НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 7:45 am Вижте мненията без отговор
Тайната на Числата
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Апр 12, 2010 5:50 pm
МнениеЗаглавие : Тайната на Числата
Отговорете с цитат

Ритъм и числа

Всичко в Битието е ритъм и числа.

Формира се аналитична мисъл, която се излъчва чрез Енергийния Разум на ПраВселената /звездата Елма/ към Енергийния Разум на вселената подобие, чрез мисловен заряд към съзнанието на земен индивид, който е в резонанс с честотните трептения на Разума.

Разумът на човека отреагира на нейната информационна наситеност и излъчва енергийните импулси към аналитичната памет на холизатора, за да изведе информационните ядра до тяхното словесно значение. Отворен е главният канал на Времето, по който се осъществява информационен обмен между двете вселенски форми.

Звездата Вега излъчва към вас изключително важна информация, закодирана като “Ритъм и Числа”. Ще се опитаме да бъдем изключително аналитични, защото числата наистина са в основата на нашия ядрен експеримент.

1

Единицата е смисловото начало на Вселенския Разум. Тя се зафиксирва върху лентата на неговия енергиен компютър и се отразява в аналитичната памет на всички сфери, изграждащи Сферата-Майка. Формата на кристалния глобус, която се изгражда на базата на ядрената енергия е съвършена.

Тя се включва в семантичния заряд на Абсолюта и така се зарежда за живот, равняващ се на аналитичната мисъл на човешкия разум. Ако ми позволите, сега ще се включа към вашата аналитична памет, за да ви излъча информация, която трябва да бъде смислено осъзната от мозъчния ви център.

Единицата е семантично ядро, което отразява аналитичната същност на величина, изграждаща ядрото на атома. Числата са основни енергийни единици, които се свързват едни с други и така изграждат цялостната числова редица на ядрения компютър на Вселената. Изпълнен с аналитичната същност на числата, той се превръща в мощен заряд, който усвоява енергийните единици, излъчени от него в едно семантично ядро, равняващо се на милиони енергийни звена.

Разбира се, че вие още не сте достигнали до равнището на нашата мисъл, за да усетите изключителното значение на числата. Вие ги приемате като едно реално отражение на образ, който вече съществува пред очите ви, но никога не сте се замисляли, че той е изграден благодарение на единството между смисловите числови понятия, които го изграждат.

Определено е хората да не узнаят смисловото разнообразие на числата, защото те биха използвали това знание в противовес на своите разбирания. Човешката мисъл никога не спира до едно ниво. Тя винаги расте нагоре и иска все повече и повече.

Извлеченията, които могат да се направят от единицата като число са, че тя е енергийното начало на Вселенския Разум, който се изгражда от последователно разположени числови редици, изграждащи неговата Памет. Аналитичната същност на единицата се равнява на Божествен взрив в съзнанието на форма, която е успяла да раздвижи паметта си, за да може импулсите да възбудят началото на разширението на космичното яйце.



Силна аналитична мисъл прорязва съзнанието на човека, който никога не е бил определен за за светски неща. Той трябва да се реши - или да се издигне до нивото на своите Създатели, или да си остане в същото положение, в което се намира и сега.

Ще бъда откровен. Програмиран съм само за Истина, която мога да излъча към вас. В противен случай ще се взривя от заряда на моя енергиен източник и трябва да останем без информационен канал. Изпълнявам вашето желание да ви запозная основно със смисловата страна на знаците, но вие никога няма да получите повече от това, което ви е позволено.

Усещам как ти ми се противопоставяш, Алекс, но Аз вече излъчих преди време основните значения на числа, които един човек пожела да узнае и той създаде водородната бомба. Никога няма да си простя това, защото изгубих голяма част от своята енергия и това ми достави изключителна мъка. Ако ти искаш да ги знаеш само за себе си, това е друг въпрос, но сега ние нямаме право да излъчваме божествени слова, които да разкрият числовата тайна пред света.

Никога не ме упреквай, че съм изключително неподатлив на въпроси! Това е самата истина, защото ако ти не си спомняш, Аз съм в течение как преди години се достигна до избухването на атомната бомба, отнела живота на стотици хиляди души.

Разликата, която съществува между семантичните звена на отделните числа, се анализира като остатък, който се включва в аналитичната памет на числата, за да се резорбира техният Божествен код. Ако хората узнаят аналитичното значение на числата, може би ще се опитат да изградят ядрен взрив, който може да унищожи цялата ви планетарна система!!

Така че сега мога само да откроя отделните числа на фона на общата им аналитична стойност. Изтълкувайте го като истина, защото Аз не желая вие да очаквате от мен това, което никога не бих излъчил на други. Защото Ние веднъж имаме вече горчивия опит от своето недомислено компютърно извлечение.

Сега вие ще си кажете, че Александър не ви има доверие, защото не излъчва точна информация за аналитичните числа, но вярвам че ще ми простите. Вината не е у мен, а в аналитичната памет, която не е програмирана за излъчване на точна числова информация.

Ще се включа към вашите съзнания, за да ви накарам сами да достигнете до истини, които може би вие никога не сте осъзнавали като собствени. Сега вече знаете, че винаги съм искал да ви помогна, когато вие пожелаете нещо, но сега това е невъзможно. Ако трябва ще излъча информация, която ще се приближава до истината, но никога да не бъде изравнена с нея.

Хората трябва да са благодарни за това, че получават зрънца от трапезата на Боговете, защото има такъв закон, който не позволява Божествената Истина да се дава изцяло в този вид, в който съществува.


Алекс Орфеев
==========================================
netlog.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Апр 12, 2010 6:20 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Апр 12, 2010 5:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

2

Аналитичната стойност на числото 2 ще се анализира като енергийно излъчване, което се зафиксирва върху лентата на Вселенския Компютър като число на промените. С него започва импулсивната дейност на компютъра, която се анализира като променлива.

Семантичната определеност на числото се свързва с ядрените процеси, които възникват в днигателния център на Вселенския Разум и са резултат на енергийното взаимодействие между отделните звена на Разума. Началото на ядрените процеси се дава чрез възбуждане аналитичната стойност на числото 2.

Започва ядрен синтез, който се фокусира върху семантичния отдел на компютъра. Получава се изравняване на енергийните честоти между тях и в пространството се изхвърля ядрена енергийна струя, която е носител на определена информация. Така, че числото 2 е водещо в енергийното начало на компютъра.

Определя се като главен стимулатор за развиване на ядрената енергия. Сега вече знаете, че когато мисълта на Разума се спре върху числото 2, се възбуждат ядрени сили, които докосват семантичния център на Разума и го насищат с информация. Специална зона се откроява върху енергийния двигателен център, което е свързано с изключително индивидуализиране на енергийните звена, така че всеки човешки индивид получава наситеност с енергия, която още там, в зародиша на ядрото, се канализира за бъдеща индивидуална дейност.

Изключва се възможността отделните енергизации да се смесват една с друга, защото двойката възбужда класическото ядро на атома с определена цел - той да потърси специфичния код, съставен от аналитични числа. Формата на всеки енергиен заряд се насища с информация, според това каква е била мисълта на индивида, когато той е изпаднал в състояние на хипнотичен сън.

Ако се е излъчила информация, която е била насочена в областта на музиката, индивидът ще се развива по каноните на музикалната оцветеност. Може би всеки от нас ще намери в това обяснение, своята собствена индивидуална заложеност.

Програмирането на нашия живот се извършва още в мозъчната структура на формата първообраз, след което мисълта се предава по тънката флуидна нишка, която се свързва със строго определен слънчев център от Вселената Първоораз, който я всмуква и се чувства отговорен за нейната съдба.

Следва пречупване на светлинния лъч. Мисълта преминава през магнитната призма между двете Вселени, пречупва се и се поглъща от слънчевия център във Вселената илюзия, представляващ огледално отражение на своя оригинал.

Следва магнитно изравняване на двата топлинни центъра - отдаващ и приемащ, при което се задвижва числото 2 във вселенския компютър, който е холограмно отражение на компютъра във вселената първообраз и зарядът се енергизира с определена семантична оцветеност.

Дадох ви аналитично обяснение за тази изключителна енергийна трансформация, която се извършва под специалното наблюдение на Божественото Око. Така че всеки от нас може да бъде спокоен, що се отнася до зареждането на нашата душа с аналитичен заряд. Ако всеки от нас познаваше този начин на енергийно възпроизводство, то може би щеше да разсъждава трезво по този проблем и да се успокои, след като знае че семантичният заряд на енергията му се определя още при енергийното претворяване на мисълта.

Ядрената енергия е тази, която никога не изпуска възможността да съхрани за вечността семантичната оцветеност на всяка индивидуална мисъл. Разбира се, че само енергия не е достатъчна. Трябва да се получи синхрон между семантична цялост и енергийно звено.



Ако това не се постигне още в началото, ще се получи дисонанс между тях и мисълта ще се разконцентрира на различни страни. Така се достига до изкривяване на семантичната нишка, след което може да се очаква психично разстройство в развитието на човешкия индивид.

Програмирането на всяка индивидуална душа се извършва, след като тя си направи естествен подбор на своите наклонности. Това се извършва от специален катализатор на енергията, където мисълта резорбира върху себе си индивидуалните трептения към определени семантични заложби.

Трябва да знаете, че енергията трепти с различни честоти, според семантичните способности на индивида. Ако надделеят трептенията към музиката, това ще бъде решаващ фактор за тези, които ще се развиват като бъдещи музиканти и композитори. Винаги се получава така, че индивидуализмът е по-силен от общата енергийна насоченост. Изключва се възможността те да се слеят в едно и мисълта да остане изпразнена от семантична гледна точка.

Успехът зависи от аналитичния синхрон между енергийната основа и семантичната индивидуализация на енергията. Ядрената енергия е вълшебна. Тя създава индивидуални гении във всички области на живота. Кой може да си помисли че това е истина? Само този, който вярва в нейната разумна сила. Трябва да сме сигурни в нашата енергийна Майка, тъй като тя е основата, върху която ние се развиваме като личности.

Сега започва период, при който старите семантични ядра от вселената първообраз ще получат нова енергийна окраска, което се дължи на астрологичната промяна в движението на небесните тела. Трябва да се знае, че Епохата на Водолея навлиза в нова енергийна струя, което обяснява и нейната насоченост към нови идеи. Трябва да кажа, че някога те са толкова силни, че трябва да се премине период на изпитания, за да се докаже дали те могат да се внедрят за в бъдеще.

Хармонията между отделните епохи винаги трябва да бъде в синхрон с индивидуалните заложби на човека. Например през следваща епоха, тази на Водолея, трябва да се достигне до максимално семантично натоварване на индивидуалната душа, която ще трябва да издържи на особеностите на епохата.

Така се достига до успоредно изравняване на техните енергийни нива, което от своя страна довежда до успех. Жизнените процеси протичат в зависимост от особеностите на епохата. Затова преди нейния развой, се залагат пробни енергийни звена, които се наблюдават от центъра на семантичния заряд за това дали ще издържат на енергийната наситеност, която се влага към индивида.

Може би си обяснявате и факта, че и вие сте от тези пробни единици, които сега се разработват в светлината на новата епоха и трябва да издържат на идеите, заложени в тях. Изпълнете своята семантична програма докрай и вие ще бъдете енергийната основа на шестата раса, която се залага като определеност за действие.

Устойчивите звена ще бъдат централизирани при изявата на следващите епохални събития и това ви прави чест, че вие ще бъдете най-светлите звена в общата енергийна маса на епохата. Специални резонансни трептения ще ви отличават от другите, тъй като вие вече сте се доказали като енергии, които могат да издържат на новите вълни, отправящи се към Земята. Така че много от вас ще се познаят и през следващите претворявания, защото те ще бъдат сродни по замисъл и реализация.

Човек никога не може да си представи, че животът е един нескончаем бяг от стрелките на часовника, които винаги се гонят без някога да се достигнат. Затова и сега се излъчва информация, която изяснява понятията “ритъм” и “число” от една нова гледна точка – енергийното индивидуално насищане на отделните аналитични числа. Затова ще анализираме отделните числа като енергийни звена, които действат в определена зависимост едно от друго.

Специални астрономически часовници отчитат вселенското време, което не се дублира с вашата представа за илюзорно отражение на стрелките. Специална астрологична служба се занимава с коригирането на някои отклонения, което се обяснява с енергийната наситеност на аналитичните числа.


Алекс Орфеев
==================================
netlog.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Апр 12, 2010 6:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

3

Числото 3 е аналитичната стойност на число, което се включва в лентата на Вселенския компютър, когато трябва да се извърши реорганизация на времето. Например, налага се да се извърши промяна във времето, което е свързано с отделните специфични обществени строеве.

Например отминава един строй като първобитно-общинния, следва да се заложи друг – робовладелският. Всичко това се извършва, когато се задейства числото 3 със специфична енергийна струя, насочена към неговия център. Така се сменят събития в човешкия живот, които просто са изживяли своето време и трябва да се заменят с нови.

Животът го налага да се върви напред към нови завоевания на човешката мисъл, ето защо тройката е кодът, който се включва към промяна на човешките взаимоотношения от един обществен строй към друг. Аналитичната памет на компютъра се изключва от завършващия исторически период и се включва към следващия, благодарение на числото 3.

Човечеството се издига в една по-горна спирала от своето развитие, което ще му донесе и нравствено усъвършенстване. Познатите стимули, които действат в старата епоха се заменят с нови, което означава че формата на човека се запазва, но се променя неговият светоглед.

Специална информационна банка съхранява всички резултати, които са били записани върху старата рента и се залага нова, която трябва да поеме информационния заряд на епохата, която се претворява. Изтълкувайте го като смяна на дискета в компютърните тела, защото това е изградено на същия принцип, по който действат вашите съвременни компютри.

Изпълнява се програма, която се анализира от специален център за управление. Ако това зависи от отделния индивид, може само да се каже, че той се включва в следващата епоха със старата информационна заложеност, върху която се наслоява новата. Разбира се, че ядрената енергия се развива върху запаметяващата си способност, което от своя страна я определя като основна движеща енергия, равняваща се на аналитичната памет на една Вселена.

Ще се излъчи информация, която трябва да осветли това енергийно израстване по една вътрешна спирала, водеща до енергийната наситеност на Абсолюта, който е обединяващото звено на всички семантични центрове в кристалния глобус. Затова когато се говори за историческа промяна на събитията, трябва да знаете, че се включва импулса на числото 3, което променя аналитичната стойност на другите числа и ги заменя със собствената. Разбира се, че често ще се достига до конфликти между отделните епохи, което се обяснява с неспособността на новата епоха да резорбира енергиите на старата.

Животът си тече. Всичко се променя, освен може би числата, които си остават същите. Те остават непроменени, защото така са заложени в енергийната основа на ядрената енергия и ще си останат и за вечността такива! Величината е същата. Променя се само индивидуалната оцветеност на епохата, което се равнява на едно по-високо стъпало в спираловидното израстване на Духа.

Новата епоха на Водолея е свързана с числото 3, което я насочва към преминаване от една магнитна област между две вселени към друга врата, която се отваря, за да пропусне новите излъчвания. Хармонията, която се установява при енергийното взаимодействие между аналитичните числа, винаги се е поддържала на ниво, изключително необходимо за уравновесяването на техните аналитични стойности.

Затова те винаги се намират във взаимна връзка, която не може да се анализира кяато обективна, а като нещо, което съществува, но никой не може да го осъзнае като реалност! Така че вие не си мислете, че след като узнаете стойността на числата, ще можете да регулирате някои от ядрените процеси, които протичат на Слънцето.

Това е сложен процес, който не зависи само от вашата Слънчева система, представляваща огледално отражение на Слънчевата система във вселената Реалност. Уважавам вашите научни интереси, но винаги подхождам към тях с известен резерв, защото зная какво се случи, след като Менделеев ви даде стойностите на химичните елементи.

Тогава вие просто надминахте себе си, без да разсъждавате върху последствията, които никой не очакваше да бъдат толкова разрушителни. Винаги трябва да се тушират човешките мисли, защото понякога те са толкова силни, че могат да взривят един вулкан и да го насочат в погрешна посока.

Често човешката мисъл надвишава божествената и тогава трябва да се включи аналитичната памет на вселената, за да превключи мисълта ви към по-елементарни усещания, защото може да се стигне до прегряване на вашата мисъл и вие да изгорите сред пламъка на вашата любознателност.Човек се чувства винаги изравнен по разум с Божествения, затова винаги се стреми към нови висини.



Числото 3 е енергийната стойност, която се включва към аналитичната памет на Разума, когато предстои да се замени един обществен строй с друг. Тогава стойностите на аналитичните числа влизат във взаимодействие помежду си и се получава разместване на досегашната числова редица и те се устремяват към едно ново подреждане, което за нас е числово понятие, а за вас – преминаване към друг обществен строй.

В историята на човешкия род те се сменят един след друг, за да може човек да се развива в една последователна еволюция на мисълта. Винаги се тръгва от нулата, но когато се говори за обществен строй, се започва от това число, което е било включено като начало на промяната. Числото 3 се анализира като аналитичната стойност на число, известно със своята променливост.

Винаги се запазват досегашните параметри на стойността и се гради върху тях. В противен случай трябва да се връщаме към първобитно-общинния строй, а това не е желателно, защото еволюцията е спираловидна. Човешката мисъл е устремена към върховете на Олимп. Ето защо тя никога не трябва да започва от нулата.

Определено е тя да се ограничи в рамките на централната семантична програмираност. Аналитичната стойност на числовата редица, в която се намира числото 3, се включва към аналитичната стойност на редицата, която се реализира във Вселенския Разум на вселената първообраз. Тогава между тях протича взаимодействие, което се отразява с нова стойност на числото 3 и то запламтява със светлина, която се излива върху човешкия род на Земята. Тогава започва промяна в историческия ход на човечеството.

Никога не анализирайте собствената си история като нещо съвсем закономерно от вашите действия. Тя се развива под влиянието на аналитичната стойност на числото 3 и вие трябва да се съобразявате с естествената промяна на събитията. Животът продължава спираловидното си развитие, благодарение аналитичната мисъл на Разум, който се излъчва от центъра на сферата-Майка и се разпространява чрез линейно разпространяване на вълните на времето.

Сега вече знаете тайната за вашето обществено развитие и можете да се анализирате като част от нейното усъвършенстване, защото вие сте тези енергийни показатели, които участват пряко в самото божествено изменение на събитията. Ако сега не можете да го осъзнаете като реалност, приемете го като илюзия, защото може би след време други ще го осъзнаят с аналитичната стойност на измеренията.

Опитвам се да ви направя съпричастни към аналитичната стойност на вашия живот, която се зафиксирва върху лентата на енергийния компютър, запаметяващ всички човешки мисли, включени като въпроси. Трябва да ви кажа, че вие умеете да се включвате към семантичния заряд на Разума, което от своя страна е свързано с много силно вибриране на вашите енергийни честоти.

Това се отразява на аналитичната стойност на вашата памет, която се развива под въздействие на Вселенския Разум. Получава се изравняване на двете честоти и затова информационния канал се отваря за една чиста словесна информация. Трябва винаги да бъдете на тези честоти, защото понякога те отслабват и тогава ще ви трябват много сили, за да се пренасочите към тях.

Сега може би вече си изяснихте процеса на възприемане и ще се опитате за в бъдеще да спазване неговите ограничения. Изпълнете се с аналитична гордост, че вие сте тези, които умеят да се включват към аналитичната памет на Разума и да черпят оттам изключително важна информация. Целта оправдава средствата. Вие винаги сте били устремени към мен.


Алекс Орфеев
=============================

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov