готови да търпите чудатостите на другите.Опитайте се да бъдете търпеливи с някои от взискателните Ви роднини.
========================================
altermedic.net




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Дек 17, 2009 9:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 17, 2009 7:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Близнаци

Очакват Ви интересни и може би сложни 12 месеца.Определено количество фантазия,интрига или неща,които не са такива, каквито изглеждат се очертават.Твърде много алкохол също може да доведе до усложнения, също така не смесвайте любов,секс и пари .

За щастие, човекът,който притежава ключът към любовния Ви живот сте Вие, но ще е необходимо да обмислите нещата добре, особено ако позволявате на миналото да влияе на бъдещето Ви. Не захвърляйте утрешния ден като се връщате назад в миналото.

Близнаците обичат винаги да са заети,но ако не забавите темпото и останете съсредоточени, може да усложните живота и връзката си.Това се отнася най- вече където са замесени пари.

Важно е да не поставяте паричните въпроси преди емоционалните, трябва да внимавате да не позволите на желанието за забавен,вълнуващ и хедонистичен начин на живот да напрегне ситуацията с финансите и връзката Ви.

Помощта и подкрепата ви един към друг и споделянето на товара, ще ви сближи още повече.Опитайте се да опростите,а не да усложнявате живота и връзката си.

Вашите дар слово и способността да мислите трезво ще Ви даде конкурентно влияние на работното място и може да получите възможност за вратичка относно очакваната, отрупана с работа година.Реклама,продажби,обслужване на клиенти,удоволствия,забавления,образование и туризъм са областите,където можете да използвате социалните и комуникативни умения във Ваша полза.

Въпреки това,Вие не винаги сте най-добри в работа, където успеха е премерен само в парични хонорари.Можете да успеете в конкурентна среда, но сте по-подходящи за позиции,където се осигурява обслужване и развиването на контакти е ключов момент във Вашата роля.

Ще имате полза от по-голямо специализиране във работата Ви, но не предприемайте допълнително обучение,освен ако имате времето и енергията да го направите.Ще преуспеете в професии,които включват изграждане на връзки,докато осигурявате обслужване.

Парите са една от главните области,въведете финансите си в ред и другите области от Вашия живот ще имат значителна изгода,особено Вашите контакти.За щастие,съдбата е във Ваши ръце,но може да бъдете най-лошия си враг,ако не се научите да си казвате „не”.



Претъпете желанието си да спекулирате със събраното или да бъдете твърде креативни с приходите си. Не смесвайте работата с удоволствията и обърнете повече внимание на възможностите за бързо забогатяване,които изглеждат твърде хубаво, за да са истина.

Любопитни и общителни,Близнаците имат много интереси,но ако се разпръсквате навсякъде и се заемате с няколко неща,по-добре си спестете време и пари и се съсредоточете върху едно или две неща.Помнете,че не всичко, което блести е злато.

Ако сте мислили за преместване,вероятно ще имате този шанс,ще трябва да действате бързо,но и разумно да използвате възможностите около Вас.Дом,семейство и имуществени въпроси ще заемат място преди работата.Така че преместването в полза на дома и семейния живот трябва да бъде преди преместването в полза на работата.За тези с деца,опитайте се да не оставите интересите им да пречат на Вашите.

Вместо пръскане на пари,забавяйте нещата понякога и прекарайте пълноценно времето си заедно, като се храните заедно или излезете сред природата. Направете усилие да използвате телефон, e-mail, или писма,за да се свържете с хора,които обичате,но не може да виждате толкова често,колкото Ви се иска.

Не позволявайте на забързаното Ви ежедневие да попречи да поддържате връзка със семейството си и любимите хора.
===============================================
altermedic.net




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Дек 17, 2009 9:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 17, 2009 8:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Рак

Не трябва да стигате далеч в търсене на любовта. Ако съдбата или обстоятелствата заговорничат да продължавате да се сблъсквате с някой,когото харесвате, не бъдете срамежливи и направете първата крачка.

Приятелството и романтиката са свързани,така че приятел може да Ви запознае с някой специален или дори да стане Ваш любим. Недоразумения или клюки могат да доведат до усложнения,така че не очаквайте другите да четат мислите Ви,комуникирайте.

Любовта е може би по-близо отколкото си мислите.Това е идеална година за приятелски събирания и смесване на храна,семейство и приятели.
Страстен секс ще Ви помогне да се отпуснете,но вземете предпазни мерки,ако не планувате да увеличите членовете на семейството си.

Ще бъдете доста чувствителни към критиката,особено за парични въпроси.Но вместо да се тревожите или отдръпнете е важно да разговаряте помежду си и да постигнете консенсус относно вашето бъдеще,така че и двамата да сте щастливи.

Вашият нюх за сделки и изключителната способност да правите и невъзможното означава, че вие можете да останете на повърхността дори през трудни времена. Обаче,когато сте стресирани имате склонност към харчене,отивате твърде далеч и приключвате с тревожно скъперничество, докато Ви дойде в повече и имате нужда да отидете да пазарувате отново,за да изпуснете парата.



Ако този сценарий се отнася за Вас,тогава потърсете съвет и подкрепа, когато тревогите около финансите могат да бъдат повече проблем,отколкото реалност,особено ако се опитвате да заровите главата си в пясъка. Основното обаче, е да поддържате притока на пари в правилната посока.

Поставете практическото обмисляне преди емоционалното и бъдете готови да говорите открито,ако чувствате,че не сте адекватно възнаградени за уменията и талантите си.Не се срамувайте да поискате помощ или съвет.

Парите в хороскопа могат да бъдат разделени в 2 категории-пари в джоба Ви,банкова сметка и по стечение на обстоятелствата-пари свързани със заеми,кредити и др. Докато парите в джоба Ви влизат и излизат се въздържайте от импулсивни покупки и ще преуспеете.

Обаче, другата категория пари ще се окажат по сложни.Затова обмислете съкращаване на част от разходите.Наблегнете на забавленията вкъщи,все пак сте отлични домакини.Не позволявайте на спорове от гордост или упорство да усложнят финансовите споразумения с другите.

Струва си да подобрите начина си на живот,но не отивайте твърде далеч и бъдете готови да се спасите, а не да се въвличате в дългове.Не се замесвайте финансово с хора от компанията Ви.Не харчете пари преди да сте ги получили.

Домашните и семейни въпроси, обикновено са по-важни за Рака и могат да бъдат яростно защитени от любимите хора,понякога прекалено много.Вие сте отзивчиви към другите и рядко търсите помощ,но е време да поставяте Вашите нужди на първо място.

За представителите на зодията,които имат домашни любимци-Вашата връзка е източник на комфорт,но може да стане твърде силна и може да се прояви психическа връзка,която ще продължи дори и през следващия живот.Поставете потребностите си на първо място и дайте повече свобода и пространство на любимите хора.
=======================================
altermedic.net




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Дек 17, 2009 9:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 17, 2009 8:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лъв

Когато давате сърцето си,го давате изцяло,може да се въздържите само в случай че нещо по-добро се появи по-късно.Ако сте сериозни в любовта,може би трябва да обмислите отново приоритетите си.

Социалния Ви живот или някое приятелство също може да попречи да срещнете някой подходящ,така че може би е време да раздвижите рутината в социалния си живот.Разликата във възрастта между Вас и потенциалния партнъор е възможно да бъде непредубедена.Ще се наложи да избирате между приятелство и любов.

Желанието Ви за живот,вътрешната сила и жизнерадостен характер зареждат останалите с оптимизъм,правят Ви търсени в трудните моменти. Обаче може да има случаи,когато партнъора Ви се чувства изоставен,особено ако не винаги може да се справи с превратностите на съдбата толкова спокойно, колкото Вас.

Вие сте приятелски настроени, но ако поставяте нуждите на социалния Ви живот преди връзката Ви,може би е време да уравновесите нещата отново.Накарайте партнъора си да усеща, че Вашият свят се върти около него,а не обратното.

Може да имате възможността да се занимавате с повече от една професия или професия с повече от една роля. Вие сте един от най-общителните зодиакални знаци. Отличните Ви умения да контактувате с хора ще Ви помогнат да успеете,защото е важно да наблягате на професионалните отношения.

Може да има моменти, когато чувствате, че не важно какво знаете,а кого познавате,в това е разликата. Обмислете ограничаването на някои социални ангажименти,ако се окаже, че продължавате да работите от зори до късна нощ. Формирането на контакти полезни за работата Ви и съдружничеството ще се окажат полезни.

Подходящи сте за изтъкнати, лидерски длъжности.Но ако почувствате, че се превръщате във важен човек в малка организация,не позволявайте на гордостта или упорството да Ви попречат да направите крачка към неизвестното. Бъдете готови да приемете по-малки роли в по-големи продукции.

Финансите понякога са слабото Ви място,особено ако се опитвате да имате начин на живот,който знаете че заслужавате, когато сте с нормален бюджет,което е по-лесно да се каже отколкото да се направи, тъй като Вие никога не намалявате социалните покани.



Ако чувствате, че разтягате нещата твърде много,може би трябва да обмислите от време на време оттегляне от светлината на прожекторите и да си дадете почивка, да се съсредоточите върху нуждите на семейството си.

Не повзолявайте гордостта и упоритостта Ви да се превърнат в проблем или пречка,когато трябва да помолите за паричен съвет,помощ или други парични и бизнес въпроси,като плащания,договори и финансовите Ви отговорности към другите.

Важно е да сте открити и относно ситуацията, в която сте,в нуждите и очакванията Ви и искайте от другите да направят същото.Бъдете гъвкави,открити и разумни когато обсъждате важни парични въпроси.

Имате си достатъчно проблеми. Може да усещате, че някои семейни въпроси застават на пътя на опитите Ви да успеете в живота и да имате пряко или косвено по-малко благотворно влияние в работата и отношенията Ви. Ако се окаже да е такъв случая,тогава е време да се оттеглите и да се опитате да не сте прекалено въвлечени в семейните драми.

Дори ще разберете,че отношенията се подобряват, и че може да имате по-добър принос ако наблюдавате отсрани,отколкото ако се окажете в средата.Тези,които обмислят преместване,с което ще разпуснете финансово и емоционално, не позволявайте на гордостта да Ви попречи за осъществяване на промяната. Не допускайте семейните проблеми да отнемат твърде много от времето и енегрията Ви.
=============================================
altermedic.net




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Дек 17, 2009 9:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 17, 2009 8:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Дева

Ако сте сериозни по отношение на обвързването,тогава това е Вашата година.Бъдете готови да излезете и да флиртувате,ако искате да се озовете в посоката на стрелба на Купидон.

Ако не търсите нищо сериозно,вероятно ще получите една-две примамливи оферти.Член от семейството може да изиграе ролята на сватовник. Има възможност някой по-възрастен или по-мъдър да иска да Ви опознае по-отблизо. Чувството Ви за хумор ще привлича противоположния пол.

Това е труден период за Девите,вероятно ще имате достатъчно много проблеми.Затова не приемайте нещата твърде навътре и не страдайте мълчаливо и се уверете, че партнъорът Ви и другите около Вас Ви съчувстват.

Важно е да изразите обичта си на глас и да не позволявате на работата и отговорностите Ви да ограничат моментите на удоволствие с любимия човек. Правете кратки разходки, вместо дълги и скъпи екскурзии. Съвместната работа е необходима, за да Ви помогне да споделите тежестта.

Девите през голямата част от следващите 2 години ще преживеят важен период в личен и професионален аспект. Ако се стремите да продължите работата си,амбициите Ви ще се раздвижат и ще имате възможност да направите стъпка напред.

Ако сте в залеза на кариерата си,тогава може би е време да се оттеглите и да се съсредоточите върху други области в живота си. Така или иначе,нещо трябва да се даде,защото на някакъв етап Вие ще започнете нов живот. Ако обмисляте важно движение в кариерата Ви,тогава трябва да решите дали сте сериозни или не.

Ако вече правите това,което сте си намислили,ще улегнете и ще придобиете ценен опит като станете по-умни,по-добри,по-отговорни,за да просперирате.Ако наистина искате да постигнете личните си цели,сега е времето за това.

Това може да бъде отличен период за финансите Ви,но най-голямата пречка за увеличаване на благосъстоянието Ви сте самите вие. Не усложнявайте финансовите си дела,въздържайте се от преследването на пари,материални придобивки и не се сравнявайте с другите.



Ще трябва не само да избягвате прахосването на пари и увеличаване на дълговете ви,ще трябва също да спестите ценно време и да останете съсредоточени върху важните въпроси. Изглежда сякаш парите прииждат към Вас, но не се разсейвайте от това и не ги пилейте безразсъдно, използвайте това като мотив за пестене.

Намалете финансовите си задължения към другите и ограничете излишните разходи. Като преживявате с по-малко,ще си дадете ценен отдих и най-важното по-голяма гъвкавост и контрол,когато сте изправени пред благоприятни възможности и промени в бъдеще.

Възможността за големи промени е изразена в дома,семейното имущество и начина Ви на живот. Някои от събитията,които се случват вероятно са неочаквани или внезапни, но по начин,по който могат да последват промени. Затова си струва да останете гъвкави и да не правите планове за далечното бъдеще.

Може да посрещате или изпращате деца,идващи или напускащи семейното гнездо. Добра възможност да купите,продадете или да се преместите, може да стане много неочаквано.Това ще донесе бъдещи опции и възможности, които не сте обмисляли досега.

Добронамерени по-възрастни роднини могат да Ви заинтригуват дълбоко, но в моменти, когато тяхната намеса може да усложни някои въпроси. Опитайте се да сведете до минимум тяхното влияние върху Ваши лични дела. Поемете отговорността за решенията си и се въздържайте от изкушението да угаждате на други членове на семейството.
=================================
altermedic.net



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 18, 2009 7:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Везни

Големите планове и големите ви надежди през 2010 ще бъдат свързани с развитието на важни за вас професионални, обществени и приятелски връзки. Ще има на какво да се радвате в този план и какво да ви кара да се чувствате една успешна личност.

При дамите над 35 години 2010 ще донесе много финансови неприятности, невъзможност да се контролират нещата и да се планират предварително.

Винаги може да възникне нещо ново, нещо объркващо или провалящо плановете ви. Това ви е слабото място и се опитайте да бъдете максимално предпазливи и разумни във всичко свързано с пари.

Мъжете до 35 години ще се налага да помагат за много неща на близки хора и много роднини ще разчитат на тях. Година на годежи и сватби, които може да са ваши лични или да са свързани с човек от дома ви.

Проблеми със здравето на дядо, баща или друг мъж от семейството, които ще изискат лечение в болница или санаториум. Всяко нещо може да се оправи, когато му се обърне навреме внимание и се вземат необходимите мерки.

Година на важни събития свързани с деца: зачеване, раждане, разходи по специализирано образование и др.

Мнозина ще получават регулярно и пари свързани с дете.

2010 ще бъде преломна и много важна година в професионален план за мъжете над 35 години. За някои тя може да бъде начало на самостоятелен бизнес, на нов пост в кариерата или оттегляне в заслужена почивка след дълги години усилен труд.



В края на годината нищо няма да е така, както е било в нейното начало, но промените ще бъдат само за ваше добро.

Любовта особено при младите двойки ще е доста крехка и проблематична. Ще има разминавания в чувства и очаквания, ще има поводи за ревност, за подозрителност и несигурност. Не бързайте с брака, защото той няма да ви реши проблемите...

Година на получаване на материални и имотни облаги по линия на роднинските ви връзки или тези на брачния ви партньор. Възможно наследство, прехвърляне на собственост и др.

Чуждестранните ви връзки и плановете ви свързани с чужбина ще се развиват променливо. Понякога ще идват и тревожни новини или объркваща ви/подвеждаща информация, така че бъдете предпазливи. Не сте в най-добрата си позиция сега.

В обществен план ще има хора, които ще ви създават спънки и проблеми или ще възникват сложни отношения с конкуренти. Като цяло нищо няма да ви изненада, но трудно ще контролирате емоциите си.

Младите дами Везни имат едно слабо място тази година и това са парите. Ще се налага да разчитате на чужда помощ, на приятели или роднини по женска линия, което не винаги ще ви е приятно.

Каква е вашата изненада за 2010? Изпадайки в ситуация, когато ще смятате, че сте изгубили безвъзвратно нещо или че сте стигнали дъното, по неведоми пътища ще се окажете на върха, сред първите редици на победителите или сред печелившите в житейското тото.
===========================================
altermedic.net



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 18, 2009 8:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Скорпион

Скорпион 2010 е година на повече ангажименти, грижи, понякога и притеснения свързани с деца. Вниманието на голяма част от вас ще бъде насочено в тази посока, с по-силни моменти на неочаквани притеснения и проблеми.

Във финансов план внимание на действията си трябва да обърнат преди всичко младите мъже Скорпион, които най-вероятно често ще действат емоционално и недотам добре обмислено.

Избягвайте да давате пари на заем, да ставате поръчители, както и да теглите кредит освен ако това не е жизненоважно за вас.

Мъжете над 35 години ще пътуват често основно по семейни причини, поради грижи за имоти или роднини в друго населено място. Леки здравословни проблеми свързани с близък мъж: дядо, чичо, братовчеди, племенници и др.

Ще разчитате на важни за вас неща на родителите си. Ще имате разговори с тях, ще обсъждате ситуациите. Често ще оставате неразбирани или неудовлетворени от тяхното отношение или бездействие.

Любовта ще донесе много вълнения и късмет, незабравими мигове и промени на голяма част от представителите на знака. Нови запознанства при странни или неочаквани за вас обстоятелства, възникване на привличане с хора, с които имате коренно различни интереси или разбирания, което ще доведе до промени във вашите собствени виждания за различни неща от живота.

Професионално ще имате една силна 2010, с възможности за начало на желана от вас степен на образование или приключване на такава, начало на нова кариера, нов пост, признание за труда ви досега и др. благоприятни моменти. Финансовата ви стабилност ще е именно поради добрата ви работа.

Вероятни материални придобивки изискващи оформянето на документи от държавни или съдебни институции, като нов дом, нов автомобил и др.

Поради голямото ви натоварване в професионален и обществен план понякога семейството ви и грижите ви по него ще минават на заден план и това ще се отрази на отношенията ви. Особено крехки те ще бъдат там, където нещата не вървят през последните 1 - 2 години.



Нова връзка на сексуална основа (поне в нейното начало) ще прерасне в нещо по-сериозно от един мимолетен флирт и ще застраши брака на тези от вас,които и без това имат достатъчно проблеми в него.

Нови съседи или нови хора в дома ви.

Неблагоприятно за вас развитие носят съдебни дела свързани с наследство или наследствени имоти.

2010 ще бъде трудна и за тези от вас, които планират преместване в чужбина поради лични, семейни или професионални причини. Не всички ваши очаквания ще се реализират, а разочарованията ви ще бъдат повече от очакваното.

През тази година мнозина от вас ще насочат своето внимание към реализация и кариера в политическа партия, сдружение от обществен характер, фондация и др. Ще търсите начини да изразите своето мнение по важни за обществото въпроси, към които вие също сте съпричастни.

Отношенията жени - жени също ще са много важни през 2010 независимо дали са роднински или професионални. Жените ще търсят и ще намират повече разбиране, подкрепа и съдействие от страна на представителките на собствения си пол отколкото от страна на мъже.

Важни събития в живота на майка или баба.

Изненадата, която 2010 нови на голяма част от Скорпионите ще е свързана със стара ваша мечта, една малка илюзия, която сте имали за нещо и която по своите неведоми пътища, неочаквано и за вас самите ще се реализира. Дали ще се зарадвате, когато мечтата ви стане действителност ще разберем в края на годината.
=========================================
altermedic.net


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 18, 2009 8:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Стрелец

В личен план 2010 година ще бъде запомнена с преодоляването на различни трудни моменти свързани с дете или млади хора от семейството. Трудности, които ще ви направят по-мъдри, по-човечни и по-сплотени с близките ви хора.

Силна финансова година за голяма част от Стрелците. Ще се радвате на добро и стабилно заплащане в работата си, по-висока заплата или допълнителни възнаграждения. Добри приходи ще имате и по семейна линия.

Добро и успешно развитие ще имат тези от вас, чиято работа е свързана с пътуване, комуникации, връзки с обществеността, медии, транспорт, чужди езици.
Нови шансове, които ще дойдат от път и които ще повлияят добре на личните ви отношения.

Събития в родния си дом могат да очакват младите мъже Стрелец. При някои те ще бъдат свързани с промени в живота на баща/дядо. При други ще има прехвърляне на собственост или уреждане на жилищни въпроси.

2010 носи грижи около здравето на брачен или интимен партньор. Ще има момент и на някакво здравословно неразположение свързано с дете.

Жените от знака да бъдат грижовни за себе си и да посетят гинеколог дори да е само с профилактична цел.

Промяна в работата си ще имат тези от вас, които работят с роднини на едно място. Конфликт на интереси или други причини ще ви накарат вие да смените работата или позицията си, което макар и да бъде донякъде неприятно, няма да ви донесе загуба.

Раздяла със семейни приятели, които са ви създали нежелан проблем в дома. Отстраняване на хора, които си позволяват прекалено много да се месят в личния ви живот.



Дамите над 35 години ще имат надежди около облага от наследство, рента, имущество на роднини на партньора си, но едва ли през тази година ще можете да се зарадвате на това. Има забавяне на нещата, но това ще е за ваше добро.

Успехи носи 2010 във всички планове и дела свързани с чужбина и чужденци. Ще планирате неща, които ще имате възможност сами или с чужда помощ да доведете до успешна реализация. Промени свързани с чужбина.

Неочаквани запознанства с хора имащи висок ранг в обществото или популярни личности, което по някакъв начин ще ви направи и вас известни. Всичко ще става изненадващо дори за вас самите.

Ще възникнат моменти на сложни отношения с майка или баба поради скрити от вас или от тях неща, които ще станат повод за конфликти, обиди и други неприятни емоции.

Внимавайте при подписване на важни за вас документи и договори. Пазете се от грешки и пропуски, които после ще ви струват скъпо.

Изненадата на 2010 ще е свързана с труден за вас момент, когато по чудо нещата ще намерят едно успешно за вас разрешение. Ще излезете с голяма доза късмет от трудна ситуация. Другото ще бъде въпрос на поука от ваша страна.
===========================================
altermedic.net



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 18, 2009 8:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Козирог

2010 ще е свързана с много пътувания, отсъствия от родния дом, премествания. Тези събития могат да бъдат продиктувани от промени в личен план или промени свързани с работата ви. Не всичко обаче ще става с лекота. Често ще има напрежение и конфликти с хората около вас.

Във финансов план годината ще бъде нормална, без особени катаклизми и затруднения, но младите дами от знака трябва да са много внимателни при боравене с пари, особено ако работата им е свързана с тях. Грешка или недоразумение могат да доведат до сериозни проблеми и дори загуба.

Ще възникват ситуации предизвикващи неочаквани пътувания, не винаги желани и не винаги свързани само с приятни емоции. Възможна раздяла с близки хора поради пътуване и преместване в друг град или държава.

Година на раздели и събирания. Ще има хора, които ще напуснат живота ви по една или друга причина, но ще има и нови хора, които ще се появят както в личен план така и в дома ви. Година на годежи и сватби, на раздели и разводи.

Придобиване на дом или ново жилище.

Несемейните представители на знака ще имат нови запознанства, ще пътуват за да се срещат с различни хора, да участват в прояви на групи, организации по интереси и др.

Със здравословни проблеми ще се се сблъскат младите мъже от знака. Ще разберете, че въпреки възрастта си не сте застраховани от болести, особено ако сте подложени на по-голямо натоварване или водите нездравословен начин на живот.

Брачни и семейни отношения, където няма любов, а хубавите чувства са само част от едно романтично минало ще се разпаднат, което ще е и най-доброто за всички ви. Затворете тази страница от живота си, донесла ви доста негативни емоции през последните 1 - 2 години.



За тези от вас, които обаче ще искат зад гърба на партньора си да поддържат и друга връзка ще има доста неприятни моменти, особено когато тайните излязат наяве. Ще се замислите как сте могли да стигнете до тук, след като всичко е било само шега в началото, мимолетен флирт или забежка.

Добро развитие на чуждестранните връзки носи 2010. Успехи за работещите в чужбина или работещите с чужденци. По-големи доходи, по-големи печалби и най-вече реализиране на някои ваши лични планове и очаквания.

В обществен план промени ще има най-вече при жените над 35 години, които ще напуснат дадена организация, партия или сдружение, с цел нещо ново, по-значимо или интересно за тях.

За тези от вас, които очакват прогрес в обществената си кариера, ще има отказ от едни планове, за сметка на други, по-печеливши на този етап.

Кардинални събития в живота на мъж от семейството (най-вече при тези от вас, които имат синове). Раждане на дете, нов дом или ново семейство: това ще са някои от възможните важни събития в техния живот.

Вашата изненада през 2010 година ще бъде свързана с голяма придобивка. За някои това ще е спечелен от томбола/лотария/игра телевизор, кола или друга голяма предметна награда. За други жилище от наследство или прехвърляне на имот и др.
==============================================
altermedic.net




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пет Дек 18, 2009 8:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 18, 2009 8:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Водолей

Година важна за домашното огнище, за брака и за семейството ви. Създаване на ново семейство или нови хора в дома ви. Промени носещи приятни емоции и нови надежди. Възможно е нов дом, закупуване на ново жилище или вилен имот.

Неприятности от финансов характер за тези, които работят в друго населено място/държава. По-малко заплащане или по-малко работа, различни спънки и неудобства, нежелани премествания и др.

Трудности ще имат и тези, чиято работа е свързана с транспорт, превоз на хора или стоки.

Идването на нови хора в семеството или в дома ви, раждането на дете или сватби ще създадат много вълнения, събирания с роднини отблизо и далеч, по-голяма комуникация с близки и любими хора.

С родителите ви обаче понякога ще е трудно. Трудно ще комуникирате с по-възрастните мъже като дядо или баща. Ще имате различни мнения и всеки ще смята себе си за прав.

Възможни са конфликти поради разкриване на действия, за които не е било споделено или са се извършили против интересите на останалите членове на семейството.

Миналото ще се върне със спомените за една стара или приключила романтична връзка/брак. Новини или неочаквана среща ще ви донесe положителни или негативни емоции свързани с един отминал период от живота ви.

2010 носи възможности за нова работа или кариера, като предложението ще дойде чрез съдействието на приятели или на хора, които вече ви познават и са наясно с вашите професионални умения.



Година в която в дома ви ще влезат пари от продажба на движимо или недвижимо имущество.

Получаване на наследство или рента, застраховка или друг голям приход.
Здравето на близък човек ще създаде сериозни проблеми през годината.

Внезапни кризи, необходимост от специализирано лечение. Всичко ще е въпрос на бързина, сериозно отношение и професионализъм.

2010 ще бъде успешна за младите представители на знака по линия на плановете свързани с чужбина. За мнозина романтична среща и любов с чужденец или чужденка.

В обществен план най-добри позиции ще могат да завоюват дамите над 35 години, които донякъде благодарение на семейството си и на роднинските си връзки ще могат да се възползват от един шанс.

Мъжете Водолей ще получат помощ, подкрепа или облага от страна на майка, баба или друга роднина жена. Това донякъде ще е и вашия късмет в един важен момент от живота ви.

Какви са изненадите на 2010 за вас? Очаквайте ги откъм промени в имущественото ви състояние, жилище, личен автомобил и откъм всички останали материални неща от вашето битие.
======================================
altermedic.net



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 18, 2009 8:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

2010 година е време, когато преди всичко ще се наложи да бъдете внимателни във финансовите си дела, да планирате предварително всеки разход, плащане, битова сметка или кредит. Това ще е вашето слабо място, където винаги ще бъде възможно въникването на непредвиден проблем.

Особено внимание ще изискват отношенията ви с банки и кредитни институции, данъчни или юридически инстанции и др.

Бъдете предпазливи при подписване на договори и търсете винаги съвета на професионалисти или адвокати.

Бъдещето на собствените ви деца или на млади хора от фамилията ви ще е свързано по някакъв начин с пътувания, било по работа или във връзка с образованието им. Ще възникват несъгласия помежду ви и конфликти по различни въпроси.

Каквито и проблеми да възникват в дома ви независимо дали касаят вас лично, родителите ви или други близки знайте, че това са временни ситуации, които рано или късно ще намерят своето благополучно разрешение. Опитайте се да запазите позитивното си мислене и избягвайте състояния на депресии и тъга.

Любовта ще е едно от малките чудеса в живота ви през тази година. Дали това ще е свързано с нов полъх в чувствата ви, дали ще срещнете нов човек в живота си, за всеки ще е различно. Но усещането, че обичате и че сте обичани ще огрее почти всички представители на знака.

Промени в работата и кариерата ви благодарение на новите предложения или протекция от страна на мъж.



Успехи в работа свързана с хора, с комуникации, с набиране на нови клиенти и др.
И отново се връщам към по-сложната картина свързана с паричните ресурси в семейството, които често ще бъдат проблем поради някаква причина. Възможни са забавяния на заплата, хонорари и др. важни за вас и за семейството ви доходи.
Неочаквана житейска раздяла с жена.

Флирт или нова интимна връзка при жените над 35 години.

Раздяла с приятел/приятелка живеещ или работещ в чужбина поради промяна в интереси и житейски планове. Непочтени действия от страна на хора, свързани с чужбина

В обществен план мнозина ще имат възможност да направят добра кариера, независимо в каква област влагате своите енергия и знания. Ще получите признание за вашите способности, талант и труд.

Младите дами могат да бъдат изненадани от неочаквано зачеване или от новини свързани с бременност/раждане на дете в семейството/сред приятелите.

Младите мъже Риби да внимават когато са зад волана. Опасностите и катастрофите по пътищата не са само част от живота на други хора. Пазете себе си и близките си когато сте на път.
=================================================
altermedic.net



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov