НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 11:19 pm Вижте мненията без отговор
Пълен хороскоп за 2011 година
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 8:27 pm
МнениеЗаглавие : Пълен хороскоп за 2011 година
Отговорете с цитат

Овен 2011

През тази година ще бъдете много ан­гажирани. Това няма да ви уплаши, а на­против, ще ви накара да се чувствате же­лани, търсени и оценени. В работата ви ще искат непрекъснато да се консултират с вас по всякакви въпроси. Не проявявай­те нервност и нетърпение, давайте съве­ти на всеки. Бъдете по-отзивчиви и хора­та ще ви бъдат много благодарни.



На мо­менти ще се изкушавате да проявите рез­кия си и остър език и да сложите на мяс­тото им всички досадници, но не бива да го правите, защото така ще си спечелите само врагове. Сега ще имате нужда от по­вече приятели и затова трябва да обърне­те внимание на всеки, потърсил помощ и съвет. Натоварени с работа, вие едва ли ще имате много време за странични за­нимания, но това няма да ви липсва.

Харесвате работата си и се радвате на анга­жираност и заетост. Вършете само ваши­те задължения и не поемайте чужди анга­жименти. Помощта към близките ви трябва да се изразява в напътствия и съве­ти, а не в поемане на други задължения. Не се натоварвайте излишно, за да не се преуморите. Пазете силите си, защо­то ще трябва да издържите на високото темпо през цялата година.

Редувайте на­товареното си ежедневие с пълноценни почивки. Не забравяйте да отделите вре­ме за себе си и си осигурявайте часове на пълно уединение. Тишината и спокой­ствието ще ви заредят с нови сили. Може да си позволите и вечери или уикенди с приятели и весели излети сред природа­та. Признанието в работата ви ще ви оси­гури и повишаване на доходите, а така ще можете да си позволите повече раз­влечения.

Не се поддавайте на изкуше­нието за прекалено луксозни екскурзии, а проявявайте пресметливост и разсъдливост. От спечеленото отделяйте и така ще имате още по-голяма сигурност. Щастли­ви от признанието и успехите ви в рабо­тата, вие ще бъдете много спокойни и ще можете да отделите повече време на лю­бимите си хора. Тези, които имат посто­янен партньор, ще се насладят на щаст­ливи мигове и на много романтика.

Кра­сотата в отношенията и пълния синхрон ще ви окрилят. Тези, които имат връз­ка, ще изживеят бурни чувства и страст­ни моменти. Ще бъдете много щастливи от пълното допълване с партньора ви. А самотните, през годината ще имат шан­са да срещнат подходящ човек. Разби­ра се, залисани в работа и ангажименти, те рискуват да пропуснат най-важния мо­мент. Здравето ви е отлично, пазете се от досадни леки простуди.



Любов, семейство

Идващата година е подходящ период за лю­бов и творчество при Овните. Ваша­та енергия ще ви стигне за всичко – за чувственост, за ревност, за ярки и запомнящи се отношения. В начало­то на 2011 ще бъдете вдъхновени за романтика и приключения, ще бъ­дете способни на силни чувства. Ва­шият партньор няма да може да устои на този напор и връзката ви ще се раз­вие страстно и увлекателно. Само не пришпорвайте събитията, ако искате значителни промени в своя живот. Въ­оръжете се с търпение.

А ако вече ви свързват сериозни от­ношения, то през юни за тях за­почва нов интересен период, но ка­то начало ще се наложи да изясните известно недоразумение. Представителите на този зодиакален знак сега като никога досега ще търсят в своя партньор не само любовника, но и до­брия събеседник, с когото ще ги свърз­ват общи интереси.

В семейния живот в средата на годината при Овните са възможни дребни раздори на битова основа. За да ги из­бегнете ще ви се наложи повече вре­ме да отделяте на домашните задъл­жения и общата ви обвързаност.


Кариера, финанси

Дошло е времето за решава­не на служебни въпроси, постигане на поставените цели и укрепване на вашите позиции пред началство­то или подчинените. На някои ще им се наложи да се занимават със за­страховки или завещания. Възмож­но е получаването на наследство. Но всички тези грижи няма да бъдат негативни.

Началото на годината е един много добър период при Овните за делова активност, подписване на договори и търговия. Това е период на благород­ния риск, всичко което сте намисли­ли ще се подреди успешно.

Но вече от средата на годината нататък могат да възникнат услож­нения по служебни въпроси, в прид­вижването на идеите и плановете ви. Няма да се разминете без интриги и сплетни от страна на завистниците ви. В партньорските ви отношения също ще се появи неразбиране. Про­явете търпение и спокойствие. Не рискувайте без нужда. Та нали про­блемите кога и да е се решават.


Здраве

Болестите, които могат да дебнат Овните, преди всичко ще зависят от външни причини. Обличайте се топло, старай­те се да не се преохлаждате. Избяг­вайте острата и тежка храна, яжте по­вече свежи плодове и зеленчуци. По възможност се откажете от седящата работа и повече се движете. Напри­мер, правете пет минутни зарядки на работното място.

За да засилите устойчивостта на ор­ганизма си ще ви помогне сутрешни­ят контрастен душ, а също така и ча­ят от лечебни треви. Вечер можете да си позволите чаша добро червено ви­но. Не забравяйте и за спортните за­нимания. Това ще ви помогне не само да повишите защитните сили на орга­низма, но и да запазите доброто си на­строение.
=========================
horoskopi.me


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Яну 03, 2012 10:56 am; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 8:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Телец

През тази година ще сте затънали в ра­бота. Това много ще ви радва. Ще нами­рате успокоение и положителни емоции, само ако имате много работа. Това ще ви дава едно допълнително чувство на уве­реност и стабилност. Още в началото на годината приходите ви значително ще се увеличат и ще имате възможност да за­почнете неща, които отдавна сте искали да направите. Дайте смело предложени­ята си и представете идеите си.

Ако бъде­те по-убедителни, колегите ви ще ви под­крепят и ще ви помогнат да ги реализира­те. Внимателно премислете на кого, коя част да възложите. Не се опитвайте да прехвърлите цялата работа на другите, а се заемете вие с по-голямата част. Та­ка ще имате възможност да контролира­те повече нещата и да се намесите, когато е нужно. Още през пролетта ще дойдат първите положителни резултати от ваши­те начинания.



Успехите ще ви зарадват, но рискувате да се главозамаете и да се отпуснете. Намаляването на темпото може да ви изиграе много лоша шега и вие може да изгубите позициите си за смет­ка на ваши колеги. Пазете реномето си и колкото и да сте горди от себе си, не спи­райте да работите. Ако можете, проявете скромност. Това ще се отрази положител­но на мнението на околните за вас.

Лю­бовта ви ще бъде в застой. Няма да има силни и бурни страсти, но и няма да има катаклизми. Посветени изцяло на работа­та си, вие ще сте доволни от спокойстви­ето в отношението с любимия човек. Точ­но от това имате нужда и разбирането, ко­ето ще получите, ще ви зарадва искрено. Подкрепата на партньора ви ще ви е мно­го полезна. Вслушайте се в съветите му и ги следвайте. Това ще ви изведе до но­ви постижения.

Празнувайте успехите си в тесен семеен кръг, а не сред колеги и завистливи конкуренти. През последната четвърт на годината ще имате доста по­води за празнуване и весели събирания с роднини. Насладете се, без да говори­те за работа. Опитайте се да загърбите тревогите си за момент и да се отпуснете. Следете здравето си, защото през проле­тта може да се обострят хронични забо­лявания.

Не чакайте всичко да отмине от само себе си, а вземете мерки веднага. Само така няма да усетите дискомфорт и неразположение, а ще може да работите пълноценно. Не допускайте отсъствие от работа, защото от това само ще изоста­нете и след това ще се наложи да полага­те повече усилия. Почивайте си на тиши­на и спокойствие, а физическото натовар­ване само ще ви уморява повече.



Любов, семейство

В средата на 2011 на Телците ще им се прииска да си позволят извест­но безразсъдство, при това съвсем им­провизирано. Няма да бъдете далеч от идеята да пофлиртувате и да погледне­те встрани. Ако вашият личен живот вече е подреден направете така, че онова, което смятате за незначител­но, но е приятно за вашата половинка, да се случва по-често. Сега вие сте на­строени за партньорство и ще съумее­те даже да погледнете себе си с очите на вашия спътник в живота.

Децата много ценят вашият демокра­тичен стил на възпитание, но доста често можете да изпаднете в край­ност: след всичко онова, което е било, нищо не е невъзможно.

Роднините ви ще присъстват във ва­шия живот все повече, отколкото на вас би ви се искало. Не се притесня­вайте да намекнете за това при необ­ходимост.


Кариера, финанси

Вие отлично продължавате започна­тите дела и ще съумеете успешно да съхраните набраната висота. Приятни сюрпризи и неочакван обрат на съби­тията са вероятни през втората поло­вина на годината. През този период не трябва да вземате важни финансови решения, положението на Меркурий показва, че вашите планове трудно ще се осъществят. Както разходите, така и доходите ви сега са равни. Предстои ви и едното, и другото, при това твър­де активно.

Що се отнася до взаимоотношения­та ви на работното място, то напълно е вероятно Телците да имат разногла­сия с ръководството. Но на вас ви е от­редена ролята на миротворци и вие ще съумеете да изпълните своята мисия – конфликтът ще бъде разрешен.


Здраве

Да поддържате организма си в добро физическо и емоционално състояние ще ви помогне контрастния душ – то­пло/студено, както и умереното физи­ческо натоварване и правилното хра­нене. Не преяждайте. Употребявайте повече целулоза (плодове, зеленчу­ци, хляб, ядки) – тя няма да позволи тлъстините да се отлагат в организма. Вместо на месото отдайте предпочита­ние на орехите и рибата. Ако ви е не­обходима лечебна диета, най-добре я започнете в последната четвърт на годината.

При вас особено уязвима е пикочната система. Даже и от едно намокряне на краката, може­те да си докарате проблеми. Обличай­те се според времето и като профилактика пийте отвара от лечебни билки. Отделете време да посетите и стоматолога си.
===================
horoskopi.me

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 8:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Близнаци

Предстои ви доста напрегната годи­на. Събитията ще са само с положител­ни резултати, но това ще е така, само ако вие проявите упорство. Ежедневието ви ще е много динамично, изпълнено с ан­гажименти, повечето от които няма да са предвидени. Непрекъснато ще се по­явяват все нови и различни задачи, ко­ито трябва да се решат на момента и не търпят отлагане.



Не си позволявайте да се отпускате или да пренебрегнете ня­кое от задълженията. Трябва да сте не­прекъснато в готовност за действие. Не отлагайте нищо за следващ период, не бива да се натрупва несвършена рабо­та. От вашите действия и реакции ще за­виси бъдещето ви. Всичко у вас сега ще бъде наблюдавано и оценявано. Това ще е решаваща и важна година.

Тези, които са дейни и активни, ще могат да се поз­дравят с успехи и издигане в служебна­та йерархия. Тези, които се предадат на мързела или се отпуснат и си позволят малко немарливост, ще останат на пре­дишното ниво и няма да бъдат забелязани.

В семейството ви също ще има дина­мични събития. Винаги нещо ще се случ­ва, винаги някой ще иска нещо от вас, ви­наги някой с нещо ще ви ангажира и то­вари. Няма да можете да се отпуснете. В това натоварено ежедневие тялото и нервите ви ще имат нужда от пълноцен­на релаксация. Осигурявайте си повече сън, по-често оставайте насаме и на ти­шина.

Въпреки огромните усилия, които ще положите, въпреки признанието и ус­пехите, които ще постигнете, няма да усе­тите подобрение на финансовото си по­ложение. При повечето от вас постъпле­нията ще останат същите. При тези, кои­то ще получат увеличение на приходите, ще има и увеличение на разходите. Не­прекъснато ще изниква нещо неотложно, което трябва да се купи и няма да има­те възможност да спестите или да се поглезите.

Моментът не е подходящ за дие­ти. Ще бъдете много уморени. Тялото и нервите ви ще бъдат изтощени. Хранете се пълноценно и не се ограничавайте от нищо, за да може да се справите с цяло­то натоварване. Вашият оазис ще бъде любовта. Само с любимия човек ще има­те спокойствие и хармония. Ще получите разбиране и подкрепа. Това ще ви крепи и ще ви дава сили през цялото време и ще можете да разчитате на партньора си за ценен съвет или дори поемане на част от задълженията ви. Покажете колко ви­соко го цените и проявете благодарност.



Любов, семейство

Семейният кораб ще се придържа към зададения курс и съвсем не е за­дължително вие да бъдете на щурвала. Като цяло положението на Венера говори за това, че на вас сега ще ви се наложи да поиграете на дама, да на­правите компромис, ако държите на съществуващите отношения.

Децата ви припомнят стари обещания и няма да можете да изклинчите.
Периодът е благоприятен за решава­нето на битови въпроси, преустройвания в дома, ремонт и доукрасяване на интериора.

В средата на годината за вас ще бъде свойствена носталгията, ще ви се при­иска да повторите някои фрагменти от миналото, което ще доведе до среща с предишни партньори.


Кариера, финанси

По отношение на кариерата можем да кажем, че сега се намирате върху трамплина т.е. правите това, което ви позволява в скоро време да израстнете професионално или в заеманата от вас длъжност.

В средата на годината вашата делова активност ще донесе плодове: активно ще участвате в живота на колектива и в новите проекти. Възможно е да поеме­те върху себе си допълнително натовар­ване, но ще се справите отлично. Един­ственият ви минус е способността лес­но да избухвате и да встъпвате в кон­фликт, в спор. А сега това ще доведе до непредвидени резултати.

Финансовите дела пък можем да оха­рактеризираме така; ту пълно, ту праз­но. И това е като последица на това, че с голяма лекота и бързо харчите като не се контролирате особено и не нала­гате известни ограничения на себе си.


Здраве

Практиката на йогите или занимани­ята със спорт ще ви помогнат да под­държате баланса на организма си. Това се отнася с пълна сила както за физи­ческото, така и за вашето емоционално здраве. При вас е уяз­вима пикочно-половата система, особе­но ако се простудите може да очаквате усложнения именно в тази област. Диа­гнозите относно дисфункции на червата засега не се подтвърждават.

Добре е да намерите време за лечение и укрепване на ендокринната система и имунитета. Мъжете Близнаци, кои­то злоупотребяват с алкохола сега ще дадат бързо фира на черния дроб. При жените от този зодиакален знак е време за козметични процедури, в това число и подмладя­ващи, за всякакви програми насочени към красота и съвършенство.
=========================
horoskopi.me

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 8:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Рак

Предстои ви натоварен период, през който ще бъдете засипани с дребни гри­жи. Ще се тревожите и нервирате за всич­ко. Ще ви дразни всяка неразбория и вся­ка неуредица. Ако имате възможност, от­къснете се за миг от всичко и погледне­те ситуацията отстрани. Ще се убедите, че вие сами правите обстановката нерв­на и напрегната. Вие сте преуморени и из­нервени. Затова преувеличавате всичко и драматизирате излишно.



Склонни сте да превърнете в проблем дори бърсането на прах или купуването на мляко. Всички гри­жи и проблеми, които ще виждате нався­къде и винаги, ще бъдат само във вашето въображение. Ако успеете да се отпуснете и да не се задълбочавате толкова много в подробности и детайли, ще можете да се насладите на една много спокойна година. Повечето от вас, обаче, няма да успеят да контролират реакциите си и ще бъдат къл­бо от нерви.

Ще трябва да се погрижите за близките си. Дайте си сметка, че с вас в този период доста трудно се живее. Сдър­жайте се, защото ще сте склонни да об­винявате за всичко най-близките си хора, без те да са заслужили това. Острият и ха­плив език ще нарани много хора и това ще доведе до охлаждане на отношенията или дори до прекъсване на контактите.

Тази година може да прекъснете доста приятелства, на които сте държали. Кол­кото и да ви е трудно, веднага се извиня­вайте, а не чакайте всичко да отмине и да се забрави. Не губете хората, които са ви подкрепяли и помагали.

Криза в отношенията ще има в началото на годината и в интимната ви връзка. Те­зи, които успеят да споделят проблемите си, да обяснят съмненията си, ще съхра­нят връзката си и ще получат подкрепата на партньора си, което ще направи година­та доста по-лека и по-успешна. При някои връзката ще се разпадне, но вие не бива да страдате, защото ще е за добро.

Сдържайте реакциите си най-много в работата си в началото на годината. Рис­кувате да изгубите трудно завладени пози­ции, заради хапливия си език и некорект­ното си поведение. Бъдете пасивни и та­ка ще успеете да избегнете доста непри­ятности.
Здравето ви ще е добро, но през първа­та половина на годината ще трябва да си осигурявате повече почивка и разтоварва­не в спокойна среда. През лятото се дви­жете повече сред природата, за да под­държате фигурата си.



Любов, семейство

Настроени сте за любов и романти­ка. Вниманието на противоположния пол сега не ви създава грижи. Вашият личен живот е подобен на пълна чаша, където всички чувства са в изобилие. Разположението на Венера показва, че сега вие отдавате предпочитание на установените отношения.

Отноше­нията ви с любимия човек и с децата ще ви радват и вдъхновяват. Но децата едва ли ще бъдат обзети от ленност и ще ви подготвят всевъзможни по рода си сюрпризи, като често ще бъдете от единия на другия полюс. Но не се тре­вожете – това си е обичаен педагоги­чески процес.

През втората половина на годината в семейните отношения ще се намесят стари обиди и разногласия. Без съмне­ние ще ги преодолеете, но ще напра­вите за самите себе си нови изводи.


Кариера, финанси

Вашият оптимизъм и вдъхновение ще ви позволи успешно да решите всяка производствена задача. Даже и най-скучната. А сега те няма да бъдат ни­как малко. Напълно вероятно е сега да се осмелите да направите онази крач­ка, която ще промени вашата карие­ра за дълго.

Във финансов план ситуацията е па­радоксална: парите ще постъпват ре­довно, но и постоянно ще се появя­ват неочаквани разходи. Като утеше­ние ще ви послужи фактът, че сега ще получите забележителен подарък или ще намерите онази вещ, за която си мечтаете отдавна.

Относно деловите въпроси следва да отбележим, че преговорите ще се придвижват трудно поради психоло­гически дискомфорт и бюрократични разтакавания. Но интуицията ще ви помогне да се ориентирате правилно и което е още най-важно – да го сторите изгодно за самите вас.


Здраве

Уязвима ще бъде пикочно-полова­та система, възможни са инфекциозни заболявания, затова бъдете внимател­ни и правете безопасен секс.
Като цяло Раците не трябва да се увличат във вземането на лекарствени средства, ако можете да ги избегнете – направете го. Периодът е благопри­ятен за имунно-укрепващи програми, фитнес, водни процедури, които ще да­дат своя благотворен ефект.

Ако практикувате йога или се каните да го сторите имайте пред вид, че ще откриете интересни и важни тайни, ко­ито безусловно ще способстват не са­мо за физическото, но и за духовното ви развитие. Годината е благоприятна в енергийно отношение за вас, както и за осмисляне на своя вътрешен свят.
==================
horoskopi.me

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 8:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лъв

През тази година за вас звездите са отредили от всичко по малко. В работа­та ви ще има много напрежение и голя­мо натоварване. Ще бъдете изнервени и преуморени. Ще имате чувството, че вие вършите всичко и ще сте склонни да из­разявате мнението си на висок глас. Ни­кой няма да одобри поведението ви и да подкрепи протестите ви. Това малко ще разклати позициите ви, но вие трябва да се научите да мълчите. Ще успеете да се сдържате чак през втората половина на годината, когато вече сте направили са­ми изводите си ще сте разбрали нужда­та от промяна в поведението.



В дома ви положението ще е коренно различно. Ще можете да се отпуснете в спокойна об­становка, ще бъдете посрещани с усмив­ка и добро настроение. Това ще ви на­прави истински щастливи, защото за вас през тази година това ще е най-важното. На работа ще ходите, само за да осигу­рите заплатата си, да отбележите при­съствие и няма да имате амбиции за из­ява, признание и повишение.

Истинският живот и най-ценните ви мигове ще бъ­дат сред роднини и приятели. Именно тук ще кипите от енергия, ще искате да по­могнете на всеки, да зарадвате всеки, да услужите. Ще имате възможност да орга­низирате забавления и развлечения и то­ва ще ви носи истинска наслада.

Кратки и чести пътувания в шумни и весели компа­нии ще оставят прекрасни спомени. Лю­бовта ви ще е красива и щастлива. Тези, които имат връзка, ще се наслаждават на романтика и спокойствие. Тези, които са самотни, ще имат шанса да срещнат го­лямата любов, която ще започне с буйни страсти и силни чувства. Някои пък мо­же да се разделят с партньора си, но ще си дадете сметка, че и двамата сте се из­мъчвали и раздялата е за добро. Почув­стваното облекчение и удовлетворение ще бъде най-сигурното доказателство.

В края на годината положението в работа­та ви доста се подобрява и там ще се на­блюдава лек подем. Признание и повише­ние все още няма да има, но вие започва­те да набирате доста положителни точки и всичко това ще даде резултат. Пазете парите си от мошеници. Ще се опитат да ви подмамят, да ви излъжат.

Не давайте пари назаем и не взимайте пари назаем. Опитайте се да се справите със собстве­ните си възможности и да живеете спо­ред това, с което разполагате. Не правете големи покупки, но не се скъпете за род­нините си, а осигурявайте на семейство­то си комфорт. Здравето ви е добро, но трябва да имате повече движение.



Любов, семейство

В личния живот ви очакват промени. Ако вашите любовни отношения са се изчерпали, замислете се за целесъо­бразността от тяхната реставрация. Но така или иначе няма да ви се наложи да скучаете дълго. Проявете инициа­тива и няма да можете да се отървете от поклонници. А вниманието на проти­воположния пол е най-важният стимул за вас. Сега вие сте склонни към твор­чески подход по въпросите на любо­вта и сека и вашият партньор ще оце­ни това.

В края на годината може да се въвлече­те в недоразумения с домашните. Вслу­шайте се в гласа на разума. Емоциите са лош съветник. Отличен начин да из­гладите отношенията е общото семей­но дело. Това могат да бъдат преустрой­ства на дома, покупки, семеен празник и други.


Кариера, финанси

Като цяло деловата обстановка ще се подреди благоприятно. Добри резулта­ти ще ви донесе екипната работа, осъ­ществяването на колективни начинания. През втората половина на годината е възможно известно напрежение в от­ношенията ви с началството. Причини­те за това на пръв поглед са непонятни. Ако не разгласявате плановете си всич­ко ще завърши благополучно. Не форсирайте придвижването си напред в ка­риерата, тъй като това може да предиз­вика нежелателни слухове и интриги.

Обстоятелствата ще способстват проявите на предприемчи­вост и творческа инициатива. Можете с успех да изпробвате своите сили в ново начинание. Печалбите със сигурност ще ви зарадват. Но същевременно трябва да отбележим, че заработените парични знаци много бързо ще бъдат похарче­ни. Но както се казва, всеки е господар на себе си.

Не е изключено в края на годината да бъдете обзети от желание да поразвържете кесията си за развлечения, за хо­битата си. За това са налице всички ос­нования. Вие добре поработихте и се­га е време да разпуснете като поглезите себе си.


Здраве

Преобладаването в менюто ви на плодове и сокове, употребяването на храна богата на белтъчини ще укре­пи имунната ви система. А това е ос­новният фактор в борбата с простудните заболявания. Обръщайте внимание на качеството на хранителните продукти. Храната трябва да бъде лека и бързо усвоима. Ако чувствате болки в черния дроб вземете мерки за профилактика.

Спазвайте активен двигателен режим и рационално хранене (често и не по много). В края на годината емоционал­ните разстройства могат да предизви­кат главоболие и проблеми със стома­ха. Постарайте се да издържите няколко дни без месо. Това ще тушира не­приятните симптоми и ще подобри об­щото ви самочувствие.
==================
horoskopi.me

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 8:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Дева

Годината ще изобилства с много кон­такти, нови познанства и заздравяване на стари приятелства. Това ще ви напра­ви наистина щастливи. Обичате да живе­ете сред много хора и ще бъдете напъл­но удовлетворени. Постиженията в рабо­тата ще ви дадат възможност да се из­дигнете и отново да се докажете. Мно­го хора ще потърсят контакти с вас.



Все пак, не загърбвайте досегашната си ра­бота, там, където сте най-добри и имате големи успехи. Страничните занимания трябва да ви бъдат хоби и забавление, а не основна дейност. Проявете прослову­тата си разсъдливост и останете здраво стъпили на земята, колкото и да ви лас­каят. Не отклонявайте предложение и не отказвайте ангажимент.

През тази година ще можете да се нагърбите с много раз­лични неща едновременно и ще имате сили и енергия да се справите с всичко, разбира се, само ако вие самите го ис­кате. Тези, които се оставят да се носят по течението и не предприемат никаква инициатива, не могат да разчитат на го­ляма реализация. През първата половина на годината към вас идва добра па­рична сума. Ще бъде съвсем неочаквано – награда за свършена работа, неочаква­но допълнително възнаграждение, печал­ба от игра или наследство.

Трябва да запазите в тайна подобряването на материалното си положение. Споделете само със семей­ството си. Приятели и колеги не бива да знаят, защото веднага ще започнат да ви засипват с предложения за общ нов биз­нес или за дългосрочен заем, или офер­та за изгодна покупка. Не влагайте пари­те си в рисковани начинания, защото ще е пълно с капани и измамници.

Любовта ви ще е много красива. Обвързаните ще имат една искрена и безрезервна подкре­па от партньора си. Здравата любов ще се крепи на истинско приятелство и няма да има място за съмнения и подозрения Отношенията ви ще са чисти и коректни, спокойни и улегнали. Необвързаните ще открият любовта, но няма да са засипани с ураган от чувства, а нещата ще се раз­виват бавно и спокойно.

Здравето ви ще е отлично и ще трябва да се храните пъл­ноценно, за да издържите на натоварва­нето, да осигурите енергията, която ще ви е нужна през цялото време.



Любов, семейство

Любимият човек очаква от вас ком­плименти и уверение в любов. Поста­райте се да оправдаете очакванията. А красивият букет ще бъде едно приятно допълнение за дамите. Сега вие сами­те давате тон на отношенията и какви краски ще преобладават в тази пали­тра решавате единствено вие. Само ед­но можем да ви посъветваме – допуснете мисълта, че и вие може да не зна­ете нещо. Бъдете по­вече открити, не се притеснявайте да говорите за своите чувства.

В сложните семейни дела се стремете да постигате единно мнение. Не вземайте прибърза­ни решения. Избягвайте изясняването на отношенията. Потушавайте конфликтите още в самото им начало. В последните месеци на годината не се скъ­пете да похарчите някой лев за подо­бряване на бита и решаването на някои детски нужди. Повече време прекар­вайте в семеен кръг. Не ви препоръчва­ме да пътувате далече от дома си.


Кариера, финанси

В началото на годината могат да на­помнят за себе си незавършените дела и дадените обстоятелства. Старайте се да не подминавате решаването на на­трупаните проблеми. На отношението ви с колегите може да навреди непри­ятна ситуация, свързана с разпределя­нето на служебните задължения. Във ваш интерес е да избягвате ненужни­те инциденти.

След средата на годината се появя­ват възможности да зарадвате себе си с успешни придобивки в дома. Прояве­те творчески подход в организацията на детската стая. Предложете на люби­мото си дете да изработи със собстве­ните си ръце сложен технически модел, украшение за интериора, поиграйте с него на развиващи интелекта игри.


Здраве

Особено внимание следва да отде­лите на профилактиката на простудните заболявания. В хладните месеци на годината това е особено актуално. За­болявания на дихателните органи за­плашват с усложнения работата на пикочно-половата система. Поддържайте на необходимото равнище физическия и емоционалния тонус на организма.

Това можете да направите с подходя­щи водни процедури или аромотерапия, общо-укрепващи запарки на осно­вата на сок от алое, лимон и чесън. До­бър ефект ще донесат усилията ви за преодоляване на лошите навици. Най-добрия помощник за това са спортните занимания. Пристъпете към подмладя­ващи процедури и диети.
=================
horoskopi.me

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 8:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Везни

През тази година ще бъдете много, мно­го щастливи. Ще можете да се наслажда­вате на бавен ритъм на живот, без изне­надващи събития, с монотонно ежедне­вие и мързеливи почивни дни. Вие отдав­на мечтаете за това. Имате нужда от тако­ва разпускане и пълна отмора.



Всичко ще върви нормално в службата ви. Заемате положение, което ви удовлет­ворява, а за сега нямате амбиции за не­що повече. Ще вършите спокойно работа­та си и ще се справяте без да влагате кой знае какви усилия. Всичко в кариерата ви ще е нормално. Няма да имате нито про­блеми, нито шеметни успехи.

Оставате на нивото, което искате и сами налагате ри­тъма на ежедневието си. Тези от вас, ко­ито търсят работа, ще имат шанса да от­крият подходящото място за тях. Ще на­мерят спокойното място с отзивчиви коле­ги, с приятна работна атмосфера. Разби­ра се, това важи само за тези, които тър­сят упорито работа и не се предават.

Парите ви ще ви задоволяват напъл­но. Ще получавате равномерно и постоян­но толкова, колкото ви трябват. Няма да може да си позволявате едри покупки или луксозни пътувания, но и няма да се ли­шавате от нищо. Приятелите и роднините ще бъдат непрекъснато около вас. Това ще прави дните ви пълни с щастие. Веселото жужене на многото хора около вас, ще ви зарежда с положителни чувства.

Сега ще можете да отделите повече време на род­нини и семейство. Кратки излети сред природата, по-чести събирания, това ще бъде вашата наслада и върховно удоволствие през тази година. Сега вашите „везни“ ще бъдат напълно уравновесени, за да може­те да се насладите пълноценно на една из­ключително спокойна и отпускаща година.

През последните месеци на годината ще се забележи известно раздвижване и натоварване в работата ви, но то няма да е тол­кова много, че да ви стресне и наруши при­ятния забавен ритъм на ежедневието ви, а напротив – ще го направи малко по-инте­ресно и интригуващо.

През този период може да обърнете по­вече внимание на себе си. Ще имате време и възможност да си направите профилак­тични прегледи, да поспортувате повече, да се движите повече. Предпочитайте имуностимулаторите пред лекарствата и кон­сумирайте мед вместо захар. Звездите ви дават време за почивка, възползвайте се пълноценно от това и съберете сили.



Любов, семейство

Годината е добра за изразя­ване на вашата симпатия и любов. Ще получите радост в обкръжението на лю­бимия ви човек. Януари и февруари можете с успех да използвате за укрепване и хармонизация на любовните ви отно­шения. Можете да си позволите прият­но прекарване на времето в заведение или да устроите вечеря на свещи. Ва­шата шармантност и привлекателност са на висота. Очаквайте комплимен­ти и подаръци. Ако търсите материал­на изгода са възможни неразбиране и разногласия.

Вероятни са семейни разправии на основата на разпределянето на семей­ния бюджет. Постарайте се да не на­стоявате на своето. Решението следва да вземете заедно. Към края на март финансовите проблеми отшумяват.

Ще ви се отдаде с успех да приеме­те ролята на мъдър наставник. Деца­та ще бъдат възприемчиви към личния пример. Постарайте се в ненатрапчива, игрова форма да разкажете за пра­вилата на добрия тон.


Кариера, финанси

В началото на април има опасност да се увлечете по безперспективни, илюзорни проекти. Не се доверявайте на емоциите. Придържайте се към реалистичния подход. Главното е практи­ческа полза и бързи резултати.

След юни вземете цялата от­говорност и инициатива в свои ръце. По силите ви ще бъде да убедите все­ки в правилността на своето мнение и да увлечете колектива в ценна творче­ска идея. Втората половина на годината е добро време за начало на съвместни проекти, разширяване на собствения бизнес, раздвижване на парите. През това време можете да разчитате на подкрепата на влиятелни хора.

Успешни ще бъдат всякакви обръща­ния и молби от различен характер към висшестоящите инстанции. Годината е успешна за занимаващите се с данъч­ни дейности. Благоприятно е задгра­ничното партньорство и влагането на парите в съвместен бизнес.


Здраве

Бъдете внимателни, ако се намира­те на високи места. Възможно е по­нижаване на общия тонус на органи­зма, ипохондрия, депресивно състоя­ние. Не трябва да заостряте внимани­ето си на изброените симптоми. Наме­рете си занимание по душа. Участвай­те в приятелски събирания, запишете се в спортен клуб. Опитайте се да при­бегнете към такова изпитано възста­новяващо средство каквото е аромотерапията. Тревните аромати ще тушират напрежението ви. Ако нямате тре­ви под ръка можете да прибегнете до етерични масла.

През зимните месеци особено значение придобива профилактиката на простудните заболявания и грипа. Спортните занимания и водните про­цедури са важна стъпка в тази насо­ка. Полезно ще бъде посещаването на басейн или вземането на контрастен душ. В борбата с възможните усложне­ния във функционирането на щитовид­ната жлеза ще ви помогне храна, бога­та с даровете на морето.
=================
horoskopi.me

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 8:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Скорпион

Нито за миг не спирайте да вярвате в щастливата си звезда. Предстои ви мно­го динамична и натоварена година, в коя­то не бива да отстъпвате и крачка назад. Търсете правата си и отстоявайте инте­ресите си. Давам такива съвети, защо­то много хора ще се опитат да ви изма­мят или излъжат. Пазете се от всичките си колеги, колкото и добри приятели да са ви били.



Не споделяйте нито успехите си, нито страховете си. Успехи през тази година ще имате доста и колкото по-мал­ко знаят другите за това, толкова по-добре ще е за вас. Научете се да разделяте приятелите от колегите си. Служебните отношения не бива да стават по-близки, защото има злонамерени хора, които ви дебнат непрекъснато.

В работата си ще можете да се похвалите със заемане на добри позиции, нещо което отдавна сте искали да постигнете. Не афиширайте гордостта си в службата. Дръжте се така, както и преди, защото много хора може да се подразнят. Затова пък имате мно­го роднини и приятели, които ви подкре­пят искрено и ви се радват от сърце.

Там можете да се похвалите, да споделите и да отпразнувате успехите си. Доверявай­те се само на проверени от времето при­ятелства и не допускайте до най-съкро­вените си мисли и чувства, някого, кого­то познавате отскоро. Има големи риско­ве от сплетни зад гърба ви. Колкото и да се разлютите, не нападайте веднага с „от­ровното си жило“. През тази година ще се наложи да бъдете лицемери. Усмихвай­те се любезно, но си променете мнение­то и ревизирайте отношението си. Не на­падайте, а се оттеглете.

Парите няма да ви изоставят. Те ще идват равномерно и редовно. Някои заеми, които сте дали и сте се надявали да ви ги върнат, ще оста­нат и в началото на годината, но през вто­рата половина има възможност някои от вас да получат това, което чакат.

Любовта ви е прекрасна. Тези, които са обвързани, ще се наслаждават на бурни чувства с по­стоянния си партньор. Няма да има пери­оди на затишие или застой – непрекъсна­то ще бъдете „луди от любов“. Осигуря­вайте си повече време двата да остава­те насаме и да се наслаждавате на щас­тието си. Необвързаните ще открият ед­на чудесна любов и ще започнат продъл­жителна връзка. Много щастие и любовна еуфория ще ги замайва и ще ги прави без­крайно щастливи.



Любов, семейство

Повишеният стремеж към развлече­ния и удоволствия може да нанесе на семейния бюджет съществени щети. По-добре се доверете на властта на парите през втората половина на годината. В средата на май при въз­никването на спорни ситуации не трябва да изяснявате отношения. Да отсто­явате своето няма да ви се отдаде.

Във възпитанието на децата голяма е ролята на личния пример. Подбере­те подходящо време, за да покажете на дело как трябва да се справят с до­машните задачи.
Първата половина на следващата година е под­ходяща за укрепването на съществуващите вече сърдечни връзки. Прояве­те максимум внимание и уважение към предмета на своята любов.

В края на август ви предстои да пое­мете щурвала на семейния кораб, сега от вас в най-голяма степен зависи накъде ще поемете курс.


Кариера, финанси

Началото на годината е най-плодотворният период в рабо­тата. Старайте се да не изпускате от контрол и струващите ви се най-незна­чителни дреболии. Доброто владеене на информацията ще изиграе също ва­жна роля в укрепването на служебния авторитет. В най-пълна степен използ­вайте присъщото ви умение да убеж­давате и насочвате колективните уси­лия в нужното направление.

През втората половина на 2011 са възможни интересни делови пътува­ния, в които вие ще приложите своите делови и организаторски качества. То­ва е отлична възможност да се придви­жите по пътя на житейския успех.


Здраве

Особено внимателно контролирай­те състоянието на горните дихател­ни пътища. Възможни са простуди с усложнения. Болестите е по-добре да се предотвратяват вместо да се леку­ват. За профилактични цели от полза е плакненето на гърлото, чай от лайка, босилек, както и разтворимите соли.

За да не предизвикват стресовите си­туации покачване на кръвното наляга­не се постарайте да контролирате емо­циите си. Нещата могат да се усложнят и от злоупотребят при консумация на спиртни напитки. Не забравяйте и за ползата от физическите и дихателните упражнения.

В хранителния режим следва да включите достатъчно количество на витамини А, Е. За повишаване на са­мочувствието се препоръчва да пиете чай от маточина и подбел.
=====================
horoskopi.me

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 8:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Стрелец

Тази година няма да ви уплаши или из­ненада с нищо. Вие сте свикнали на го­леми натоварвания и това няма да ви из­ненада. Сега вашите отговорности ще се увеличат.

В работата ви сте доста натоварени, но ще трябва да поемете и още повече. Ще се справите, не бива да се плашите. В на­чалото само ще си мислите, че ви е труд­но, но много скоро ще свикнете с повече­то си отговорности и ще се справяте на нивото, на което сте свикнали да работи­те. Всичко това ще бъде забелязано и ще бъде компенсирано от шефовете ви. Те­зи от вас, които търсят работа ще имат шанс да се представят доста добре и да се реализират според плановете си.



Не очаквайте повишение в йерархията през тази година. Само работата ви ще се увеличи. Вие също няма да имате го­леми амбиции. Положението напълно ще ви удовлетворява.

В дома ви също ще бъдете натоваре­ни с повече отговорности и повече анга­жименти. Вашите близки непрекъснато ще ви прехвърлят от своите задължения. Вие сте положително настроени и ще поемете с радост повечето работа. С удо­волствие ще помагате на всеки, който ви помоли.

Ще успеете да се справите, защото сте заредени с огромна положителна енер­гия. Ще успявате във всичко, без това да ви уморява или напряга. Все пак, осигу­рявайте си дни на пълна релаксация. Ре­дувайте работата с почивка и не пренатоварвайте тялото си. Точно тук ще ви по­могне вашият партньор. Почивните дни ще са романтични и приятни.

Излизайте по-често сред природата и така ще се за­редите с повече енергия за предстоящи­те натоварвания. Не се заемайте с актив­но движение и спорт, заменете го с леки разходки и приятни разговори. След огро­мното натоварване в работа и у дома, лю­бовта ще бъде вашият спокоен оазис, ще успокоява нервните ви и ще разведрява мислите ви.

С повечето работа ще можете да се радвате и на повече пари. Положението ви в йерархията няма да се промени, но вашите постижения няма да останат неза­белязани и ще бъдете материално възме­здени. Това е важно за вас, защото имате нужда от финансова стабилност.

През втората половина на годината не­щата ще се успокоят и ще се нормализи­рат. Можете да си починете в движение, но не бива да се отпускате. Бъдете вина­ги е готовност за нови ангажименти. Здра­вето ви ще е отлично и ще ви позволи да се справите с натоварването.



Любов, семейство

Отворете сърцето си за среща с щас­тието. Бъдете уверени в своята красо­та и сила на своето очарование. Все­ки мъж ще предпочете жена, умееща да се радва на живота. Не се отказвай­те сами от себе си. Най-напред приеме­те себе си такива каквито сте с всички достойнства и недостатъци.

Отношени­ята ви с партньора зависят единствено от вас, от вашата увереност в себе си и от оптимистичното ви настроение. Сти­мул за развитието на отношенията ще станат подаръците, сюрпризите, а също така и всякакви приятни вещи, които ще ви накарат да се зарадвате и да се ус­михвате. Романтичният празник, устро­ен просто така – без повод, ще ви пода­ри много положителни емоции и огро­мно удоволствие.

Наистина, в самото начало на тази година ще ви се наложи повече време да отделяте за работа и за личен живот ка­тастрофално няма да ви стигне време. С особена мъка ще успеете да се измък­нете от този обръч, който особено здра­во ще бъде стегнат през първата декада на месеца. Мъжете Стрелци ще очаро­ват околните със своята мъжественост и силна натура.

Посетете с децата зоопарка, кукления театър или просто се разходете в парка,
доставяйки им незабравимо удоволст­вие. Това никак не е сложно за вас, а толкова много значи за вас.


Кариера, финанси

Не трябва да отказвате ново предло­жение. Предоставя ви се уникалния слу­чай да смените работата си с по-високо платена или да се заемете с интересен проект. Възможно е в началото да ви се струва, че новата работа е съвършено непозната и поради тази причина слож­на. Но бъдете уверени, че ще се справи­те великолепно с всички трудности, кои­то можете да срещнете.

Особено бъде­те внимателни, ако вашите нови задъл­жения са свързани с финансови сделки. Вие можете да се окажете виновника за това, че предприятието понася загуби. Но ако бъдете предпазливи и внимател­ни това няма да се случи. Не по най-до­брия начин ще се подредят финансови­те ви дела. Постарайте се да не правите големи покупки и да не посещавате скъ­пи ресторанти. Но не се разстройвайте, икономията е временна мярка.


Здраве

Постарайте се да не претоварвате сек­суалната сфера. Възможни са функцио­нални нарушения на пикочно-половата система. Откажете се от острата храна. Ударът по черния дроб може да се ока­же плачевен. Постарайте се да съхрани­те душевното си равновесие. С всички възможни средства се борете с мнителността и ненужните страхове. Редовно изпълнявайте дихателни упражнения.

През есента се ста­райте по-малко да пътувате. Всякакви контакти сега не са ви от полза – риску­вате да прихванете опасен микроб. Бъ­дете повече у дома. Правете профилактични процедури. Спете. Старайте се във вашето меню повече да присъстват плодовете, даже и от вносен произход, а също така и повече зеленчуци.
=================
horoskopi.me


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Яну 03, 2011 9:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 9:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Козирог

Това ще е една много щастлива за вас година, защото ще бъдете непрекъснато посветени на работата си. Това ще ви до­несе голямо удоволствие. С радост ще се заемате с всяка изникнала новост и ще бъдете източник на нови и креативни идеи. Непрекъснато ще искате да се по­казвате и доказвате. Ще имате невероя­тен размах на действие и ще се справяте с всяко предизвикателство с лекота. Спо­койно се заемайте с осъществяването на идеите си, сега те ще донесат големи ус­пехи и отлични резултати.



Успехите ви ще привличат към вас много мошеници и из­ползвачи, които ще се опитат да извлекат изгода от вас. Бъдете мнителни към все­ки. Не споделяйте, не давайте пари. Па­зете се от лицемери и бъдете прикрити. Не афиширайте и не се хвалете с победи­те си. Нека всичко остане само в кръга на близките ви приятели и роднините. Те ще се зарадват искрено и няма да се опитват да ви използват. Любимият човек ще бъ­де до вас непрекъснато.

Любовта ви ще е в лек застой, защото през тази година за вас ще е много по-важно да успеете в работата си. Залисани в натовареното ежедневие, вие няма да имате много време за романтика и красиви думи. Всичко това ще ви се вижда дори досадно. Вашият парт­ньор ще бъде непрекъснато до вас и ще ви подкрепя, без да иска нищо в замяна. Мо­жете да разчитате на разбиране от негова страна.

Споделяйте мислите и проблеми­те си с любимия човек и ще получите мно­го полезни съвети. Споделяйте радости­те и успехите си и ще получите подкрепа и похвали. Необвързаните от вас едва ли ще имат време и желание за романтични срещи. Приятелските разговори ще са по-полезни от красивата романтика. Тези от вас, които отделят време за срещи, имат прекрасен шанс да срещнат сродна душа. Звездите ви открехват вратичката и само от вас зависи дали ще я отворите.

Пари­те ви ще се увеличават. Това много ще ви радва, защото ще ви даде възможност да реализирате много свои мечти и планове. Влагайте пари само с много мисъл и след много преценки. Не рискувайте да харчите като пръскате пари за ненужни вещи или обречени каузи. Пазете парите си, защото те ще идват при вас много лесно, но и мно­го лесно ще се харчат.

Здравето ви е от­лично, но бива да злоупотребявате като се преуморявате и пренатоварвате. Хранете се пълноценно.



Любов, семейство

Личният ви живот ще се подреди по най-добрия начин. Ценете щастието си! Напълно вероятно е да имате втори шанс за това.

През втората половина на 2011 година в любовните отношения настъпва напрег­нато време. Всеки ще отстоява своята гледна точка, затова ще бъде сложно да се договорите за каквото и да било. Глав­ното за вас в тази ситуация ще бъде при­мирието, а то навярно ще бъде страстно. Постарайте се да изгладите отношени­ята си до настъпването на последните месеци на годината, през които ще бъ­де още по-трудно да овладеете емоции­те си и да се разберете един с друг.

По този повод ще ви обземе апатично настроение, което е твърде вероятно да ви държи до рождения ви месец. Ако тряб­ва да изгладите отношенията си с деца­та покажете им, че можете да бъдете не само родител, но и приятел. Що се отна­ся до близките и роднините като цяло, то там трябва да ви предупредим за разногласия и кавги.


Кариера, финанси

Предстои ви чудесна година и вие я започвате с кариерни успехи. Това ще намери израз не само в конкретна мате­риална оценка, но в поласкаване на ва­шето професионално самолюбие.

Напълно възможно е да направите ня­кои изводи по служебни въпроси, които ще се окажат за вас съвсем неочаквани. Например, това касае взаимоотношени­ята ви с колегите. В края на годината не трябва активно да запознавате когото и да било със своите планове, тъй като има опасност от интриги.

Що се отнася до финансите, то за зна­чими и съществени комерчески планове периодът не е благоприятен. Ще ви бъде трудно да се договорите с партньорите си, а вероятни са и измами.


Здраве

Годината е много благоприя­тен период за отърваване от хронични­те болести. При това могат да се ока­жат ефективни тези методи към които вие сте били скептично настроени и не вярвахте. Но сега, както се казва, по­вярвайте.

Особено внимание следва да отдели­те на обмена на веществата, възможно е да се наложи да намалите употребата на алкохол. Сега е моментът и да направите своите вълшебни крачки по пътя на съвършенството като отделите време за себе си и своята красота. И то­ва се препоръчва на двата пола: в този период имате шанса да подмладите ор­ганизма си, да повишите жизнения си тонус. А на какви именно рецепти ще се доверите – йога, фитотерапия и други – ре­шавате сами.
====================
horoskopi.me

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 9:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Водолей

През тази година целят свят ще се вър­ти около вас. Вие ще бъдете непрекъсна­то в центъра на събитията. За повечето от вас това ще са положителни емоции, свързани с успехи в работата ви. Ще бъ­дете понякога много заети, но ще рабо­тите с удоволствие и лекота. Успехи ще имат тези, които харесват работата си. Те ще се справят много лесно и бързо, а ре­зултатите ще идват веднага.



Няма да сте претрупани с работа. Всичко ще върви гладко и леко. Ще работите, колкото вие сте си запланували и количеството на­товарване ще зависи само от вас и гра­фика, който вие сте си направили. Зах­ващайте се само с неща, които умеете и сте сигурни, че ще свършите бързо и ус­пешно.

Не се гмурвайте в дълбоките во­ди на напълно непознатото, защото това ще ви коства много усилия. Щадете сами себе си и си оставяйте време за забавле­ния. Сред приятелите си също ще бъдете център на събитията. Повечето събира­ния и приятни излети ще бъдат ваша идея или ще бъдете организатори на веселба­та. Идеите ви ще бъдат както винаги нес­тандартни, оригинални и много сполучли­ви.

Не се притеснявайте да приобщите и колеги към забавленията си, защото през тази година всички ще са положително на­строени към вас. Добре ще е да работите в екип, защото така няма да се нагърбите с цялата работа сами. Пощадете се и си наложете умерено темпо. Наложете уме­рено темпо и в забавленията. Не бива да прекалявате с нищо, за да може във всич­ки области на живота да се представите добре.

През тази година можете да се рад­вате и на отлични отношения с партньора си. Тези, които имат връзка, ще имат спо­койни и приятни дни. Вие сте непрекъсна­то положително настроени и няма да сте изнервени, затова няма да има конфликти и дрязги. Ще осигурявате винаги и нався­къде спокоен и умерен ритъм, ведра и ус­михната обстановка. Необвързаните ще привличат към себе си много ухажори и много симпатии.

Ще бъдете в положение да избирате, затова се доверете на разу­ма си и не се прехласвайте по лъскавата страна. Преди да се спрете на точно оп­ределен човек, премислете ситуацията от всички страни, забавете нещата и преце­нете всичко. Опознайте добре характера, защото това може да е дълготрайна връз­ка.

Здравето ви е отлично, но се хранете пълноценно и се движете повече.



Любов, семейство

В личния си живот преимуществено ще се занимавате със стари дела и не­решени конфликти. Най-добрия вари­ант е да насочите енергията си в миро­любиво русло – това ще вдъхнови се­мейството ви за съвместно решаване на битовите задачи.
По възможност и ако съществуват на­прегнати отношения с някои от родни­ните ви е най-добре да сведете общу­ването си с тях до минимум – може да се стигне до неприятна ситуация.

В отношенията с любимия човек сла­бото място са емоциите. Затова не трябва сега да предприемате изясня­ване на отношенията. Най-важното се­га е да утвърдите интимната хармония, а останалото ще се разреши от само себе си. Възмож­ни са нови запознанства и романи. А в установените отношения също ще се възцари хармонията. А ако искате да съвместите новите и съществуващите отношения, то сега това твърде ловко ще ви се отдава.


Кариера, финанси

В делови план годината е напълно продуктивна. Много вероятно е за­почнатите някога дела сега да дадат своите плодове. Затова, ако сте били участници в някакъв проект или сте повишили квалификацията си, сега ще пожънете резултати. Много вероятно е и самите вие да недооценявате своите възможности. Затова сега е вре­мето, когато можете да разкриете сво­ите делови и професионални качества, неизвестни ви досега.

Що се отнася до финансите, то в края на лятото вие ще се почувствате мно­го рискови в материален план. Към то­ва усещане ще се добавят и новите ви възможности за печалби. Ако се зани­мавате с комерчески въпроси, то сега е най-добре да отдадете предпочитание на старите дела и проекти, на тяхното развиване, а също така на тези плано­ве, които вие вече сте погребали сега могат да се окажат твърде актуални.


Здраве

Както винаги уязвима е костната сис­тема като могат да се изострят заболя­ванията на ставите. Затова тук особе­но полезна може да бъде мощната ар­тилерия на профилактичните методи. Същевременно вие сте твър­де податливи на хранителни отравя­ния, затова бъдете особено внимател­ни при избора на храни и напитки.

Паралелно с това от внимание се нуждаят и заболяванията, свързани с ендокринната система и обмена на веществата. Сложността по отношение на здравето се със­тои в това, че към своето самочувст­вие трябва да се отнасяте комплексно, спазвайки съответен режим.
==================
horoskopi.me

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 9:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Риби

Вашата година ще бъде посветена на любовта. Тези от вас, които имат сериоз­на връзка, ще се радват на хармония и страст в отношенията. Ще бъдете мно­го щастливи и всеки ден ще бързате да се приберете, за да бъдете повече време заедно. Тези, които не са обвързани, ще имат шанса да го направят. Не проявя­вайте страх, а се доверете на преценка­та си, тя няма да ви подведе. Имате шан­са да срещнете подходящия за вас човек.



Понесени на криле от щастие и одухотво­рени от красива любов, вие ще работите бързо и ще се справяте лесно. Психологи­ческата ви настройка ще ви кара да прие­мате нещата много по-леко и да не се за­дълбавате в мисли за евентуални прова­ли. Това ще ви направи много по-добри в работата.

Още веднъж ще се убедите, че всичките ви проблеми са само в ума ви и сте склонни да преувеличавате и да се страхувате от неизвестното. Сега, с поло­жителни мисли и красиви чувства, вие ще забравите страховете си и ще се справя­те с всички предизвикателства.

Това ще ви донесе успехи и доста добра реализация. Ще останете много доволни от разви­тието на служебната ви реализация. От­давна сте очаквали признание и едва се­га, освободени от песимизма си, ще има­те прекрасна възможност да разкриете целия си потенциал. Почивните дни ще са посветени на любимия човек и те ще са факторът, който ще ви зарежда с положи­телна енергия.

Отпуснете се и не мисле­те за нищо друго. Насладете се на мига и ще останете много доволни. Добрите по­стижения в работата ще донесат и добро увеличение на приходите ви. Това пък ще ви даде възможност да направите роман­тични пътувания или да организирате ин­тересни уикенди.

През тази година родни­ните ви ще бъдат единствената ви грижа. Няма да имате големи тревоги с тях, но непрекъснато някой за нещо ще ви се оп­лаква, някой ще ви моли за помощ, ще ви ангажират с различни дейности, които не ви интересуват и не ви засягат. Желание­то ви да помогнете на всички, може да ви навлече много странични ангажименти и преумора. Оставяйте си повече свободно време и е време да станете егоисти. Ако можете, тактично откажете. Пазете се от преумора, която може да ви изнерви.



Любов, семейство

В личните отношения не трябва да вземате инициативата, да настоявате на своята гледна точка. При вас се­га е такъв период (той ще продължи в близките четири месеца), когато вие непреднамерено можете да се лутате в своите усещания и преживявания, поддавайки се на илюзии. А освен то­ва не трябва да поемате върху себе си отговорността.
В отношенията с децата ви предстои да се върнете в миналото – да ги пох­валите за минали постъпки и дости­жения.

Отношенията с роднините като цяло ще бъдат напълно хармонични, но от стремежа си да помогнете на всички сами ще се уморите.

Възползвайте се от благоприятното разположение на звездите, за да укрепите отношения­та си с близките ви хора. Вие винаги можете да разчитате на тяхната по
мощ и подкрепа. Незабравими часо­ве ще прекарате заедно в ресторан­та или често попадайки на обществе­ни места.


Кариера, финанси

Сега на вас ви е отредена ролята на неформален лидер – не се притес­нявайте да предлагате нови идеи, да участвате в оригинални проекти като резултатите ще ви зарадват. Тази година е тъкмо времето, когато можете бър­зо да решите набелязаните задачи, да се огледате какво от планираното не сте изпълнили и да го реализирате. Началството ви ще оце­ни и признае вашите стари заслуги, в това число и материално. Но и за уп­реци ще се намери място. Като цяло -обичайна работна обстановка.

Във финансов план ще се чувствате напълно нормал­но и комфортно, въпреки че в някой дни обстановката може да се окаже твърде напрегната, затова още отсега си оставете неприкосновен резерв.


Здраве

Периодът е благоприятен период за нетрадиционно лечение. Заболявани­ята, които имате от хроничен харак­тер или със усложнения, сега може да ги победите. Отделете вни­мание на общото състояние на орга­низма, на общия му баланс, на рабо­тата на ендокринната система. Напра­вете си диагностични изследвания, ако това се налага.
Сънят, а така също и истинската вя­ра в оздравяването и доброто само­чувствие като цяло – това са необхо­димите атрибути за вашето здраве.

Периодът е благоприятен за витаминна терапия, а също така и за пов­торни козметични процедури.
====================
horoskopi.me

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov