НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Сря Май 15, 2024 7:37 am Вижте мненията без отговор
Астрално пътуване или ОИТ различна гледна точка
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
miromiv




Регистриран на: 05 Авг 2010
Мнения: 2
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 09, 2010 6:17 pm
МнениеЗаглавие : Астрално пътуване или ОИТ различна гледна точка
Отговорете с цитат

Здравейте! Прочетох книгата на Михаил Радуга за ОИТ(опитност извън тялото или астрално пътуване). Според него не става въпрос за реално излизане от тялото, а нещо което се случва само в мозъка. Самия той е описал много такива свои опити. Доста подробно се описват преживяванията му във ''фазата'' (така нарича излизането от тялото си) Той казва, че там всеки вижда това което иска да види но всичко е създадено от подсъзнанието на човека. Според него е вероятно хората които преживяват това да се объркат и да видят това което искат, например вярващите виждат ангели други имат усещането, че ги отвличат извънземни, трети виждат починали хора, четвърти си мислят, че наистина излизат извън тялото си или измислени от пдсъзнанието им минали животи.Та се чудя всички тези будисти, окултисти дъновисти и други не са видяли това което са искали да видят и всъщност всичко да се случва само на физическо ниво, т.е. в подсъзнанието а не наистина извън тялото??? Какво мислите вие по този въпрос? Книгата може да се намери в електронен вариант(излиза на google в pdf формат, може да и хвърлите един поглед) и е коректно да кажа, че той допуска възможността за реално излизане от тялото.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 1558
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 10, 2010 12:36 am
МнениеЗаглавие : Re: Астрално пътуване или ОИТ различна гледна точка
Отговорете с цитат

miromiv написа:
Здравейте! Прочетох книгата на Михаил Радуга за ОИТ(опитност извън тялото или астрално пътуване). Според него не става въпрос за реално излизане от тялото, а нещо което се случва само в мозъка. Самия той е описал много такива свои опити. Доста подробно се описват преживяванията му във ''фазата'' (така нарича излизането от тялото си) Той казва, че там всеки вижда това което иска да види но всичко е създадено от подсъзнанието на човека. Според него е вероятно хората които преживяват това да се объркат и да видят това което искат, например вярващите виждат ангели други имат усещането, че ги отвличат извънземни, трети виждат починали хора, четвърти си мислят, че наистина излизат извън тялото си или измислени от пдсъзнанието им минали животи.


Здравейте! Прочетох поста ви. За да дам мнение за книгата на Радуга, трябва да я попрехвърля. Мнение мога да дам за написаното от вас. Не зная как точно си представяте излизането от тялото, но се заблуждавате относно това, че хората виждат онова, което искат. Понякога виждат онова, което въобще не искат. А често не виждат нищо, въпреки че много искат. Да не бъркаме автосугестията и "творческата визуализация" с ОИТ.

miromiv написа:
Та се чудя всички тези будисти, окултисти дъновисти и други не са видяли това което са искали да видят и всъщност всичко да се случва само на физическо ниво, т.е. в подсъзнанието а не наистина извън тялото??? Какво мислите вие по този въпрос? Книгата може да се намери в електронен вариант(излиза на google в pdf формат, може да и хвърлите един поглед) и е коректно да кажа, че той допуска възможността за реално излизане от тялото.


От друга страна и много меко казано, не мога да съм сигурен, че подсъзнанието или което и да е равнище на съзнанието е точно на физическо ниво. Razz Но ако се готвите да поемете отговорността за това какво точно виждат или са виждали, или ще виждат " разни будисти, окултисти и т.н." на различни равнища, по-добре не се заемайте! Нека те сами си берат гайлето. Вие поне сте наясно кое как.

Коректно е да кажа, че допускам не само възможността, но и реалността мнозинството от изпитващите ОИТ да се забиват именно в илюзиите си.

Колкото до другото - има доста сериозни разработки по въпроса. Да не говорим, че са се поддържали (а вероятно и по настоящем се поддържат) цели проекти от военни и други структури за използване на хора с "реална" ОИТ с чисто приложни цели.

Трудностите са именно в субективния фактор. Никой не може да надскочи собствените си ограничения дори и при ОИТ.

_________________
"Всекиму своето!"
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 10, 2010 9:33 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз ще се намеся силно неподготвена в дискусията. Very Happy Според моето тъпо виждане въпросът не се свежда дали същестува излизане на съзнанието от тялото и какво то вижда, чува и усеща при това. Аз, например, имам толкова ярки преживявания на сън понякога, че си е чиста проба "излизане". Също така често ми се е случвало да се наблюдавам от страни, както и да се "връщам" леко неприятно. Но не в това е въпроса. Въпросът е "като излизаш и какво?" Не, сериозно! Не се майтапя. Добре. Излизаш. Виждаш. Слушаш. Преживяваш. Но физически нищо не можеш да направиш. Не можеш да въздействаш на никакво физическо ниво на нищо. Така че - или трябва да можеш да въздействаш, или тази работа си е просто едно странно преживяване, което си касае само и единствено теб. За да може да има някакъв смисъл и да се правят експерименти с това, то логично е, че подобно въздействие е възможно. Е тук става интересното! Това е въпросът за мен поне.

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
цецка33




Регистриран на: 13 Май 2010
Мнения: 96
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 10, 2010 10:31 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Който изпита астрална проекция и излизане извън тялото, знае физическия свят като реалност, като временно преживяване, но има и по-дълбоко разбиране на живота с преоценка на приоритетите в него.

Астралната проекция е преди всичко нормална и естествена способност на човека . Основната разлика между астралната проекция по време на сън и в обикновено състояние е, че във втория случай то се осъществява при пълно съзнание и контрол - докато тялото спи, то мозъка е буден и в съзнателен контрол над целия процес - това е в основата на опита за астралната проекция и излизането извън тялото.

В този свят се съдържа всичко от миналото, настоящето и дори бъдещето, което отговаря на земното време В астралния свят причиненият резултат на мисълта ще се прояви мигновено в ответен ефект в зависимост дали е положителна, отрицателна или неутрална и този, който проектира, трябва да е наясно с тези закони, за да не попадне в нежелана ситуация.
Най-удачно при проектиране да сте в пасивно състояние на ума и така ще имате възможност да срещнете дори и духовния си водач.

Астралната проекция има различни аспекти - пътуването е мигновено - то е въпрос на мислене - и ще се намерим там просто като се фокусираме върху местото. Чрез мислене за човека, визуализиране на образа ми и оформяне на желанието и намерението да бъдем с него ако сте в другото измерение ще се окажете моментално в неговото присъствие. Цялото общуване в астралния свят става чрез мисълта Поне така мисля аз,а дали е илюзия-възможно е....
Много е важно човек да може да поспре, да погледне отстрани и отгоре себе си, разбиранията си, и цялата си дейност; да се замисли дали неговите разбирания са правилни, да е критично отворен за нови знания и когато срещне по-добри, по-правилни, по-пълни от досегашните негови, да приеме новите до доказване на тяхната невярност или непълнота.

_________________
това което не ни убива ни прави по-силни....
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
miromiv




Регистриран на: 05 Авг 2010
Мнения: 2
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 10, 2010 10:55 am
МнениеЗаглавие : отговор
Отговорете с цитат

Подсъзнателната ми мисъл в поста беше, че ОИТ не е доказателство за безсмъртието ни, както почти всички хора които могат да го преживяват, смятат(хора при клинична смърт или под упоика виждат тунел, бяла светлина и дори починали близки, хипнотизатори ''връщат'' в минали животи и т.н.)

Под ''физическо ниво'' разбирам свят който е създаден от твоя мозък и след като той умре, умира и съзнанието или т. нар. астрален свят е всъщност създаден от мозъка докато е жив, след като умре изчезва и подсъзнанието и астралния свят и... всичко.

Самият Радуга е мислел, че го отвличат извънземни( има доста книги в които описват сходни историй с неверотни подробностин за тези отвличания) и че когато е започнал да практикува ОИТ е разбрал, че тези отвличания не са реални, а всичко се случва на подсъзнателно ниво.

Във форуми четох за доста хора които имат ОИТ и то контролирани от самите тях и те смятат, че това е доказателство за живот след смъртта, но според Радуга това не е така. И още нещо, ако съзнанието остава и след смъртта на мозъка и се преражда в ново тяло, то какво става с него при положение, че бебетата нямат оформено съзнание или по точно мозъка им не е достатъчно развит, няма го осъзнаването за АЗ или... незнам как да го кажа по добре.

Мисълта ми е че има много различни мнения, религиозни и окултни течения и учения които дават доста повърхностно мнение или по задълбочено но незавършено или не много логично последователно издържано обяснение на тези въпроси.

Според мен те просто Незнаят за какво става въпрос, а имат някакво добре или не чак толкова добре подредено мнение по въпроса по простата причина, че ние хората имаме нужда от отговори, за да подредим живота си и по един или друг начин намираме удобните такива.

Просто самия Радуга доста подробно и логично е обясни това което знае, как е стигнал до него и какви изводи може да се направят и защо. Всичко е логично издържано и няма спекулаций и предположенията са сведени до минимум. Останалите да ги наречем ''вярващи в нещо'' не могат да обяснят по задълбочено защо и как са стигнали до отговорите, те просто си ''вярват'' защото е по лесно да си вярващ.

Та защо написах всичко това... защото и аз искам да вярвам, в доброто, в Бог, във вечния живот, но за съжаление съм устроен да вярвам във факти или поне в логични изводи. А отговорите които сам намирам не са никак приятни и успокоителни.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 1558
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 10, 2010 11:28 am
МнениеЗаглавие : Re: отговор
Отговорете с цитат

miromiv написа:
Подсъзнателната ми мисъл в поста беше, че ОИТ не е доказателство за безсмъртието ни, както почти всички хора които могат да го преживяват, смятат(хора при клинична смърт или под упоика виждат тунел, бяла светлина и дори починали близки, хипнотизатори ''връщат'' в минали животи и т.н.) Под ''физическо ниво'' разбирам свят който е създаден от твоя мозък и след като той умре, умира и съзнанието или т. нар. астрален свят е всъщност създаден от мозъка докато е жив, след като умре изчезва и подсъзнанието и астралния свят и... всичко.


Нищо не може да е общовалидно доказателство за безсмъртието ни в строго научния смисъл. Не зная защо всички целят безсмъртие. Имаше някъде една крилата мисъл, че всички жадуваме безсмъртие, а не знаем какво да правим със себе си в един най-обикновен съботен дъждовен следобед.

miromiv написа:
Самият Радуга е мислел, че го отвличат извънземни( има доста книги в които описват сходни историй с неверотни подробностин за тези отвличания) и че когато е започнал да практикува ОИТ е разбрал, че тези отвличания не са реални, а всичко се случва на подсъзнателно ниво. Във форуми четох за доста хора които имат ОИТ и то контролирани от самите тях и те смятат, че това е доказателство за живот след смъртта, но според Радуга това не е така.


Благодаря ви за това уточнение. Просто ми спестявате четенето на книгата. Имаше един друг рускоговорящ, който беше изписал толкова интересни неща за извънземните и защитата срещу тях, че сега подпира едно разкламбуцано шкафче в мазата.

miromiv написа:
И още нещо, ако съзнанието остава и след смъртта на мозъка и се преражда в ново тяло, то какво става с него при положение, че бебетата нямат оформено съзнание или по точно мозъка им не е достатъчно развит, няма го осъзнаването за АЗ или... незнам как да го кажа по добре. Мисълта ми е че има много различни мнения, религиозни и окултни течения и учения които дават доста повърхностно мнение или по задълбочено но незавършено или не много логично последователно издържано обяснение на тези въпроси.


Какво точно става със съзнаването, осъзнаването и самоосъзнаването при бебетата можем само да гадаем в научния смисъл на думата. Хипотезите не са доказателство. Така че можем да сметнем и научните обяснения на тези въпроси за незавършени или не много логично последователни. Ако бяха, нямаше да се ровите из окултните или по-скоро псевдоокултните книжлета за инфо.

miromiv написа:
Според мен те просто Незнаят за какво става въпрос, а имат някакво добре или не чак толкова добре подредено мнение по въпроса по простата причина, че ние хората имаме нужда от отговори, за да подредим живота си и по един или друг начин намираме удобните такива. Просто самия Радуга доста подробно и логично е обясни това което знае, как е стигнал до него и какви изводи може да се направят и защо. Всичко е логично издържано и няма спекулаций и предположенията са сведени до минимум.


Радвам се, че въпросният автор е достигнал до някаква убедителна логична схема, особено при положение, че е бил преследван и похищавам от зелени човечета.

miromiv написа:
Останалите да ги наречем ''вярващи в нещо'' не могат да обяснят по задълбочено защо и как са стигнали до отговорите, те просто си ''вярват'' защото е по лесно да си вярващ. Та защо написах всичко това... защото и аз искам да вярвам, в доброто, в Бог, във вечния живот, но за съжаление съм устроен да вярвам във факти или поне в логични изводи. А отговорите които сам намирам не са никак приятни и успокоителни.


Както сам ни убеждавате, далеч не е лесно да си вярващ, дори и да го желаеш. Колкото до приятното и успокоителното или не, смятам че самата идея за безсмъртието е достатъчна да хвърли човека в стрес поне за един живот (за другите няма научно доказателство, иначе щeше да се разпростре и върху тях)... Cool

_________________
"Всекиму своето!"
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Красимира




Регистриран на: 30 Мар 2010
Мнения: 167
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 10, 2010 12:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, Мiromiv! Написахте:

Цитат:
Мисълта ми е че има много различни мнения, религиозни и окултни течения и учения които дават доста повърхностно мнение или по задълбочено но незавършено или не много логично последователно издържано обяснение на тези въпроси. Според мен те просто Незнаят за какво става въпрос, а имат някакво добре или не чак толкова добре подредено мнение по въпроса по простата причина, че ние хората имаме нужда от отговори, за да подредим живота си и по един или друг начин намираме удобните такива.


и

Цитат:
Останалите да ги наречем ''вярващи в нещо'' не могат да обяснят по задълбочено защо и как са стигнали до отговорите, те просто си ''вярват'' защото е по лесно да си вярващ. Та защо написах всичко това... защото и аз искам да вярвам, в доброто, в Бог, във вечния живот, но за съжаление съм устроен да вярвам във факти или поне в логични изводи. А отговорите които сам намирам не са никак приятни и успокоителни.



Все едно слушам себе си от последния ми пост към Маг Живин. Very Happy

Естествено, че ние хората търсим отговори, за да достигнем някаква задоволителна степен на подреденост в живота си...Но често търсим обяснения на ирационални нужди и преживявания като използваме рационалния си ум. Не можем да използваме един и същи инструмент в две различни реалности. Това е разбира се вярно, ако се съгласим, че Животът и Човекът имат освен рационално, така и ирационално проявление; че сме нещо повече от аналитичния си ум. А това "нещо повече" се изживява експериментално, а не интелектуално. Донякъде можеш да го опишеш, но не е същото като да го разбереш. Искам да кажа, че сме способни да разбираме нещата и на съвсем друго ниво, където логиката на интелекта не може да действа. От тази гледна точка си е направо побъркващо да търсим отговори на всичко единствено използвайки рационалния си ум.

Това за Бог при мен не беше въпрос на вяра - т.е. вярвам в Него и току виж Той ми се показа. Беше усещане, което ме придърпваше към себе си и реших да не се боря срещу това, а да го приветствам. Другото са мои субективни преживявания и така и трябва да бъде, защото е друга реалност и там всеки следва собственото си развитие без да се опитва да убеди другите с доказателства, че тази друга реалност съществува.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 10, 2010 12:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Рационално, аз така като си седя в офиса, не виждам никаква безжична свързаност във въздуха. Very Happy Не я усещам, не ме щипе, нито пък духа, или мирише. Изобщо - сетивно мога убедено да заявя, че такова нещо няма. Very Happy Ама има. Нета си е там и ето ме и мен тук. Значи освен сетивата, мога да използавам за определено разбиране още поне два подхода: 1-во допускането че тези странни джаджи с мигащите лампички по един напълно магически начин правят така, че да можем да си общуваме, 2-ро: съдейки по резултатите мъдро да заключа, че да, нет има, въпреки че не го усещаме чрез стандартните си сетива. Значи рационалното не винаги означава вярно или пък ефективно. Напълно рационални са само склададжиите. Very Happy А, и шопа, който като гледал жирафа в зоологическата градина, казал "Е, те такова животно нема!" Така че какво толкова са се хванали за тези ОИТ аз не мога да разбера. Ми да, има. Ми да, не доказват, че сме безсмъртни. Доказват само нещо тривиално, а именно - че духа и тялото са свързани, но на моменти единия може да е на почивка, а другия да бачка, като този, дето бачка не винаги е непременно тялото.

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 10, 2010 1:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Така че какво толкова са се хванали за тези ОИТ аз не мога да разбера. Ми да, има. Ми да, не доказват, че сме безсмъртни. Доказват само нещо тривиално, а именно - че духа и тялото са свързани, но на моменти единия може да е на почивка, а другия да бачка, като този, дето бачка не винаги е непременно тялото.


Еееее...тук вече ме напуши голям смях и не можах да се въздържаааа...

Уважаеми, miromiv, когато изпаднах в дълбока клинична смърт при тежкото си изгаряне трябва да ти кажа, че изобщо не исках да ми се случва точно това, което ми се случи.

Когато се връщах в тялото си от ОИТ-а изобщо не знаех, че го правя, не знаех дори и какво съм преживяла и видяла...защото не го осъзнавах.

Няма да изпадам в подробности ...

Мога само на този етап от разговора, който се води тук да кажа, че...търсиш под вола теле за да си сигурен, че и вола...може да ражда.

Радуга не е критерий, а е един фантазьор с доста болно въображение при това. Надничала съм в неговите писания, но едва ли бих си губила драгоценното време с цялостен прочит на брътвежите му - при това толкова объркани, колкото е и самият той!.

Хм...още повече, че нищо не е такова, каквото изглежда.

Всичко опира до...себе-осъзнаването.

А осъзнаването е малко - меко казано! - сложничък процес, който при едни хора може да настъпи изведнъж, а при други - точно никога.

За да се стигне до себе-осъзнаването трябва да се премине през себе-познанието.

Едва тогава има някаква вероятност да настъпи Просветлението.

Попадането в астралните полета и изживяванията на ОИТ далеч-далеч не са най-рационалното, което може да постигжне човек в усъвършенстването си.

Това е твърде ниско духовно ниво, то е плод на интелектуалщината, а не плод на Интелигентността като проявление.

Но...без да е преминал астралните пътешествия човека трудно би могъл да постигне и реализира по-нататъшното си духовно развитие.

Забиването в ОИТ е изживяване, което позволява на мъничкия "аз" да се върти в омагьосания кръг на Егото си и ограниченията на ума като съвъкупно изражение на невежеството.

Превъзмогването обаче на астралните полета дава достъп на човека до менталните, където той може да се преоткрие такъв, какъвто е - стига да не зацикли и в тях, така както Радуга е зациклил из тъмните дебри на ОИТ.

И в отговор на това кои и какви са етапите на осъзнаването ще отворя отделна тема, която едва ли ще се дискутира с такъв интерес като тази, защото просто ще е трудносмилаема духовна материя... Cool

Далеч-далеч не е като блуждаещите търсения из дебрите на психологията...

Ето ви и линкче към статията... ОСЪЗНАВАНЕТО...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Light&Love




Регистриран на: 10 Сеп 2011
Мнения: 68
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 21, 2011 8:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не съм чел нищо от този Радуга, но ако говорим за сериозни изследователи на ОИТ, както и на имена в тази област, това според мен определено е Робърт Монро. В трилогията си той много подробно описва своите преживявания в Астрала и ни дава много добра информация как можем да правим това и ние. На мен ми се е случвало няколко пъти, но спонтанно. В повечето от случаите, като духът ми се осъзнае по време на сън обаче ме е страх да изляза от тялото си, тъй като усещам някакво тъмно и зло присъствие при мен в стаята и ме хваща страх да не изляза, а то да се вмъкне на мое място. Не знам дали това е възможно без моето позволение, де. Мисля, че не, но пак ме хваща шубе и предпочитам в такива моменти просто да се събудя! Very Happy Иначе в останалите случаи е било много приятно. Летя си над квартала, гледам града от високо, или пък се рея из прекрасни местности в Астрала и се срещам с разни същества там. Веднъж дори видях покойния си вуйчо (наскоро беше починал Sad ) и той като ме видя там (беше в един огромен град, той беше в някаква зала, която приличаше на чакалня) супер много се учуди и ме попита какво правя там! Razz Та такива ми ти работи с астралните пътувания... Искам да се науча да го правя съзнателно, а не да става случайно! Smile

_________________
Добри мисли, добри думи, добри дела...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 22, 2011 11:31 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Търпение, приятелю!
Ще дойде и това време, а тогава може да искаш да имаш тяло и да си пишеш по форумите. Very Happy

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Light&Love




Регистриран на: 10 Сеп 2011
Мнения: 68
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 22, 2011 3:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има логика! Very Happy

_________________
Добри мисли, добри думи, добри дела...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 22, 2011 7:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Light&Love написа:
В повечето от случаите, като духът ми се осъзнае по време на сън обаче ме е страх да изляза от тялото си, тъй като усещам някакво тъмно и зло присъствие при мен в стаята и ме хваща страх да не изляза, а то да се вмъкне на мое място. Не знам дали това е възможно без моето позволение, де. Мисля, че не, но пак ме хваща шубе и предпочитам в такива моменти просто да се събудя!


Зловредният дух никога не чака позволение от човека да заеме неговото тяло. Той просто само чака сгода при първа възможност веднага да се напъха в него - така, че винаги следвай своето усещане както до сега, Light&Love! Very Happy Wink

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov