НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 3:47 pm Вижте мненията без отговор
Явлението “Кемтрейлс", носещо смърт отгоре и отдолу
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 04, 2010 12:37 pm
МнениеЗаглавие : Явлението “Кемтрейлс", носещо смърт отгоре и отдолу
Отговорете с цитат

Отварям тази тема, която е провокирана от гъстата мъгла над България, и преди всичко в София, която далеч не е стествен феномен. Ня е предизвикана и създадена изкуствено, което от своя собствена страна провокира и земетресенията в Турция, Гърция, Сърбия и...България.

Братятя натовци не си играят, а сеят смърт отгоре и смърт отдолу - няма спасение или...начин за бягане... Evil or Very Mad Confused Rolling Eyes




Напоследък все по-полулярно (в лошият смисъл на думата) става явлението чемтрейлс (chemtrails), което буквално се превежда като “химически следи“. Повечето хора не обръщат внимание и биха казали, че това са следите, които оставя изразходваното гориво от самолетните двигатели. Съществуват, обаче, немалко доказателства, че това са две различни неща.

Най-лесният начин да се убедите сами, е чрез съответните оптически уреди, с които лесно може да видите, че определени следи се оставят не от двигателите, а от специални отвори, както може да видите на приложената снимка.

Разликите, обаче, не свършват дотук. При “нормалните” следи (Наричани още Контрейлс (contrails) ) ясно се забелязва избледняване, колкото по-далеч от самолета гледате. Има, обаче, и следи (Чемтрейлс), които опасват цялото небе и трудно можете да видите края им (Ако това беше нормално, представете си при всичките полети какво би било небето – вероятно никога нямаше да виждаме слънцето в такъв случай).

Още през 1990 година НАТО официално и детайлно обяснява как всеки високолетящ самолет може да промени атмосферата чрез разпръскването на полимери, които абсорбират електромагнитната радиация. Американският патент номер 6315213 описва точно как кръстосано разпръстнати воднисти полимери се разпиляват и се превръщат в бурен дъжд.



Преди 40 години, още във виетнамската война, американците използват химически агент наричан “Olive Oil”, по време на операцията “Popeye”, който предизвикал силни бури и дъждове. НАТО не крие плановете си за "Климатичните оръжия", като най-безсрамно заявява, че до 2025 година (Това е по официални данни, можем да си представим колко по-рано е започнало всичко тайно, докато обществото постепенно бъде подготвено, за което подготвяне ще прочетете пример по-надолу в статията) ще командват климата, образуването и разпространението на бури, формирането на облаци, мъгли, подбуждане на наводнения, подбуждане на земетресения и други тектонични отклонения, изкуствено създаване на каквото си пожелаят време и климат.

През септември 2007 г. по телевизия RTL (По-нагоре стана дума за подготвянето на обществото) беше излъчен материал по темата, в който германският метеоролог Кирстен Брандт обяснява, че внезапно на радара се е появил облак, но не е ясно как се е образувал. Той предполага, че климатът се манипулира, и след допълнителни проучвания по въпроса опасенията му се потвърждават. През лятото на 2005 и през март 2006 над Германия се появяват внезапно облаци с дължина над 350 км. Гермаската армия потвърждава за военни тренировки на същото място и по същото време.

Разбира се, възможните приложения на чемтрейловете далеч не се изчерпват с манипулация на климата. Различни вредни вещества, в това число вируси, са също много вероятни. Излишно е, обаче, да се спекулира какви точно са те, затова всеки сам, на базата на своите наблюдения и анализи (Кога/къде точно се появяват, по кое време/ какво необичайно се случва след това, и т.н.), трябва да реши за себе си какви опасности се крият зад този план.




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Ное 04, 2010 1:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 04, 2010 12:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eто как Еленко Еленков нахлу в предаването на Гала непосредствено сред земетресенията...СМЪРТОНОСНИТЕ КЕМТРЕЙЛИ...


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Ное 05, 2010 11:36 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ВНИМАНИЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО: пише ви дипл. ел инж. д-р. и диплом за професионален метеоролог. Три дни самолети на НАТО облъчват атмосферата ни с елмагнитни вълни с честота 7-8 Hz- наричани СТОЯЩИ ВЪЛНИ НА ШУМАН. Те са в честотния диапазон на сърдечния ритъм и се получават сърдечни кризи, главоболия и други отрицателни ефекти на здравето ни. Моля, ако някой знае къде да отнесем въпроса да пише на електронния ми адрес.

Това го пуснах във Fasebook, а за теб още информация. Наблюдавах следата на самолетите, който летяха над високите (Цирус 1) облаци т.е над 6000 м. те след час (следата) стана трионообразна. Такива облаци просто няма. В сряда по НОВА ТВ излезна един младеж и точно за това говори, в Петък към 10 ч. пак ще говори. запиши го, ако можеш. Всичко най-добро кажи го и на останалите да не се чудят защо им е лошо.

За тези дето не искат да си отворят очите за това, което се случва всеки ден над главите ни, ами се захващат за глупости, като граматични грешки и разни титли. Това съобщение ми го изпрати по скайпа приятел, който е от Пловдив и познава лично автора на събщението, който работи в метеорологична станция.

Информацията не е шега, нито пък искам да всявам паника! Всеки има правото да знае какво прави световния елит с човечеството и конкретно над България . Затова сложих пояснение какво е СТОЯЩИ ВЪЛНИ НА ШУМАН.


Какво е СТОЯЩИ ВЪЛНИ НА ШУМАН ?

Общопланетарен електромагнитен резонанс предсказан математически от Winfried Otto Schumann през 1952г. Наблюдава се понеже пространството между земната повърхност и електропроводимата йоносфера се проявява като (има свойствата на) вълновод всяка среда на разпространение с размери съпоставими с дължината на вълната я ограничава пространствено. Границите на тази среда са непрозрачни за вълните. От тези граници вълната се отразява.



Крайните размери на земята довеждат до това, че този вълновод играе роля на резонатор за електромагнитните вълни от спектъра на свръхниските честоти - по-специално за 7.8, 14.3, 20.8, 27.3 и 33.8 Hz. Основната честота е стояща вълна с дължина ~ обиколката на земята.

Тази най-ниска честотно 7.8Hz е с най-голяма интензивност, осмият обертон е с честота 59.9 Hz Енергията на възбудените в резонатора вълни се черпи от електростатичните изпразвания(мълнии) в атмосферата и поради тази причина резонансът на Шуман дава информация и се използва за проследяване на електричната активност в атмосферата.

Благодарение на връзките между електрост. активност и земния климат, е възможно да се използва и за наблюдение на глобалната температура и промените на височинните облаци (пари).
=================================
Източник: facebook.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Ное 23, 2010 6:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 21, 2010 10:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сhemtrails на протест във Франция 30.05.2010 17:46ч. местно време

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Niarra




Регистриран на: 16 Ное 2010
Мнения: 73
Местожителство: Бургас
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 21, 2010 10:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Дам,така е..манипулация след манипулация..а народа тъне в неведение(или може би трябва да кажа невежество Confused ).Манипулират ни с всякакви средства с които могат ,а и с нови които изобретяват Confused ..осъзнатите са малко,а масата предпочита да си затвори очите и бяга при чичко доктор който ще предпише поредната химия с която да "излекува" сърдечното или каквото е друго заболяване... и така в омагьосан кръг.И няма как да отвориш очите на някой който не е пожелал това да стане Crying or Very sad Rolling Eyes . Моля се повече хора да успеят да минат по пътя на Просветлението за да разберат много неща..


_________________
Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.

Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov