НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:42 pm Вижте мненията без отговор
Изневяра
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
avb




Регистриран на: 11 Авг 2007
Мнения: 96
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 23, 2010 4:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Виви, човек винаги,ама ВИНАГИ има избор. Ако решите да останете с него това си е ваш избор, да не е мой Cool . Ако искате да си проучите нещата с организациите или да се уговорите с приятели по време на тези 3 месеца, това пак е ваш избор!!!!
И защо все се интересувате дали ще имате партньор отново? Аз си мисля, че по-скоро искате някой от домакините да ви каже „да, след една година ще се появи в живота ви нов партньор” и вие да се успокоите Cool . Но аз съм сигурна, че до появата на новия партньор вие май няма да направите крачка да напуснете стария…..а това не усложняваше ли допълнително кармата? По народно му казано „от трън та на глог”
Защо не питате за децата? Нали те са най-важни в настоящата ситуация?
Надявам се други потребители във форума да ви дадат повече информация за разни организации.
Позволете ми, в качеството си на неясновидец да направя и аз една прогноза! Предварително уточнявам, че тези ми прогнози се базират на мои лични възприятия и опит.
Ако решите да напуснете съпруга си, било то с помощта на организация, приятели или друго и успеете да си стъпите на краката и се отдадете изцяло на тях, тогава няколко години ще се занимавате само с децата, като бъдете отдадена само на тях. След като поотраснат децата ви, тогава в живота ви ще се появи човек (най-вероятно разведен или вдовец), който ще си търси стабилен партньор за да изкара старините си в хармония и спокойствие.
Ако искате бих могла да ви напиша моята прогноза каква ще е ако решите да останете при този съпруг. Но само ако искате….
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 25, 2010 4:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Давай, avb, защо да не си дадеш прогнозата, тя не е прогноза на професионалист, а на човек с житейски опит...

А пък аз ще кажа на Виви, че когато бях в нейната ситуация трябваше да се стигне до запалването ми от моя съпруга ми, бившият! (лека му кремация) за да ми дойде изобщо цялото Просветление свише, че...изход винаги има - и то във всеки един момент.

Докато планувах как да изляза от ситуацията си и бавно, и методично планирах и подхождах към излизането от нея, просто една вечер (преди окончателния завършек на делото за издръжката на децата - беше на другия ден!) бившия ми съпруг реши да приключи радикално този проблем чрез...изгарянето ми...

Веднага - след фаталното ми оцеляване за него! - намерих разрешението...

И нещо друго ще й кажа - тогава в живота ми се беше появил и човекът, за когото тя пита в нейния живот - дали ще се появи или...

Знаеш ли какво стана Виви?!

Той беше не безизвестен военен - предполага се смел човеки, разбираш ли, решаващ проблемите директно и...адекватно. Но...се оказа един невероятен страхливец, подлизурко и...главен подстрекател в запалването ми...

Спирам до тук...

avb, ти си на ход... Confused Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
виви




Регистриран на: 06 Дек 2010
Мнения: 6
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 27, 2010 11:32 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте на всички. Първо. Честито рождество Христово. Днес се чуствам по спокойна. Вярно се бях фокусирала само в него. Старая се да не го забелязвам когато се прибере от работа. Вече не показвам с нищо ако за нещо мие тежко, осъзнавам че така му падам в очите. Няма да му позволя вече да ме тъпче, и да ме унижава. Не на вас ,пред себеси го обещах и вече 3 дни го правя. Играем си с децата и съм ведра и весела. А той знаете ли как се шашка, като объркан е не знае какво става. Но не, няма назад реших вече ,не го искам .Знам, че имам сили момичета и ще го направя. Само не знам как ще изтърпя докато почна работа да намеря начин да се махна. На 23 ми стана много смешен с жалкия си опит да се сближи пак с нас. Човека се приготвил да празнува празника с нас . Написал бележка .Мила ще си доида към 16 . Обичам ви. Никой не седна с него на трапезата. Играхме си и се смяхме в другата стая с дицата .Лек ден на всички.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
eymili




Регистриран на: 08 Авг 2009
Мнения: 64
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 27, 2010 1:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

виви написа:
Само не знам как ще изтърпя докато почна работа да намеря начин да се махна.


Виви... ако наистина си решила, можеш да прекратиш майчинството си още от днес и да започнеш работа Wink Но аз на твое място бих използвла това време за организационни дейности Cool Квартира, ясла на детето и т.н.
Успех от мен Smile

_________________
Дете, изтривайки поредната сълза, прости на баби, чичковци и лели!
Защото възрастните също са деца, за жалост безвъзвратно оглупели!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 27, 2010 9:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Абсолютно си права, Еймили!

Но аз имам какво да добавя...

Виви, не се нахъсвай срещу него, просто обичай себе си и децата, но...не изпитвай никаква омраза към него, нито съжаление.

Събери себе си и силите си, съвземи се, акумулирай и активирай достатъчно позитивна енергия към себе си, прости си допусната грешка в неправилния избор за съпруг, прости му и на него за това, че не знае какво точно прави, прости му за заблудите и изневярата, в които те е въвел, и в които се е само-въвел...

Излъчвай Обич и Любов от себе си и за себе си, а от там и за всички останали...Не изпитвай омраза към него, към нищо и към никого, не изпитвай озлобление - въпреки болката в теб.

Изчисти болката на изневярата, защото иначе тя ще те съпътства навсякъде в Живота и ще те кара да я виждаш отново във всеки друг мъж, ще се отнасяш към всеки друг мъж с подозрение в изневяра.

Направи това и само гледай как Живота ще ти отвори вълшебните си врати...! Very Happy Wink

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
виви




Регистриран на: 06 Дек 2010
Мнения: 6
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 30, 2010 2:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ,отново и отново Маг Селена .Точно това и аз щях да пиша че ще направя. Вярвате ли или не но в сърцето ми няма омраза .Бях простила още преди да разбера чее непоправим. Най вече да не се разбива семейството .Но знаете ли немога да ви опиша колко ми е леко. Все едно ,че нещо беше на гърбът ми, сега по някакъв странен начин ми е леко все едно, че мога всичко дори да полетя .Така се бях вкопчила в него и неговият живот че невиждах колко е красив света. Вчера една приятелка ми вика -тази жена що не провериш да не муе направила магия. Отговорих и. Ами и така дае аз ли го накарах да ходи при нея. Всеки си живее живота както сам си избере. Вселената и Бог ще се погрижат за всичко .Всекимъ спорет делата. Но нещо ме притеснява. Нещо което не мога да си обесня. Много неща съм преживяла сигорно страхотен роман ще излезе ако си опиша живота. Но след всяко мое нещастие причинено от някой се случват на този човек страшни неща. Отначало мислих чее съвпадение, но случките са над десет. Но искам да кажа, че не съм проклинала нито мразила все съм прощавала и с малкото ми останала гордост съм се отдръпвала. Но това което се случваше е смърт или затвор .Имате ли обеснение на тези неща .Защото аз нямам право да съдя, и никого не съм съдила. Споделям всичко това с надеждата да не му се случи и на него нещо подобно . Сега чета една книга на Диипак Чопра не мога да се откъсна от нея .Спонтано одовлетворяване на желанията. Желая на вас и на всички в форома весело посрещане на новата година.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
magdaj




Регистриран на: 31 Дек 2006
Мнения: 90
Местожителство: Стара Загора
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 01, 2011 2:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ВИВИ, НЕ ЧАКАЙТЕ, А БЯГАЙТЕ, АМА БЪРЗО, КОЛКОТО МОЖЕТЕ ПО БЪРЗО БЯГАЙТЕ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК, ДОКАТО НЕ ВИ Е РАЗГРАДИЛ И НАПРАВИЛ НА РАЗВАЛИНА- "не питай старило, а патило"
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov