НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 7:08 am Вижте мненията без отговор
Всичко интересно за Нибиру - Планетата Х
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 05, 2011 3:01 pm
МнениеЗаглавие : Всичко интересно за Нибиру - Планетата Х
Отговорете с цитат

Флагманският кораб на галактическата Федерация - 31 март, 2000 г. 2000

Какво е Нибиру?

Нибиру е флагманският кораб на Галактическата Федерация от 4-то измерение на Галактика Млечен Път. Както при "Пелегай", много различни цивилизации имат свои представители, живеещи на борда му. Освен Флагмански кораб на Федерацията, той е и планета, и бойна звезда, а по размери е около три пъти по-голям от Земята. Първоначално е бил планета, която е излязла от орбитата си при имплозията/експлозията на Сириус Б. Накрая се оказала в областта на съзвездие Плеяди и поради това е известна като Плеадианска планета.

Нибиру станала космически кораб, като една планета, неподдържаща почти никакъв живот, била направена куха и превърната в космически кораб. Тя пътува из галактиката. Затова хората живеят вътре в нея, а не на повърхността й. Предвидена е за пътувания в дълбокия космос, където няма слънце в продължение на години. Тя е нещо като изкуствена планета. Само кората й е оригинална.

Нибиру е и бойна звезда, защото е оборудвана и за война - на нея има и космически кораби и тежки оръжия. Когато преговорите пропаднат, тя може да се защити от атаките. Тя използва същите тези оръжия и за да защитава планети и раси от атаките срещу тях, когато е изрично овластена да направи това.


Какъв цвят е Нибиру?

Червена планета със златист отенък, гледана откъм Земята тя изглежда като ярка, жълто-златиста звезда. Яркостта й отчасти се дължи на златния прах, разпръснат в атмосферата й, който се използва, за да се поддържа атмосферата на Нибиру и за запълване на дупките в атмосферата, причинени от ядрените ракети, изстреляни към нея по време на Голямата Галактическа Война, в която е участвала, и при която сериозно е пострадала. Златото отблъсква радиацията от космоса и предпазва намиращите се на кораба хора от смърт.

Става въпрос за същата война, при която планетата Малдек била разрушена от Нибиру, след като противопоставилите се сили са разрушили колониите на Марс, Венера и Земята. Биосферите на Марс и Венера също били разрушени, заедно с колониите там, в резултат на което от двете планети останала само пустош. Поради своята яркост, в древността, символ на Нибиру била звезда с осем лъча.


Нибиру има ли пръстени?

Да, като Сатурн. Те ускоряват движението й през пространството. Движат се в посоки противоположни една на друга - като крила, движещи се в противоположни посоки.


Защо някои наричат Нибиру Червена Комета?

Защото има орбита и известно време е била ограничена от тази орбита - когато е била превзета през 2000та година пр. Хр. Тя изглежда в орбита, понеже пътува през галактиката, но тя може да я наруши, за да изпълни конкретна, поставена й задача, която би я отвела извън тази орбита. Може би това идва от времето, когато се е знаело за нейна стационарна орбита каквито са на останалите планети в Слънчевата система. По принцип, твърдението е вярно, но се отнася само за определен период от време, а не по принцип.


Кой живее на Нибиру?

Има много раси и цивилизации, представени в популацията, която е на борда на Нибиру. Някои са хуманоиди, други влечугоподобни, някои са насекомоподобни, или андроиди и т.н. Има и такива, които приличат на косматите маймуни. Има буквално стотици раси и хибриди, представени там.

Всяка подобна група от същества живее в области, които наподобяват тяхното естествено обкръжение. Например, представителите на делфините живеят във вода, а влечугоподобните - в гореща и влажна среда. Хората живеят в среда, подобна на нашата тук, на Земята.

Подобните на октоподи същества живеят в резервоари, направени специално за тях, и т.н. Тъй като Нибиру е близо 4 пъти по-голяма от Земята, място има достатъчно. Някои групи са се развили като цялостни цивилизации и не се връщат в собствените си светове толкова често, колкото другите.

Както и при нас, в рамките на тези раси има фракции с различни планове. Някои работят за подобряването на всичко, а други - не. Те също имат несъгласия и предразсъдъци, положителни качества и не толкова приятни качества - точно като нас.


Имат ли тези различни раси контактьори на Земята и те споделят ли информация с нас?

Да, да, да!!! Това причинява голямата част от объркването. Някои контактьори например, приемат информация, че Нибиру иска да превземе Земята и да пороби хората. В такъв случай, трябва да се зададе въпроса "Коя точно група, предаваща от кораба Нибиру, иска да направи това?"

Това не означава, че всички от Нибиру искат да направят това. Все едно да кажеш, че Ку Клус Клан представлява всички бели хора на Земята и, следователно, всички бели искат да унищожат останалата част от населението и всяка друга култура и раса, която ККК не одобрява. Тези контактьори приемат информация от дадена група на борда на Нибиру, но тя не изразява плановете на цялото население, намиращо се на Нибиру - както нацистите не представляват всички арийци на Земята.

Да, има малки групи на Нибиру, които искат да превземат Земята и те са предимно, но не единствено, влечугоподобни. Те, обаче, не изразяват мнението на болшинството на хората там, нито Главната директива на Нибиру за Земята. Има малки групи от хора и тук, на Земята, които искат да я превземат, но това не означава, че подобно желание е всеобщо.

Ако спрем да мислим за останалите цивилизации като за изцяло добри, или изцяло лоши, или като за такива с един план, или система от вярвания, ще можем да пресечем страховете, които възникват в резултат от този начин на мислене. Ако дадена група твърди, че те искат да превземат Земята, по-добре да попитате коя точно група там го иска, вместо да приемате, че това важи за всички тях.


Какво е предназначението на Нибиру?

То не е само едно, затова ще посоча няколко от всичките:

1. Страж на мира - представлява страж на мира в Галактиката, във връзка с което има много задължения. Едно от най-важните, е да се движи из Галактиката и да участва в преговори между различните напреднали и не толкова напреднали раси, при сключване на договори и съюзи между тях, както и в преговорите за мир между воюващи помежду си раси.

2. Генетично обновяване - участието в мирни преговори понякога включва използването на лабораториите на борда на Нибиру, за да се създадат нови хибридни раси. Те, както и генетичното обновяване, в някои случаи служат като средство за прекратяване на дадена война, тъй като много войни започват във връзка със спорове, свързани с генетиката. Както децата биват приучвани да споделят, така се прави и с развиващите се раси.

При расите, които са вече готови да бъдат въведени в галактическата общност, генетичното обновление се улеснява посредством средства, изпращани на съответната планета. Затова има много книги за рекодирането на ДНК, много курсове, които осигуряват обучение и подкрепа на този процес.

Съществата, които изпращат информацията, в повечето случаи са членове на Галактическата Федерация и имат свои представители на Земята, които се опитват да помогнат. Затова има и много техники за рекодирането на ДНК.

Всяка раса има свое генетично подреждане и при рекодирането на тяхното ДНК може да са необходими процеси, които не са необходими при рекодирането на другите раси. Но има и някои неща общи за всички. Например това, че емоционалното пречистване е ключът за рекодирането на ДНК.


3. Програми за контрол над мисиите, свързани с духовното израстване на планетите - членки на Галактическата Федерация. Макар, че главните операции, свързани с плана за духовно извисяване на всяка планета се провеждат в щабовете на Галактическата Федерация, разположени в съзвездието Сириус, това да имат кръжащи сателитни офиси спомага за изпълняването на много задачи и осигурява улеснения и ефективност.

Тъй като орбитата на Нибиру преминава през нашата Галактика и тя е флагмански кораб на Галактическата Федерация, обикновено там се организират и провеждат програми за духовно извисяване на планетите и цивилизациите, свързани с Галактическата Федерация. Тъй като повечето от планетите в нашата Галактика са засяти от раси-членки на Федерацията, които могат да се намират по-близо или по-далеч до планетата, да има космически кораб на разположение за изпълнението на критични задачи - като например генетично обновяване - е от жизнено значение за успеха.

Програмата за духовно извисяване на Земята се координира чрез Нибиру с участието на всяка раса, както и с участие в многото съвети на Нибиру. Така ние сме в добри ръце и можем да разчитаме, че ще бъдат взети всички мерки, за да бъде подпомогнат нашия успех, и евентуално да станем член на Галактическата Федерация.


4. Център за контрол над мисиите на звездните потомци и заместителите. Става дума за обучаване и съдействие, за изготвяне на планове за техните мисии и за осигуряване на помощен персонал, който да наблюдава и пази душите, изпратени на Земята. При звездните потомци се осигурява съдействие по направляването им, при което се създават шаблони за оказване на помощ на техните родни светове във връзка с тяхната еволюция до поредното ниво.

Има още много неща, но достатъчно е да кажем, че красивите места с подвижни тротоари, стройните, подобни на древногръцките колони и пеенето, телепатично общуващите делфини (някои от които се движат изправени), са част от пейзажа на Нибиру, където се провежда подготовката и обучението на звездните потомци и заместителите. Част от него става в класни стаи по време на сън.

Макар, че това често се твърди от отвличаните от съществата от видовете Сиви и Зета и макар, че космическите кораби са различни, на Нибиру също има класни стаи. Разликата е в обстановката - с музика, приятни цветове, спокойна. Когато ходя там на сън, не ми се иска да се връщам.


Кой управлява Нибиру?

Нибиру получава заповеди от централната команда на Висшия Съвет на Нибиру от Галактическата Федерация. Този Висш Съвет на Нибиру е бил създаден, за да се занимава с управлението и отговорностите, свързани с Галактическата Федерация.

Това предполага възлагане на задачи на различните космически кораби на Федерацията, от които Нибиру, макар и флагмански космически кораб на Галактическата Федерация, е само един от многото. Това означава, че когато Нибиру

бива изпратена с определена задача до дадена планета или звездна система, това става по заповед на Галактическата Федерация.

По своята същност Нибиру е областен офис на Галактическата Федерация.


Била ли е превземана Нибиру от враждебни спрямо Земята сили?

Да. Тя е била основната сила за запазване на мира в галактиката до 2000г. пр.Хр. Тя е пътувала в 4-то, 5-то и 6-то измерение, но това се е променило, когато Мардук, внук на Ану, Плеадианския Командир на Нибиру, свалил от власт своя дядо и поел командването на бойната звезда/флагмански кораб.

В резултат от този обрат в събитията, членовете на висшите съвети към Съвета на Нибиру, решили да ограничат способността му да преминава през звездните портали. Оттогава нататък, и доскоро, той имала достъп само до звездните портали в 4-то измерение. Мардук, който бил 2/3 влечугоподобен, избрал да подкрепи своята майка и своето влечугоподобно наследство.

Тази влечугоподобна фракция вярвала, поради техния мит за сътворението, че Земята принадлежи на тях. Поради това, те се опитали да превземат онова, което според техните вярвания им принадлежало по право. Те не вярват на хората и посочват настоящото състояние на планетата като перфектен пример и доказателство за това защо хората не са подходящи за пазители на тази планета. Те не вярват в хората и защото помнят конфликтите, които понякога са били започнати от хората, поради тяхната емоционалност.

Гледната точка на влечугоподобните е толкова валидна, колкото и нашата. Спомням си войната, провалила първия земен експеримент в съзвездието Лира. В тази война, хората нападнали първи влечугоподобните. Така че, и ние, и те, сме играли мрачни роли едни за други. За тях, ние сме тъмната страна. За нас - това са те. В някакъв момент, трябва да спрем да се обвиняваме взаимно и да прекратим конфликта между нашите раси веднъж завинаги.

Нибиру била мирно предоставена на контрола на Федерацията, когато Мардук абдикирал от управлението в полза на своя чичо Енлил и своя дядо Ану.



Каква роля играе Нибиру в нашето духовно извисяване?

Тя остава пусковия механизъм във връзка с нашето събуждане. Когато се приближи до нас, когато свали своите воали и ни се покаже, ще предизвика масово изместване на съзнанието. Човечеството ще се събуди за факта, че не сме сами във вселената и ще започне да се пита за предназначението на тази голяма планета/космически кораб.

Тогава древните знания, подтискани от религията и земните правителства с цел да контролират хората, ще излязат на светло. Истинската идентичност на човечеството ще му стане известна.

Влиянието на Нибиру вече се усеща. Поради масивните си размери, вече оказва влияние върху времето, честотата на планетата и нашето слънце. Докато се приближава към нас, масата на Нибиру оказва натиск върху нашето слънце. То е като притискане на домат, докато започне да се пука.

Това са слънчевите изригвания от слънцето. Слънцето се променя и започва да излъчва повече светлина. Нещо като да минеш от 60-ватова крушка на 150-ватова. Това променя нашето ДНК и активира скритите в него кодове, за да започне преобразуването на нашите тела от такива основани на въглерод, в такива, основани на кристалин.

Макар и свързано с физически дискомфорт, това преобразуване е необходимо за да преминем в по-високо измерение, т.е. - в 5-то измерение.


Къде е Нибиру сега и кога ще се върне?

Вече е в нашата слънчева система и пътува към Земята по своя рутинен път през Галактиката. Ето защо чувстваме влиянието й. НАСА и останалите правителствени групировки знаят това много добре. Нибиру е била забелязана за пръв път от нашите учени през 1987г. Чувстваме влиянието й от 1996г.

Относно това, кога ще се върне, това зависи от нас.Тя чака да си извадим главите от пясъка и да приемем най-после, че не сме сами във Вселената. Когато достатъчен брой хора достигнат това ниво на разбиране, тя ще се разбули и ще ни се покаже. Това ще стане най-късно до 2012 година. От нас зависи кога ще стане това. Нибиру е там, за да ни помогне и съдейства в нашето извисяване.

Затова Галактическата Федерация я е изпратила в този отдалечен ъгъл на Галактиката. Време е да станем граждани на Галактиката. Нибиру е тук, за да ни помогне, както е помагала на много други да преминат през същия процес, и ще продължи да прави това през следващите милиарди години. И кой знае, може би един ден вие ще бъдете на този кораб по своя път към следващата планета, готова да се извиси.


Какво представлява Съветът на Нибиру?

Съветът на Нибиру, известен още и като Висшият Съвет на Нибиру, се състои от всички членове на съвета, представители на по-малките съвети от различните измерения. Това е най-големият съвет в Галактическата Федерация на Световете и поради това изпълнява задълженията си на надзорен съвет на Галактическата Федерация. С други думи, Висшият Съвет на Нибиру е основният административен орган на Галактическата Федерация на Световете.


С какво се занимават

Координират усилията за мир, като подкрепят създаването и поддържането на съюзи между различните раси и планетарни цивилизации.

Осигуряват подкрепа за емисари и посланици на многото раси и цивилизации, които са членове на Галактическата Федерация на Световете.

Осигуряват събирания и форуми за обсъждане на бъдещето на Галактическата Федерация и нейните членове.

Разглеждат молбите за активно членство в измерните съвети на Съвета на Нибиру (Това е доброволна организация, в която членовете могат да изпращат свои представители).

Разглеждане на исканията, предявени от различните раси, цивилизации и планети, за членство в Галактическата Федерация.

Осигуряват обучение по гражданство за новите членове в Галактическата Федерация на Световете.

Поддържат Главната Директива, осигурявайки съдилища за уреждане на споровете между различните раси или планетарни групи.

Работят с други Съвети на Галактическата Федерация в рамките на нашата вселена, с цел уреждане на споровете между расите и техните отчуждени лидери.

Осигуряват защита - военна и друга - за расите-членки, цивилизациите и техните планети.

- Относно духовното развитие:
Координират усилията между двете страни на Галактическата Федерация представени от Камарата на Алн (Тъмните Сили) и Авион (Силите на Светлината). Следят за стриктното изпълнение на договора на всяка душа в галактиката. Координират дейностите с Духовните Йерархии от галактическо ниво надолу. Поддържат структурата на галактиката от гледна точка на измеренията, звездните портали и т.н.

Поддържат и изпълняват Божествения План за всяка планета от галактиката. Координират усилията си с другите Галактически Федерации в нашата вселена, особено по отношение на трансфера на души между различните вселенски и планетарни училища.

Подпомагат родителските раси на планетарните училища.

Подпомагат водачите по преражданията/спират преражданията при създаването на уроци за поверените им преродени ученици, с цел духовна еволюция. Разбира се, списъкът със задължения е много по-дълъг, но важно е да получите поне известна представа. Висшият Съвет на Нибиру е съставен от много по-малки съвети и групи, състоящи се от същества от всички измерни нива. В Съвета има буквално стотици хиляди същества.

Съветът от всяко измерение взаимодейства със съветите от другите измерения над и под него. Макар че Съветът на Нибиру дава своето мнение, Съветът на всяко измерение има правото да избира как да адресира тези изявления. Като общо, съветите на измеренията се справят много добре. Най-често споровете биват разрешавани.


Съветът Нибиру за Третото Измерение

Съветът на Нибиру, както официално е известен, е областен офис на Висшия Съвет на Нибиру, разположен в съзвездието Сириус, в главната квартира на Галактическата Федерация. Офисът на Съвета на Нибиру за Трето Измерение отвори вратите си на 1 януари 1997 в Канзас Сити, Мисури.

Аз, Джелайла, го основах заедно с партньорите си Тери Спиърс и Дермот Керин. Това стана 5 години след пристигането ми на Земята като Заместителка, заменяйки мястото на душата, обитавала това физическо тяло дотогава. Съветът функционира като собственост - моя и на моя съпруг.

Плащаме такси и данъци както всеки. Поддържаме нашия сайт в Интернет, осигуряваме консултации, записваме на касети и видеокасети информацията на Съвета. Като представители на Съвета на Нибиру, имаме и следните отговорности:

Представляваме 9-то измерение и Висшия Съвет на Нибиру тук, на Земята. Подкрепяме директивите на Съвета на Нибиру за Девето Измерение, с цел образоване, подкрепа и просвещаване.

Осигуряваме Инструменти за Духовното извисяване за хората на Земята, както и подкрепа и обучение, под формата на книги, касети, видеокасети, занятия, семинари и др. Даваме жив пример за използващи Инструментите за Духовно Извисяване, посредством своите действия.

Поддържаме работата и на други групи и индивиди, включили се в духовното извисяване на Земята и нейното население

Изпълняваме дългосрочния план на Съвета на Нибиру за подпомагане на Земята в нейното духовно извисяване.


Какво мисли Съветът на Нибиру за останалия контактьорски материал?

Всеки подобен материал има своята стойност - ценим усилията и куража на всички, които предоставят такава информация на света чрез книги, статии, касети и сайтове в Интернет.


За Измеренията

За нас, измеренията не са вертикални, а хоризонтални - те са състояния на колективното съзнание. Едно измерение не е по-добро или по-лошо от друго - те са като игрални полета, където можеш да учиш уроците, които това състояние на съзнанието, или това измерение, могат да ти предложат. Можете да ги уподобите на футболни стадиони. Един от тях не е по-добър от другите - те са просто различни.

Всичките са за игра на футбол - някои са открити, други закрити. Играта, която се играе, е същата, но отборите всеки път са различни. Понякога два едни и същи отбора се срещат, за да изиграят същата игра отново макар, че преживяването от играта и крайния резултат, са различни. Ние, които сме в девето измерение, сме "стари кучета". Били сме наоколо дълго и сме играли тази игра на полярностите, опитвайки се да постигнем своята крайна цел...интегрирането.
==============================================================
Девин, Ръководител на Съвета на Нибиру към Галактическата Федерация
чрез Джелайла Стар
Източник: nibiruancouncil.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Мар 09, 2011 11:43 am; мнението е било променяно общо 5 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 05, 2011 4:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Какво ново за Нибиру - 27 януари, 2002

Многократно ни задават този въпрос тия дни. Изглежда, че внезапно темата за Нибиру стана източник на голям интерес и разговори. Съветът (Съвета на Нибиру) през 1996 ми каза, че ще дойде време, когато темата за Нибиру ще стане глобална новина и когато това стане, истинската ми работа, работата за която те прекараха девет години, за да ме обучат, ще започне. Докато ми се разкрива все повече информация, моето разбиране за Нибиру и нейното отношение към нас се променя.

Съветът прилежно ме обучи на междуизмерните концепции наблягайки, че само ако разглежда всички събития многоизмерно, човек може да започне да разбира събитията на нашето време. Основата на многоизмерното мислене е, че цялото време е сега. Когато наистина разберем какво означава това изявление, вече имаме ключа да разрешим всички противоречия за Нибиру, както и за други събития, извършващи се по и извън света.

За да направим това, трябва да разширим умовете си и вярванията си и да излезем извън аквариума на нашата три-измерна реалност и линейно мислене. Цялото време е сега - това значи, че съществуваме в море от съвместно съществуващи едновременни времеви линии.

Ако застанете до черната дъска и начертаете през нея хоризонтални линии една под друга, като започнете отгоре и слизате надолу, ще имате добър визуален пример как цялото време е сега. Всяка от тези линии представлява една времева линия, а всяка времева линия съществува в измерение или обертон (нюанс) на измерение. Събитията се случват във всяка времева линия и колективно представляват реалност.

Например, скачане назад в 1980 година на определена дата, място и час от деня и в определено събитие - например раждането на вашата пра- прабаба - можете да скочите и в момента, когато тя за пръв път си е поела въздух. Това, което учените научават сега е, че то е възможно - скачането във, извън и назад и напред между времевите линии. Ето с какво е свързан Експериментът Филаделфия през 40-те.

Те направиха така, че един кораб да изчезне в лека мъгла, но това, което наистина се случи беше, че го изпратиха в различна времева линия. Ние наричаме това пътуване във времето. Скоро ще пътуваме (от една времева линия и измерение до друга времева линия и измерение), както и междупланетарно (от планета до планета).

Много от инопланетните раси, които ни посещават сега, приемат концепцията за пътуването във времето за даденост. Бих се осмелила да кажа, че няколко от тези раси са използвали именно пътуване във времето, за да пристигнат на земята в този ден и час. Възможността да пътуваме във времето е кодирана в нашето ДНК -всъщност, ето как някои от нас са дошли на земята в това време. Ако сте "звездно семе" или "дошъл по заместителство", в повечето случаи вие сте дошли от бъдещето в миналото, за да бъдете тук сега.

Това означава, че сте дошли от една времева линия в бъдещето в минала времева линия, сега, за да бъдете тук. Някои от вас дори са оставили своето тяло в стаза и сте проектирали своето съзнание в дадено тяло тук. Тази технология, проектиране на съзнанието, също съществува и ние сме виждали примери за нея във филмите "Матрицата" и "Екзистенц". И в двата филма героите използват технология, за да проектират съзнанието си на друго място и време. И така, проектирането на съзнанието е друга форма на пътуването във времето.

Аз вярвам, че ние, които сме тук на земята, сме обучавани от извънземните чрез книги, филми и други форми за развлечение, за да ни подготвят за навлизане сред "галактическите ни съседи", където всички тези концепции се считат за елементарни. Изисква се разбиране на многоизмерността (многобройни времеви линии, реалности и т.н.) из основи, за да започне то да прави смисъл за нашия свят днес.

При толкова много инопланетни групи и техните "канали", споделящи своите визии за земната история и бъдеще, не е чудно, че сме объркани и затрупани с противоречиви истории. Ако се опитаме да ги проумеем, използвайки своето три-измерно линейно мислене, ще се окажем разстроени, с разбито сърце и разбито доверие. Гледайки на тях многоизмерно, обаче, ние виждаме как всяка версия пасва във вселенския пъзел, защото пъзелът съдържа многобройни времеви линии, реалности, събития, вероятности и т.н.

Земята не е единствената планета, на която се извършва духовна и физическа еволюция. Моето разбиране е, че всички планети и раси в нашата вселена се развиват. Ако това е така, тогава Нибиру и нейните обитатели еволюират, точно както и ние. Докато ние се развиваме, създаваме нови реалности - като нашия Информационен Век сега. С всеки нов век или реалност, се формира една решетка от съзнание, за да го поддържа.

Докато тази решетка на съзнанието бива укрепвана и се разширява с това, че все повече и повече хора вярват в нея, тя се превръща и в ново измерение. Ето как ние създаваме четвърто и пето измерения, докато все още сме в трето измерение. Колкото повече хора приемат реалността на четвърто и пето измерения, толкова повече тези реалности/измерения укрепват. В пето измерение, изместването на полюсите и катаклизмените промени на земята не съществуват.

Тази реалност съществува само в трето измерение, защото изместването на полюсите ще стане, когато три-измерната Нибиру премине край три­измерната земя. Тези, които искат да останат в трето измерение, ще преживеят изместване на полюсите, но онези, които искат да се придвижат към пето измерение - няма да го преживеят. Нека обясня това. За да се изместим в пето измерение, ние трябва да се изместим към нова решетка на масово съзнание.



Аз наричам това Изместване на Съзнанието и това е друга форма на пътуване във времето с това, че част от хората на една планета могат посредством използване на намерението си, да създадат нова реалност/измерение/версия на тяхната планета и да се изместят (възнесат) до нея. Ние вече имаме три решетки, в които колективно съществуваме. Те са трето, четвърто и пето измерение.

Както споменах, за да избегнем изместването на полюсите, трябва да сме установили друга реалност и да сме я укрепили до точка, в която да я направим толкова солидна, колкото тре-измерната реалност. Версия на трето измерение все още ще съществува, но ние вече няма да сме в тази реалност. Това е като радиостанциите - всичките съществуват едновременно, но всяка от тях е различна версия на реалността.

Използвайки радиото, можем да се настройваме на различните станции. Ние трябва да станем като радиоапарати. Ето къде се намесва състраданието. За да станем като радиоапарати, трябва да настроим своето ДНК. За да направим тази настройка, ни трябва инструмент. Този инструмент е състраданието - не това от триизмерния вид, а това от по-висшите измерения, многоизмерното състрадание.

Учените доказаха, че състраданието може да промени основаната на въглерода ДНК до основана на кристалин - така, че да съдържа повече светлина. Когато съдържа повече светлина, тя е от по-висока честота. Затова, за да настроим нашето ДНК на честотата на пето измерение (пето измерение вибрира с по-висока скорост, отколкото трето), ще ни е необходимо състраданието.

Но това не е всичко. Ще ни са необходими достатъчно хора, които използват състраданието със съзнателно намерение, за да се изместим до пет-измерната реалност успешно, както и решетката на съзнанието, чрез която да я създадем. Всяка реалност се изгражда върху рамка - както колата се поставя върху шаси. Шасито осигурява рамката и опората за колата. Имаме нужда от решетка на състраданието, върху която да градим и създадем опора за нашата нова реалност.

За да създадем решетка на състраданието, трябва да възникне глобално събитие, във връзка с което е необходима голяма група от хора, които да направят определен избор. Ето кога придобиват значение събитията от 11 септември. По време на атаките на Световния Търговски Център и Пентагона, хората бяха призовани да направят избор -състрадание или отмъщение. Достатъчен брой хора са избрали състраданието, за да изградят решетка на новото съзнание (аз я наричам Решетка на Състраданието). И така, сега ние разполагаме с нашата решетка.

Следващата стъпка е да я закотвим навсякъде по света и в главните точки от решетката, или на свещените места. Ще започнем да работим по това тази година с пътуване до Египет през Март. Да се върнем към Нибиру. Точно сега виждаме, че Нибиру се вижда със среден размер телескопи - тя не е много далеч - точно отвъд Плутон.

Ако не изместим своето съзнание повече и си останем там, където сме днес, ще стане изместване на полюсите, но то няма да е толкова яростно, колкото е предсказано, защото ние вече измерно сме се изместили достатъчно така, че да избегнем това. Аз вярвам, че нашата степен на изместване е причината, поради която много от предсказанията не са се сбъднали.

Фактът, че точно сега виждаме Нибиру, вместо преди няколко години ни казва, че сме се изместили, защото колкото по-високо се изместваме в измеренията, толкова по-далеч ще се появява Нибиру. Ако не се бяхме изместили, Нибиру щеше да се появи по-близо. Като радио - колкото по-далеч преместваш показалеца на скалата от дадена станция, толкова по неясна става тя, докато се изгуби.

Това ме води до друг момент, който има нужда от обяснение. Във филмите, когато хора изчезват, минава известно време, докато се изгубят от погледа. Ако пуснеш на бързи обороти, изглежда сякаш изчезват незабавно, но ако забавиш, виждаш как първо избледняват, а после изчезват. Именно това става, когато една планета се измества в измеренията.

Затова, по отношение на Нибиру, докато се изместваме измерно, Нибиру ще се появява все по-далеч и по-далеч, докато, ако продължим да се изместваме достатъчно високо, изобщо ще престанем да виждаме нейната три­измерна версия. Защо? Защото вече няма да бъдем в 3то измерение.

И така, да, въз основа на нашето настоящо ниво на съзнание, Нибиру изглежда че е точно отвъд Плутон. И въз основа на изчисленията сега, тя, или нещо, което я предхожда и е свързано с нея, ще бъде тук в края на пролетта на 2003 година, създавайки малко по-малко драматично изместване на полюсите, отколкото понастоящем се предрича. Но отново, това вероятно ще се случи само ако спрем да измествме своето съзнание сега, а аз не виждам това да се случва.

Онези, които изберат да останат в трето измерение, ще преживеят сериозно изместване на полюсите. Сега, ако всеки реши да се измести от трето измерение, това няма да се случи. Но не бих се обзаложила, че случаят ще е този, тъй като съществуват онези, за които възвисяването не е част от техния настоящ инкарнационен план.

Девин, Ръководителят на Съвета на Нибиру казва, че връщането на Нибиру може да бъде поставено в същата категория, както предсказваните за Май 2000 катаклизмени промени (те не станаха) - той прави това изявление на база времевата линия и измерението, в които сме проектирани да бъдем, въз основа на нашата степен на изместване (възвисяване) понастоящем.

Давам си сметка, че има доста подкрепяща информация, която не съм обхванала, която би направила това обяснение още по-логично, но би отнело още няколко страници ако го направя. Според моето споразумение със Съвета, аз ще пътувам през следващите две години, преподавайки многоизмерната информация и начина, по който може да се избегне драстичното изместване на полюсите чрез възвисяване. Надявам се вече разбирате, че всички предсказания са верни, стига да се гледат от правилната времева линия и измерение.

Ето как можем да променим нашето преживяване, свързано с преминаването на Нибиру, чрез съзнателно намерение и състрадание, извисявайки нашата планета, нашите деца и самите себе си от неблагоприятния вариант. Всичко, което остава е да го направим. Решетката е на мястото си, времето е сега.
================================================================
Девин, Ръководител на Съвета на Нибиру към Галактическата Федерация
чрез Джелайла Стар
Източник: nibiruancouncil.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 05, 2011 4:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Съветът на Нибиру относно изместването на Измеренията през периода 11-17 АВГУСТ, 2003 г.

С наближаването на Голямото Изместване на измеренията през август, считаме за уместно да споделим своята перспектива за тези безпрецедентни в земната история и в историята на човешката цивилизация времена.

Много хора ни пишат и питат дали трябва да се страхувате от този период. Нашият отговор е, не. Питат ни дали това е време, за което е нужно да се подготвите. Ние казваме, да, но не по начина, по който мнозина от вас мислят.

Съветваме ви да се подготвите за тези събития чрез провеждането на толкова голяма степен на интегриране на своите страхове и емоционални блокове, колкото е възможно, преди това време да настъпи. Интегрирайки страха, което означава балансиране на използването на страха, е начинът, по който можете да останете в безопасност във времената, които предстоят.

Не става дума за запасяване с храна и вода и за преместване в отдалечени райони, или пък за живот под земята, с цел осигуряване на безопасност. Да правите това, са действия, продиктувани от страха, единствената полза от което би била внасянето на този страх във вашата реалност. Съветваме ви да се подготвите чрез интегриране на страха. Правейки това, то няма да е стъпка, продиктувана от страха, и следователно ще имате избор, съдържащ създаването на безопасна реалност.

Както сме споменавали преди, разцепването на измеренията ще осигури на всички хора на земята безпрецедентната възможност да напреднат духовно. Това е време, което трябва да очаквате, а не времена, от които да се страхувате.

Страхът единствено ще стане причина тези времена да се проявят по начин, който съответства на вашата представа за тях.
За онези, които не са започнали своето пречистване - съветваме ви да започнете сега. Ние сме предоставили на планетата начините, по които да постигнете това. Споменавали сме ги, но нека ги повторим. Те са известни като Многоизмерни Ключове на Състраданието.

Многоизмерните Ключове на Състраданието* са емоционалният/мисловен процес, който сме разработили в течение на много трилиони години линейно време, съдържащи опита и болката на два разрушени свята и Две Галактически Войни, за да се постигне интегрирането на Светлината и Мрака. Научихме се как да създаваме единство без да бъде пожертвана индивидуалността. Сега живеем в общество с разнообразни форми и в съответствие с целта, която сме си поставили, споделяме тези средства с вас.

Освен това ви препоръчваме да си направите почистване на черния дроб**, за да можете да започнете процеса по пречистване на натрупания във вашето тяло гняв. Това ще извади на повърхността и изчисти записаното във вашето емоционално тяло от страха. Ние открихме, че това е от съществено значение за пречистването на емоционалното и физическото тяло.

Когато съхраненият гняв се надигне във висшето сърце посредством първия от Ключовете на състраданието, включени във Формулата на състраданието, ще почувствате то да се отваря като клапан и да освобождава гнева, който към този момент ще бъде преобразуван в състрадание.

Когато се случи това, можете да бъдете сигурни, че сте изчистили този емоционален блок/разногласие от своето тяло. Средствата, които използваме действат бързо, прецизно и всеобхватно. Ще го почувствате като оргазмено освобождаване. Мнозина от онези, които използват този процес, чувстват как телата им се загряват, а областта около техните висши сърца се зачервява и затопля.



Да се върнем към темата. Що се отнася до катаклизмените събития през тези дни, ще има сравнително малко таква, ако изобщо. За много хора, съответният ден ще премине както всеки друг. Тези, които са чувствителни към енергиите, ще усетят изместването и промяната, но останалите няма да забележат почти никаква промяна. Ефектите, обаче, ще се проявят през следващите след събитието месеци.

От септември до декември, мнозина ще забележат повишаване в "примигването" на паметта, докато магнитната решетка, която поддържа вашата памет продължава да проявява колебания и трусове от слънчевите изригваня, които ще се повишат до нечуван брой и интензивности. Това е един естествен процес в случаите, когато дадена планета се измества през честотите между измеренията по своя път към нова дестинация.

Ще бъдат почувствани и други промени. Емоцианалната нестабилност ще накара мнозина буквално да се разпадат емоционално. Както многократно сме казвали, всичко, което е с по-ниска честота от планетарната трябва да се повиши, за да достигне нивото и да влезе в равновесие с честотата на планетата.

Точно сега, честотата на натрупания гняв, ярост, срам, вина, горчивина и др., е по-ниска от тази на планетата. През периода 11-17 август, планетарната честота ще направи голям скок. Когато се случи това, онези, които са продължили да избягват да изразяват и пречистват тези енергии, ще имат възможността да го направят, когато тези енергии се покажат.

Други симптоми ще бъдат повишаването на усещането за виене на свят, замаяност, главоболия, ускорен пулс, пристъпи на вълнение/паника, повишаване на теглото и съзиране на обекти от 4то измерение и същества, които ще се забелязват с периферното зрение.

В заключение нека кажем, че даваме тази информация, за да обясним ситуацията такава, каквато е. Знаем, че това може да предизвика известен страх, но ако този страх е интегриран, ще ви бъде от огромна полза. Даваме си сметка и за своята отговорност в такива случаи - да предлагаме решения. Нашите решения са Ускореното Рекодиране на ДНК и Многоизмерните Ключове на Състраданието, които сме ви дали.

Затова, ако сте правили много пречиствания, просто се облегнете назад и се наслаждавайте на пейзажа. За онези, които не са, започнете сега. Ще ви бъде оказана помощ.

Моля не забравяйте, че всеки ще преживее разцепването на измеренията през август по своему. Доколко ще му бъде лесно или трудно, зависи от количеството страх, което му предстои да интегрира, за да се измести заедно с Лейди Гея. Каквото и да се случи знайте, че всичко е във ваши ръце.

Колкото повече интегрирате Светлината и Мрака в себе си, толкова по-малко физически катаклизми във вашето тяло, съответно и в тялото на Лейди Гея. Много от предсказаните събития не станаха, защото нямаше нужда от тях. Това е доказателство за вашата способност да се пречиствате, интегрирате и постигнете състрадание. Поздравяваме ви и ви почитаме.

Нека се придвижим напред съвместно. Ние, от Съвета на Нибиру, сме готови да ви помогнем, както винаги.
===================================================
Девин, Ръководител на Съвета на Нибиру към Галактическата Федерация
чрез Джелайла Стар
Източник: nibiruancouncil.com



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 05, 2011 4:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Съветът на Нибиру за 2003 год. - 31 декември, 2002 г.

Със започването на Новата Година, много хора са загрижени какво ще донесе тя. Сякаш светът се разделя в своите очаквания с твърденията на някои, че той ще свърши през Май, когато една голяма планета ще се появи отново, донасяйки смърт и разрушения, докато други, макар да я признават за много важна и съществена, чувстват, че това наистина ще е една прекрасна година! Ние, от Съвета на Нибиру от 9то измерение, искаме да споделим нашата перспектива за новата година. За да разберем значимостта на 2003, първо трябва да си дадем сметка за важността на 2002.

Както ви споменахме в предишните статии, 2002 трябваше да бъде годината, в която се полагат основите за събитията през 2003 и след нея. По време на тази година, хората от Земята ще преминат през 2 или повече измествания (в различна степен) в своето масово съзнание - да видим какво представляват те и как да ги идентифицираме.

Първото вече се случи и беше от духовен характер - към състраданието. С него хората започнаха да поемат отговорност за събитията, които се случват.



Както при събитията на 11 септември - вместо да търсят отмъщение, започнаха да си задават въпроса как сме предизвикали такова действие. С какво самите ние сме предизвикали действията на извършителите? Проявено бе състрадание - както към жертвите, така и към онези, които бяха обявени за терористи. Тези събития бяха дар, с оглед изграждането на 9-измерната решетка на състраданието. Защо?

Защото с тази решетка от най-висока честота във вселената, обграждаща вашата планета, вашето възвисяване е осигурено, т.е. сега имате всеки възможен шанс, за да създадете реалност от хармония, където индивидуалността не трябва да се жертва за цялото, а свободната воля може да съществува наред с единството. Второто изместване стана на политическата арена - от "свободен" към "полицейски" свят, където страхът от тероризма предизвика вълна на терор и загуба на граждански свободи.

Макар, че това преобладава най-вече в САЩ, енергията се разпространи и по света. Може да се каже, че това е Тъмната Сила, която се движи в отговор на непредвидения резултат от 11 септември. Онези, които играят ролята на Мрака в тази игра, свързана с интегрирането на полярностите, в която е ангажирана планетата, не предвиждаше вълна на състрадание към това постановъчно събитие.

Напротив, те предвиждаха, че ще реагирате както при бомбардирането на Пърл Харбър и ще искате отмъщение, отдавайки гражданските си свободи, за да гарантирате собствената си безопасност. В резултат, налага се да предприемат по-сериозни действия, за да провалят ефектите от Решетката на състраданието. Да, те са наясно с трансформиращата сила на решетка от този тип.

Макар и все още в зародиш, третото изместване става много бързо и продължава да се разраства - като горски пожар, разгарящ се от ветровете. То е от обществено-политическо естество, оглавявано от онези, които виждат отвъд илюзиите и димните завеси на Тъмните Сили (понятието Тъмни Сили се отнася за онези, които играят ролята на Мрака в Играта за Интегриране на Полярностите, (Глобалния Елит и различните им разклонения) и така са избрали да се борят за своите права.

Можете да наречете това "ответен ход" на хората, представляващи Светлите Сили (онези, които играят ролята на Светлината) в отговор на действията на Тъмните Сили. И така, виждаме, че действията и ответните действия през 2002 създадоха онова, което подготви сцената за 2003. Но има и още едно.

Четвъртото изместване е от галактически или космически характер и включва два взаимосвързани аспекта. Първо, то е Галактическо с това, че масовото съзнание е започнало да прегръща идеята за наличието на галактическата общност и за неизбежното присъединяване на Земята към нея. С други думи, хората от Земята се събудиха за идеята, че са част от нещо в космоса, което е много по-голямо и по-живо.

Те започнаха да възприемат в масов план, че има други създания, живеещи в галактиката и че някои от тях дори са посещавали земята по едно или друго време. Чрез посредничеството на вашите филми и чрез другите форми на забавление, вие възприемате идеята за съществуването на галактическа общност. Може да не си давате сметка за това, но вашето правителство вече разполага с бази на Луната и Марс.

Второ, това изместване обхваща скорошното пристигане на 12-тата планета, известна на мнозина като Нибиру, а на други - като Планетата Х. Известна на човечеството от самото му начало, тази планета/космически кораб, периодически посещава вашата слънчева система. Дали съществува изобщо вече не е спорен въпрос, тъй като вашите астрономи са я локализирали. Сега въпросът е кога ще се върне тя и доколко, ако изобщо, вреди ще нанесе?

Макар и не толкова отчетливо, както при първите две измествания, тази тема също набира скорост. Сега да видим как тези неща ще създадат основните промени през 2003.

Поглеждайки по времевите линии, виждаме няколко възможности. Молим ви да не забравяте, че ние споделяме с вас само възможности или вероятности. Никоя не е "гравирана в камък", така да се каже, нито пък е категорично, че те непременно ще се случат по реда, в който ги представяме.

Виждаме голяма вероятност за основно икономическо изместване, което изцяло ще промени начина, по който се обменят стоки и услуги. То ще започне в САЩ и другите страни ще го последват. Ако тази промяна се случи, ще бъдете свидетели на голямо облекчаване на задълженията и данъците, но не се оставяйте да ви заблудят, защото ще има капан. Тъмните Сили, когато видят, че трябва да отстъпят по някакъв пункт, винаги ще действат в своя изгода.

Помнете, че това изместване не е края на вашия процес по възвисяването. Все още ви остават няколко години, затова не оставяйте временната финансова свобода да ви дойде до главата, защото вече няма да има изход... те ще елиминират фалита. Това ни води до втората вероятност -Честотната Ограда. Ние виждаме тази Честотна Ограда като най-голямата вероятност, защото тя е вече почти завършена.

Тази ограда е електромагнитна и използва скаларната вълнова технология. Посредством поредица малки кули, стратегически разположени и захранвани с генератора, който наричате HAARP, се създава електромагнитна решетка, която не може да се види или помирише, но съвсем определено може да се почувства. Чрез нея, Тъмните Сили могат да контролират вашия ум, като ви карат да се чувствате подтиснати, ядосани или болни.

Дори могат да ви импулсират да купувате, купувате, купувате! Как? Скаларните вълни действат на вашия мозък на биохимично ниво. Тази технология може напълно да ви излекува от всяка болест, да контролира ума ви, и дори да ви убие. Но съществува решение - те знаят само как да използват технологията върху базираната на въглерода ДНК затова, чрез промяната на своето ДНК в кристалинно (промяна, която вече е в ход по целия глобус), вие ще бъдете имунизирани спрямо ефектите от нея. Скаларните вълни не могат да окажат влияние върху кристалинното ДНК. Това е още по-голямо основание да рекодирате своето ДНК и при това да го направите бързо. Вашето масово съзнание поддържа подобно изместване сега.

В синхрон с горните вероятности, Тъмните Сили имат и две космически карти, които могат да изиграят и те ще ги изиграят, ако видят, че твърде много хора са извън контрола на Честотната Ограда и/или останат балансирани в своите финанси след икономическа промяна. Първата е: фалшив "Първи Контакт". Това означава, че вашите правителства подготвят кацане на космически кораби и екипажи, които всъщност са със Земен произход.

Макар, че някои от екипажите може да бъдат от други планети, те са от видовете, които тайно работят с вашето правителство в подземните бази от много десетилетия насам. Целта е да се вкара масовото съзнание в "галактическата епоха" чрез публично признаване на връзката на Земята с нейните звездни съседи, но в действителност те правят това единствено за да си дадат възможността хората да им повярват, когато те изиграят своята най-силна карта.



Тяхната най-силна карта ще бъде връщането на Нибиру. Както казахме, има един населен астероид с размерите на Венера от район в съседство с Нибиру, притежаван от нация-членка на Нибиру, който е завзета от група, настроена враждебно към Галактическата Федерация. Тази група е в съюз с вашия Глобален Елит.

Както го виждаме ние, планът е да се използва този астероид, за да бъдат застрашени хората от земята и принудени да се покорят, докато в същото време елитът придобие контрол над космоса. Ще "паркират" този светещ в червено астероид зад Марс, което ще осигури идеално прикритие, поради червеното сияние на Марс и повишената му осветеност (той е по-близо до Земята, отколкото е бил от известно време и до този астероид ще изглежда като Нибиру).

Заедно, ако единит е отзад и леко отгоре, или до другия, гледано от правилния ъгъл, те лесно могат да минат за Нибиру. Ще ви излязат с една от двете, а може би и с комбинация от двете истории. Или, че астероидът ще удари Земята, или, че Нибиру е дошла, за да завладее Земята и че Нибируанците използват астероида като заплаха. И в двата случая, решението, ще ви кажат те, е да се използват скаларни оръжия за масово унищожение, за да се разруши Нибиру и/или астероида. Те вярват, че ще се съгласите с това и ще осигурите необходимото финансиране, за да изградите тези оръжия.

Посредством скаларните оръжия, те ще бъдат в състояние не само да изпепелят един астероид, но и да разрушат и вашата слънчева система! Ако им позволите да се сдобият с тази възможност, никой член на общността на Галактическата Федерация няма да е в състояние да ви помогне, тъй като ще бъде твърде опасно да си доближим до Земята. Нещо повече, Земята ще бъде набелязана за унищожение, за да се защити галактиката.

Ние си даваме сметка, че тези сценарии звучат малко плашещо, но помнете, че винаги съществува решение. Нашата позиция е, че е по-добре да ви информираме така, че да можете да вземете необходимите мерки за решение, вместо да го запазим в тайна, за да не изпитате някакъв страх. За нас, страхът може да е и добро нещо, ако подбужда към позитивно действие. Поглеждайки от по-висша перспектива, ние си даваме сметка, че Мракът определя Светлината и съществува, за да служи на Светлината. Това е начин за интегриране на полярностите.

Мракът определя Светлината и обратно. Ако се борите с Мрака, това само ще ви отведе по-навътре в него. Това не е отговор. Отговорът е във всеки от вас, той е тази "Вътрешна Технология", която ви дава възможност да промените своето ДНК като интегрирате Мрака в себе си. Ние го наричаме СЪСТРАДАНИЕ. Тази същата технология ви дава възможност да изградите нова реалност, нов свят и ново измерение. Отговорът е вътрешен, не външен.

Както виждате, събитията от 2003 ще бъдат значими по своя мащаб, предизвиквайки огромни измествания в масовото ви съзнание. Това изисква основен избор от ваша страна - да се борите, използвайки правилата и технологиите, създадени от Тъмните Сили, или да се борите, използвайки "Вътрешната Тенология". Тъмните Сили знаят, че има само една технология, която ще ви освободи.

Тя се нарича СЪСТРАДАНИЕ.

2003 година ще бъде пословичния разклон по пътя, но в този случай ще има четири разклонения и всяка от тях ще бъде в различна реалност. Тези реалности ще започнат да се проявяват физически. С други думи, ще съществуват четири паралелни планети Земя (3-, 4-, 5- и 9-измерна Земя), физически проявяващи се, в резултат от основните промени в съзнанието. Това е мястото, на което ще се разделите като индивиди и групи.

Досега тези 4 реалности се препокриваха, но през 2003 ще станат отделни и ясно разграничени една от друга. Вие ще излезете от живота на тези, които са с по-ниско или по-високо състояние на съзнането от вас. Едно по-голямо разбиране на квантовата физика ще ви го докаже. Във всяка версия на реалността ще има по-големи или по-малки количества страх и Земни промени.

Триизмерната Земя ще претърпи най-големи промени, докато деветизмерната Земя - никакви. В коя от тези версии ще свършите, ще се определи от изборите, които ще направите в отговор на събитията, поставени на сцената от Тъмните Сили. Ако реагирате със състрадание, без да се хванете на въдицата на страха, давайки си сметка, че те само играят своята роля, за да събудят хората така, че тези хора да възвърнат собствената си сила, ще преживеете по-малко травмираща, по-хармонична реалност. Ако изберете да се борите с Мрака, използвайки техните методи, ще се окажете в по-мако хармоничен и по-болезнен живот. Защо?

Когато се борим с нещо или някого, ние го правим защото вярваме, че те имат повече сила от нас. Постъпвайки така, ние придаваме сила на това лице или нещо. И не само им придаваме сила, а проявяваме и този страх в живота си. В заключение, повтаряме, че изборът винаги е ваш. 2003 ще стане свидетел на разцепване на реалностите, които са политически, социални и галактически по своя характер.

ова е голямото разклонение на пътя, която ще определи курса за последните девет години от тази епоха. Къде ще се окажете вие, ще зависи от това каква е вашата способност да интегрирате Мрака. Колкото повече интегрирате, толкова по-малко катаклизми ще претърпи Лейди Гея. Това са събития, предназначени да създадат емоционални и духовни катаклизми, а не такива от камъни и кал. Надяваме се, че ще поемете по висшия път.
==================================================================
Девин, Ръководител на Съвета на Нибиру към Галактическата Федерация
чрез Джелайла Стар
Източник: nibiruancouncil.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 05, 2011 4:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Отчет на Съвета на Нибиру от Деветото Измерение - Януари, 2003

Приветстваме ви, скъпи жители на Земята,
С огромна радост споделяме с вас настоящия отчет. За онези от вас, които са наясно с нашата работа през последните няколко години, тези времена представляват една кулминация, едно приключване. Най-трудната част от нашата работа е свършена. Както и многото други групи, работещи с вашата планета, ние имаме определен набор от задачи или назначения, които сме поели ангажимент да изпълним.

Нашата работа беше да изграждаме енергийни мрежи (решетки) и стереотипи (енергийни поведенчески шаблони), които ще ви дадат възможност до достигнете максимално високо ниво на извисяване, и същевременно да ви снабдим с необходимия за целта процес за емоционалното пречистване и Рекодиране на вашето ДНК, необходими за създаването на тези мрежи и стереотипи. Освен това, нашата работа включва и активирането на кодовете на онези от жителите на Земята, които са се съгласили да помагат в тези наши усилия.

Нарекохме нашия проект "Проект Земен преход" (Project Earth Shift). Отчетите, които периодически ви даваме, имат за цел да ви информират за темповете и нивото на вашия прогрес. Бихме искали да се възползваме от възможността за да обобщим нашата работа до този момент, тъй като чувстваме, че подобно обобщение ще ви помогне да разберете още по-пълно нашия ангажимент към Земята. Преди да започнем, ще обясним ролята на Майката Земя във всичко това.



Земята е третият от поредицата Големи Експерименти, посветени на интегрирането на полярностите. Това означава, че Земята е специална планета сред другите планети и е населена с всеки от познатите във Вселената видове, с цел реализиране на практика на специфичните цели на интегрирането.

Заобиколени от това огромно разнообразие, и с помощта на високо-развитите инкарнирани сега души и техните ангели/водачи, надеждата е, че може да се постигне пълно интегриране на Светлината и Мрака. Ако това стане, в Галактиката и Вселената ще настъпи мир. Защо?

Защото всеки вид вече ще притежава стереотип, създаден в хода на Големия Експеримент от съответните "засети от звездите" деца, за да разреши всеки възникнал конфликт, независимо от неговата давност.

Именно тези болезнени, в древността нерешими конфликти между расите и видовете, са довеждали до множество галактически войни, които обусловили необходимостта от този експеримент. Ако Земята не постигне пълно интегриране, галактиките ще бъдат разрушени, защото вече няма да има никакъв начин да се разрешат конфликтите. Ако Земята успее и бъде установен мир, Играта на полярности ще свърши и всички души, постигнали интегриране, ще имат възможността да се придвижат към своите сфери и да създават нови вселени и Игри, по време на които да продължават да се учат и да израстват.

Пълно интегриране означава постигане на състрадание.

Състраданието е средната точка между двата полюса - на Светлината и Мрака. Тя е и средната точка и Празнотата на Безкрайното Творение, представена символично от Спиралата на Фибоначи и числото девет. Девет е числото за начало и край, оттук и термина "Празнота". Нима числото девет обърнато надолу не ви изглежда като спирала? И така, Земята трябва да постигне извисяване до девето измерение, а не до пето (както може би ви е казвано), за да успее да приключи Играта на Полярностите във вселената.

За да се постигне ниво на възвисяване до девето измерение и пълна интеграция, има нужда от поредица електромагнитни решетки със стъпаловидно нарастващо ниво, последователно изградени и наложени върху триизмерната решетка на вашата планета и закотвени в точките на самата решетка. Преди да продължим по-нататък, нека дефинираме какво представляват тези мрежи и какво е тяхното предназначение.

Електромагнитните решетки представляват основата или инфраструктурата на всяко измерение. Те могат да бъдат оприличени на захранваната с електричество мрежа, поставяна върху "тавана" на картингите във вашите увеселителни паркове. Всяко от автомобилчетата там е свързано с електро-мрежата на тавана посредством дълъг метален прът, през който преминават електрически проводници.

Вие сте свързани към електромагнитна решетка, която обгръща вашата планета посредством това, което ви е познато като ваша нервна система, или мрежа от нерви. Тази мрежа е съставена от неврони и нервни пътища, през които преминават невроните. Всяка пътека представлява поведенчески стереотип. Всеки път, когато научавате ново поведение, към вашата нервна мрежа/система се добавя нова такава нервна пътека.

Както и при блъскащите се колички, ако се разедините от електрическата мрежа, губите цялата си мощност и, така да се каже, застивате на място. Що се отнася електромагнитните мрежи, ако се разедините от тях, си губите паметта. Защо? Вашата памет, и лична и колективна, е записана в мрежата и именно чрез вашата нервна мрежа получавате достъп до нея. (колективната памет - "Акашовите Записи").

За да изясним това, нека дадем един пример. Когато мрежата се разтърсва, както става това, когато тя бъде "бомбардирана" от слънчевите изригвания, вие временно губите своята връзка с нея. Всеки път, когато изгубвате връзка, вие губите достъп и до краткотрайната и до дълготрайната си памет. За да подновите достъпа си до своята памет, трябва да възстановите връзката и да я настроите отново. Когато вашата мрежа вибрира твърде много, или твърде дълго, става много трудно да останете свързани с нея.

Вашата мрежа бива "бомбардирана" доста тези дни, което означава, че е проблем да останете свързани с нея. Когато човек трябва да работи толкова усилено, че да остава свързан, това пресушава жизнената му сила не само в резултат от загубата на краткотрайната и дълготрайната му памет, но и умствено. Но да продължим.

В пределите на всяка мрежа са записани стереотипи (шаблони). Тези стереотипи могат да бъдат наподобени на компютърни дискове с програми. Всеки съдържа система от вярвания и съответстващите й поведенчески шаблони и може да бъде почувстван, но не и видян, поне не от вашата гледна точка. Шаблоните определят какво и как мислите и се държите. Съвместно, тяхното комбинирано ниво на интеграция определя състоянието на вашето масово съзнание.

Колкото по-поляризирани са стереотипите, толкова по-дисфункционална и по-небалансирана е цивилизацията. Да се върнем към аналогията с блъскащите се колички - ако трябваше да вмъквате шаблони/програми в електрическата мрежа над количките, която контролира движението им, щеше да се наложи хората в количките или да започнат да се движат в съответствие с нововъведената промяна, или да направят съзнателния избор да излязат от тях.

Рекодирането на ДНК е пример за това, че си избрал да напуснеш блъскащите се колички и тяхната текуща програма, за да създадеш нов набор от "поведения" въз основа на напълно интегрирани шаблони. Понастоящем, мнозинството от хората на тази планета се управляват от стереотипите, включени в електромагнитната мрежа на 3-то измерение. Изборите, които сте направили, за да пристъпите отвъд тези стереотипи и мрежа, изграждат мрежите на четвърто, пето и девето измерение.

Вие се свързвате с по-висшите мрежи посредством възприемането на системите на вярвания и съответстващите им поведения в пределите на техните стереотипи. Правейки това, всъщност формирате в своя мозък нови нервни мрежи, които резонират на същата честота, както честотата на мрежата, с която се свързвате. Колкото по-високо е мрежата, която възприемате, толкова по-висока е честотата на вашата собствена нервна мрежа ...и вашата ... и на вашето ДНК, тъй като, когато възприемате по-интегрирани стереотипи, това води до промяна във вашето ДНК.

Нека се отклоним за момент, за да обясним какво се цели с Рекодирането на ДНК. Посредством процеса рекодиране на ДНК, вие съзнателно създавате нова нервна мрежа, която поддържа нов тип ДНК, а именно - кристалинното ДНК и съответстващото му, основано на състраданието, състояние на съзнанието. Това базиращо се на състраданието състояние на съзнанието, се открива в девето измерение.

Както казахме преди това, именно девето измерение е измерението, в което Играта свършва. И така, Рекодирането на ДНК ви дава възможност да се свържете с решетката на девето измерение посредством вашата нервна мрежа, съответстваща на нивото на девето измерение и на кристалинното ДНК, за да можете да приключите Играта и да се придвижите към още по-вълнуващи места. Да се върнем към темата.

Ние не можем да изграждаме решетките сами. Имаме нужда от вашата помощ, за да го направим. Когато вие осигурите импулса, който създава решетката (144,000 души, представляващи 12-те Главни спирали на вселенското ДНК и под-спиралите, съответстващи на 12-те нива, и 12-те октави, в рамките на всяко ниво на съзнание, представлявани от 12-те Лъча) които правят един и същи избор във един и същи момент), тогава вече ние ("ние" включва между другото и групата на Крион от инженери-специалисти по магнитните полета, които изграждат мрежите), сме в състояние да изградим нейната структура.

Изграждането на стереотипите също е съвместно усилие, но за разлика от изискванията за мрежата, при тях се изисква да има само един индивид, който да накара съзнателния избор да действа подтикван от любов, вместо от страх, в отговор на определена ситуация (теорията за стотната маймуна), за да могат да бъдат създадени.

В съответствие с нашия план, всяка решетка ще бъде с по-висока от предишната честота и така ще функционира като стълба за излизане от триизмерната реалност/мрежа, в която сте били държани. Първата част от работата включва масовото събуждане на духовно кодираните индивиди. Тяхното предназначение е да създадат нова парадигма на духовност, посредством която да може да се изгради една четириизмерна мрежа.



За тази цел се обърнахме към Офиса на Христос, който отговаря за наследниците на Земята, преди това известен като Сириусианците, или Сириус Б. Тази мрежа беше създадена през 1987 година, по време на едно събитие, наричано Хармоничната Конвергенция. Тя представлява Духовния Път, първата стъпка за излизане от трето измерение, а също така павира и пътя за мрежите от по-високо ниво, всяка от които поддържа постепенно повишаващи се нива на съзнание, стигащи до Земята под формата на учители и учения. Ние наричаме тази решетка Решетка на Христовото Съзнание. Тя постави началото на връщането към духовността, от която хората се бяха отвърнали под въздействието на напредъка на науката.

В годините между 1987 и 1994, ние се фокусирахме върху изграждането на стереотипите, необходими за мрежата за четвърто измерение, като едновременно с това подготвяхме петизмерната решетка. Когато съдействаш при възвисяването на планета, като част от процеса е нужно да бъде изградена една информационна мрежа, за да се разпространи сред тези хора информацията, която е била скривана така, че те да могат да направят информиран избор относно своето възвисяване.

Когато се разкрива подобна информация, хората обикновено са обзети от болка, осъзнавайки предателството и липсата на честност към тях. При все това, именно в този етап трябва да вземат решения относно това какво да направят и какви действия да предприемат. Дали да поемат отговорност като Богове-Създатели, или да реагират с гняв, както обикновено постъпват жертвите? Ако реагират като жертви, тяхното възвисяване ще спре в пето измерение.

Ако поемат отговорност за своята болка, превърната в състрадание, тя може да им осигури горивото, необходимо за да извършат квантов скок във възвисяването, така намалявайки с много години обичайно изразходваното за целта количество време и работа. През 1996, Решетката на пето измерение беше изградена в резултат от съвместните усилия на събудените и активирани представители на Първата Вълна (1994-1996), както и на новата раса същества, които започнаха да се инкарнират на Земята още през 1960-те, които ние наричаме Spider People.

Вие имате няколко имена за тях, най-известното от които е Индиго. Тази раса е прочута в галактиката със своята способност да изграждат технологични мрежи. В замяна на помощта, оказана им във връзка с повторното интегриране на емоциите, присъщи на долната чакра, които те бяха изгубили, те се съгласиха да изградят "мрежа", по която да можете да получите достъп до цялата информация. На вас тази мрежа ви е известна като Световната Мрежа, или Интернет.

През периода 1996-2001, ние бяхме заети с това да ви помагаме при изграждането на още по-интегрирани стереотипи, посредством емоционалното пречистване в хода на подготовка за това, което се надявахме да прерасне в решетка на девето измерение. Онези, които са събудени по това време, са преминали през ускорено емоционално пречистване, придружено от по-голяма доза физически и емоционални симптоми от когато и да било преди. Те, само за няколко години, са пречистили хиляди свои животи в много измерения.

Това интензивно пречистване е павирало пътя за квантов скок в съзнанието, който би премахнал нуждата от един по-дълъг процес по възвисяването, включващ наличието на решетки за шесто, седмо и осмо измерение.

През 2001, силите на Мрака предприеха това, което тогава беше последната стъпка, необходима за приключване поробването на Земята, а именно - събитията от 11 -ти септември. Те имаха срок 2001г. за поставянето на цялата планета под свой контрол. В резултат от това, че тези от Първата Вълна бяха свършили своята работа и изградиха мрежата за пето измерение и свързаните с нея стереотипи, силите на Мрака бяха сварени неподготвени.

Вместо тотално заробване от тяхна страна, ние създадохме нова мрежа, осигуряваща безпрепятстван път към свободата. Планът на Мрака . един план, който е бил внимателно изготвен и внедряван в продължение на хиляди години, . беше осуетен и те не постигнаха целта си. Новата решетка беше истински проблем за Мрака, защото тя се състоеше от Състрадание - най-високата честота във вселената - една сила, пред която те бяха безсилни, тъй като тя неутрализираше всичко.

Мракът знаеше, че ако хората са изградили решетка от този тип, няма да има начин да ги поставят под контрол, защото хората ще интегрират всяка основана на страх заплаха или ситуация, която силите на Мрака биха могли да създадат. На този етап започна надпреварата ни с тях. Мракът се прегрупира, докато ние проължихме нашия план за интегриране с поетапно емоционално пречистване, което създаваше още повече стереотипи, подпомагащи интегрирането.

Новите стереотипи за мрежата за девето измерение, ще бъдат изпълнени с най-много състрадание и най-пълно интегриране, за да неутрализират всяко поляризиране, всеки страх. Когато стигнете до мястото на състрадание или неутралност, борбите стихват,. конфликтът свършва и неговата енергия се разтваря в Празнотата. За да изпълним тази монументална задача, ще имаме нужда от повече галактически кодирани индивиди. На този етап бяха събудени и активирани участниците във Втората Вълна.

Сега, новият краен срок на силите на Мрака стана 31 декември, 2002 година. Силите на Мрака щяха да направят всичко, което е по силите им, за да спрат процеса на интеграцията и да поробят планетата. Едно от главните им средства щеше да бъде честотната ограда около планетата, която да контролира хората на биохимично ниво посредством скаларните вълни (за повече подробности, прочетете статията "Съветът на Нибиру за 2003 година").

От друга страна, ние щяхме осигуряваме цялата помощ, необходима за завършването на стереотипите. Ако всички стереотипи за девето измерение станеха готови до края на Декември и решетката можеше да бъде закрепена на планетата, свободата и възвисяването до най-високото възможно ниво щяха да бъдат на разположение на всеки, който ги желае. Силите на Мрака щяха да бъдат способни да заробят само онези, които останат в трето измерение.

От друга страна, ако не успеехме и силите на мрака изградяха своята решетка първи, хората никога нямаше да могат да преминат отвъд пето измерение, което означава, че планетата щеше да бъде или поробена, или унищожена. Ние знаем със сигурност това, защото именно пето измерение беше нивото, на което приключи вторият Голям Експеримент.

При Вторият Голям Експеримент, при разкриването на всички тайни, хората не можаха да преработят непреодолимата болка от осъзнаването на предателството и безчестието - това се дължеше на факта, че те не разполагаха с решетка на състраданието, нито със стереотипи, съдържащи формулите, по които да могат да преобразуват изпитваната от тях болка в състрадание.

В резултат, те се изправиха един срещу друг и техните вражди разрушиха планетата. Силите на Мрака не искат Земята да бъде разрушена, те искат да я поробят - оттук и тяхната идея за издигането на честотна ограда около планетата - оръжие, което те се опитаха да използват и при Втория Голям Експеримент, но не успяха да я издигнат и завършат навреме.

Що се отнася до 27 Декември 2002 година, то към тази дата всички мрежи, нужни за девето измерение, бяха завършени, а мрежата - здраво закотвена в Майката Земя. Окончателните стереотипи, изпълняващи ролята на "ключалка", които закрепиха Мрежата за девето измерение, бяха готови на 15-ти декември 2002. Ние спечелихме в състезанието! За окончателна готовност с оградата, на силите на Мрака са им необходими още на няколко месеца.

С поставянето на този последен стереотип на мястото му, възвисяването над три-измерната реалност до девет-измерната реалност, е осигурено. Сега вие сте свободни да се възвисите и създадете една напълно интегрирана реалност. Това означава, че можете да постигнете хармония в разнообразието. Вие не трябва да се поляризирате към Светлината или към Мрака, създавайки кошерно съзнание или колективи, нито общества, основани на войната.

Вие можете да разполагате с общество, където единството се осъзнава правилно и в което всеки индивид е свободен да избира своите мисли и да прави своите избори, докато едновременно с това остава свързан с Всеобщото Единство. Това е случай без прецедент във вселената! И това го направихте вие! Молим ви, не позволявайте на никого да ви убеди, че Земята е изгубена кауза или експеримент, който се е провалил. Всичко винаги е било както трябва.

В периода 2003-2005 година, ще бъдат събудени и участниците в Третата и последна вълна от галактически кодираните индивиди - техния брой ще е около един милиард. Тяхната цел ще бъде да направят Земята член на Галактическата Общност. Това ще бъдат високо развити индивиди, чийто процес по емоционално пречистване и Рекодиране на ДНК ще бъде много по-кратък в резултат от работата, свършена вече от Първите две вълни.

Към 2007 година, светът, какъвто го познавате, вече няма да е същия... това ще бъде една планета на галактическо ниво, която ще има пряка физическа връзка със своите звездни съседи.

Както казахме в началото, главната част от нашата работа вече е завършена. Последните години до 2012, ще бъдат посветени на подпомагане на индивидите да приключат с рекодирането на тяхното ДНК и с емоционалното им пречистване, с цел да постигнат възвисяването до девето измерение и да станат граждани на новото, основано на състраданието общество в галактическата общност.

Тези индивиди ще станат расата за засяване за новия вид, който най-вероятно ще насели галактиката и ще й донесе мира, за който ние всички работихме толкова всеотдайно. Със събуждането на представителите на Третата Вълна, ще има огромна нужда от помощ. Тази нужда ще бъде удовлетворена от онези, които наричаме Галактически Съветници и ние вече сме започнали обучението им.

Ако сте Галактически Съветник, ще откриете този договор в своя Жизнен Шаблон (пътната карта, която сте създали за своята текуща инкарнация, която съдържа всички уроци, които сте искали да научите, заедно с договорите и хората, чрез които усвоявате тези уроци в този си живот).

Бихме искали да се възползваме от настоящата възможност, за да изразим своите дълбоки почитания и благодарност на всички вас, както на родените на Земята, така и на родените на звездите, които направиха това възможно за Лейди Гея. В заключение, докато се случват събитията през 2003 година, помнете, че изход имате. Независимо колко трудно стане всичко, разполагате с решението.

Силите на Мрака ще продължат да играят своите роли, опитвайки се да заробят Земята. Точно това е необходимо, за да се събудят всички. Всичко зависи от вас, хора от Първата и Втората Вълна, както и от онези, които дойдоха преди това, за да създадат "духовната вълна", за да покажат на децата на Лейди Гея пътя към свободата и към новата реалност на хармония и радост.

Научете ги да използват своята "Вътрешна Технология" на Състраданието. Покажете им, че именно това е силата, единствената сила, която прави силите на Мрака безсилни. Използвайте я, бъдете нея, и света за който копнеят сърцата ви, ще бъде ваш.

*Първата Вълна, както и Втората и Третата Вълни, се състоят от тези индивиди, които са кодирани с галактическа ориентация, което означава, че веднъж събудени, те ще търсят многоизмерната, галактическа информация, или ще я направят достъпна в качеството си на контактьори ("канали"). Тези хора си дават сметка, че духовното развитие не е последната стъпка, а само част от пътешествието.

Те интуитивно разбират, че планетата се възвисява до определена физическа дестинация, галактическата общност. Тяхната цел е да подготвят планетата и нейните хора за тази последна крачка. Ето защо тези, които са кодирани по този начин, или ще бъдат силно заинтересувани от духовната информация, или винаги са усещали, че има нещо повече.
===========================================================
С обич, Девин, Ръководител на Съвета на Нибиру за 9-то измерение на
Галактическата Федерация
Чрез Джелайла Стар,
Източник: NibiruanCouncil.com



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 05, 2011 5:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нашите създатели - Нибиру и Анунаки?

Предполага се че в нашата Слънчева система има още една планета, която преминава между Марс и Юпитер на всеки 3600 години. Тя е 12-тата планета, като се включва Слънцето и Луната. Обитателите и от нея са посетили Земята още преди 500 000 години и генетически са създали човека и повечето от нещата описани в Библята. Планетата, наричана Нибиру, е населена от интелигентни същества, които могат да пътуват между тяхната и нашата планета...

Предполага се, че в нашата Слънчева система има още една планета, която преминава между Марс и Юпитер на всеки 3600 години. Тя е 12 планета, като се включва Слънцето и Луната. Обитателите и от нея са посетили Земята още преди 500 000 години и генетически са създали човека и повечето от нещата описани в Библията. Планетата наричана Нибиру, е населена от интелигентни същества, които могат да пътуват между тяхната и нашата планета. Те са създали Homo Sapiens. Ние приличаме на тях, а те са Ануннаките.

В генезисът на Библията се споменава за Нефилим – „синовете на боговете, които се оженили за дъщерите на човека в дните преди Потопа”. Нефилим обикновено се използва в смисъл на „гигант” и се споменава в почти всички предания за дните в „които е имало гиганти на Земята”. Но специалисти, въз основа на най- древните писмени източници стигнаха до извода, че думата Нефилим – „синовете на боговете”, означава дословно- „тези които са дошли на Земята от небесата”. Те са създали и най- древната култура на Земята, тази на Шумерите. Имено те са живеят на тази мистериозна 12 планета.


Анунаки/Нефелими и Рептилии

За тях се споменава в намерените 2000 глинени таблици от древната страна от района на Персийският залив, която е съществувала преди повече от 6000 години. В един фрагмент които е в музей в Германия, се споменава, че Земята е седмата планета от Плутон. Но този документ е поне на 4000 години по – рано преди модерната астрономия да открие Плутон като планета от нашата система!

По какъв начин древната раса е знаела за този факт? Обяснението е само едно – хората не са дошли от Земята, а от Нибиру, 12 планета от нашата Слънчева система, която някои учени наричат планетата Х и която се намира някъде зад Плутон. Тя за разлика от другите планети от нашата Слънчева система, има елипсовидна орбита в посока на часовниковата стрелка, а не обратно. От сблъсък между Нибиру – по шумерски Мардук, с друга планета- Малдек или Тимат, се е появила Земята.

Мардук, която е била огромно планетно тяло, е ударила Малдек, разбивайки половината от нея на парчета. Едно от тях е станало Луната, а другите са оформили астероидният пояс. Другата половина от планетата е преминала на нова орбита. Това е Земята. Орбитата на Нибиру минава през нашата Слънчева система на всеки 3600 години, които се равнява на една нейна година.

За нея се говори в древните шумерски текстове, в ръкописите на гръцката митология, Библията, египетските митове и текстовете върху пирамидите. Първите информации се съдържат в шумерската цивилизация. Споменават се същества, наричани Ануннаки, дошли от планетата Нибиру, изобразявана с кръст, което означава „планета на пресичането”.

Имаше и други версии. Някои твърдяха, че Нибиру е Марс, който е бил известен и описан от древните хора. Други пък, че става въпрос за Юпитер. Но в най – древните източници- глинените таблици, описанието на Нибиру и позицията когато се приближава към Слънцето подсказва, че не става дума за Марс и Юпитер. Тогава се появи тезата, че това е напълно различна планета, която периодично се появява между Марс и Юпитер, понякога по- близо да Марс, друг път по – близо до Юпитер, но която не е нито Марс, нито Юпитер.

С появата на тезата за 12- та планета всичко се намества, преди всичко смисълът на Месопотамският епос за творението, върху които базират първите глави на „Генезиса”. И в двата случая това са подробностите за Ануннаки, които са кацнали на Земята, колонизирали са я, започна ли са добив на злато и други минерали, построили са космическо пристанище на мястото , където днес е границата между Ирак и Иран и са живеели в идеалистическо общество, като малко колония.

Те са се върнали пак, когато Земята вече е била населена и са се намесили генетически в нашето ДНК. Те създали човека – Homo Sapiens, чрез генетическо манипулиране между тях и маймуната- човек Homo Erectus. Шумерите са имали невероятни познания. Знаели са за Уран и Нептун, и са ги описвали най- подробно, въпреки че никога не са имали средства да ги наблюдават. Знаели са и за Плутон.

Имали са прекрасни познания па математика като в много отношения техните знания са надминавали днешните. Те са казвали: „Всичко което знаем ни бе казано от Ануннаки”. Именно при тях се появяват сведенията, че всички древни цивилизации, започвайки от Шумерската, са знаели за още една планета в нашата слънчева система. Но не става дума за Плутон, която бе открита едва през 1930 година (за който шумерите са знаели преди 6000 години). Най- вероятно става дума за Нибиру. Ако Нибиру съществува тогава това е планетата, която астрономите наричат Планетата Х. Което значи, че са съществували и Ануннаки.

Ако съществува Нибиру и Ануннаки, тогава съществува и онова, което са твърдели Шумерите, че те идват в нашите райони на 3600 години и всеки път ни дават нова цивилизация, че не сме сами, че има много по- напреднали от нас в Слънчевата система. Кой е управлявал земята? Това са били Енлил и Енки, изпратени от Нибиру.

Именно те са дали на древните Шумери тяхното архитектурно, селскостопанско, астрономическо и културно обучение срещу техния труд и „подаръци за боговете” под формата на храна, минерали и покорство. Поради това Нибируанците не са работели физически на Земята. Обикновено те са приемали формата на хора- птици, хора- риби, хора- лъвове за да накарат хората да им се прекланят.

На всеки 3600 години се случва някое изключително важно събитие на Земята, което е добре документирано от древните и сегашни историци. Потопът вероятно е бил опит на Нибируанците да унищожат напълно създадената от тях раса на хора, тъй като те са въстанали срещу техните лидери (боговете). Енлил и Енки са били въвлечени в жесток взаимен спор дали да бъде унищожен или запазен Homo Sapiens. Спорът продължава и до днес. Това е мотивът за борбата между доброто и злото, за предстоящият апокалипсис, пришествие и т.н. във всички религии.

Вероятно най убедителни доказателства за съществуването на Ануннаки е Лицето на Марс(лицето от района на Сидония), както и пирамидите около него. Какво е това? Анализът на съотношението на лицето спрямо откритите в същия район пирамидални структури е идентично с геометричните съотношение Сфинкса и пирамидите в Гиза. Разположението на тези пирамиди доказа, че те са служели като ориентири за кацане на Нибируанците след като са влезни от външният Космос. Което значи, че пирамидите не са построени от египтяните.

оследните проучвания на Сфинкса показват, че той е по- стар с около 2000 години от колкото се предполагаше досега. А това означава, че те са издигнати от напълно различни същества, използващи и до днес технология. Космодрума на Нибируанците е бил районът, който някога се е наричал Ериду, а сега- Южен Ирак. Да не забравяме, че за древните хора „боговете” са били „безсмъртни”. Но и това има своето обяснение.

Земята обикаля около Слънцето за 365 дни(1 година), а Нибиру за 3600 години, заради което те наистина са безсмъртни спрямо нас. Какво ще стане с човечеството, когато Нибиру отново приближи до Земята? Дали ще решат да ни дадат повече знания или ще реша, че сме се провалили и като при Великият потоп ще се опитат д се отърват от нас?

Но защо съвременните астрономи не знаят за съществуването тази планета? Защото даже на орбита, която е половината от тази на кометата Кохоутек(7600години), Нибиру се движела на по орбита 6 пъти по- далеч от разстоянието между нас и Плутон. На такова разстояние Нибиру (или Планетата Х) не може да се види от Земята. Легендата за „Космическата битка на Нибиру” сега научно се усъвършенства като някои постижения на астрономията напоследък допълниха редица аспекти на Шумерската космогония, сред които са следните:

- на 16 март 1999 година американската НАСА на 30- та планетарна конференция в Хюстън обяви теорията за земният произход на Луната, след катастрофален удар с планета с размерите на Марс;
- телескопът Хабъл откри 18 звезди и редица планети с размерите на Юпитер (при последното им преброяване те бяха 9) с високи елиптически и ретроградни орбити, т.е. срещу движението на часовниковата стрелка. Вече се знае, че такива орбити са нещо нормално в съседните слънчеви системи, въпреки че се считат за изключение в нашата система;
- откриването на вода, атмосфера и на предишен живот на Марс, Луната и Европа;
- защо има странно гравитационно поле Уран, Нептун и Плутон, което показва че зад тях има друго тяло, с големи размери.

Дали Планетата Х е мит или факт? В своя статия Алън Алфорд ( автор на книгата „Историята на Планетата Х) пише, че откриването на нови планети през последните 200 години се дължи много повече на математиката, отколкото на големите телескопи. Математичните аномалии в орбитата на външните планети, предимно Уран, Нептун и Плутон накараха астрономите през последните сто години да започнат да търсят голяма планетно тяло във външната слънчева система.

На основата на математическите изчисления астрономите бяха толкова сигурни в реалното съществуването на тази планета, че я нарекоха Планетата Х. На 17 юни 1982 г. в научна съобщение на НАСА официално беше призната възможността от съществуването на „някакъв странен обект” зад външните планети на слънчевата система. В научните теории се предполага че десетата планета в действителност има орбита в двуслънчева бинарна система, но не можем да видим другото слънце, тъй като е „тъмна” звезда. На 31 декември 1983 г. Washington Post публикува голяма статия под заглавие: „Открито е мистериозно небесно тяло”.

В нея се споменава, че инфрачервеният сателит е засякъл топлинно излъчване от обект, намиращ се на около 50 милиарда от Земята: „Небесно тяло, вероятно голямо колкото гигантската планета Юпитер и толкова близо до Земята, би трябвало да е част от тази Слънчева система беше намерено по посока на съзвездието Орион от телескоп на орбита. Всичко което можем да кажем е че не знаем какво е това”.

Дали Планетата Х е Нибиру? Какво ще стане с човечеството когато тя отново се приближи до земята? И кога ще се случи това? Може само да се предполага, че Планетата Х, движеща се в орбита 6 пъти по- далечна от нас и Нептун е именно Нибиру. Но дали няма преднамерено укриване на всички данни за нея? Така например през 1998 и 1999 г. се появиха няколко публикации, обвиняващи американските астрономи в укриване на научни данни за Планетата Х, докато НАСА ги обработи и манипулира. Не е тайна, че НАСА наредила всички” разтърсващи Земята данни”, като преминаването на астероиди и комети в опасна близост с Земята да минават най- напред през нея.

Последният скандал беше когато се разбра, че НАСА не пуснала данните от март 1998 г. „за един астероид” които би могъл да удари Земята. Предполага се че тази планета е с орбита в обратна посока на всички 9 известни до сега планети. Това още една от тезите която може да се прибавят към „аномалиите” открити за съществуването на Нибиру- Мардук. Както се казва в древния текст „Енума елиш” планетата Мардук е влязла в Слънчевата система по своя орбита по часовниковата стрелка, поради което Земята е била разтърсена от изключително мощна външна сила”.


Гигантите са Анунаки/Нефелими

Вероятно именно Нибиру, след като е била заловена в орбита около Слънцето, е причинила Потопа преди 13 000 г. е дестабилизирала ледниковите шапки на Земята. Шумерските ръкописи твърдят, че Потопът е бил причинен от Нибиру, че неиното въздействие е било толкова силно, че Земята се е тресла „из основи”. Дали може научно да се докаже, че Нибиру е причинила потопа като е издигнала морските води чак над Андите и Арарат, където Ной е заседнал. Научните наблюдения показват, че комбинираното гравитационно въздействие върху Земята да се изтегли на една страна водата от всички океани, така че да се получи огромна изпъкналост, изразяваща се в гигантски по своите размери вълни.

Библейското описание на Потопа твърди, че „морските долини останаха непокрити и основите на Земята лежаха празни”.

Орбитата на Нибиру според нейният изследовател Зекария Сичин, достига най- близката точка на Земята, когато премине на разстояние 166 милиона мили край астероида „Белт”. При такава отдалеченост тя би трябвало да е видима от Земята, както се потвърждава от текста на Шумерите, описващ посещението на Ану и Анту на Земята.

Но дали това е било достатъчно да се предизвика потоп? Едва ли. Тогава не е ли възможно Нибиру да е била притисната по- близо до Земята? Един древен месопотамски текст наистина описва подреждането на планетите, които някога може да са довели Нибиру в прекалена близост до Венера и Земята. Текстът твърди, че 7- те „външни планети” – Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон и Нибиру са щурмували „небесната преграда”, която ги е разделяла от 4- те вътрешни планети- Слънцето, Меркурий, Венера и Луната. В резултат на това Ищар (Венера) направила опит да се превърне в „царица на небесата”, а Син (Луната) била насилствено пленена”.

Налице се и тези, които подсказват, че Нибиру понякога извършва преминаване до Земята и Венера, много по- близо от 166 милиона мили. Ако Нибиру е преминала на еднакво разстояние от двете планети, тогава тя се е доближила до Земята на 12,5 милиона мили, достатъчно близо за планета три пъти по- голяма от Земята да предизвика драматични катастрофи. Как е бил отпушен потопа? Повечето разработки приемат, че той е бил една вълна и заради това са търсели причина в самата Земя.

Според една теория антарктическата ледена покривка периодически се е плъзгала към морето. Друга теория отразява библейското обяснение: „Всички извори от най- голяма дълбочина изригнаха нагоре”. Но ако потърсим външни причини за Потопа ще се появи по- приемлива теория. Преминаването на Нибиру в близост до Земята би могло да причини сериозно тектонично разместване на пластовете, както и вулканичната дейност, придружаваща Потопа, разтопяване или приплъзване на ледената покривка и океанско изригване.

Колкото до самият Потоп земните води вероятно са били издърпани от едната страна на Земята чрез гравитационно притегляне, причинило страхотно покачване на нивото и към Нибиру докато е преминавала покрай Земята. След като Нибиру е отминала, водите с бясна скорост са се прибрали обратно към Земята. Магнитното поле на Земята също е било повлияно. През 1972 г. шведски учени стигнаха до извода, че обръщането на магнитното земно поле е станало преди 12 400 години.

Една близка среща с Нибиру е имало и огромно въздействие за Венера. Тя е спряла изцяло въртенето на Венера и после я е накарала бавно да се върти около оста си в обратна посока, т.е. по посока на часовниковата стрелка за необичайните 243 дни за една завъртане около собствената си ос. И „Енума Елиш” потвърждава, че Нибиру-Мардок е имала посока на въртене по посока на часовниковата стрелка, обратно на другите планети.

Ацтеките например са запазили древна легенда, в която Венера била наричана „звездата която пуши”. Това вероятно се базира върху показания от времето на Потопа. Ако е така, Венера може да е загубила своята атмосфера при срещата си с Нибиру и я е възстановила през последните 13 000 години. Виждана ли е Нибиру след Потопа? Вероятно да, тъй като описанията на тази планета се срещат в летописите на шумерската цивилизация, която е възникнала преди около 6000 години.

Шумерите, както отбелязахме, наричали Нибиру „Планета на пресичането”. Защото според „Енума Елиш” Нибиру била орисана винаги да се връща към мястото на „небесната битка”, където била пресякла пътя на Тиават, поради което била наречена „планетата на пресичането”. Според най- ранните пиктографски системи Нибиру е била представяна чрез знака на кръст. Религиозната същност на кръста, свещена както за будизма така и за християнството, по този начин дължи произхода си на събитието създало Земята.

Шумерският текст твърди, че главният бог Ану, който е живял на Нибиру, е правил посещения на Земята, придружен от своята съпруга Анту. Сичин предполага, че такова посещение се е случило преди четвъртото хилядолетие преди Христа, когато боговете решили да предадат цивилизацията на човечеството: „На седемнадесетият ден от тяхното посрещане бил даден прием в чест на Ану и Анту в град Урук.

Накрая боговете Ану и Анту преминали през прекрасна процесия до техните „златни олтари за ноща”. На сутринта ги придружили до свещеният кей, мястото на кораба на Ану, където се е състояла церемонията по изпращането им”. Древната легенда изобразява Нибиру като кръгъл диск с две огромни крила. Този символ крилатия диск е бил боготворен от шумери, асирийци, вавилонци, египтяни, а след това и от всички империи през хилядолетията.

Крилата обаче объркваха учените. Но те имат смисъл в контекста на планетата, чийто управител е бил най- висшият авторитет на човешката власт на Земята. Месопотамските текстове описват Нибиру като „наблюдател” на планетите с орбита, която е била по- възвишена и по- голяма от останалите планети.

Тези описания показват най- необичайната планетарна орбита, която се приближава до Слънцето в единия си есктремум, а в другия е извън Плутон- орбита, която е елиптична. Възможно ли е една толкова голяма планета да притежава толкова странна орбита? Колко е дълга орбитата на Нибиру и защо все още тя не е видяна в наши време? Отговорът се намира в шумерската дума САР, „Върховен владетел”, асоциация с най- висшето божество Ану. Но терминът означава числото „3600”, изобразено като един огромен кръг.



В определен контекст той приема и смисъла на „завършен цикъл”. Това би могло да означава, че орбитата на Нибиру е около 3600 земни години, заради което напоследък тя не е била виждана. Дали независимо от асоциаците за Нибиру с главният бог в шумерските текстове можем да твърдим, че тя е била „домът на боговете”. Едно от възможните доказателства е числото 12, което е свещено за човека откакто съществува. Ще споменем само за 12- те апостоли в християнството.

Тъй като няма друго обяснение за свещеността на числото 12 не е изключено корените му да се търсят в царството на „на боговете” или в астрономията. Планетата Нибиру довежда общият брои на небесните тела да 12(като се включват Слънцето и Луната). Според шумерите, съветът на боговете който взима важните решения, също се е състоял от 12 по- старши богове. Значението на това число е останало и до днес при разделянето на небето от 12 съзвездия, което разцепва процесионния цикъл на Земята на 12 периода, по 2160 години всеки.

Приемливо потвърждение, че Нибилу е била „странта на боговете”, които са дошли на Земята маже да е числото 7. То, както и числото 12, е било важно за тях, а от там и за човечеството. Не само с библейските 7 дни на сътворението на света, със 7-те печата, 7-те златни светлинки, 7- те ангела и др. Така не само в християнството, корана и „Книгата Енох” описват пътешествия през 7- те небеса. И до днес мюсюлманските поклонници обикалят 7 пъти около Кааба в Мека.

Съвременните култури също са възприели 7- те чудеса на света, 7- те смъртни гряха и т.н. Божественото наследство на „7” се открива и при неизясненият произход на 7- те дни на седмицата. Досега учените не са могли да обяснят кой е избрал този фиксиран цикъл. Много вероятно е първоизточникът да са 7-те глинени плочки, върху които е написана шумерската „Енума Елиш”. Но какъв е началният произход на числото 7? Зекария Ситчин изтъква една интересна алтернативна теория.

След като идентифицирал асоциирането но 12-те „бога” с 12-те планети, той се заинтересувал за непрекъснатото споменаване на бог Енлил, известен като върховен бог на Земята и владетел на „7”. Това подсказала идеята, че Земята е 7- та планета, срещната от боговете, когато те пристигнали от Нибиру към вътрешността на Слънчевата система, ако се брои от вън навътре.

Такова пътешествие на „боговете” до Земята е било увековечено и от вавилонският ритуал „шествието на Мардук”, давайки си сметка, че вавилонците са нарекли планетата Нибиру на Мардук, в чест на техният бог.

Трябва да признаем, че е неприемливо да си представим, че тези богове са еволюирали на Нибиру . Природните условия там вероятно би могли да са много по- различни от тези на Земята, но те въпреки това чудесно са се адаптирали към условията на Земята. По-приемлива теория от тази за Нибиру е една планета от типа на Земята в наша или близка звездна система. Не трябва да подценяваме и вероятността от развитието на разумни същества на Земята или Марс, напуснали Слънчевата система, и върнали се пак тук.

Периодичните катаклизмитични завръщания на Нибиру в центъра на Слънчевата система са имали огромно влияние върху скоростта на въртене на Земята. През 1993 г. бяха публикувани разработки с доказателства, че хуманоидите, са присъствали на Земята от стотици хиляди години. Древните шумерски текстове биха били от голяма полза за разрешаването на въпроса: Как е възникнал човека, и какъв е неговият произход...



Енума Елиш

* * * * * * * * * * * * * * * * * *


Eнума Елиш

Изследването за Нибиру започва с изключителен източник - 4000-годишен вавилонски текст, познат като “Енума Елиш”. През 1876 г. Джордж Смит от Британския музей публикувал своя превод на свещения вавилонски епос, събиран парче по парче от счупени глинени плочки. Смит вече бил предизвикал сензационни заглавия в световния печат със свой предишен превод на текст за Потопа, който бил подобен на библейската притча. “Енума Елиш” предизвикала същата сензация, защото тя представя мит за сътворението, който бил далеч по-подробен от краткото библейско описание в Битие 1.

Въпреки това “Енума Елиш” в продължение на следващото столетие била пренебрегната като мит - въображаемо описание на космическа битка на доброто против злото, - а вавилонският новогодишен ритуал, който се развил около това събитие, по подобен начин бил считан за безсмислено суеверие.

За невъоръженото око “Енума Елиш” е приказка за битки между един бог и друг, героят на която е Мардук, главното божество на вавилонците. Образованият учен все пак си дава сметка, че вавилонците били наследници на шумерската култура и че огромното множество вавилонски митове са политизирани версии на шумерските оригинали. Ключовият въпрос е такъв: “Ако самият нешумерски ритуал и политически аспекти бъдат отстранени от “Енума Елиш”, дали наистина сказанието представлява по-ранен шумерски документ с валидна научна стойност?”.

През 1976 г. Зекария Сичин предложи удивително, но все още неотхвърлено твърдение, че “Енума Елиш” е космически епос, старателно описващ образуването на Слънчевата система преди 4,6 милиарда години. Сичин, експерт по езиците на Близкия изток, си дал сметка, че описанието на “богове” всъщност са описания на “планети”, че “ветрове” би могло да се прочете като “сателити” и че ролята на Мардук е сходна с тази на планета, позната на шумерите като Нибиру.

Вавилонската епическа поема започва така: “Енума елиш ла набу шамашу” - “Когато във висините небето не бе наименувано”. После се изброяват “боговете”, които са родени от АП.СУ (Слънцето), с описание, което съвпада с планетите от Слънчевата система с удивителни подробности. Тогава “в сърцето на дълбините” един нов и по-силен бог, наречен Мардук, бил създаден: “Неговите членове били перфектни, извън всякакво сравнение…неподходящ за разбиране, труден за усещане. Четири били неговите очи, четири били неговите уши; когато движел устните си, огън излизал навън… Той бил най-възвишен измежду “боговете”, учудващ бил неговият ръст; съставните му части били огромни, той бил изключително висок. “

Мардук е преведен от Ситчин като скитаща планета, напъхана в Слънчевата система от неизвестно космическо явление, вероятно изхвърлена от подобно нестабилна слънчево-планетарна система. Неговият път първо край Нептун, после Уран, показва движение по посока на часовниковата стрелка, обратно на въртенето на останалите планети от Слънчевата система. Комбинираният гравитационен ефект на останалите планети отпратил Мардук в сърцевината на новосформираната Слънчева система - към сблъсък с водниста планета, наречена Тиамат : ”Тиамат и Мардук, най-мъдри от боговете, напредваха един към друг; те се притиснаха в единоборство; те стигнаха до битка.”

Въоръжен с пламтящ огън и сдобил се с различни ветрове или сателити, Мардук се изправил лице в лице с яростната Тиамат: “Владетелят хвърли своята мрежа, за да я разгърне; Злият вятър, най-крайният, се развърза пред лицето й. Когато тя си отвори устата, Тиамат, да го погълне - Той се пусна към злия вятър, така че тя не затвори устните си. Яростните бурни ветрове тогава се натрупаха около корема й; тялото й се разду; устата й бе широко отворена.

Той изстреля през нея стрела, която разцепи корема й, проряза вътрешностите й, разкъса утробата .Като я сломи така , той изсмука нейният жизнен дъх. След като уби Тиамат, нейната чета той разпръсна, войнството й той разби. Боговете, нейни помагачи, маршируващи от двете й страни, треперещи от страх, обърнаха гърбове, така че да спасят и опазят живота си. Хвърлени в мрежата, те се оказаха впримчени… Цялата армия демони, които бяха крачили от двете й страни, той окова във вериги, ръцете им той завърза… Здраво омотани те не можеха да избягат”.

Така планетата Тиамат била унищожена , но актът на сътворението все още не бил завършен. Мардук била пленена в орбита около Слънцето завинаги да се връща към мястото на небесната битка с Тиамат, но един орбитален период по-късно самият Мардук се “върнал при Тиамат , която той сам бил сломил”, и двете планети се сблъскали: “Владетелят застана да погледне безжизненото й тяло. Залови се артистично да разчлени тялото на чудовището. Тогава като мида, той я разчлени на две части. Владетелят стъпи върху горната част на Тиамат; със своето оръжие черепа той освободи; той прекъсна кръвните й канали и накара Северния вятър да я разнесе до местата , които никога не са били познати.”

Зекария Сичин идентифицира горната част (“черепа”) на водната Тиамат като бъдещата Земя, преместена от един от сателитите на Мардук към нова орбита , заедно с нейния най-голям сателит Кингу. Крайното действие на сътворението се случило при второто завръщане на Мардук към мястото на небесната битка. Този път Мардук се сблъскал с останалата половина на Тиамат :”Половината от нея той извиси като екран на небето; затваряйки ги заедно , като наблюдател той ги усмири… Той изви опашката на Тиамат, за да оформи Великата ивица като гривна.”

Коранът, също прилича на “Енума Елиш”: “Не знаят ли неверниците, че небето и Земята са били една твърда маса, която ние разцепихме на две, и че ние направихме от вода всяко живо същество”.
================================================
Източник: "12-та планета", Зекария Ситчин



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 14, 2011 8:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Перспективата на Съвета на Нибиру за Черната Дупка



След като голямото подравняване на планетите от Май 2000 е вече зад нас, нека погледнем към следващото събитие на хоризонта.

Вашите учени знаят и са загрижени за наличието на черната дупка, разположена в центъра на вашата галактика, към която вашата планета бързо се приближава. Те са загрижени, че ако Земята бъде засмукана в черната дупка, няма да оцелее. Първо, нека ви обясним предназначението на тези черни дупки.

Черните дупки са портали, или врати между вселените. Представете си, че всички вселени на творението, гледано отгоре, са свързани като гигантска паяжина. Свързващите точки, водещи от една вселена до друга, са черните дупки. Една мощна магнитна сила привлича предмета към центъра на черната дупка, той преминава през него и излиза от другата страна. Черните дупки са свързващите точки в мрежата на вселените, които са същевременно и портали с мощни магнитни сили, които

въвеждат планети, космически кораби и др. във и през различните вселени на мрежата.

Докато вашата планета се движи към черната дупка, разположена в центъра на вашата галактика, тази сила ще действа като въвеждаща и ще ви въведе в нова вселена - във вашия случай - в паралелна вселена, където ще прекарате следващия 204,000 годишен цикъл. След като този цикъл приключи, Земята ще се върне в своята настояща вселена.

Докато преминавате през черната дупка, няма да се разпаднете, защото Земята ще е много по-лека, отколкото сега. Много от вас са чували, че Майката Земя/Лейди Гея, ражда своето ново Аз. Просто си представете, че черната дупка е като родилен канал - Земята, която преминава от черната дупка в паралелна вселена, ще бъде новата земя.

Сега, някои от вас питат кога ще стане това - това зависи от вас. Вие няма да преминете през портала, докато вашата планета не стане готова (допълнително ще ви дадем повече информация по тази тема) затова не се безпокойте за това предстоящо събитие. Вашите учени ще продължат да се тревожат, докато решат да обхванат духовния аспект на това събитие.



Перспективата на Съвета на Нибиру за кометата Лий

Какво е Кометата Лий? Това е интелигентна същност, която изглежда като комета. Тя е непредсказуема поради факта, че не е изцяло само комета. Засега направляваме нейния курс, който по много начини се насочва и от действията и избора направен от хората на Земята.

Целта да изпратим тази същност в обсега на вашите възприятия и пространство е, за да ви осигурим нещо като генерална репетиция за пристигането на много по-голямата същност, известна на всички като Нибиру. Можете да наричате Кометата Лий една мини Нибиру, защото тя изпълнява твърде сходна с нейната цел. Тази цел е да осигури възможност за хората на земята да се събудят и да започнат своето емоционално пречистване, с цел възвисяването ви до честотата на пето измерение.

Планетата, обичаната Лейди Гея, ще се възвиси, а нашата надежда е, че поне 70% от вас ще преминат заедно с нея. Единствения начин, по който можете да извършите това е като рекодирате своето ДНК - чрез пречистване на своите физически и емоционални тела, което повишава вашата спсобност да чувствате състрадание и така да интегрирате Светлината и Мрака, което всъщност е състрадание. Щом започнете своето емоционално пречистване, останалите неща ще стават едновременно.

Кометата Лий е изпратена, за да ви даде възможността да започнете този процес сега, ако все още не сте го направили, а ако вече сте започнали - да ви мотивира да продължавате. Чувстваме колко борба е необходима при това пречистване. Ние самите преминахме през него и знаем, че не е лесно да продължаваме през илюзиите на триизмерната реалност.

Кометата Лий може да бъде каквото вие пожелаете да бъде. Тя може да бъде добре дошъл мотиватор, или да донесе огромен страх. Що се отнася до това ще бъде ли притеглена във вашата орбита, това ще стане в случай, че вие изберете то да стане. С други думи, ако нивото на страх на планетата е достатъчно голямо, за да гарантира събитията, които тази комета ще донесе, с цел да може този страх да бъде преживян и интегриран, то в такъв случай Кометата ще ви бъде "слуга" за тази цел. Вие - хората от Земята - сте тези, които ще решите какво ще направи и бъде тази комета за вас.

По отношение на събитията през Август, искаме да ви напомним какво казахме преди няколко месеца. Информирахме ви, че през Август ще се случат събитие или серия от събития, които завинаги ще променят концепциите на човека за живота и за вселената, в която съществувате. Не казахме, че тези събития изключват появата на Нибиру. Това остава под въпрос. Към настоящия момент нямаме чувството, че пристигането на Нибиру ще бъде най-добре за вас и затова избираме да изпратим "заместничка" на Нибиру под формата на много по-малка същност - въпросната Комета Лий.

Начинът, по който гледате на тези августовски събития, ще определи в коя честота или измерение ще влезете по времето на изместването на измеренията през 11-17 август.

Представете си многоетажна офис-сграда. Във фоайето има дълга редица асансьори. Вие, любимите същества от земята, ще влезете в тези много асансьори по време на времевия отрязък 11 -17 август, като всеки от вас индивидуално ще избере кой ден той или тя ще влезе в сградата и пристъпи в един от асансьорите. В това време, вашата душа ще избере до кой етаж ще се възвисите въз основа на нивото на страха, който все още ви предстои да интегрирате.

Всеки етаж е различна реалност, или измерна честота, като в горните етажи има по-малко предизвикателства, борби и хаос, а долните етажи имат най-много. Онези от вас, които са изчистили и интегрирали големи количества страх ще открият, че вашите Души са избрали по-високите етажи и вашите животи ще започнат да стават много по-лесни по много начини. Вашата способност да проявяватете своите желания, да правите пари, да имате удовлетворяващи взаимоотношения и да изпълните своите мисии, ще станат по-лесни.

Онези, на които предстои още пречистване ще открият, че техните души избират по-ниските етажи така, че вашите скрити страхове да могат да се проявят, за да имате възможността да ги интегрирате. След като приключите с тях, ще се придвижите към по-високите етажи. Както сте започнали да забелязвате, на хората от Земното училище не им беше дадено универсално познание как да интегрират страха. Вместо това им беше давана информация как да отричат, подтискат, пренебрегват и как да се крият от страха. Това съответстваше на концепцията за еволюция на душата на планетарното училище.

Поради това, ние виждаме това като нещо позитивно, вместо негативно, защото, както разбирате, ние израстваме чрез Мрака и преминаваме в Светлината, а не обратно. Мракът е училището и основата на дуалността. Единствено чрез изгубване на знанията за това, което наистина сте, а след това откривайки ги отново, и живеейки ги, вие постигате еволюция на душата и просветление.

За онези, които още проклинат и осъждат, насърчаваме ви да погледнете на всичко от най-висшата перспектива и да желаете да интегрирате мрака на планетарното училище, защото тази интеграция е вашето спасение и ще повлияе, когато вашата Душа трябва да определи кой етаж ще избере при изместването на измеренията през

Август. В заключение искаме да ви кажем, че вие, хората от земята, се справяте добре и успявате във възвисяването. Много събития, които бяха планирани да се случат бяха отменени, защото вие нямате нужда от тези преживявания, тъй като сте интегрирали отвъд тях. Молим ви, продължете по този път. Позволете на Кометата Лий и на другите събития планирани да се случат, да станат катализатори за вашето израстване и възвисяване.

Ние разбираме болката и страха, които това изместване на измеренията предизвикват у вас. Молим ви, помнете, че вие не сте сами. Ние ви обичаме и почитаме. Молим ви, използвайте формулата на състраданието за да интегрирате Мрака в себе си и извън себе си, защото - както винаги, Мракът изцяло служи на Светлината.



Перспективата на Съвета на Нибиру за Y2K

С напредването на времето, вълна от страх започва да обгръща планетата. Мнозина са загрижени във връзка с проблемите от глобален мащаб, които биват обявявани за нерешими. Един от тези проблеми е известен като Y2K, или компютърния проблем. Преди да започнем, нека кажем, че подобен проблем не се среща за пръв път във вселената. Той се случва на много технически развиващи се планети. На нас също ни се случи по време на Първия Голям Експеримент в звездната система Вега. Поради това ни е познат.

Гледано от нашата перспектива и въз основа на миналия ни опит, ние считаме, че няма причини за загриженост относно този проблем. Всъщност, нашите проверки показаха, че този проблем вече е бил решен в резултат от заповеди, издадени от правителството, което стои зад вашето правителство, управляващо планетата сега. При все това, те не искат вие да знаете това, защото да всяват страх е част от техния план за налагането на едно световно правителство.

Начело на това "тайно правителство" стои малка група от индивиди, които са ви известни като "Глобален Елит". Те са насочвани и извличат силата си от Мардук, настоящият управител на Земята и Нибиру. Да, именно тях вие наричате "Тъмната Страна", или "Тъмните Сили".

Чуваме протестите на мнозина, които искат властта на тази група да бъде отнета. Искаме да направим много ясен факта, че това не би било в интерес на човечеството. Защо ли? Много добър въпрос.

Мардук и неговите Сили на Мрака, дават на Земята полярността на мрака. Както многократно сме обсъждали с вас, трябва да съществуват две полярности, за да можете вие да се развивате като души. Също така ви напомняме и това, че вие израствате именно чрез Мрака, а не чрез Светлината.

Мардук и неговите сили играят много важна роля във възвисяването на Земята. Те осигуряват възможността, поради която мнозина, които са все още заспали, вероятно ще се събудят.

Ако трябваше да се възвисите точно сега, твърде малко от вас щяха да успеят. Болшинството от вашата планета са все още духовно заспали.

Като се има предвид човешката природа, хората обикновено не се събуждат и не правят промени, освен ако не са принудени да го сторят от някакви неприятни обстоятелства. С други думи, когато се разболеят и са уморени и им омръзне да са болни и уморени, накрая ще направят промяната, но не преди това. Затова, следователно, някой трябва да създаде тези неприятни обстоятелства -оттук и предназначението на Мрака. В този случай, тъй като е необходима глобална промяна, се създава и глобален проблем.

Да, съществуват неприятни, животозастрашаващи и плашещи проблеми на вашата планета, но Y2K не е сред тях. Независимо какви са проблемите ви, обаче, вие, които избирате многоизмерния път, няма да бъдете наранени. Вие ще бъдете в безопасност, където и да сте, поради своето много-измерно съзнание. Затова, ние настойчиво ви съветваме да продължите пречистването на своите емоционални тела и, помнете, ако искате да знаете истината, гледайте под повърхността...

============================================
Девин,
Ръководител на Съвета на Нибиру, чрез Джелайла Стар
Източник: nibiruancouncil.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Вто Фев 15, 2011 10:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Какво се има в предвид под "интегриране на страха"?

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 19, 2011 12:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Асимилиране, отработване, изчистване на страха...

Означава да не се поддаваме на страха, да не бъдем командвани и водени от страха, да не се подчиняваме на другиго поради страх...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov