НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 8:39 pm Вижте мненията без отговор
До всички потребители!!!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Юни 22, 2010 8:30 pm
МнениеЗаглавие : До всички потребители!!!
Отговорете с цитат

Днес една от потребителките на форума си позволи на ЛС да ни ругае, обижда и да ни държи сметка какво и как да пишем в собствения си сайт и най-вече форумите прилежащи към него!

Поведението на съответната потребителка, която стори това, и на която толкова години подред помагахме, грижихме се за нея с ценни съвети, че дори и парични, както и други предметни помощи (някои от вас знаят, че сме способни на подобни неща!) беше под всякаква критика.

Дълго време функциите й бяха затихнали тук, но явно пак е "наритана" или от поредния си ухажор, или от поредните "окултисти", при които се Е била прислонила.

Последните дни, когато Цецка прояви бурна си дейност в някои от темите ни, същата тази потребителка изникна от нищото и реши, че форумите са нейна неприкосновеност, както и темите, които е качвала тук, а те не са никак малко, за което въпреки отвратителното и поведение, аз съм й благодарна.

Но...това уважаеми потребители, не означава точно нищо. Тук никой на никого не е длъжник. И поради тази причина всеки идва и си отива когато пожелае, всеки идва и пише когато си поиска, а когато не е в сътояние да прави това или не го прави по някакви други негови причини и соъбражения, се отдръпва в личното си лоно.

Никой никого за нищо не е насилвал по никакъв начин.

Единственото нещо, което е действащо и налага съответни рамки на дадено поведение е съобразено с правилата за ползването на форумите - навсякъде и във всички форуми из интернет пространството има такива валидни правила.

Но...потребителката явно е решила, че и този път ще й мине поредния номер (не за първи път ми държи тон на ЛС, както и в лични разговори по телефона! - много пъти съм й прощавала и съм си затваряла очите за агресивното й и истерично нападателно поведение) ...но днес вече си е позволила повече, отколкото е допустимо в правилата за ползването на форумите, като е надминала буквално себе си...Cool

Тя дори си позволи да замеси имената на някои от вас в поредната си "тайна ЛС интрига" (и се опита по този начин да ви злепостави, а мен да ме накара да тръпна от страх...

От самото начало, когато се появи Радея тя се опита ди ми "внуши", че видите ли това "момиченце не е читаво и е много нагло и нахално" - премълчах си, така както изтърпях и Цецка, така търпях и въпросната потребителка.

После когато се появи пък Валерия, няма да казвам какви грозни думи избълва по нейн адрес.

А върха на човешката низост и цинизъм беше, когато всички бяхме покрусени от внезапната смърт на нашето форум-цвете Кати - тогава въпросната потребителка каза, че си го заслужава изцяло...

Не съм изненадана от подобно поведение...потребителката толкова може, толкова знае - толкова прави!

Хора с промити мозъци в живота си и практиката си съм срещала безбройно много...навярно ще продължа и да ги срещам, все пак такава ми е работата... Confused

Но няма да позволя и да допусна на потребителки, които са с твърде лабилна психика - меко казано! - да позорят нито мене, нито вас като ни въвличат в лични скандални форум-интриги.

Затова счетохме за необходимо да деактивираме профила на въпросната потребителка...завинаги.

Така я лишаваме от възможността да плете интриги зад кулисите на форумите и да прави отчаяни опити да ни настройва един срещу друг.

Знам, че ще се досетите за кого иде реч, знам - още повече, че й тя си го призна на ЛС-то днес! - че и с някои от вас е комуникирала, като най-вероятно сте чули/прочели измишльотините интригантски, които ви е наговорила за да оправдае липсата си тук - при все, че присъствието й, като и на всички останали не е задължително! - всеки е тук по собствено желание.

Неприятното в случаят е, че на въпросната потребителка някой й внуши, че я използваме точно тук, във форумите...

Затова сега тя е деактивирана и лишена от възможността да вреди на когото и да било тук, като създава скандални интриги породени от лесна внушаемост от други лица или пък...самовнушаемост.

Няма значение!

Приемете нашите лични извинения за опитите на въпросната потребителка да скандализира форумите ни тук, само защото не се подчиняваме на налудните й внушения или самовнушения - все едно е.


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Апр 13, 2011 6:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
цецка33




Регистриран на: 13 Май 2010
Мнения: 96
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 23, 2010 9:23 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това което се случва не е хубаво и г-жа Селена е права да се ядосва.
А за себе си ще кажа , Аз съм постоянно тук .....всеки ден....сега вече не пиша глупости....чета си....отговорите на почти всичко ги има във форума....и ще продължа да съм тук....
Благодаря за подкрепата.....и за замазването на гафовете,които направих....

_________________
това което не ни убива ни прави по-силни....
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
Красимира




Регистриран на: 30 Мар 2010
Мнения: 167
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 23, 2010 11:05 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте Маг Селена! Това вмешателство, което описвате, е наистина недопустимо. Това не е форум за обсъждане на други хора и личните ни оценки за тях. Затова и съм част от форума - не за да злепоставям някого, а за да помогна на себе си. Човек влиза във форума с предубеждението, че и другите потребители се стремят към себеопознаване. Търпението от Ваша страна не трябва да се тълкува като примирение с нашите слабости. На никой не му трябва форум, в който раздуват егото му и подкрепят порочните му мисли и действия. Ако чувстват такава необходимост, определено нищо няма да научат тук.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 23, 2010 11:16 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А пък аз се чувствам пренебрегната. Very Happy Уж съм от старите потребители тук, а пък кой какъвто и купон да прави, на мен все не ми пише и винаги съм изолирана от интригите. Що така бе, хора? Че аз за една пуста интрига не ставам ли? Very Happy Да му се не види, и в живота е така. Около мен все някой нещо срещу някой и т.н., а пък аз лапам мухите. Не си споделят с мен интересните си интригантски мисли.

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 23, 2010 11:22 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Абсолютно си права, Краси!

То и търпението обаче си има граници - все пак.

Има една поговорка относно търпението, благодарение пък на която съм оцеляля в първия си брак.

Ще ви я кажа: "Търпението е клеймо на неуспеха."

Тя се съотнася за онези случаи, когато просто човек прекали с търпението - а аз явно съм склонна към такива феноменални прояви.

Не знам как вие ще възприемете и изтълкувате поведение, което току-що описах на Радея в ЛС относно въпросната потребителка, която си е поговорила с нея...

Пействам част от него тука, за да сондирам мнението ви....

*******
Човек, който живее не с две, а с няколко лица - меко казано - има психични проблеми, естеството на които оставям без коментар - омръзнало ми е да се изтощавам до краен предел от подобни истории.

Но не можеш да се изразяваш като последен емоционален чалгадийски ОП, а в същото време да си високо духовен.

Не можеш да си агресивно нападателен, а в същото време да се правиш на Божи Херувим.

Не можеш да влезеш в чужд дом и да вършееш както си искаш, като диктуваш правилата на Живота в този дом.

Не можеш да налагаш рамките на твоето поведение върху Живота на другите.

Не можеш да търсиш сметка на другите защо не излагат житието-битието си в подробности под писмена форма на мейла ти едва ли не всеки ден, за да задоволяваш болното си любопитство, с цел да се снася информация на враговете ти - да речем, просто да го допуснем! - то от варненци какво можеш да очакваш друго! - относно това.

Не можеш непрекъснато да подозираш приятелите си с които контактуваш, в явно предателство, само защото не изпълняват всички твои неадекватни желания и да им крещиш по телефона за всеки един новопоявил се и що годе адекватен човек с будност във форума, където се изявяваш и подвизаваш като това, което не си.

Как бихте постъпили вие в подобен случай?!?!?!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 23, 2010 11:36 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е, вече разбирам защо на мен не ми пишат...А как бих постъпила ли? След третия ред от написаното я/го "отсвирвам" с фанфари и духова музика, без изобщо да се чувствам длъжна да обяснявам защо и какво. Възприемам подобно действие от моя страна единствено като положително в "медицински смисъл". Wink За такива случаи народът ни си има приказка: "Ти му подадеш пръст, то ти налапа ръката!" Явлението е старо като света и явно - непреходно.

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Красимира




Регистриран на: 30 Мар 2010
Мнения: 167
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 23, 2010 11:51 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Разбира се, че търпението си има граници - трябва и да има! Не сме родени, за да угаждаме на другите до безкрайност и да им позволяваме да ни съсипват. Аз съм крайно свободолюбива и ако някой се опитва да се меси в живота ми направо се изприщвам. Алергична съм към такъв род вмешателства и късам връзките си с такива хора, дори и "приятели", веднага. Съпругът ми все ми се кара, когато го правя, защото съвършени хора нямало. Далеч не търся съвършени хора, но търся нормални, с които да мога да си побъбря на чаша кафе например, без да се страхувам какви интриги ще оплетат в дома ми или какво ще чуя зад гърба си. Просто вече нямам търпение към ненормалността на хората, колкото и субективно да е това понятие, но в крайна сметка в такъв свят живеем и далеч не се старая да бъда Майка Тереза, защото от такива ни загрижени Майки Терези светът е на такъв хал.

Побиват ме тръпки от поведението, което описвате. Не бих проявила и капка търпение или разбиране спрямо такова поведение. Няма как да разбереш такова нещо, пък и е пагубно да се опитваш да го разбираш и да се мъчиш да го приемаш. То като не резонира с човещината ти, може само да я опетни и да изцеди енергиите ти. С една дума - нечовешко е!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 23, 2010 12:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Красимира написа:
Побиват ме тръпки от поведението, което описвате. Не бих проявила и капка търпение или разбиране спрямо такова поведение. Няма как да разбереш такова нещо, пък и е пагубно да се опитваш да го разбираш и да се мъчиш да го приемаш. То като не резонира с човещината ти, може само да я опетни и да изцеди енергиите ти. С една дума - нечовешко е!


От доста време стигнах точно до това заключение...

Ти го пуснеш под масата, то се качи върху нея кючек да играе.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Красимира




Регистриран на: 30 Мар 2010
Мнения: 167
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 23, 2010 12:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вече съм казала и на близките си, че психолог няма да им бъда, защото за това явно ме мислят и използват. Говоря за хора, които са с много по-дълъг житейски опит от моя и въпреки това са ме обременявали години наред да им решавам психологическите проблеми и емоционални избухвания, да им тълкувам сънищата, защото били сигурни, че някой ще умре, да им казвам колко са перфектни и как заради тях всички ние останалите сега можем да живеем по-добре, а те виж ли - като мъченици на съдбата нямали шансове някой да се погрижи за тях. Та това е - просто няма смисъл да толерираме другите да ни се месят и да ни използват.

А проявата на безскрупулно любопитство, за да запълнят ежедневието си и да имат материал за интриги направо ме вбесява. Личното пространство на човека е свещена територия - дори и собствените ни съпрузи са длъжни да виждат очертанията на границите. Пък за другите да не говорим - те от километри трябва да ги виждат. Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 23, 2010 12:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Както вече обясних в лично съобщение, аз нямам личен контакт с "въпросната потребителка", с изключние на размяна на информация по една тема във форума и тривиалности от рода на "здравей, как си?" - "ами и аз съм добре". Не съм обсъждала когото и да е било нито явно, нито скрито, защото не е в стила ми. Също така не мога да разбера смисълът на тази тема - ако става въпрос за разчистване на лични сметки, нека си се правят на лично ниво. Аз нямам нищо общо с тях не желая да бъда замесвана публично, а вече и неколкократно. Ако пък маг Селена счита за нужно случаят да се огласи, нека си говорим в прав текст и без евфемизми като "въпросната потребителка".

Според мен първия вариант е по-добрия. Лично съм много далеч от всякакви махленски сплетни и игрички. Не ги подхващам и може би и поради тази причина рядко и ме забъркват в такива. Ако все пак се случи, се стремя да действам разумно и балансирано и поставяйки се на дистанция, просто гледам отстрани кога ще се върне захвърления бумеранг към тези, които са го хвърлили.

Така реагирах и когато бях обвинена, че качвам сатанинска музика във форума и че едва ли не съм направила енергийна атака на маг Селена с гнева си, породена от свалянето на въпросния клип (който между другото беше качен като въпрос "Какво мислите за това", а не с някаква си подривна или пропагандна цел). Срещу мен се казаха много некоректни неща, сега ми се изясняват и причините.

Нека всеки си научи уроците. Както писах и в една друга тема - всеки от нас си има глава и сърце, да си преценява за себе си.

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 23, 2010 1:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ето - за това иде реч!

Нечий болен мозък е решил да агресира срещу всички тук само защото неговия/нейния живот не е наред.

А не е наред, защото съответния човек явно не е наред...което е и видно от думите на Радея, на която изпратих ЛС-то на "въпросната потребителка, за което става въпрос в тази тема.

Беше замесено името на Радея и реших, че тя трябва да знае какви ги бръщолевят зад гърба й.

Дано потребителката наистина намери мир и покой - ако посети, разбира се, психиатър във Варна - мога да й препоръчам един много добър такъв - наш приятел е.

Знам, че чете тези редове в този момент, защото не е лишена от допуск да прави това. Деактивиран е само профилът й за да не може да вреди на никого - както се видя, че го и прави.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov