НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 12:17 pm Вижте мненията без отговор
Как да се справим с квантовата мисъл
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 08, 2011 5:59 pm
МнениеЗаглавие : Как да се справим с квантовата мисъл
Отговорете с цитат

Мнозина вече преминаха през процеса на меко възнесение, а още повече са тези, които се приближават към тази граница. Всички тези хора се отварят за квантовото съзнание.

Но понякога, човек не знае, какво да прави със своята квантовост, как да я управлява. В процеса на меко възнесение постепенно всички започват да забелязват, че силата на мислите им като въздействие се усилва.



От една страна това радва, това дава простор при съ-творяването на своята собствена реалност, но от друга, все още няма контрол над собствените мисли и в объркания ум понякога изплуват негативни мисли. При голяма квантова сила, тези мисли могат да предизвикат неприятности.

Какво да правим в такъв случай?

Ще се опитам да дам няколко кратки съвета, които, надявам се, ще ви помогнат да постигнете увереност в себе си и да се научите да използвате квантовото съзнание.


Най-основното е:

Живейте в сърцето си и се учете да освобождавате мислите си, да разширявате съзнанието си и да повишавате осъзнатостта си, във всеки един момент. В сърцето ви има енергия, която е способна да разшири вашата осъзнатост и да излекува всички емоционални травми, които ви изкарват от центъра на вашето същество.

Нали причината за вътрешния диалог е усещането за страх, неудовлетвореност, безпокойство и други емоционални травми, които създават неприятен вътрешен фон, който нарушава вътрешното ви равновесие. Но когато всички страхове, печал и болка са излекувани, няма да има нужда да избягвате себе си.

Вътре във вас ще се възцари блаженство и то ще е толкова приятно, че вече никога няма да ви се иска да го напуснете или да се занимавате с безцелни мисли. Укрепвайки все повече връзката със сърцето си, повишавайки осъзнатостта си, ще се изпълвате със все повече покой и любов към всичко съществуващо.

Живейте тук и сега и се наслаждавайте на всеки нов миг от живота си! Усещайте непрекъснато своята божественост и безкрайната любов на Твореца към вас! Това е всичко, което е необходимо за постигането на вътрешен покой и щастие, това е всичко, което ще ви помогне да успокоите непрекъснатия поток от мисли и да го направите инструмента, който ще използвате само, когато ви е нужен.



Ако в главата ви се е появила негативна мисъл, не бързайте да си я приписвате, не се сливайте с нея. Оставайки в непоколебимо състояние на духа, в любов, няма да се привързвате към нея и да реагирате емоционално. Емоциите привързват мислите към вас. Оставайки в покой и любов, негативната мисъл само ще се плъзне по повърхността на съзнанието ви и няма да се задържи в него.

Любовта ви и вътрешната хармония ще ви защитят от всякакъв негатив. Концентрирайте съзнанието си на любовта, на покоя в сърцето ви и го задържайте там. И съзнанието ви ще се очисти и запълни с любов и покой и няма никакъв негатив да бъде привлечен от него. Очистването на съзнанието и преобразуването му с любов е това, което ще ви преобрази и ще ви изпълни с блаженство и покой. Чистото съзнание ще привлича само мисли за любов, за красота и радост.

Нали подобното привлича подобно и съзнанието трептящо на високи честоти не може да привлича ниски вибрации. В това е цялата тайна. Запазете вътрешния си мир в благост и покой, като го разкрасявате, направете го красиво, цветущо място!

Изпълвайте го с любов и божественост, и когато в него не остане място за негатив, тогава блаженството и любовта ще изпълнят цялото ви същество. Негативните мисли, няма за какво да се хванат и красотата и любовта ще започне да се излива от вътре навън, очиствайки и преобразувайки пространството наоколо!

Помнете, мислите привличат емоции и чувства, които им съответстват по честота. Прилагайки на практика това правило, осъзнавате, как възниква една или друга мисъл, а това ви помага, да се освободите от всякакъв страх да създадете с негативна мисъл нещо деструктивно, от което нямате нужда. Не се страхувайте от мислите, не придавайте на негатива голямо значение и го освобождавайте с любов.

Помнете, на каквото концентрираме вниманието си, каквото подхранваме с енергията си, това сътворяваме! Живейте в любов и хармония, не мислете за проблемите си, не мислете за неща, които не искате около себе си. Настройте вътрешния си свят за благо, към пътя на сърцето и това ще е достатъчно за да преживеете живота си щастливо и благополучно!
=============================
yosif.net



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov