НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Апр 20, 2024 5:03 am Вижте мненията без отговор
Осъзнаване и промяна
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 16, 2010 7:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

vanilla написа:
Маг Селена, въпросът ми малко тривиален...като в притча, но как да разбера, че наистина медитирам, а не се самозаблуждавам....винаги се питам...кое е истина и кое илюзия.... Question


Целият живот е изтъкан от притчи изпълнени с...истинност - стига да бъдат разбрани правилно от съответния човек, който се е докоснал да тях.

Медитацията не се разбира, тя просто се усеща, тя просто се...случва - само за един миг, тя е скорострелен процес - тя не може да се обясни с думи.

Но...когато започнеш сама да получаваш отговори на собствените си въпроси значи си успяла да се докоснеш до прозрението чрез...медитацията.

Т.е. иначе казано...Когато въпросите в тебе стихнат значи си постигнал прозрението чрез медитативния процес.

Тогава започваш да получаваш съответните сидхи (ясновиждане, ясночуване, телепатия, телекинеза и т.н.) като чрез тях стигаш до отговорите, които търсиш.

Това е.


vanilla написа:
ще се старая да не се замесвам с този човек.....и аз съм от асоциалните хора....
и аз имам тези симптоми на страх от известно време...страх ме е да заспивам вечер........


Ти вече си се замесила, защото той е успял да заинтригува твоя ум, защото той те е накарал да фиксираш вниманието си в него.

Изпитваш несигурност, затова се страхуваш.

Когато познаеш Бога страхът ти ще изчезне.

А ще познаеш Бога, когато надмогнеш Егото си и борбата с него.


vanilla написа:
Красимира, сигурно си права, но аз не мога да съм като другите...някак безмислено ми се вижда...само да работя и да се тормозя..дали ще мога да си платя сметките, да се срещам с разни хора ей така да си говоря празни приказки....има истински неща..по-важни......аз тях търся...истината е в тях....чрез тях се постига истинското щастието и покой....


Всички сме едно Цяло. Всички работим, всички се храним, размножаваме, съвъкупляваме...всички плащаме сметките си, срещаме се през по-голямата част от живота си с разни хора ей така - говорейки си с тях празни приказки! - ето това са точно нашите уроци за правилно разбиране, оцеляване и правилен начин на живот.

А междувременно истинските неща се намират вътре в нас - и никой не ги търси точно там, а ги търси винаги извън него - така, както се прави масово от хората. И ти също го правиш - фиксирала си си вниманието в този алчен хитрушко и не позволяваш на естествения ти Аз да се покаже навън от самата теб.

А за да сториш това ще трябва да надникнеш дълбоко вътре в себе си и да се...припознаеш, такава, каквато си. И да се приемеш - такава, каквато си. И да се обикнеш - такава, каквато си.

Едва тогава ще можеш да видиш колко красив и блажен е света и живота в него.


vanilla написа:
akaga, при мен ситуацията е подобна, само че аз допускам грешка, защото си позволявам да се гневя...като си черня моето ежедневие и отварям вратата за още повече негативизми....и лоши енергии....


Гневиш се на себе си. Гневът винаги произлиза от нашето неразбиране, неприемане, надменност, високомерие, надценяване.

Няма лоши хора, нито пък добри.

Има синхронни нам, и несинхронни. Разбиращи и неразбиращи...

Но това е Живота...И ако не го приемаме такъв какъвто е - с цялото му многообразие, просто и той не ни приема такива, каквито сме - с цялото ни разнообразие в поведението.


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Авг 19, 2010 8:58 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 16, 2010 7:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хубаво е, когато искаме нещо, да си припомняме честичко значението на думата. В случая "медитация"

"Коренът на думата медитация - мед, има индоевропейски произход и означава измервам. Думата навлиза в западноевропейските езици през латинското meditatio - размишление. Понастоящем под медитация се има предвид ментална дисциплина, която може да е част от религиозна традиция или не.

В едно от значенията си медитация може да означава размисъл върху абстрактно понятие или теза. В друг смисъл медитацията е фокусиране на вниманието в дадена визуализация. Визуализациите могат да бъдат най-различни, според религиозната или друга система за развитие на човешкия потенциал.

По време на изпълнение на визуализациите или размисъла се препоръчва постигане на дълбока телесна релаксация (пратяхара), при което работната памет се фиксира изцяло във вътрешната субективност.

Медитацията води до промени в мозъчната активност, в задействането или не на различни мозъчни зони и отделяните невромедиатори и хормонална активност.

Може да бъде водена или самостоятелна медитация, като се смята, че водената такава е по-силна и мощно въздействаща."
===============
baev.bravehost.com


Това е бил произходът и значението според доста хора. Моето усещане за "медитация" е по - различно.
Според мен "медитация" е да се намираме по средата, между две неща, между две личности ... посредничество.
За някои това е да си между "този' и "онзи" свят. Всички го правим, но не всички го разбираме.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 16, 2010 7:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Красимира написа:
Penka написа:

Цитат:
Нищо й няма, че се изтощава. Така се почва. Вариантите общо взето са два - или ти се случва нещо много гадно и необичайно и то така те разтърсва, че вече искаш не искаш, не можеш да бъдеш същия, или по този начин - първо е усещането за безсмислие, после идва гнева и отчуждението от масата хора. Сигурен признак, че си стъпил на пътя. Но само стъпил. Следва първата крачка.



На чий път си стъпил обаче? Пътища много, но не всички водят към добро, т.е. към позитивно личностно развитие. Не може така общо да се говори. Не знам дали аз не съм достатъчно абстрактна, за да вникна в големите мъдрости за Пътя или Пътят е просто толкова безсмислен, че всеки му придава характеристики, които на него са му удобни. И забележете: само с абстрактни и нищо незначещи понятия.


Наистина, Красимира - Пътища много и...всички до един водят към Бога. Cool Confused Как не си го разбрала до сега?!

Независимо от това дали тези пътища са твои или не - пак ще стигнеш до Бога.

Всъщност...ти си приела да се докосваш до Бога под формата на молитвата, нали?!

Кой се моли и защо?!

Страхливият, този който се съмнява в себе си. Невярващият, този който не е сигурен в себе си. И всичкото това нещо се вихри на подсъзнателно ниво...Осъзнавала ли си този факт?!

Но...ако вървиш по твоя си Път просто ще израснеш повече и на по-високо духовно ниво от останалите, дето криволичат по чуждите пътища, които не са преки пътища като твоя, а индиректни...носещи големи разочарования и още по-големи болки и страдания...Това е. Very Happy

В Мъдростите не се наднича - това е насилие! - те се срещат просто по Пътя ти и те съпътсват до края на живота във всяко едно твое поредно физическо тяло - до тогава, докато не се слееш окончателно с Бога чрез Неговата Мъдрост и Проникновение.

Пътят е безсмислен само за хора с тежка депресия, в която обикновено потъват само неосъзнатите индивиди, които хранят и гъделичкат единствено Егото си чрез всички жаждания на ума - жажда да стигне до мъдростта, жажда да бъде високо духовно извисен, жажда да притежава - всичко и всички, на всички равнища...


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Авг 19, 2010 9:00 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 16, 2010 7:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

vanilla написа:
penka написа:
Нищо й няма, че се изтощава. Very Happy Така се почва. Вариантите общо взето са два - или ти се случва нещо много гадно и необичайно и то така те разтърсва, че вече искаш не искаш, не можеш да бъдеш същия, или по този начин - първо е усещането за безсмислие, после идва гнева и отчуждението от масата хора. Сигурен признак, че си стъпил на пътя. Но само стъпил. Следва първата крачка.


penka, и аз така знам, че ако сам не започнеш да се осъзнваш(всеки по свое му) за някои неща, промените идват насила и изневиделица....дано наистина да съм стъпила на Пътя....от доста време от година две усещам промяната и знам, че нещата не са такива каквито изглеждат....трябва да направя нещо различно....
на етап съм, в който осъзнавам повечето от човешките противоречия....в мен, за които се чудя дали няма да ми попречат и как да се справя с тях....мисля, че са порочни модели на действие и мислене от минали животи...
повечето от нагласите и навиците, които имаме са винаги от миналото ни...поведение, което лесно ни идва отвътре....



Ето тук си направо в десятката - моите поздравления, Ванилла! Very Happy

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 16, 2010 7:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Хубаво е, когато искаме нещо, да си припомняме честичко значението на думата. В случая "медитация"

"Коренът на думата медитация - мед, има индоевропейски произход и означава измервам. Думата навлиза в западноевропейските езици през латинското meditatio - размишление. Понастоящем под медитация се има предвид ментална дисциплина, която може да е част от религиозна традиция или не.

В едно от значенията си медитация може да означава размисъл върху абстрактно понятие или теза. В друг смисъл медитацията е фокусиране на вниманието в дадена визуализация. Визуализациите могат да бъдат най-различни, според религиозната или друга система за развитие на човешкия потенциал.

По време на изпълнение на визуализациите или размисъла се препоръчва постигане на дълбока телесна релаксация (пратяхара), при което работната памет се фиксира изцяло във вътрешната субективност.

Медитацията води до промени в мозъчната активност, в задействането или не на различни мозъчни зони и отделяните невромедиатори и хормонална активност.

Може да бъде водена или самостоятелна медитация, като се смята, че водената такава е по-силна и мощно въздействаща."
===============
baev.bravehost.com


Това е бил произходът и значението според доста хора. Моето усещане за "медитация" е по - различно.
Според мен "медитация" е да се намираме по средата, между две неща, между две личности ... посредничество.
За някои това е да си между "този' и "онзи" свят. Всички го правим, но не всички го разбираме.


Доста сме беседвали тук на тази тема...

Медитацията е излизане извън съзнанието, тя е попадане в...пустотата, където няма нищо - има само Бог - тих и безмълвен.

И там в тишината, тогава, когато си починеш от бурния водовъртеж на мислите и се докоснеш до Нищото...спират всички въпроси и...идват всички отговори.

В сайта има цяла статия за медитацията - подробно описано как се прави и как се постига медитацията - ПРАТЯХАРА...

Благодаря, Ауди, че ме подсети... Very Happy Wink

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
vanilla




Регистриран на: 29 Юли 2010
Мнения: 11
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 16, 2010 8:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
vanilla написа:
Маг Селена, въпросът ми малко тривиален...като в притча, но как да разбера, че наистина медитирам, а не се самозаблуждавам....винаги се питам...кое е истина и кое илюзия.... Question


Целият живот е изтъкан от притчи изпълнени с...истинност - стига да бъдат разбрани правилно от съответния човек, който се е докоснал да тях.

Медитацията не се разбира, тя просто се усеща, тя просто се...случва - само за един миг, тя е скорострелен процес - тя не може да се обясни с думи.

Но...когато започнеш сама да получаваш отговори на собствените си въпроси значи си успяла да се докоснеш до прозрението чрез...медитацията.

Т.е. иначе казано...Когато въпросите в тебе стихнат значи си постигнал прозрението чрез медитативния процес.

Тогава започваш да получаваш съответните сидхи (ясновиждане, ясночуване, телепатия, телекинеза и т.н.) като чрез тях стигаш до отговорите, които търсиш.

Това е.


vanilla написа:
ще се старая да не се замесвам с този човек.....и аз съм от асоциалните хора....
и аз имам тези симптоми на страх от известно време...страх ме е да заспивам вечер........


Ти вече си се замесила, защото той е успял да заинтригува твоя ум, защото той те е накарал да фиксираш вниманието си в него.

Изпитваш несигурност, затова се страхуваш.

Когато познаеш Бога страхът ти ще изчезне.

А ще познаеш Бога, когато надмогнеш Егото си и борбата с него.


vanilla написа:
Красимира, сигурно си права, но аз не мога да съм като другите...някак безмислено ми се вижда...само да работя и да се тормозя..дали ще мога да си платя сметките, да се срещам с разни хора ей така да си говоря празни приказки....има истински неща..по-важни......аз тях търся...истината е в тях....чрез тях се постига истинското щастието и покой....


Всички сме едно Цяло. Всички работим, всички се храним, размножаваме, съвъкупляваме...всички плащаме сметките си, срещаме се през по-голямата част от живота си с разни хора ей така - говорейки си с тях празни приказки! - ето това са точно нашите уроци за правилно разбиране, оцеляване и правилен начин на живот.

А междувременно истинските неща се намират вътре в нас - и никой не ги търси точно там, а ги търси винаги извън него - така, както се прави масово от хората. И ти също го правиш - фиксирала си си вниманието в този алчен хитрушко и не позволяваш на естествения ти Аз да се покаже навън от самата теб.

А за да сториш това ще трябва да надникнеш дълбоко вътре в себе си и да се...припознаеш, такава, каквато си. И да се приемеш - такава, каквато си. И да се обикнеш - такава, каквато си.

Едва тогва ще можеш да видиш колко красив и блажен е света и живота в него.


vanilla написа:
akaga, при мен ситуацията е подобна, само че аз допускам грешка, защото си позволявам да се гневя...като си черня моето ежедневие и отварям вратата за още повече негативизми....и лоши енергии....


Гневиш се на себе си. Гневът винаги произлиза от нашето неразбиране, неприемане, надменност, високомерие, надценяване.

Няма лоши хора, нито пък добри.

Има синхронни нам, и несинхронни. Разбиращи и неразбиращи...

Но това е Живота...И ако не го приемаме такъв какъвто е - с цялото му многообразие, просто и той не ни приема такива, каквито сме - с цялото ни разнообразие в поведението.


имам още мнооого да уча....яко съм се оплела .... Sad
преди не бях толкова лоша......повече обичах хората или по-скоро съм била по-наивна...детското в мен си е заминало....непредубедеността ми я няма...вече... Confused

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 1558
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 17, 2010 9:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

vanilla написа:
....непредубедеността ми я няма...вече... Confused


Намери си я. Ще ти трябва.

_________________
"Всекиму своето!"
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
akaga




Регистриран на: 16 Мар 2010
Мнения: 74
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 17, 2010 9:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

тогава аз на кой път съм стъпила Rolling Eyes и към какво да се насоча с медитацията,от къде да започна.... Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Сря Авг 18, 2010 8:42 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

akaga написа:
тогава аз на кой път съм стъпила Rolling Eyes и към какво да се насоча с медитацията,от къде да започна.... Rolling Eyes

Very Happy Въпросите ти показват, че нищо не си разбрала до тук. Няма лошо. Когато изобщо си стъпил на пътя, то няма на кой друг път да си стъпил, освен на своя собствен. Недей да си мислиш, че това става за един ден. То всъщност понякога и така става, но предизвикано от събития, които няма да ти харесат. А иначе - процесът е бавен и всичко става постепенно.
С медитацията не се насочваш към нищо друго, освен към себе си. Това е посоката - не навън, а навътре.
Когато въпросите ти започнат да стихват и умът ти започне да се успокоява и прояснява, тогава ще можеш да го разпростреш и върху другите неща, извън теб. До тогава - ти си полигона на занятието.
И...докато усърдно се занимаваш с всичко това, гледай да не забравяш да живееш. Wink

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
akaga




Регистриран на: 16 Мар 2010
Мнения: 74
Пуснато наПуснато на: Сря Авг 18, 2010 11:48 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Penka,благодаря за разяснението Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Авг 19, 2010 8:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
akaga написа:
тогава аз на кой път съм стъпила Rolling Eyes и към какво да се насоча с медитацията,от къде да започна.... Rolling Eyes

Very Happy Въпросите ти показват, че нищо не си разбрала до тук. Няма лошо. Когато изобщо си стъпил на пътя, то няма на кой друг път да си стъпил, освен на своя собствен. Недей да си мислиш, че това става за един ден. То всъщност понякога и така става, но предизвикано от събития, които няма да ти харесат. А иначе - процесът е бавен и всичко става постепенно.
С медитацията не се насочваш към нищо друго, освен към себе си. Това е посоката - не навън, а навътре.
Когато въпросите ти започнат да стихват и умът ти започне да се успокоява и прояснява, тогава ще можеш да го разпростреш и върху другите неща, извън теб. До тогава - ти си полигона на занятието.
И...докато усърдно се занимаваш с всичко това, гледай да не забравяш да живееш. Wink


Браво, Пенке! Да ти се ненадява човек - какви мъдри бисери си ги нанизала само тук!

Ха така те искам! Very Happy

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Пет Авг 20, 2010 9:29 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хм. Аз съм станала направо професионален съветник Very Happy Отстрани съвети и разяснения лесно се дават, само дето самият ти да ги спазваш, е малко по-трудничко. Та така с моите "бисери".

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Авг 20, 2010 10:50 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хммм...Пенка, нека не забравяме, че осъзнаването е един непрекъснат процес.

Но...неговата първична искрена се зове пробуждане, просветление. Razz Wink

Всъщност, можете да прочете КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ ОСЪЗНАТ...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Красимира




Регистриран на: 30 Мар 2010
Мнения: 167
Пуснато наПуснато на: Пет Сеп 03, 2010 7:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравей, Пенка! Мисля, че отдавна вече ти дължа отговор на въпроса:

Красимира написа:

Цитат:
На чий път си стъпил обаче? Пътища много, но не всички водят към добро, т.е. към позитивно личностно развитие.


Пенка написа:

Цитат:
Отговарям по реда на запитванията. "На чий път си стъпил" - стъпил си на своя път, каквото и да означава това. Тук сме, за да се учим и да трупаме опитност. Затова живеем като физически тела в тази материална вселена. Опитност се трупа по много начини, но осъзнатата такава аз наричам "стъпване на пътя".
"Пътища много..." - да, това е и целта на занятието. Опитност означава точно това, което означава.
"Не всички водят към добро..." - е тук направо ме развесели! Ами естествено, че не всички водят към добро. Но първо трябва да уточним какво е това добро. Второ трябва да уточним защо зачеркваме една цяла страна от опитността и се стремим да добием пълна опитност само чрез добро. Аз например, съвсем чистосърдечно мога да кажа, че лошите неща, които съм сътворила в живота си до тук, са ме научили не по-малко, а даже и повече от добрите. А при теб как е? Само от добрите си постъпки ли се учиш?





Да, уча се от лошите си постъпки, защото те водят до страдание, а страданието - до разкаяние, т.е. осъзнаване. Но тези, които горят в огъня на вината и самосъжалението, депресията и страха, не винаги излизат по-научени и осъзнати. Всъщност има два варианта: или ще се озлобиш още повече или агонията ще е успяла да стопи егото ти и ще излезеш от нея способен да обичаш живота и всички в него. Какво обаче да направим за тези, които горят и изгарят и остават все неосъзнати? Принципът на страданието не действа при тях! Когато си затънал в блатото, не можеш сам да се измъкнеш - трябва да се подаде ръка на такива хора, да им се покаже състрадание и топлинка, за да видят на живо, че има друг вариант освен страданието и въртенето им в кръг около все същите проблеми. Трябва да им се подаде нова енергия с положителен заряд, която те да използват като трамплин за по-нататъшното си самостоятелно вървене по Пътя.


Това и имам впредвид: Пътят на страданието не винаги води до позитивно личностно развитие, до докосване до Бог. Състраданието и съчувствието действат много по-добре понякога отколкото казвайки на един спящ човек, че кошмарът му е нещо през което трябва да премине, за да се събуди. Не че не е вярно, но само осъзнатото страдание, осъзнавайки кошмара си води до качествена промяна. А когато не си осъзнат - води до още по-дълбок сън в страх и мизерия. Затова вярвам, че не трябва да се изолираме в кошмарите си и да се убеждаваме, че на всяка цена ще излезем победители, ако пострадаме още малко.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Красимира




Регистриран на: 30 Мар 2010
Мнения: 167
Пуснато наПуснато на: Пет Сеп 03, 2010 7:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пенка, забравих да допълня, че написаното от мен за Пътя на страданието, трупането на житейски опит чрез негативни шаблони на възприятие се породи от твоя пост към Акага относно Ванилла:

Цитат:
Нищо й няма, че се изтощава. Така се почва. Вариантите общо взето са два - или ти се случва нещо много гадно и необичайно и то така те разтърсва, че вече искаш не искаш, не можеш да бъдеш същия, или по този начин - първо е усещането за безсмислие, после идва гнева и отчуждението от масата хора. Сигурен признак, че си стъпил на пътя. Но само стъпил. Следва първата крачка.


Накара ме да се замисля дали тези характеристики, които даваш са абсолютни. Оттам и моите разсъждения.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov