НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пон Мар 04, 2024 3:30 am Вижте мненията без отговор
БАБАДЖИ ГОВОРИ ЧРЕЗ СУВАРНА ВИШУДХА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 09, 2010 12:05 pm
МнениеЗаглавие : БАБАДЖИ ГОВОРИ ЧРЕЗ СУВАРНА ВИШУДХА
Отговорете с цитат

Аз Съм Махаватар Бабаджи Нагарадж Хайдакхан!

Пребивавам в Шесто Духовно Измерение на Лъчестите Тела и диктувам чрез сидхи на нашата земна служителка Суварна Вишудха. Аз съм прекият Духовен Наставник, Водач и Учител на Суварна Вишудха, който я свърза с представителя на династичната линия на Лахири Махасая - Шибенду Лахири, нейният земен Учител в Измеренията на физическата плътност.Дължа да спомена, че аз не съм Бабаджи в плът. Нямам нищо общо с физическата плътност на тялото, което се проявява като Бабаджи, находящо се в Индия, явил се там във физическо тяло през юни 1970 г. в една пещера, която съществува от хиляди години в подножието на планината в района Кумаон, Кайлаш, в Северните Хималаи.

Аз Съм Монадична Структура от висш порядък изпълнена от край до край в личната си енергийна Сфера с Лъчиста Енергия, която е в състояние да поддържа връзка с хиляди земни представители и да се изразява чрез тях, ако те са чисти носители на частиците от Лъчистата Енергия. Аз съм частица от Цялостта на Божествената Сияйност, Нейна производна функция.

Говоря чрез Приемника на това тяло наречено Селена - Слязля от множеството звезди, Звезда, известна още в нашите духовни сфери като:

Златистата Ясна или सुवर्ण विशुद्ध = Suvarṇa Viśud'dha = Суварна Вишуддха.

Аз съм нейната тайна, чрез която се разкриват много от най-скритите и съкровени истини за Живота, Вселената и Космоса. Приемникът вече има разрешение да се разкрие и да говори свободно за тях, тъй като дойде времето на Откровенията за Истината в тяхната пълна Сияйност.

Приемникът Суварна Вишуддха ще пре-предава Истините за правилността на Живота чрез деветте овладени от нея Сидхи - Сидхатва, Сидхаджна, Анахата, Акашарай, Акаша, Маномая, Акаша Лока, Нада Дхуни, Вача Сидхи. Суварна Вишуддха има прякото разрешение на Съвета на Лъчистите Тела, чийто преставител съм Аз, да разкрива Пътя към Съвършенството чрез вибрационния словесен поток на Деветте Сидхи.

Деветте Сидхи са предоставени за овладяване от хората преди хилядолетия чрез много други наши Представители на Лъчистите Тела. Те са пояснени като смисъл и значение в много древни анали, но яснотата им ще бъде отново повторена накратко чрез Суварна Вишуддха.

Сидхатва Сидхи е белязана с естествеността на проявленията като способността да се общува със сидхи в настоящото, сегашно, физическо тяло. Право на подобно достижение получават единствено хора, които са достигнали в личностовото си развитие висше духовно ниво, което позволява докосването им до истински и ползотворен контакт със Сферите на Лъчистите Тела. Сидхатва Сидхи е нещо повече - тя дава възможност за Единение с много други Висши Духовни Йерархични Структури свързани със Сияйността на Божественото Тяло.Сидхаджна Сидхи е белязана с естествеността на проявленията като способността да се общува с Цялостния Поток от Сидхи и Високо Изтигнати (Възнесени) Духовни Учители, които са достигнали определени Космични Сфери, например като тази на Лъчистите Тела от Шестото Измерение. Тук подчертавам много ярко, че ако съответинят човек не е получил контакт и Посвещение чрез докосването със земен Учител, който е наш представител, не би могъл да овладее по никакъв начин без негово ръководство и наставление Сидхаджна Сидхи.

Анахата Сидхи е белязана с естествеността на проявленията като способността да се чуват беззвучни звуци от широтата на Измеренията на Междузвездното Пространство. Това е онова съвършено чуване на най-фините звуци чрез Анахата наречено още слушане и сливане с "музиката на сферите". В по-нисшите духовни структури на земни сфери то се изразява под формата на телепатията.

Акашарай Сидхи е белязана с естествеността на проявленията като способността да се четат Акаша записите. Те са своего рода Космични Записи съхранени в сгъстените магнитни сферични полета, находящи се в цялостта на Космичното Мироздание и неговите многообразни измерения. Във всяко едно от тях е запечатана историята дори и на най-малкият отрязък от пълнотата на Живота изразена в цялостта на Божествения Творец.

Акаша Сидхи е белязана с естествеността на проявленията като способността за пътуване на далечни места чрез дематериализация на физическото тяло. Чрез Акаша Сидхи е възможна едновременна поява на две места на физическото тяло, а в по-висшето й изражение на много повече. Това е израз и проявление в измеренията на геометричната прогресия неразривно свързани с всеобхвата и Цялостта на Божествения Творец Неговата Воля и безпределна Мъдрост.

Маномая Сидхи е белязана с естествеността на проявленията като способността за пътуване из астралното и ментално ниво. Това е онази част от съзнателното проявление на ума, която обхваща подсъзнанието, както и още някои други нива на съзнанието като несъзнателното и безсъзнателното. Последните две нива гарантират и осигуряват връзката с Изначалното Битие под формата на контакти с Висшите Духовни Йерархични Структури изразяващи се в тънките и невидими планове.

Акаша Лока Сидхи е белязана с естествеността на проявленията като способността да се посещават Висшите Сфери на Акаша. Измеренията на всички тези висши духовни нива са отвъд човешките състояния на ума. Самите те нямат абсолютно никакви ограничения нито във времето, нито в пространството, нито пък в ограниченията на ума. Овладяването на Акаша Лока може да се достигне само след окончателно изчистване на всякакви налепи от емоционални структури изпълнени с желания и чувства, носещи деструкция във Висшите Сфери на Акаша.

Нада Дхуни Сидхи е белязана с естествеността на проявленията като способността за абсолютното свръх-чуване. Това е невероятната възможност за чуване и слушане на неимоверно големи растояния, където има най-фини вълнови носители на честотни аудио-звуци. Чрез тяхното овладяване се стига до висотите на Космичните звуци носители на съвършеният Космичен език Сензар. Чрез тях може да се пре-предават словосъчетанията на звуковите мантри балансиращи енергийните структури във всички сфери на измеренията.

Вача Сидхи е белязана с естествеността на проявленията като способността за владеене на великият Дар за Духовна реч, който по принцип се използва за преподаване на духовните науки и предмети. И настоящият словесен речеви поток предаден и изразен чрез Суварна Вишудха представлява именно тази велика сидха.

Не напразно Съвета на Лъчистите Тела изчака времето измеренено в пет земни години, през което Суварна Вишудха овладя своята девета Вача Сидхи. С това свое действие тя се сдоби с духовното право да разпространява духовните учения за Откровенията на Истината, които ще й бъдат диктувани от мен, както и от някои други представители от Измеренията на Лъчистите Тела.

Изнесената понастоящем малка беседа не е израз на контакт чрез медиум, в никакъв случай. Това е своебразен честотно вибрационен Акаша поток изразен под формата на словесен контакт чрез Суварна Вишудха, директно от Източника на Битието, там където се помещава и Измерението на Лъчистите Тела.

И това, което искам да ви кажа чрез нея, е че всички хора по Земята имат способоноста да развият в себе си същите тези сидхи. Те са в основата на Живота. Чрез тях всеки един човек може да изгради своя духовен дом по всички правила и закономерности на Космичните закони, така, че да не създава повече карма. Така, че да бъде освободен един път и завинаги от кармичните натрупвания, които го връщат непрекъснато в триизмерният свят на физическите тела и го ограничават да изрази своята пълна Божественост.Съветът на Лъчистите Тела ще разяснява чрез Суварна Вишудха какво е необходимо да сторите за да постигнете максималното и цялостно овладяване на вашите ефирни или още тънки тела. Тяхната абсолютна огранизация, синхронизация и целенасочен контрол ще ви помогнат за прехвърлянето в Четвъртото и Пето Измерение.

Оставям в мир и спокоен релакс нашата предана служителка Суварна Вишудха. АУМ!

Аз Съм Махаватар Бабаджи Нагарадж Хайдакхан!
Ом Аум!
ОМ НАМАХ ШИВАЯ...


(Ченелингът е с напълно запазени Авторски Права!!!)


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Фев 19, 2012 4:56 pm; мнението е било променяно общо 13 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 09, 2010 12:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Отначало знаех, че контактите ми са с Джуал Кхул - моят първи Духовен Учител и Наставник. И така беше доста дълго време, години наред.

Но една вечер Джуал Кхул се появи в едно от съновиденията ми, хвана ме за ръката и ме отведе на едно потайно място. Посочи ми място, където имаше една огромна сграда и каза, че тук пребивава моят нов Духовен Наставник, Водач и Учител - Бабаджи.

Внезапно от нищото се появи една ослепителна светлина от която изплава фигура, която ми каза: "Аз Съм Бабаджи! Ще ти преподавам, ще те уча и наставлявам."

И...толкова.

Изчезна....

Така се започна всичко.

Всъщност...аз не мога да представям Бабаджи, Той се представя сам. Но за сметка на това пък намерих нещичко, което съм качила отдавна в нашият сайт.

Предоставям го на вашето внимание: Нищо не съществува, ако Аз не съществувам

Надявам се в най-скоро време да ви предам и следващото Послание!

Приятен и сияен ден на всички!
Very Happy

БАБАДЖИ МЕДИТАЦИЯ...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Ное 13, 2010 2:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Доста от вас знаят какво е ченелинг, но въпреки всичко аз ще повторя този урок, за да сте наясно за какво иде реч...

Неприятното в цялото това проявление е, че няма точна терминология за съответните процеси, чрез които се дава достъп само на определени хора до информация от Висшите Планове и Измерения.

На английски се нарича ченелинг, на български - контактьорство, а иначе казано това е даден достъп до Източника на Битието. Дължа да поясня, че това не са контакти, които правят медиумите с нисшите безплътни форми от астралния свят - всякакви заблудени духове или други подобни тям, които са изгубили вярната посока към Висшите Божествени Светове.

Ченелинг е способ на комуникация с всякакъв вид съзнание, което не се намира в човешкото тяло. На такова съзнание може да се даде възможност да се общува чрез ченелера/контактьора или "канала".

Ние живеем в мнoгoизмерна Вселена. Физическият план това е едва първия план при това най-плътния от седемте Плана на Битието. С помоща на ченелингът можем да осъществяваме съзнателни контакти с всички останали Планове на Битието.

Освен това ние също така можем да общуваме с физически, но не човешки същества, такива каквито са Девите например (духовете на природата), делфините и китовете, както и с извънземния разум. На практика ченелерите се настройват към Съзнание, което е по-близко до тяхното, и което е добре приспособено и настроено към процеса ченелинг.

Най-разпространена форма на общуване с нефизическо съзнание това е общуване с умрели хора, но това не е ченелинг - това се нарича "медиумизъм".

Макар, че точни граници между ченелинг и медумизъм не съществуват, под ченелинг се подразбира общуване с Висши форми на Съзнание, които ни помагат в духовното развитие за да разберем по-широко граници на нашето физическо съществуване.Чeнелингът става с помоща на Висши центрове в нашето тяло, които при повечето хора бездействат, но биха могли да се развият чрез определени духовни практики.

Висшите центрове са онези наши чакри с чисти вътрешни нагласи, които могат да възприемат Вселенска Любов, Истина и кинетична енергия. Те се разполагат извън обсега на физическото ни тяло, но са неразривно свързани с него. Те са подобни на радиовълните, които могат да се настройват на същността, която иска да предаде информация от друго измерение.

Ченелингът е способ на комуникация с всякакъв вид съзнание, което не се намира в човешкото тяло. На такова съзнание може да се даде възможност да общува чрез ченелера или "канала".

Обикновено първият сигнал се получава и осъществява с помоща на седмата чакра (сахасрара). При словесният ченелинг сигнала след това стимулира шестата чакра (третото око) и мозъка, за да намери и подбере в подсъзнанието на съответния човек подходящите думи за съответното изражение.

При ченелинг думите могат да бъдат подбирани както от същността, така и от самия канал, обаче повечето пъти те се съгласуват, и съвпадат като резонансни и словесни честоти, но самия канал понякога може да възприема думите на същността като свои собствени.

Учителите от Висшите планове разкриват информацията постепено, низходящо надолу по спиралата, те не анализират моментално ситуацията и предаваното от тях.

Някои хора осъществяват ченелинг без да знаят затова. При тях се появява мисъл, която не е съвсем тяхна. Аз например доста години не можех да различа контакта си с Бабаджи - мислех, че всичкото това, соето ви говоря тук произхожда от моите мисли.

Тук искам да уточня и обяснява защо различни хора в различни страни могат да пре-предават едно и също текстово съдържание съотнесено към нещо определено. Получава се така, защото Висшата същност може да работи с няколко човека едновременно.

Обръщам вашето внимание на това, че информациони вибрации под формата на словесен поток получавани от различни Висши Същности не винаги могат да съответстват на вибрациите на ченелера. Именно поради този факт, ако той почувства некомфортност от рода на главозамайване или световъртеж, или пък му прилошее веднага трябва да прекрати контакта.

Ако това се случи и с някой от вас, които четете тук, в тази тема, ще се наложи най-добре да прекратите четенето на посланията, които предстои да бъдат качени.

Това беше, което исках да ви кажа за ченелинга...


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Фев 26, 2011 10:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Ное 13, 2010 2:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Преди да пристъпя към по-съществената част на темата искам да бъдете наясно какво точно представлява Шестото Измерение...

Висшите измерения се намират извън пространството и времето. Към тях именно принадлежи и Шестото Измерение. То е свързано с Проявлението на Душата и се явява неин израз съотнесен към изражението, и проявлението на творчеството. Не Съзнанието е извор на творчеството, а Душата в своето цялостно изражение.

Съзнанието е процес, през който творчеството може да се насочва, моделира и оформя. До Шесто Измерение всички нива са чисто духовни и с духовна природа. Това означава, че нашето Същество има на всяко ниво една или няколко фокусни точки, които преживяват различни опитности.

Но едва от Шесто Измерение Източникът започва да се изразява в различни форми и плътности: като Вселени, Галактики, Звезди, Планети... и чрез различните форми на живи същества. Само в Съзнанието на Шестото Измерение можем да видим, че същността на нашата Монада е въплътена в доста на брой и различни плътности, и че тази малка част, наричана Его, тук на тази планета събира опит за цялото Същество, за Божествения Творец.Шестото Измерение или Монадичния Духът се изразява посредством различни идеални форми и архетипи. Идеалният модел представляващ Монадичният Дух, или за по-простичко и по-разбираемо наречен още от мен Личен Бог, е израз на Божествения план за развитие, който съдържа в себе си различни подходи и концепции за Проявлението. И именно това Измерение на физическото съществуване, наречено Шесто, може да се използва като ключ за разбиране на Проявлението в Деветото Висше Измерение.

Много Възнесени и Духовни Учители се намират в Селенията на Шестото Измерение измерение като пренасят и изразяват своята основна енергия там, за да ни подкрепят тук, в плътността на Третото Измерение. Без тази подкрепа експериментът Земя отдавна би приключил своя край.

Шестото Измерение е изпълнено с паралелни реалности, които са различни гледни точки към едно и също явление, различни пътища за развитие и разгръщане на една определана идея съотнесена към цялостното Божествено Изражение навсякъде и във всичко.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 20, 2010 7:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Давам ви линк към поредното Послание на Махаватар Бабаджи Нагарадж...

ИСТИНАТА ЗА СКРИТИТЕ ВРАТИ...


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Красимира
Регистриран на: 30 Мар 2010
Мнения: 167
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 21, 2010 1:28 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не знам към кого да се обърна - дали към "познатата" личност Селена или към Махаватара Бабаджи Нагарадж, затова ще използвам обръщението Вие в множествено число. Вие написахте:

Цитат:
Представителите на Лъчистите Тела молят най-настоятелно всеки, който прочете това Послание да осмисли съвсем честно и откровено себе си, като прецени къде точно се намира в скалата на своя Духовен Път. Това трябва да се направи с цел да се стигне до правилен самоанализ, самонаблюдение и самоконтрол чрез личното себе-познание, за да се нанесат съответните и необходими корекции в поведението, и разбирането съотнесени към Интелигентността на Живота като израз на цялостното Божествено Проявление.


Най-честно и откровено принадлежа към следното определение:

Цитат:
Първият Нота в Октавата на Нарака (Ада) се нарича Атала Чакра. Атала вибрира под Муладхара Чакра и се разполага в началото на двете бедра на физическото тяло. Атала означава "без дъно" и изцяло символизира страха и похотта. Вибрацията на Атала Чакра съответства на първото ниво в низшия свят и символизира страха в астралният свят на Ада, който диктува живот в нерешителност, безпочвеност, бездиханност, липса на мотивировка. Който е носител на тази вибрация се дави в безжизнеността на безнравствения начин на живот, като по този начин разрушава цялостта на праничната си обвивка. Много е важно да се знае, че Атала Чакра работи заедно с чакрите Муладхара и Сватхищана от Втората, основно балансиращата, Октава. Така, че ако Атала е подчинена и контролирана от нейният преносител, човека, тогава и Муладхара и Свадхищана ще бъдат в пълен синхрон с цялото аурично тяло.по-точно към думите:

Цитат:
живот в нерешителност, безпочвеност, бездиханност, липса на мотивировка.


Винаги съм знаела, че животът ми е ад...защо иначе да търся Просветление?! Но когато съм сама със себе си изпитвам една чиста и трайна невинност, която ме шокирва, защото е толкова детска, непробудена и своенравна...Казвам непробудена, защото е самовглъбена и неподатлива на промяна. Но когато съм в допир с другите тя изчезва и на нейно място идват изискванията, омразата към тези, които потъпкват свободата ми и чувство на безпомощност от това, че са ме вкарали в игра, която ме обърква и не ми позволява да се проявя в естествения си вид. По този начин не чувствам Ада в мен, а го чувствам отвън - като нещо натрапчиво, дразнещо и непреклонно по характер. Нещо, което с всички сили се опитва да ми изземе невинноста и на нейно място да сложи своите мръсни притурки - Егото, болно за внимание и грижа, проблеми, с които да се идентифицирам и да си губя времето, семейни ситуации, които да ме хвърлят в шах-мат и т.н. Адът за мен е всичкият този болен свят, всичките му психологии и решения на проблемите, всичките му крясъци и бездънната му ненаситеност. Невинността ми ми поставя ултиматум: или с мен, или с тях! Но как може едно дете да разчита единствено на себе си? Къде е границата между фантазията и суровата Реалност?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 21, 2010 1:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Красимира написа:
Най-честно и откровено принадлежа към следното определение:


Цитат:
Първият Нота в Октавата на Нарака (Ада) се нарича Атала Чакра. Атала вибрира под Муладхара Чакра и се разполага в началото на двете бедра на физическото тяло. Атала означава "без дъно" и изцяло символизира страха и похотта. Вибрацията на Атала Чакра съответства на първото ниво в низшия свят и символизира страха в астралният свят на Ада, който диктува живот в нерешителност, безпочвеност, бездиханност, липса на мотивировка. Който е носител на тази вибрация се дави в безжизнеността на безнравствения начин на живот, като по този начин разрушава цялостта на праничната си обвивка. Много е важно да се знае, че Атала Чакра работи заедно с чакрите Муладхара и Сватхищана от Втората, основно балансиращата, Октава. Така, че ако Атала е подчинена и контролирана от нейният преносител, човека, тогава и Муладхара и Свадхищана ще бъдат в пълен синхрон с цялото аурично тяло.


Не си само ти, Краси, която вибрира на тази унищожителна честота - много пъти сме поставяли проценти в това отношение и сега пак смея да го сторя - поне 98% от цялата човешка многобройност трепти в този злокобен резонанс. Confused

Тъжно и почти отчайващо звучи, но най-вероятно не е точно така, защото в този процент не влизат онези, които са стъпили в Пътя на Пробуждането...не влизат и онези, които вече са се пробудили, но не са се осъзнали...

И точно за тях са всички ченелинги от рода, защото останалите дори и да ги четат няма да могат да ги разберат.

Радостното като факт е това, че ти успяваш да осъзнаеш къде си се напъхала, в какви и кои житейски утеснения. Радостно е, защото един осъзнат човек винаги ще може да излезе от унищожителните вибрации на Нарака (Ада) и да изгради от себе си един Слънчев Човек с Лъчисто Тяло.

Е, друг е въпросът, че трябва да използва своята свободна воля и право на избор именно в тази правилна насока.


Красимира написа:
по-точно към думите:

Цитат:
живот в нерешителност, безпочвеност, бездиханност, липса на мотивировка.


Винаги съм знаела, че животът ми е ад...защо иначе да търся Просветление?! Но когато съм сама със себе си изпитвам една чиста и трайна невинност, която ме шокирва, защото е толкова детска, непробудена и своенравна...Казвам непробудена, защото е самовглъбена и неподатлива на промяна. Но когато съм в допир с другите тя изчезва и на нейно място идват изискванията, омразата към тези, които потъпкват свободата ми и чувство на безпомощност от това, че са ме вкарали в игра, която ме обърква и не ми позволява да се проявя в естествения си вид. По този начин не чувствам Ада в мен, а го чувствам отвън - като нещо натрапчиво, дразнещо и непреклонно по характер. Нещо, което с всички сили се опитва да ми изземе невинноста и на нейно място да сложи своите мръсни притурки - Егото, болно за внимание и грижа, проблеми, с които да се идентифицирам и да си губя времето, семейни ситуации, които да ме хвърлят в шах-мат и т.н. Адът за мен е всичкият този болен свят, всичките му психологии и решения на проблемите, всичките му крясъци и бездънната му ненаситеност. Невинността ми ми поставя ултиматум: или с мен, или с тях! Но как може едно дете да разчита единствено на себе си? Къде е границата между фантазията и суровата Реалност?


Едно е да знаеш - това просто е едната гола интуиция!, - друго е да си пробуден, и трето - да си осъзнат. Това са три различни понятия, които събрани и асимилирани в едно цяло ще направят чудеса със съответния индивид, който чрез малкото си сюблимирано цяло ще скочи на следващото стъпало в духовното си развитие - вече като Личност.

Не напразно всички Духовни Учители съветват своите ученици (садхаци) да подбират много внимателно средата, с която общуват и да се дистанцират от зловредните вибрации. Как да става това ли?! Много лесно: там, където се чувствате некомфортно в нечие присъствие на хора, или група от хора, място или местност, било то офис или дом, присъствието ви не е задължително, а нежелателно.

Затова се дистинцирайте от тях!

Ако това не ви е възможно научете се да енергетизирате ауричното си поле, активирайки го в режим на защита. Научете се да работите с цветове на ауричните пластове от Втората Балансираща Октава, Възходящата или по-скоро основната, както я нарича широката човешка аудитория. Научете се да резонирате на звуци и музика, които са синхронни с вашата вътрешна и външна комфортна нагласа - мантри, релаксираща музика, класическа музика и т.н. от този род.

Събрани и активирани в една компонента те ще се обединят в цялостта на Втората Балансираща Октава и ще ви изтласкат с мощта си в Третата Октава или така нареченото Божествено Планетарно Царство.

Никога не мислете и не се страхувайте, че негативното обкръжение около вас може да ви извади от равновесие, да разреди или разбие мощта на енергийната консистенция създадена и активирана от вас, която е в досег с Божественото Царство!

По-важно е какво правите вие, а не обкръжението ви. Казвала съм го и много други пъти...А дали съм го казвала точно и само аз вече можете сами да съдите от ченелингите ми!!! Cool Защото, когато Ада не е във вас самите, а е в другите, няма нищо страшно...Важното е да не отваряте лично вие някоя от скритите Адови Чакри (врати) находящи се в краката ви за да не нахлуват през нея злонамерени, злосторни вибрации и низши полу-човешки намерения.

Винаги се водете от основното мото на Живота: "Знай, Смей, Искай и...Мълчи."

Няма никакви граници между фантазията и суровата реалност, Краси - именно това е Разделението, което правиш. Всичко се прелива едно в друго, няма строго очертани граници никъде и един осъзнат човек няма начин да не знае това.

Съществува само движението и преливането от едно измерение в друго, от едно ниво в друго, от една сфера в друга, от един живот в друг, от една планета в друга, от една Система в друга, от една Галактика в друга, от една Вселена в друга и така до безкрая в необятния Космос...до пълното и окончателно сливане с Бога/Брахман.

Е, как тогава да се ориентираме - ще попиташ ти?! - и основателно, и аз бих задала точно този въпрос.

Веднага ще ти отговоря: чрез разпознаването, а разпознаването трябва да бъде продиктувано от нашето Познание и вътрешна естественост на природната ни интелигентност - наречи го предчувствие, интуиция или телепатия - няма значение.


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Дек 21, 2010 7:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
taniuga
Регистриран на: 11 Мар 2008
Мнения: 223
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 21, 2010 5:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:


Важното е да не отваряте лично вие някоя от скритите Адови Чакри (врати) находящи се в краката ви за да не нахлуват през нея злонамерени, злосторни вибрации и низши полу-човешки намерения.


А бихме ли могли да разбрем дали сме отворили тези Адови чакри? Има ли физически симптоми подобно отваряне? Питам, защото напоследък много хора около мен имат оплаквания или дискомфорт в долните крайници.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 21, 2010 7:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Няма какво да разбираме, Танюга...я да се огледаме около нас и веднага ще видим за какво иде реч.

Тук симптоматиката не играе чак такава роля, каквато за чакрите от Втората Октава.

Просто по нашето поведение можеш да съдим в коя точка или чакра на Низходящата Октава се изразяваме и пребиваваме - казано е ясно, точно и кратко.

Да, може да се каже, че анти-чакрите играят много голяма роля за проблемите с краката.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov