НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 6:37 am Вижте мненията без отговор
Световното правителство - война с Космическите сили
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 28, 2011 6:48 pm
МнениеЗаглавие : Световното правителство - война с Космическите сили
Отговорете с цитат

(Информацията е от 19.02.10 г.)

През изминалите 30 дни се наблюдават непрекъснати земетресения, като се започне от Южна Америка, по крайбрежието нагоре – на север, покрай целия континент до Аляска и през Алеутските острови до Русия, след това надолу – на юг по бреговата линия към Китай и през Филипините към Австралия и Нова Зеландия. Всички тези земетресения са само около острови или близо до бреговата линия.



Оттам те преминават през Индонезия и Сингапур към Шри Ланка и Индия.

Други земетресения се наблюдават от Аденския залив в посока към Средиземно море по линията Турция – Гърция – Албания.

По-голямата част от земетресенията следват крайбрежната линия и са със сила 5 и повече по Рихтер. По същата линия се активират и съществуващите вулкани.

Този процес се управлява от космическите сили и се прави с много пресметливи изчисления, за да се предпазят вътрешните зони на континентите от сериозни катаклизми и разрушения, докато се извършват необходимите промени на съществуващата Земна решетка и изграждането й на базата на 5-стенен енергиен кристал. Земната решетка се зарежда с многочислени вълни от елекромагнитна енергия. Тя се прехвърля от многочислените кораби-Майки, които отдавна са на орбита около Земята.

Възбуждат се наличните и се отварят нови Звездни портали за връзка с Космоса.

Земята се готви да посрещне милиони УФО, които ще се придвижват през Земните портали и Земните вътрешни тунели.

Нов Звезден портал на Земята се отвори на 05.01.2010 година в Аденския залив.

В Аденския залив около Санаа се намират повече от 100 военни кораба на НАТО, Европейската общност, Русия, Китай, Япония и др.Те са обкръжили огромен параметър от водната площ, за да не допуснат никого до Звездния портал.

Спиралите над Норвегия, Китай и Русия, пирамидалният УФО над Кремъл са част от доказателствата за извънземен Космически Свят, наличието на който упорито се крие от Световното правителство, но широката публика скоро ще разбере.

Това е начало на намесата на Космическите Сили в пробуждането на Земното съзнание.

Планетите на нашата Слънчева система преживяват също трансформация на

състава и магнетизма си. Около Земята се изгражда 5-стенна кристална и магнитна решетка и хоризонтална сила, която ще спре агресивната употреба на оръжие. Началото на процеса е поставено на 31.12.2009 г. по време на явлението Синя луна – рядко късмическо събитие на второ пълнолуние за един и същи месец.

Отворени са всички космически връзки с пирамидите, зигуратите, кристалната решетка на Земята и е активиран диамантеният кристал в Земята, за да се отворят многобройни звездни портали. Активизирането на земната решетка се ръководи от Аштар от Галактическата Федерация и през новия портал в Аденския залив по негова команда всички оръжия по Земята ще се неутрализират, войниците ще се завърнат у дома си и ще настане Световен мир.

Докладите на военните учени сочат, че процесът е необратим. Правитествата знаят това

и са безпомощни да реагират – затова военните кораби само наблюдават какво ще се случи, когато Звездният портал в Аденския залив се зареди окончателно в близките няколко седмици.

Езотериците имат информация, че нападението на Ирак е свързано със секретни таблици от Шумер, свързани с цялата история на Нибиру и настоящото й приближаване към Земята. Не беше случайно това, че след влизането си в Багдад първият обект на нападение и разграбване беше Националният музей. Освен това има информация, че американците са разкрили наличието на Звезден портал в древния Вавилон – сега град Ал Хиллаа, област Вавилон.



А сега два факта:

* Френската космонавтка д-р Клод Хагнер прави „опит за самоубийство”, въпреки че е личност със стабилна психика;
* След това има подозрителен пожар в института Пастьор, при който изследователската лаборатория на д-р Хагнер бива унищожена само часове след”опита за самоубийство”. Малко преди да изпадне в кома от „взети” приспивателни, тя изкрещява: „Земята трябва да бъде предупредена”.

В научната си лаборатория д-р Хагнер е работила върху взаимовръзката човешка-извънземна ДНК… и Института Пастьор е опожарен. Известно е, че дълбоко под земята и водата има бази на извънземни – там, където се намират „Наблюдателите”, а това са „Гигантите Основатели”, Анунаките, библейските Нефилими.

Има данни, че Световното правителство се кани да започне военни действия срещу тези „Наблюдатели”, за да попречи на Реколонизацията на нашата планета отново от Анунаките, идващи с наближаващата към Земята Нибиру.

Говори се, че Обама е информиран за това и се готви негово посещение в Ирак, за да види Звездния портал, но това беше осуетено от „външни сили”.

А днес някогашните върли противници, под прикритието „борба с пиратите”, се намират рамо до рамо в Аденския ззалив. Там се намират кораби на САЩ, Русия, Англия, Франция, Германия, Саудитска Арабия, Индия, Иран и др. Даже за първи път от столетия Китай изпрати кораби извън териториалните си води.

В момента Маршалските острови са залети от води тип “цунами” и са в извънредно положение. В действителност става дума за „издигането на огромна подводна база”, преди тя да бъде нападната от Земните сили.

И така, всичко това случайни съвпадения ли са? Или се намираме в навечерието на война с извънземните. Или тя ще се води под прикритието „война с тероризма”?

Обяснениято, че огромните войски са в района, за да пазят доставките на петрол, не отговаря на истината, защото транзитът на почти 3 млн. барела през Аденския пролив почти е замрял. Като се оценят всички обстоятелства около военното присъствие в региона и в светлината на военните заплахи на Израел, изводът е, че сме на ръба на Трета световна война.



Да си спомним:

* инсценираният инцидент в залива Тонкин, който доведе до Виетнамската война;
* събитията от разрушаването на Кулите близнаци доведе до войните в Ирак и Афганистан;
* Пърл Харбър доведе до въвличането на САЩ във Втората световна война;
* потопяването на Лузитания доведе до започването на Първата световна война.

Следва сценарият Анунаки и Световното Правителство започва Третата Световна Война…



Йорданка Николова

Не се тревожете от похода на вашите велики сили -

ПОРТАЛИТЕ СА ДРУГАДЕ И ЗА ДРУГИТЕ!

- Господи, току-що Бранимир ми прати една информация за струпване на кораби на „Великите сили“ в Аденския залив – в Суматра, както и войски в Афганистан и това е с цел да предотвратят навлизането през създаден от Светлите Ти Сили Канал, през който извънземни – Твои Воини, да спасят човечеството. Нашите велики сили всъщност искат да разрушат този Канал, за да властва тук „Тайното правителство“ – силите на Мрака. Т.е. подготвят война със Светлите Твои Сили, както и унищожаването на 5-стенната Кристална решетка около Земята. Ще успее ли планът им и така да продължат Тъмните Сили да властват над хората?

- Не се тревожи дете, не се тревожете деца на Светлината, Аз неслучайно ви призовавам към Прошка и Любов и БЕЗРЕЗЕРВНА ВЯРА, и то излъчвани ОТ СЪРЦАТА ВИ. ЗЕМЯТА, ВАШАТА МАЙКА, Е КРИСТАЛ, ПОКРИТ С ЧЕРУПКА И СЛЕД ПРЕХОДА ТОЗИ КРИСТАЛ ЩЕ ЗАСИЯЕ, А ВИЕ, ЧРЕЗ ЛЮБОВТА ЩЕ СЕ СЛЕЕТЕ С ВЪЛНИТЕ НА ЗЕМЯТА И КОСМОСА И ТАКА ЩЕ ПРЕМИНЕТЕ В ДРУГОТО СВОЕ ЕНЕРГИЙНО СЪСТОЯНИЕ.

ВСЕКИ ДРУГ, НЕВЛАДЕЕЩ ЛЮБОВТА, ЩЕ ОСТАНЕ В ЧЕРУПКАТА, А ТЯ ЩЕ ИЗВЪРВИ ДРУГ СВОЙ ПЪТ.

Не се тревожете от похода на вашите велики сили -

ПОРТАЛИТЕ СА ДРУГАДЕ И ЗА ДРУГИТЕ!

СПОКОЙНО!

ВСЕКИ НЕВЛАДЕЕЩ ЛЮБОВТА, ПРЕКРАЧИЛ ТОЗИ ПОРТАЛ, ЩЕ СЕ АНИХИЛИРА(буквално – ще се разгради).

- А какво ще стане с телата на преминалите?!

- Те ЩЕ БЪДАТ ЖИВИ И ТЕЛОМ, И ДУХОМ!

АМИН.


=====================================================
Източник: в-к "Психо";
Автор: Бранимир Добрев

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov