НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 11:41 am Вижте мненията без отговор
КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ТОЗИ ФОРУМ?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
SEDIA




Регистриран на: 09 Апр 2009
Мнения: 8
Пуснато наПуснато на: Сря Мар 23, 2011 10:11 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

форума е страхотен винаги намирам одговорите си в различните теми за което благодаря че ви има
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Ивайло Димитров




Регистриран на: 12 Фев 2011
Мнения: 8
Пуснато наПуснато на: Съб Апр 16, 2011 10:55 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здраейте,
Аз ще изложа моето мнение, чрез конкретни факти с разяснения около тях.

Еди ден търсих някаква информация относно медитативни упражнения в интернет или нещо подобно, търсих нещо, което да ми е интересно и да ми върне желанието да правя каквото и да е в тази сфера. Дори не съм сигурен дали беше така, но просто се оказах в една тема и взех да я чета. Написаното ми се видя доста издържано и прегледах други теми.
Благодарение на малкото познания, които имам в сферата прецених, че изложената информация или е вярна, или аз не мога да определя мнение по въпроса, тъй като съм некомпетентен за казаното. Т.е. се получи следното: като че ли има достоверна информация, и още повече за текущия момент от време, т.е. не от преди 100 или 1000 години.

Следващия момент бе да видя следния линк:
http://selenabg.com/index.php/2008-07-28-06-27-36.html

И реакцията ми бе: "Това е невъзможно! Един, човек трябва или от дете да гълта информация и да създава разбирания и то под надзор, за да може толкова работи наведнъж. Предполагам са нужни години за прецизност и безупречност. И дори и да е възможно, едва ли ще седи в интернет - в къщи, пред възможността да се развива и раздава, пред възможността да излезе на улицата сред хората, пред идеята да даде шанс на всеки един човек да избере дали иска да бъде истински себе си...“

Както и да е, фанах се да проверявам чрез моите болни разбирания, кво има в този форум и какво няма и колко това е истина. Стигнах до момента, в който бе вече ясно, че нещата не са просто зазубрени, а са изпитани и изживени и проверени. Т.е. не са бла-бла. Но дори и така да е, би трябвало да се зададе веднага следния въпрос: „Как и на кого помага всичко това и помага ли изобщо и ако да, по какъв начин?“

Аз си имам мнение по въпроса и то е следното:
Какъв е смисъла да говориш на хората кой бил Буда, Христос, Заратустра, Какво е ботхисатва или кво са правили древните риши; Какво е представлявало човешкото същество преди 50 милиона години или какво ще е след още 50 или 5000 години; как се е създала заемята или пък какви процеси са се развивали и защо, по време на световните войни; или пък кой какъв бил, каква карма имал и какво бил правил и т.н. – това за мен са ******, иначе казано пълни глупости. Защо? Защото, как ще се говори за изключително важни и съществени процеси в света, при условие, че хората не познават и не разбират нещата от елементарно естество и ежадневие. Как така ще се говори какво е Слънцето, при условие, че човек е не знае какво е самия той?
Да може да се говори, да може да има тонове информация... но как реагира едно болно съзнание, трупа ли трупа „знания“, сухи, мъртви разбирания, може дори и да се прави на велик казвайки „Аз знам“, но това е много далече от истината. Тези хора са за мен са болни, защото ся се превърнали в много илюзиорни луцеферични машини. Едно бездомно дете от улицата, жадуващо за едини хляб, ще има по-голям потенциал за развитие, защото то не е задръстено с информация, защото все още не е създало множество котви, които да го държат за брега.

Е сега ще дам и конкретен пример със следната тема:
http://selenabg.com/Forum/viewtopic.php?t=3216

Ето и какво се получи четейки точка по точка, се оказа, че аз ще имам повечето неща:
1. Звън в ушите – хаха, обикновенно в лявото ухо, но и в дясното се е случвало. Имам си наблюдения кога става и защо и кво ...
2. Болки в главата – стандартните пробождания, кво толкоз?
3. Телесна болка, която се движи по цялото тяло, появява се и изчезва периодично – ежедневните неща, които си нямам идея защо, нито пък някой ми разясява
4. Усещане на енергийни тласъци, светлинни пулсации, интензивни светлинни вълни, които заливат вашето същество, приятни енергийни боцкания, усещане за енергийно разширение на тялото ви – това па от едно време си е така.

Няма какво да се занимавам да изброявам всички или да описвам какво е при мене, нищо чудно всеки 2ри да е така. Е хубу, все тая.
Какъв е смисъла просто да се поднесе горната инфрмация, след като не е разяснено какво да прави човек? Пример „Призовавайте всеки ден Сен-Жармен и Виолетовия Пламък“ - как да ги призовавам, какво да ги правя, защо? Това за мен е пълно безумие, граничещо с опасност, тъй като не се знае какво ще направя и дали няма да стане по-зле от неправилни действия. В най-добрия случай ще е загуба на време.
Аз искам да знам какво правя и защо правя дадено нещо, с разбиране, а не да се лутам. Достатъчно нощи съм прекарал в мъчения, за да осъзная, че човек сам не може да си помогне ако не знае как.

Ето нещо конкретно, което предполагам ще се разбере какво имам в предвид.
Три дни преди да се срещнем аз сънувах поредния от традиционните глупости. Чаках да се срещна с една госпожа. Когато дойде моя ред аз бях в една стая. Двамата бяхме прави. Тя беше силна и в светла. Създаде един черен човешки образ и го прати срещу мен. Аз с лекота се преборих с него. Тогава запрати друг човек срещу мен. Вторият черен човек ми отне повече време да го възпра. Беше си чиста борба. Накрая взех нещо и сложих в гърлото на жената. Тогава аз си тръгнах и в момента в който излизах от стаята, бях на светъл коридор в който знаех, в който ми направи впечатление за абсолютна чистота. В този момент за пръв път чух много силни женски думи „не забрави ли нещо?“...
Трябваше ми седмици за да осъзная, какво е било по-горното, или по точно да си изградя илюзиорна представя, с която да задоволя болния си разум.

Истината е следната. Аз се определям като недоволен. Защо? Защото аз заставайки пред когото и да било, бих застанал отговорно, с идеята, че ако трябва седмици ще се занимавам,и опитвам да намеря най-подходящия начин за отсрещния човек, за да ми разбере думите и да разбере себе си. Защото едно човешко съзнание е способно да породи много идеи, и нито една да не е вярна нито на правилен път.
В никакъв случай не бих ифърлил фактите „никой не ти се е месил, никога“ без да обясня и разясня какво имам в предвид, и още повече, трябва да съм сигурен, че човека срещу мен е разбрал правилно тези думи.

Има едно много важно нещо: всички проблеми идват от главата. И точно тогава аз развих най-невеорятното си желание за самоунищожение от неразбиране и невяра в себе си. Според мен то се дължи от неправилното и притупано отношение към мен.
Аз трърдя, че ако нямаше човек до мен, който да ми отдели време и да сподели, че това, което аз имам пред себе си е възможно и да ми разкаже няколко лично изживяни истории, аз днес сигурно щях да кълна и проклинам с все сила всеки на среща, защото тотално съм разрушил всяко едно понятие което имам, нямащ на какво да се опра в живота, нямащ за какво да се усмихна.

Да могат да се кажат много неща – вярно това, вярно онова... Хайде обаче да сме по прецизни и обширни. Всички говорят, колко били доволни и т.н. Аз искам да направя експеримент, да поставя произволен брой от тези всички, и да ги вкарам в 6 месечна ситуация на пределите си, да видим колко стабилна психика ще имат, заставайки пред госпожа гуру и тя да им твърди, че всичко е една лъжа, която не можели да избегнат? Аз твърдя, че масата няма дори да започнат процедурата, другата ще полудее, и че единици ще са тези, които ще издържат няколко месеца и никой до края на бълканския полуостров, а какво остава за години... (Естествено говоря за средностатистически хора)
Истината беше точно както казваше един приятел преди да се срещна с гуротата: „Отиди и си начеши крастата“. И аз твърдя, че точно това се получи. Защо? Не съм компетентен за да определя, нито вече ме интересува.

Интересуваме само едно, да имам възможността, да намеря начин преди всички тея гуровци да умрът или аз, да постигна безупречна преценка и гледище върху нещата, за да мога да заявя: да те бяха прави, те направиха това, защото...., аз изживях това, защотоо.. и т.н.
Аз вярвам, че най-добрия начин, човек да се справи с всяко нещо в света е чрез „разбирането“ му – да можеш да се изправиш пред „нещото“ по всеко време и място, това аз наричам да си се освободил от него чрез лична борба.
Подобни очаквания имах от гурутата, да ми помогнат да се изправя срещу себе си и чрез разбиране да се освободя.... и т.н...
Но получих бла бла + тръгвай си

И тук ще вмъкна нещо, което е пределно ясно на гурувците (не искам да го превеждам...):

“So whenever fear comes to you, don’t suppress it, don’t repress it, don’t avoid it, don’t get occupied in something so that you can forget about it.
No! When fear comes, watch it.
Be face to face with it.
Encounter it.
Look deep into it.
Gaze into the valley of fear.
Of course you will perspire, and you will tremble, and it will be like a death, and you will have to live it many times. But by and by, the more your eyes become clear, the more your awareness becomes alert, the more your focus is there on the fear, the fear will disappear Like a mist. And once fear disappears, sometimes, even for only a moment, suddenly you are deathless.
There is no death.
Death is the greatest illusion there is, the greatest myth — a lie.
For even a single moment, if you can see that you are deathless.
Then no meditation is needed.
Then live that experience, then act out of that experience, and the doors of eternal life are open for you.
Much is being missed because of fear.
We are too attached to the body and we go on creating more and more fear because of that attachment.
The body is going to die, the body is part of death, the body is death — but you are beyond the body.
You are not the body; you are the bodiless.
Remember it.
Realize it.
Awaken yourself to this truth — that you are beyond the body. You are the witness, the seer.
Then death disappears and fear disappears, and there arises the tremendously glorious life — what Jesus calls ‘life abundant,’ or ‘the kingdom of God.’
The kingdom of God is within you.”

Въпросът „Защо“ е много важен, и не е за подценяване.

Айде живи и здрави, щастливи и доволни от себе си.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Съб Апр 16, 2011 11:49 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Леле колко много приказки! От които нищо не разбрах, освен че си много ядосан на "гурувците" защото не са ти помогнали да се справиш със самия себе си..

Ами ако никой не може да ти помогне? Тогава какво правим?

Ивайло Димитров написа:
Интересуваме само едно, да имам възможността, да намеря начин преди всички тея гуровци да умрът или аз, да постигна безупречна преценка и гледище върху нещата, за да мога да заявя: да те бяха прави, те направиха това, защото...., аз изживях това, защотоо.. и т.н.

Ако си прочетеш това изказване няколко пъти дали ще се сетиш защо звучиш като психопат?!

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Ивайло Димитров




Регистриран на: 12 Фев 2011
Мнения: 8
Пуснато наПуснато на: Съб Апр 16, 2011 12:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

radea написа:
Леле колко много приказки! От които нищо не разбрах, освен че си много ядосан на "гурувците" защото не са ти помогнали да се справиш със самия себе си..

Ами ако никой не може да ти помогне? Тогава какво правим?

Ивайло Димитров написа:
Интересуваме само едно, да имам възможността, да намеря начин преди всички тея гуровци да умрът или аз, да постигна безупречна преценка и гледище върху нещата, за да мога да заявя: да те бяха прави, те направиха това, защото...., аз изживях това, защотоо.. и т.н.

Ако си прочетеш това изказване няколко пъти дали ще се сетиш защо звучиш като психопат?!


Гурувците изобщо не са лоши, даже са много симпатични - ако бях и жена сигурно щях да тръгна да свалям Живин.

Това по-горе е нищо в сравнение с всичко онова, което изписах в последните години по темата. И повярвай ми чета и препрочитам нещата си за да не изпускам нещо, за да не греша и една от основните цели на подобни писаници и да се провокира човека пред мен - да проговори, т.е. да започне да изляга неговите виждания и оценки на случващото се, да даде мнение по въпроса и да ми обясни защо е такова, за да мога аз да видя къде греша и защо се въртя в кръг. Винаги съм готов да заменя мнението си за нещо, ако ми се покаже къде греша и още повече, съзирам безсмислието да имам даденото мнение и да го излагам и прилагам, поради причини изобличаващи дребността и незначителността му!

Ти определяш казаното с думата "психопат".
Аз бих определил като абсолютна "лудост" следната ситуация: Ти влизаш в затвора за 5 години, без никой да ти обясни какво си направил и защо. Един ден успяваш да доживееш деня в който си отново на свобода. И тогава да продължиш все едно нищо не се е случило? Все едно, че ги няма тези 5 години отзад.
Един ден решаваш да провериш как си, дали си още във форма и отиваш на лекар, а той ти казва, че тези 5 години са били пълна лъжа и те праща в магазина да си купиш телевизор и бонбонки, за да се върнеш към живота.

Ето как изопачавам аз нещата.
И да това по-горе са думи на психопат, който е преживял своята смърт, както на всички около себе си, който не живее, а чака.

Истината е една. Срещал съм се с какви ли не световно извесни гуровци на времето и всички са едни и същи - обикновенни хора.

Убеден съм, че при който и да ида резултатът ще е все тая.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Съб Апр 16, 2011 1:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ивайло Димитров написа:
Срещал съм се с какви ли не световно извесни гуровци на времето и всички са едни и същи - обикновенни хора.


Аз не съм видяла накой тук да твърди обратното. Както и не съм видяла някой от двамата да се обявява за гуру. Просто и те като всеки от нас си играят ролята в Голямата Игра. Това е.

Ивайло Димитров написа:
Убеден съм, че при който и да ида резултатът ще е все тая.


Да, и аз мисля така. И защо продължаваш да го правиш?!?!?! Животът е да се живее, не да чакаш. Какво чакаш? Кого чакаш? Ако още не си изперкал тотално, продължавай да си чакаш и да не живееш и това ще стане със сигурност. Ти сам си се осъдил на смърт, а изкарваш други виновни - такава картина успях да си изградя от казаното от теб.

И когато пишеш тук, имай предвид, че те четат не само домакините, а и много други хора. Тази вариабла май си я изпуснал в изчисленията си..

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Ивайло Димитров




Регистриран на: 12 Фев 2011
Мнения: 8
Пуснато наПуснато на: Съб Апр 16, 2011 1:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много кофти че няма едит бутон.

Изобщо не ми пука който каквото иска да чете и да мисли и да прави.
Нещо повече мога да предоставя купища мои мръсотии да чете и да се забавлява - определяйки ме като каквото си иска.

А аз гуру наричам всеки познат, както и към конкретната дума обикновенно пилагам доста цветущи епитети, които за хората са смущаващи.

А не ме подценявай толкова много. Аз рядко казвам нещо просто така, а правя ли го е с цел да се забавлявам.

Виновен за всичко е само един - Аз, че съм позволил да се занимавам с глупости.
А иначе просто ме мързи отново да изпиша един роман, по темата, за да стане ясно на всеки какво имам в предвид. Обаче нямам намерението да се занимавам, а и е безсмислено.

Стига толкова по-въпроса. Някой ако иска разяснения да ме намери.

Аз заявявам твърдо, че съм недоволен от претупването ми.

Може да правите каквото искате.
Благодаря.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Съб Апр 16, 2011 2:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ивайло Димитров написа:
Изобщо не ми пука който каквото иска да чете и да мисли и да прави.


Тогава защо пишеш тук? Ей така, за да изсипеш недоволството си и да ти олекне?! Супер.. На мен лично не са ми нужни мръсотиите ти, нито недоволството ти.

Ивайло Димитров написа:
А не ме подценявай толкова много. Аз рядко казвам нещо просто така, а правя ли го е с цел да се забавлявам.

О, прощавай, че не ми се е предоставил случай да се запозная с Теб отблизо. Но как и да го направя, при положение, че теб те мързи да пишеш. И прощавай също, че изразявам нежелание на се забавляваш за моя сметка и за сметка на останалите тук. За кого се мисля само?!

Ивайло Димитров написа:
Аз заявявам твърдо, че съм недоволен от претупването ми.

Ето това тук щеше да бъде предостатъчно като пост. Подробностите можеше да ги издискутираш с "гурувците" на лични.

А и между другото само когато водиш разговори със самия себе си, можеш да бъдеш сигурен, че "партньора" ти разбира съвсем точно какво си имал предвид като си употребил дадена дума. Иначе трябва да се доизясняваш. Ако търсиш разговор, разбира се, което, стана ясно вече, не е била твоята цел.

Ако се питаш защо се "заяждам" с теб, ще ти кажа: защото четейки поста ти погълнах цялото ти недоволство и трябваше да си го изкарам на някого. И вместо да го отнеся някоя невинна жертва, реших да изхвърля причинителя на замърсяването обратно в източника.

Та следващия път може би е добре да се замислиш преди пак да се "изхвърлиш" някъде дали пък не хвърляш срещу вятъра..

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Ивайло Димитров




Регистриран на: 12 Фев 2011
Мнения: 8
Пуснато наПуснато на: Съб Апр 16, 2011 7:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ти за всичко!
Трябва да се срещнем лично да ти покажа истинско злобеене и саморазруха. Жалко че нямаш този късмет да ме видиш и истинския ми блясък (за пример - по-следващия ден след присъствието ми в гуровците). Да те не са виновни за това, което правя...

Цитат:
защото четейки поста ти погълнах цялото ти недоволство и трябваше да си го изкарам на някого


Ще ти задам следния въпрос: ако не знаеше български, четейки по-горното щеше ли да "гълташ нещо"? Не си ли ти този, който създава за да гълта? Ако беше стабилна щеше да прескочиш глупостите ми с усмивка. Ако се интересуваш, мога да ти пратя едно две писма, да проверим процеса "гълтане".

Преди два дена ми се обаждат да ми кажат зрелищно че еди кой си се обесил.... Аз се засмях и продължих да си пилеея времето... Единствено, което ме заинтригуваше бе мисълта, каква е причината, кои са процесите довели до това действие; изобщо не ме интересува за резултата, него не мога да променя, но мога да го разбера.

Но се стремях да се възпра, защото няма да излезе нищо.
Ето това очаквах аз, гурувците да ме светнат по въпроса "защо и какво'.

Аз си имам претенции ще си ги изразих. По скоро въпроса е защо никой не е проявил претенции: може би защото му е достатъчно да направи деца, да ги изхани, да има кво да яде, и между другото да си намери с какво да се забавлява... т.е. да направи всичко каквото прави всяко едно животно. Без да задава въпроса "защо", защото му е вече добре.

Айде край, че целта е бай гурувците да прочетат мненията ни за тях, а не споровете ни кой какъв е.

Живи и здрави.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Съб Апр 16, 2011 7:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ивайло Димитров написа:
Ако беше стабилна щеше да прескочиш глупостите ми с усмивка.

Естествено! А ти какво си мислеше - че всички тук сме стабилни и съвършени? Wink Не случайно ти обърнах внимание, че това е публичен форум.

Ивайло Димитров написа:
Ето това очаквах аз, гурувците да ме светнат по въпроса "защо и какво'.

Времето си е твое и си е твоя работа как си го пилееш. Но докато чакаш някой друг да те светне за каквото и да било, ще жънеш само разочарования - това ти го казвам като.. хм.. гуровец Laughing

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Апр 16, 2011 10:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мммммдддда...така си и мислех, но оставих "десерта" за накрая...

Нека да поясня: не се възприемам като Гуру, макар повечето хора да ме възприемат като такава - това си е техен проблем. Smile

Второ: Между Гуру и СатГуру има огромна разлика, но...гуру наистина може да бъде всеки и всичко.

Трето: Ивайло Димитров ни отне поне 3 часа време, защото стоя при мен 1 час и половина, при Живин - също. За консултация отделяме не повече от 1 час на всеки човек. Все още не изнасям лекции, макар че и това се предполага в близко време, но но на младия господин и това изнесох.

Четвърто: Нямай очаквания, никакви. - гласи йога и животът. А Ивайло беше дошъл меко казано с огромни очаквания - да взема и да направя всичкото онова с него и вместо него, което той не може/не желае да направи със себе си. Огромните очаквания не се припокриват никога с нищо. Още повече, че всеки усъвършенства сам себе си за да може по този начин да разрешава личните си проблеми. Стига да не проявява духовен и физически мързел... Confused

Пето: Недоволството е израз на некомпетентност въпреки многословността и бурното речево/писмено изригване. В психиатрията то си има едно друго название, ноооо...ще го спестя на младия г-н. Само леко ще намекна, че става въпрос за определн вид хиперактивност... Confused

Шесто: Той, Радея, не е психопат, по-лошо е, защото унищожавайки и изконсумирвайки енеригийно и психически всичко и всички около себе си...сам себе си ще унищожи. Той е всеяден и безчувствен, като казвам всеяден имам предвид, че е развил до съвършенство енергийния вампиризъм, жалкото е, че не отиде при най-добрия пловдивски йога за да може наистина да научи нещичко от него...Обсебен е от мързел, ленност, както и тотално умопомрачение, какво да се прави - не го упреквам, не му се сърдя, толкова може, толкова прави, така разбира нещата, така ги възприема - негова си воля и избор.

Седмо: Радея, нали знаеш, че който прекалено много говори или прекалено много мълчи е...съвършенния вампир. Ивайло е прекалено изтощен физически и психически, защото е "ял"/чел какво ли не и откъде ли не, та в главата му е станала такава мътеница, че е страшно да четеш постовете му...безкрайно дълги монолози, претоварени, несвързани и безсмислени, защото няма нищо центрирано като основна мисъл и цел в тях...освен да предизвика раздразнение и да се насмучи до насита с жизнена енергия - няма значение от кой, но...за предпочитане беше да съм аз (той така би искал...). Чувала съм, че жизнената ми енергия е много сладка и прилепчива...

Осмо:Ивайло е едно наистина слаботелесно и твърде бледо, и болно момче, което страда от множество заболявания, и което уви - не пожела да вземе мерки за лечението и съживяването си. Жизнената му енергия е в пълен дефицит и аз наистина съм разтревожена за неговото състояние, но...не можеш да помогнеш на никого с нищо по никакъв начин, ако той самия не си помогне.

И, девето:За да не тревожи повече никого и за в бъдеще, той едва ли вече ще има възможноста да се изявява и разразява тук, в нашия форум. Как беше: "Керванът си върви, а кучетата си лаят ли лаят..." Laughing

Хей, Радея, наистина не сме съвършени, защото не можем да достигнем Бога, само Той е съвършен, но...поради факта, че ние сме негови производни всеки един от нас е длъжен да се стреми да го достигне като се слее с Него. А това е възможно...така, че дерзай, а пък и аз няма да се оставям току-така...яяяя Wink Cool Very Happy


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Апр 17, 2011 10:29 am; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Маг Живин




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 1558
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Апр 17, 2011 9:24 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ивайло Димитров написа:
...Айде край, че целта е бай гурувците да прочетат мненията ни за тях, а не споровете ни кой какъв е.

Живи и здрави.


И аз като един бай гурувец, седнах та прочетох. Да ти кажа честно, най ми хареса това, че съм симпатичен. За да разбера другото, сигурно ще трябва да стоя повечко на лунен припек. А тя луната (пълната) си знае работата, както личи от постовете ти. Злобеене, саморазруха, самоубийства - драматизми и егоценризми. Тъжна игра на ума и миризма на блъвнато несмляно умствено съдържимо. Не е задължително да си доволен или да ни мажеш очите, че си, но е добре, да си добре.

Колкото до другото - не съм ти викал гуру, недей и ти на мен.


radea написа:
...А ти какво си мислеше - че всички тук сме стабилни и съвършени?...


Да ти кажа честно, като почетох тук, мисля си - на вид съвършени трудно ще го докараме, но в сравнение изглеждаме стабилни като монолит Rolling Eyes

_________________
"Всекиму своето!"
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov