НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Сря Апр 17, 2024 12:42 am Вижте мненията без отговор
Земният пулс и промените
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 15, 2011 8:30 pm
МнениеЗаглавие : Земният пулс и промените
Отговорете с цитат

Все повече хора забелязват, че времето стремително се забързва. Несъмнено годините летят бързо, но се оказва, че това явление си има своето научно обяснение.

Цялото човечество и всеки от нас се променя и причините за това са много, при това свързани с ускорение на времето. Хората все по-често се обръщат към личностното и духовно развитие, защото ставаме все по-осведомени. Коя е причината ?



Преди много години учените установили съществуването на пулс ( или такт ) на нашата планета, който през хилядолетията се равнява на 7,8 такта в секунда. Но сърцебиенето на Земята започнало да се ускорява стремително от 1980 г. насам. Днес пулсът е 12 такта в секунда. Когато се увеличи с още 1 такт, т.е. стане равен на 13, според учените нашата планета ще спре за около 3 дни, след което ще започне да се върти в обратната посока, впоследствие на което ще настъпи промяна на магнитните полюси. Какво ще се случи след това, специалистите не се наемат да твърдят.

Четейки тези редове, човек или ще сметне тази информация за крайно удивителна, или просто няма да й повярва. Разумното поведение е да се приемат като възможни и двата варианта, макар че е доста трудно да се повярва в смяната на магнитните полюси. Но, както знаем, няма невъзможни неща, следователно не бива да се изключва и такъв вариант за бъдещето на планетата и човечеството.

Именно с ускоряването на пулса на Земята е свързано и нашето усещане, че времето стремително се забързва. Къде е връзката ? Причината е, че денонощието, възприемано преди като 24 часа, днес се усеща като 16 часа. И макар че организмът все пак отмерва отредените 24 часа, отчитайки минутите и секундите, ние възприемаме продължителността на денонощието с една трета по-късо отколкото е в действителност.

Колкото и да ни изглежда всичко това измислено и нереално, в докладите на специалистите все по-често се промъква предположението, че нулевата отметка (или критичната маса), когато планетата ще престане да се върти, ще бъде достигната много скоро. Това глобално събитие може да настъпи още в близките 5 години, за което се споменава и в спорния календар на маите, завършващ през 2012 г.

Изучавайки самостоятелно данните от последните изменения на пулса на Земята, предсказанията на маите за бъдещето на човечеството, както и анализирайки данните от последните световни събития в света , милиони хора по планетата са стигнали доизвода, че човечеството се движи в загадъчното четвърто измерение. В него мигновено ще се проявят всичките ни мисли, както и мигновено ще се върне към нас нашата лоша и добра карма, която заработваме с постъпките си всеки ден.

Може би именно по тази причина мнозина практически на подсъзнателно ниво се стремят към духовното развитие на своята личност, като все повече се отдалечават от всичко материално и тленно и при това не само изпитват потребност от добри и правилни постъпки, но и желаят като никога да оказват помощ според силите си на други хора.



Всичко онова, което по-рано се постигаше с години изучаване и наблюдение на заобикалящия свят, днес е възможно да се получи много по-бързо, в течение на година или дори за по-кратък период. Днес за хората е достъпно огромно количество духовна информация, която може да почерпим от книгите или от безбройните страници в интернет. Благодарение на това човек усеща нужда от промени във всекидневието, избавяйки се от лошите навици и пагубните пристрастия. Срещаме се с хора, които, както ни се струва, мислят и чувстват в унисон с нас. Разбираме, че сме нещо повече отколкото просто една личност и това разбиране още повече ускорява личностното ни развитие.

Преминавайки от 4-то в 5-то измерение, нашата карма ще се върне към нас по-рано, отколкото можем да си представим, тъй като ускорението на времето е неизбежно и нулевата отметка е все по-близо. Всички онези, които не знаят за бъдещите и съществуващите изменения, всички, които не са готови за тях, които смятат, че техните лоши постъпки ще им се разминат, ще си получат според заслугите. А това означава, че преди да влезем в новата ера на доброта и любов, ще има грандиозен хаос, защото цялата отрицателна карма ще се върне към своите носители.

Напускайки разрушителната и тежка Епоха на Рибите, ние влизаме в епохата на любовта и добротата – Ерата на Водолея. В това трудно време много хора се опитват да разберат какво се случва около тях с разума и чувствата си. А решението е в това, че трябва да се доверим на своя естествен процес на промяна, като изключим всичко останало.

В този период на приближаване към 5-то измерение всичките ни мисли мълниеносно се въплъщават в реалния живот, т.е. хората, живеещи с мислите за безизходица, страх, треперещи от ужас, изпитват в живота си само това. А онези, които живеят с мисли за щастие и хармония, изпълват живота си с радост и любов. Всичко зависи от избора и този избор всеки от нас трябва да направи самостоятелно, защото никой друг няма да го направи вместо нас.

В този удивителен период от историята нашата планета заедно с всичките й обитатели ще се промени до неузнаваемост. В резултат няма да ни остане друг път, освен пътя на избавлението от собствените си страхове. Времето и парите – най-значимите страхове в живота ни – просто ще изчезнат и повече няма да са част от нашето съществуване. Можете ли да си представите реалност без пари и време ? Разбира се, макар че живеем в най-грандиозния и увлекателен период на нашата планета. Затова присъединете се към пътешествието, като се влеете в потока на измененията и им се насладите...



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov