НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 10:08 am Вижте мненията без отговор
Баба на 62 става майка – свобода, слободия или...лудост
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Май 17, 2010 3:35 pm
МнениеЗаглавие : Баба на 62 става майка – свобода, слободия или...лудост
Отговорете с цитат

Наскоро - през уикенда имам предвид - прочетох една научна статия, в която се говореше за това, че животинските видове са пред пълно изчезване.

От общият обем на животинския свят понастоящем на Земята е останала само 1/3...видовете изчезват непрекъснато и бройката им намалява поголовно.

Що се отнася до човешкият индивид трябва да отбележа, че той надвишава поне 3 пъти допъстимия обем или бройка.

Многочислеността на човешкият род отдавна е превишила допустимия лимит...до такава степен, че човечеството не може да се изхранва вече.

Вчера докато пазарувах в квартала - това ми отне 3 часа време! - срещнах най-малко 15 бременни жени.

Ще си призная, че изпадам в див ужас от факта, че безотговорно се създават животи не заради друго, а защото просто трябва да се продължи традицията да се ражда, да не се прекъсва рода, кръвчицата да не се губи...т.е. личния егоизъм да възпроизведеш собствено подобие и отражение направо е умопобъркващ...

Днес едва не си прехапах езика като видях една друга статия...ще я прочетете по-долу....

Преди 25 год. имаше един подобен случай - една ромка роди на 56 годишна възраст! - но ще си кажем: "тя е ромка"...

Какво значение има кой какъв е когато създава живот обаче?!

Сега виждам, че някаква си там 62 год. бабичка заченала инвитро и родила...близнаци - ужассссссс...

Цитат:
Баба на 62 става майка – свобода или слободия

Обществото ни бе разтърсено предната седмица от новината, че 62 годишна жена роди близнаци след ин витро. Истина е, че всеки човек е свободен да прави това, което иска. Факт е също така, че съвременната медицина е напреднала много.

Въпросът е – морално ли е, етично ли е подобно поведение?!

Как ще се грижи тази жена за тези деца? Дори когато са бебета ще й е трудно, но възрастта й ще напредва, а децата ще искат своето и дори да доживее тяхното пълнолетие, майка им няма да може адекватно да им отдаде необходимите грижи, тъй като най-вероятно тя самата ще има нужда от такива!

Случаят е прецедент за България, но не и за Света. През 2006-та година испанка ражда по сходен начин близнаци на 67 години. Две години по-късно тя умира и децата й остават сираци.

Пожеланията към младата русенка-майка е да успее по-дълго да се радва на децата си! Shocked
=============================
Източник: az-jenata.bg

Земята както казах по-горе е пренаселена от човешкия род над три пъти от допустимото, което може да побере тя самата, да поеме и изхрани!!!!

До къде ще стигнем - все пак?!

А вие на какво мнение сте относно раждаемостта, безумното и безотговорно множено на индивида наречен "човек"?!?!?!?!?!

Пуснато наПуснато на: Пон Май 17, 2010 4:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мисля, че във всеки биологичен вид, населявящ планетата ни има програма за възпроизводство и запазване на вида. Тази програма според мен е една от най-важните, тъй като всеки вид си има предназначение.
Учудващи примери има в природата, където в името на оцеляването загиват цели поколения. Например възрастните пеперуди снасят яйцата си и веднага умират. Сьомгата изминава хиляди километри да се размножи и също умира, а новоизлюпените личинки се хранят първоначално с труповете на родителите...При низшите животни и растенията за да оцелеят единици се залагат десетки, стотици даже и хиляди екземпляри. И колкото по-високо в еволюцията е вида, толкова по-малко ембриони се залагат
При човека, който е съзнателно същество природата е определила да е едноплоден именно защото е на високо еволюционно ниво. Двуплодната и многоплодна бременност фактически се явява аномалия в ембриогенезата.
Мисля, че при нас хората, като животински вид все пак импулса за себевъзпроизводство е достатъчно силен и смятям, че право на всеки е да иска да има поколение.
Само, че в природата нещата са подредени - инстинктите са силни и родителите изпълняват ролятя си. Докато ние хората много често избягвяме от нея. Примери колкото щеш... не искам да ги цитирам и всички ги знаем.
Човекът за пореден път показва двойния си стандарт - има право на възпроизводство, но бяга от отговорността си за обгрижването на поколението / или проявява прекалени грижи, произтичащи от Егото/
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Красимира

Пуснато наПуснато на: Пон Май 17, 2010 8:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена, не мога да разбера след като има толкова много българчета сирачета, живеещи при ненормални условия, една жена да мисли за ин витро. Не можеш ли да забременееш, осинови си детенце, пък и две, ако ще можеш да ги гледаш добре. Това е моето мнение.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Май 18, 2010 1:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

taniuga написа:
При човека, който е съзнателно същество природата е определила да е едноплоден именно защото е на високо еволюционно ниво.

Той само се води като съзнателно същество, ама...изобщо не е това.

Осъзнаването при човека е в излючително много малък процент - в повечето житейските направления човекът действа абсолютно импулсивно в своята...безсъзнателност.

Затова Земята ни е пренаселена в 3 пъти повече от допустимата норма...

Всяка аномалия в природата е продиктувана от безсъзнателни процеси...т.е. действия лишени от...чистата природна интелигентност.

taniuga написа:
Двуплодната и многоплодна бременност фактически се явява аномалия в ембриогенезата.

...всяка аномалия води до пълно израждане естествено. Така е и при човека - просто няма изключения.

Но...всяка една аномалия бива отстранявана най-безмилостно, безпрецидентно и без изключения чрез естествеността на природния интелигентен процес.

Така ще стане и с пренаселеността на Земята - не, че не тече точно това по настоящем...какво друго проявление са безплодието, импотентността, фригидността, хомосексуализма, педерестията, лесбийството...та ако щете и педофилията?!?!?!?!?!

Някой да се е досещал и за тези феноменални фактори?!?!?!

Не, не е.

taniuga написа:
Мисля, че при нас хората, като животински вид все пак импулса за себевъзпроизводство е достатъчно силен и смятям, че право на всеки е да иска да има поколение.

Много меко се изразяваш...той не е доста силен, той просто е водещ фактор - независимо от това под каква форма е неговия израз.

Точно тук е и грешката в създаването на човека - дадените му права!!! - право на свободна воля и избор!

Никъде другаде в Космоса няма подобно нещо - подобен експеримент.

Има го само тук - на Майката Земя.

При това според мен абсолютно неуспешен, поради което се наложиха и...съответни корекции, естествено.

Но...корекциите е възможно да се само-нанесат единствено от субекта - от индивида човек само тогава, когато той постигне съвършената форма на себе-познанието.

taniuga написа:
Само, че в природата нещата са подредени - инстинктите са силни и родителите изпълняват ролятя си. Докато ние хората много често избягвяме от нея. Примери колкото щеш... не искам да ги цитирам и всички ги знаем.

Да, подредени и...абсолютно премерени. Докато ние просто отдавна сме излезли от всякаква мярка...

taniuga написа:
Човекът за пореден път показва двойния си стандарт - има право на възпроизводство, но бяга от отговорността си за обгрижването на поколението / или проявява прекалени грижи, произтичащи от Егото/

Ха-ха-ха-ха-ха... Laughing Laughing Laughing

Какъв двоен стандарт, Танюга?!?!?!?! Sad

Човекът е извън всякакъв стандарт, извън всякаква норма...до толкова се е замозабравил в насилието над другите и...себе си.

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Май 27, 2010 4:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Вто Май 18, 2010 2:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Красимира написа:
Маг Селена, не мога да разбера след като има толкова много българчета сирачета, живеещи при ненормални условия, една жена да мисли за ин витро. Не можеш ли да забременееш, осинови си детенце, пък и две, ако ще можеш да ги гледаш добре. Това е моето мнение.

Аз съм на същото мнение, Краси!

Съседите над нас постъпиха точно така - и си осиновиха точното за тях детенце. Страхотно е! Very Happy

Всичко останало просто е пълно безумие, което води до друго поредно и подобно безумие...пълна патология, която води до още по-голяма патология - нали всичко расте в геометрична прогресия, ама на кого ли му пука?!?!?!?!?! Sad Confused

Пуснато наПуснато на: Пет Май 21, 2010 3:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Абсолютно против съм всякакви програми "ин витро" и други идиотщини, които насилват природата. А пък специално този случай, за мен е направо патология - и от страна на бабата - родилка, и от страна на лекаря, извършил процедурата. Никой от тях явно не се е замислил за тези дечица, които се "пръкнаха" от техния експеримент - та те са недоносени, с увреждания и предварително обречени. Пълна лудост и върховен егоизъм е всичко това.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Май 21, 2010 5:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Никой от тях [лекарите] явно не се е замислил за тези дечица, които се "пръкнаха" от техния експеримент - та те са недоносени, с увреждания и предварително обречени. Пълна лудост и върховен егоизъм е всичко това.

Мно-о-ого грешиш, че не са се замисляли - напротив!

Недоносени деца? Чудесно-о-о! Значи ще имат нужда от лекарски грижи. Twisted Evil

Можеш да продължиш нататък и сама.

Някои са "лекари" или по - точно същества, които не мога да нарека "хора", които са преминали курс в медицинско ВУЗ, но с доста ... интересни морални принципи.

Пуснато наПуснато на: Пет Май 21, 2010 8:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Когато се подчиняваме на импулса да сътворим нещо, каквото и да е то, трябва да имаме мотив. Това в още по-голяма степен важи за създаването на човек. Раждането на дете е акт, отговарящ на потребностите на създатепите.
Защо изпитваме нужда да създаваме деца? Мотивите на различните хора да стават родители са различни и по тях може да се съди на какво ниво са създателите.
Едни просто се подчиняват на сексуалните инстинкти и децата са последствие - нежелани и непредвидено създадени.
Други съзнателно създават деца с цел да ги използват като оръдие за манипулиране. Те чрез децата манипулират партньора си или обществото като разчитат, че някой друг трябва да се грижи за тях, а тяхната роля е само да ги създадат.
Други пък се подчиняват на някакъв модел на обществото и се страхуват да не са в отклонение от наложените клишета. Познавам семейства без деца, които са постоянно под прицел на одумки, намеци и критики.
Мисля, че най-стойностния мотив да имаш деца е това, че чрез децата се себеизразяваш като създател. От ролята на пораснало дете на твоите родители влизаш в ролята на създател на децата си. Това са различни преживявания, животът ти се променя и придобива нов смисъл - освен за себе си живееш и за творението...
Аз не осъждам лекарската намеса -"ин витрото" или изкуственото оплождане. Все едно да осъждам "Цезаровото сечение" при раждането или хормоналното лечение... Смятам, че когато хората желаят и има създадени методи това не е грешно. Но мисля, че който предприема подобни манипулации трябва да е наясно, че науката все още не е съвършена и много е вероятно да има сериозни последствия при човешката намеса. Хората трябва да са информирани и поемат отговорност за последствията от действията си.
Освен това не е важно само създаването на детето, много по-важно е понататъшното му отглеждане и възпитание. А последното зависи от мотивите за създаването. Ако си създал дете с някакви външни мотиви, то не си истински създател и това ще окаже влияние на творението. Ако си създал детето с мисълта да се себеизразиш и по този начин да се опознаеш по добре и да се развиваш, то докато си жив ще съзнаваш отговорността си на създател и това ще се отрази и на творението.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Нед Май 23, 2010 8:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

taniuga написа:
....то докато си жив ще съзнаваш отговорността си на създател и това ще се отрази и на творението.

Горката женица Sad Сигурно няма много дълго да съзнава отговорността си, предвид преклонната възраст.

Общо взето си донякъде права, taniuga, че всеки носи отговорността за собствените си действия, но освен това носим отговорност и към света в който живеем и към онова, което оставяме или не оставяме в него.

Все пак е добре и нормално в чисто житейски, а не чак толкова в морален смисъл, едно дете да расте под грижите на родители, които имат силите да го изгледат. То има нужда от родител, който и да поиграе, и да полудува и т.н. с него, а не от предсмъртни хрипове, и пукот на склещени кокали.

Откъм моралната страна нещата са още по-ясни. Едва ли някой с "всичкия си" би одумвал, намеквал и критикувал една жена в подобна възраст, че не си прави труда да роди, дори обратното, както май изглежда тук.

А в смисъла на онова, което оставяме след нас, дори няма какво да кажа. Никой не знае колко ще живее, но да се раждат сигурни сираци само защото медицината го позволява или защото същата тази медицина не си прави труда да освидетелства психичната непригодност на подобни индивиди да си сварят дори чай....

Извинявай, но това оборва тезата ти, че човекът е на високо еволюционно ниво. Високото еволюционно ниво предполага да възприемаме света чрез поне някакво равнище на съзнанието, а не чрез телесните си отвърстия и прилежащите им тръпки и емоции.

...може би Rolling Eyes

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Май 23, 2010 9:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всеки знае,че баба и внуче се разбират добре, защото са на един акъл, ама тая баба се е пообъркала малко.

Предполагам, че двете близначки са си опичали акъла, когато са се съгласили да зарадват бабето.

Пуснато наПуснато на: Пон Май 24, 2010 2:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:

Едва ли някой с "всичкия си" би одумвал, намеквал и критикувал една жена в подобна възраст, че не си прави труда да роди, дори обратното, както май изглежда тук.

По отношение на одумването и критиките нямах предвид, че тук във форума се правят одумки и намеци. Ако ги бях открила нямаше да съм тук.
Мисълта ми е, че много хора нямат вътрешна нужда и готовност да имат деца, но след като са заедно с партньор, отстрани има очаквания от обществото. Чувала съм думите " Абе не ни е времето още за дете, но всички очакват това от нас... Все ни подпитват кога ще имаме дете... " Сякаш е срамно да си с партньор и да нямаш деца...Спомнете си даже циничните фрази, изречени от политици в очите на жените на срещата по повод "ин витрото"...
Размишленията ми са по-скоро по темата " Трябва ли на всяка цена да имаш дете и кое те кара да го правиш" и всъщност не бих могла да кажа дали трябва или не трябва, а ме вълнува защо е това "на всяка цена".
По отношение за конкретния случай с въпросната докторка смятам, че възрастта и е неподходяща не само за раждане, но даже и за осиновяване на дете. По принцип съм против, независимо от възрастта сам човек да осиновява деца, защото детето трябва да попадне в семейство от двама различно полови родители. Против съм и осиновяването на деца от хомосексуални двойки /не мога да ги нарека семейства/. Недоумявам и за това, че толкова скоро след убийството на сестрите Белнейски беше разрешено да се извърши осиновяване от родителите им. Сякаш ги компенсираха, а никой не помисли за детенцето - в каква среда ще е, дали тези родители са със здрава психика след трагедията.
avb

Пуснато наПуснато на: Вто Май 25, 2010 12:02 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Дилемата за осиновяването и ин витрото сме я коментирали и друг път. Относно темата аз искам да разкажа един виц по този случай.
Една баба на 70 годишна възраст, благодарение на медицината забременяла и родила бебе. Събрали се родата да се почерпят по случай събитието, седнали на маса, яли, пили и така нататък...По едно време някой от гостите казал: "Дайте да видим бебето!", а майката на бебето казала "Хапвайте,пийвайте, после ще го видите..." След едно известно време последвала същата фраза "Дайте да го видим това бебе, дето за него сме се събрали, носим му дарове...." Пак последвала фразата "хапвайте и пийвайте..." на третия път вече хората нарушили добрия тон и казали "абе защо не ни даваш това бебе да го видим? Нали сме дошли тук да го благословим, да пием за негово здраве, дай го тук да го зърнем поне, дори и да спи!" При което майката на бебето казала "То хубаво,ама аз не си спомням къде съм го сложила......"
radea

Пуснато наПуснато на: Вто Май 25, 2010 11:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Моето лично непрофесионално мнение на непсихолог е, че на тази жена, професионален психиатър, просто не и е харесвало как са я дресирали родителите и едно време и е решила да се сдобие със същество, което да дресира както според нея е правилно. А тя би трябвало да знае как - нали това и е професията. И тъй като не и позволили да си осинови кърмаче (според нея единствената възраст, на която може да се започне с една успешна дресировка), решила да си роди такова.
За мен това е едно абсолютно издевателство над човешката природа откъдето и да го погледнеш...

Пуснато наПуснато на: Чет Май 27, 2010 3:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

taniuga написа:
Когато се подчиняваме на импулса да сътворим нещо, каквото и да е то, трябва да имаме мотив. Това в още по-голяма степен важи за създаването на човек. Раждането на дете е акт, отговарящ на потребностите на създателите.
Защо изпитваме нужда да създаваме деца? Мотивите на различните хора да стават родители са различни и по тях може да се съди на какво ниво са създателите.

Имането на мотив не означава наличност на отговорност - означава само едно нещо - наличие на желание.

Мотивацията обикновено е оправдателното средство за определено дейстиве. И тя не е израз на...отговорност.

Импулсът е неосъзнато проявление, което отново е израз на...безотговорност, защото няма ли осъзнатост не може да има съответно и отговорност.

Раждането на дете е акт и израз на Божествената Любов, Бог не се нуждае от...потребности. Той е наситен и изпълнен открай до край с Живот - навсякъде и във всичко.

Само човекът може да има потребности и това е най-яркият израз на неговото Его. Само човекът е роб на...нуждите си.

Ако всяка човешка потребносст биваше съгласувана и съобразявана с Всецялостния Интелигентен Природен Ритъм тогава децата щяха да се раждат като...предопределени, а не като насилствено изражение на егоистичните човешки потребности.

Създаването на човек е естествен високо интелигентен процес на Божественото изражение - плод на изключителна отговорност със съответната на нея предопределеност.

В Живота просто няма случайни случайности...

taniuga написа:
Едни просто се подчиняват на сексуалните инстинкти и децата са последствие - нежелани и непредвидено създадени.

Така се размножават само индивидите от...низшите царства - животни, растения...

А човекът не беше ли по-висш от тях?! Или нещо греша?!?!?!?! Neutral

taniuga написа:
Други съзнателно създават деца с цел да ги използват като оръдие за манипулиране. Те чрез децата манипулират партньора си или обществото като разчитат, че някой друг трябва да се грижи за тях, а тяхната роля е само да ги създадат.

Това пък е израз на патологично възпроизвеждане породено от страх и безумни комплекси, които са предизвикали съответно агресивно поведение.

Няма манипулатор, които да не е агресивен! Иначе не би бил манипулатор...

Но...агресията поражда още по-голяма агресия и се стига до пълно унищожение - няма значение в какви рамки и какъв мащаб, по кое време и с каква продължителност, и интензивност ще протече това унищожение.

Съзнателното създаване на деца е...естествен и напълно осъзнат процес. А осъзнатата Личност, както казах вече не е...безотговорна личност, което от собствена страна говори за поведение в...нормите, а не в патологията...

taniuga написа:
Други пък се подчиняват на някакъв модел на обществото и се страхуват да не са в отклонение от наложените клишета. Познавам семейства без деца, които са постоянно под прицел на одумки, намеци и критики.

Моделът на обществото не може да бъде израз на задължителен етикет и акт!

В по-голямата си част членовете на обществото не са осъзнати личности, поради което са и твърде безотговорни. Така, че тяхното мнение е абсолютно несъстоятелно и не е никакъв критерий.

Човешкият представител се развива и съзрява абсолютно индивидуално като Личност, защото е отличен със свободна воля и право на избор, но...едва когато стане напълно осъзнат би могъл да се включва в така наречената колективна отговорност, чрез която би могъл да оказва някакво влияние в допустимите норми чрез съответното мнение, което се взема впредвид само тогава, когато няма да навреди никому по никакъв начин.

Останалото просто е най-безцеремонно намесване в Интелигентният Процес на развитие на Живота съотнесено към размножаването в него на съответните индивиди...

В противен случай отново ще се ударим в патологията на...масовото човешко израждане, което чрез насилие налага проявата на собствената си невежа и изцяло консуматорско-хищническа природа - без оглед на средствата.

Кой одумва и кой критикува?! Естествено човекът с параноидно поведение...всъщност това е основното поведение в днешното човешко общество, така че едва ли бих се спряла на всичките пси-диагнози определящи и диктуващи подобен род поведение...

taniuga написа:
Мисля, че най-стойностния мотив да имаш деца е това, че чрез децата се себеизразяваш като създател.

Това вече е...ужасяващо! Shocked

Като Създател можеш да се изразиш само и единствено лично чрез...себе си. Никой не може да се изрази чрез Духа на някого другиго - макар той да е дори негово дете, негова производна.

Човекът може да създава Живот само за да дава възможността на този Живот да се изразява отново само и единствено чрез себе си и...своято лична Отговорност.

Вече по-горе казах нещо за мотива, за свободната воля и правото на избор - така, че няма да се повтарям отново...

Най-стойностното нещо може би е да реализираш сам себе си като интелигентно Божествено Създание като станеш...Осъзната, а впоследствие и отговорна Личност.

И едва тогава е редно да се сдобиваш с правото и възможността за реалното, и абсолютно отговорно възпроизвеждане чрез механизма на съответното предопределено раждане на...дете.

taniuga написа:
От ролята на пораснало дете на твоите родители влизаш в ролята на създател на децата си. Това са различни преживявания, животът ти се променя и придобива нов смисъл - освен за себе си живееш и за творението...

Различните видове преживявания са израз на неосъзнатия индивид. Неосъзнатият индивид е некачествен създател, в случая би могло да се каже размножител на деца...

Децата са независими провления от родителите си - първо, и второ - те са Творения на Бога, и едва след това на родителите си.

Техният личен живот си е единствено техен и никому другиму.

Родителят също е отделена личност от децата си, който може да се изразява в собствените си действия единствено и само чрез личната си свободна воля и право на избор.

Той не живее Живота на творението си, това е невъзможно...родителят живее и се проявява единствено и само в рамките не собствения си, личен живот. Останалото просто е насилие над Личността на детето му...

Единственото и правилно действие по отношение на детето му е: отговорността за неговото създаване в определеното време и полагането на нормални грижи за отглеждането, възпитанието и израстването му.

Оттам нататък родителското проявление спира, защото детето е отделен индивид, който изразява само и единствено себе си, а не родителя си - то не принадлежи на въпросния родител само за да се изживява самия той чрез него...

taniuga написа:
Аз не осъждам лекарската намеса -"ин витрото" или изкуственото оплождане. Все едно да осъждам "Цезаровото сечение" при раждането или хормоналното лечение... Смятам, че когато хората желаят и има създадени методи това не е грешно. Но мисля, че който предприема подобни манипулации трябва да е наясно, че науката все още не е съвършена и много е вероятно да има сериозни последствия при човешката намеса. Хората трябва да са информирани и поемат отговорност за последствията от действията си.

Нима аз осъждам лекарската намеса "ин витро"?! Само констатирам неправлиния подход, който е изцяло насилствен не само като кармичен, но и като физически процес...

Желанието е основния бич на човешкото унищожение!

Не напразно съществува мъдростта: "По-малко желания, по-малко болка и страдания"...Confused

Хората първо трябва да станат Осъзнати Личности за да могат да разберат правилно информацията, която им се предоставя.

В противен случай те продължават да бъдат проявление на невежството и заслепението диктуващи тяхната неосъзната безотговорност.

В противен случай ще последват примера на обезумялата въпросна 62 годишна бабичка - обект на нашата дискусия в темата............
Confused Rolling Eyes

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Май 27, 2010 7:13 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти

Пуснато наПуснато на: Чет Май 27, 2010 4:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Днес в нета прочетох за една друга жена, този път 65 годишна, която като чула за този случай с 62-годишната, поискала и тя да зачене ин витро. Казала, че имала 3 апартамента и една внучка, а дъщеря и била починала на 35 годишна възраст от някаква болест. Не можейки да преживее загубата на дъщеря си, поискала да роди още едно дете.....Само, че в този случай лекарите и отказали с мотива, че е много голям риск, а и тези деца, които 62-годишната е родила още не могат лекарите да ги върнат към живот. Близначетата вече са претърпяли няколко операции и лекарите все още се борят за живота им....нещо да имате да кажете за това....
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта