НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 3:59 pm Вижте мненията без отговор
метод "Силва"
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
magdaj




Регистриран на: 31 Дек 2006
Мнения: 90
Местожителство: Стара Загора
Пуснато наПуснато на: Чет Апр 29, 2010 4:10 pm
МнениеЗаглавие : метод "Силва"
Отговорете с цитат

Методът Силва ви разкрива как да впрегнете кибернетичните си мозъчни сили, подобни на компютърни, за да си осигурите по-добро здраве и да увеличите умствените си функции. След като прочетете книгата, вие ще знаете как да не допускате собствения ви ум да ви разболява. Ще знаете как да се изолирате от стрес, как да разрешавате здравни проблеми и как да помогнете на лекаря си да ви излекува.
Ние се учим да се чувстваме зле на много ранна възраст. За това всъщност сме програмирани с идеи като: „Ако намокриш краката си, ще настинеш". Мозъчните ни неврони приемат такова програмиране като указание, като заповед, на която да се подчинят. Така подобно съобщение става предсказание, което се самоизпълнява.

Наблюдаваме как другите се разболяват. Представяме си, че се случва и на нас. Това се нарича тревога. Тревогата също програмира. Представите, които умът ни съхранява,, също действат като команди за подчинение. Нашите мисли и думи стават програматори. Отрицателните мисли и изрази на чувства се превръщат в отрицателно или нежелано програмиране. Положителните мисли и изява на чувства се превръщат в положително или желано програмиране. Отрицателното програмиране поражда нещастие, неуспех, лошо здраве. Положителното програмиране предвещава щастие, успех и добро здраве.

Ако сте програмирани да мислите отрицателно, вие сте в клопката на отрицателен модел. Ако не промените програмирането си. ще си останете същите. Ето защо хора, които искат да са здрави, все още изпълват нашите болници. Необходимо е те да се препрограмират.

Вашето програмиране се превъзмогва в трудна битка. Ако не смените програмата, може и да се промените временно, но рано или късно пак ще се върнете към програмираното си поведение. За промяна е необходимо препрограмира не.
за хранене, като преминете на някой нов режим. Наричаме това „да минете на диета". Но малко хора могат да останат постоянно на диета. Когато приключат с диетата и се върнат на предишните си програмирани начини на хранене, те обикновено си възвръщат теглото, изгубено по време на диетата. Необходимо е да препрограмират навиците си на хранене. Отрицателно програмиране, което причинява болест, може да се спре с ново, положително програмиране.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Апр 29, 2010 7:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мда-а-ам! Връщате ме години назад... Rolling Eyes

Беше през 1988-ма или 89-та. Тогава "Алфа"- та на Хосе Силва се четеше на циклостил Rolling Eyes

После се появиха "7 + 7 Делта" - българският клон на Золотовския "7 Делта". Накрая наизлязоха и други данни, които сглобиха пъзела.

Ето какъв е той.
Всички изучават всичко, което им хрумне и за което имат хора и средства. САЩ имат успех с алфа-вълните, а СССР наблягат на Делта- вълните на мозъка.

Но целта е не просто развиване на способностите на хората "за един по - добър свят!". Целта е контрол на съзнанието.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Апр 29, 2010 10:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Право в десятката си, Ауди!

За Хосе Силва и методите им от самото начало разправях, че това са си методи на чиста манипулация над съзнанието - чисто зомбиране.

Сега вече самите руснаци си признаха и разкриха, че наистина в действителност "Методът Силва" е чист метод на манипулация и пълен контрол над съзнанието човешко. И той взе не една жертви тук, в България...

За Золотов знаеш, и ти като мен си му ял попарите и отблизо лично с твоите очичките си наблюдавал пък неговите похвати и методи. Confused

Опази Бог от подобна жестокост и манипулационен контрол над човешкото съзнание, подсъзнание, че и още по-дълбоки нива на мозъчните ритми... Neutral Confused

По настоящем вече се практикуват много по-съвършени методи както на НЛП, така и на специални аудио-психо корекции, но не смятам да дърпам дявола за опашката и да разкривам някои от тях.

Знам ги, но само когато е застрашено здравето и живота ми, както и тези на близките ми ги прилагам - при това много успешно!!! Cool

Признавам си го...Embarassed Нападат ли ме - браня се (същото се отнася за близките и приятелите ми).

Манипулаторите ми докато си мислят, че манипулират мен, аз играя тъпа роля и изманипулирани остават самите те. Confused Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov