НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 7:02 am Вижте мненията без отговор
Техника за Закотвяне на Космичните Енергии
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 08, 2011 10:25 pm
МнениеЗаглавие : Техника за Закотвяне на Космичните Енергии
Отговорете с цитат

Междуизмерна Антена за Закотвяне на Светлината

Организацията, натоварена с Възнесението на тази планета, позната като Междузвездна Федерация на Обединените слънчеви Системи, е поставила задължение на дeлтинианците, (от испански daltenians) да ни съдействат в процеса на планетарното изчистване. Дeлтинианците са същества от петото измерение, които са способни да се движат между измеренията с техните космически кораби в почти всяко измерение, включително нашето.


Техните кораби приличат на удължени пчелни кошери от златна светлина и когато те влизат в третото измерение, корабите се трансформират в плътни сфери от светлина и енергия, които се виждат както, когато Слънцето свети върху някой лъскав метал. Дeлтинианците са се подготвяли за тази работа от началото на този век и след 2002 им се е дала зелена светлина, за да започнат процеса на пречистване.

Разбира се, такъв вид работа ги е нарочил за врагове номер едно на тъмните сили на планетата, които са посветили своите усилия в разрушаването на процесите на пречистване на енергийните мрежи на планетата. Сега буквално има една война на Небето, защото тази честота се бори за надмощие.

Може да се каже, че Светлите Същества от по-високите измерения имат предимство, но това, което трябва да помните, е, че силите на злото са подкрепяни от самото човечество, от нашата постоянна тенденция да се подхранваме с цялата необходима мощ, за да забавим или удължим работата, която вършат делтинианците.



Делтинианците се проявяват в тези времена на различни ключови места, където се намират най-големите кръстовища на планетарните енергийни мрежи. Натискът на вътрешните нива за запазване на целостта на тези мрежи е всеки ден все по-труден, тъй като колективното съзнание на човечеството не се трансформира толкова бързо, за да може да мине през процес от физическо проявление към по-високи честоти на енергията, които ще ни позволят да трансформираме нашите тела от въглероден на силициев (кристал и светлина евентуално) принцип.

Целият този процес на планетарно Възнесение ще се извърши през следващите 2000 години, но необходимата критична маса, за да се започнат тези промени, трябва да се достигне сега. Ако ще предотвратяваме масивни физически катастрофи на планетата, ние трябва да участваме съзнателно в процеса на пречистване, започвайки от нас самите и Майката Земя.

Другият начин, по който можем да помогнем, за да закотвим повече светлина в планетарните мрежи (или решетки), е посредством построяването на междуизмерни апарати в различните ключови места на планетата, които да могат да бъдат използвани от делтинианците, за да закотвят своите енергии. То е като Пирамидата в Гиза, която е като една игла, която е заровена в един от меридианите на нейното тяло. Тази пирамида работи като закотвяща точка в най-важната точка на планетарната енергийна мрежа и е изпълнявала своето предназначение от хилядолетия. Сега имаме нужда от повече апарати, за да закотвим още повече енергии, където е възможно.

Но това може да се постигне, използвайки нашите тела, за да служат като антени за закотвяне на светлината и на енергиите, които делтинианците и много други същества излъчват за Планетарното Възнесение. Ние сме клетките и нервната система на тази планета, после трябва да влезем в унисон с Вселенските честоти, за да участваме в този процес и да не бъдем изхвърлени като клетки без функция и да трябва да преминем през процеса на рециклиране на планетата, който евентуално ще дойде, когато Земята затрепери и се освободи от всички застояли енергии, които я задържат в нейния процес на трансформиране.



Има два начина да използваме нашите тела, за да можем да служим като тези (такива) вселенски антени. Единият е, практикувайки Медитацията на Пренастройване с Бог (Мeditación de Alineamiento con Dios – M.A.D., от испански), а другият е, формирайки групи, наречени танца на свободата (за България това може да бъде и Паневритмията – бел. прев.).

Също така можем да съдействаме при закотвянето на тези енергии, построявайки апарати в ключовите места, но тъй като това невинаги е възможно, градината на вашият дом би послужила идеално. За онези, които желаят да участват в този експеримент в построяването на този прост апарат, тук са инструкциите:


1. Намери едно място в градината на дома ти, където искаш да инсталираш „Междуизмерната Антена за Закотвяне на Светлината“.

2. Направи една дупка дълбока поне метър.

3. Постави една метална пръчка дълга поне метър и половина – два и половина метра в дупката.

4. Направи една смес от цемент и стъклени топчета като тези, които използват децата, за да си играят.

5. Напълни дупката с тази смес.

6. Постави металната пръчка в медена тръба. Тази тръба може да бъде толкова дълга, колкото металната пръчка. Набутай я, докато стигне дъното на сместта.

7. Остави сместта да изсъхне напълно.

8. Върху медената тръба ще поставите един кварцов кристал, насочен нагоре. Ако не може да се сдобиете с кварцов кристал, тогава една голяма стъклена сфера също би функционирала.

След като един път антената е завършена, следва да активирате връзката с делтинианците. Тъй като има Вселенски Закони, които ограничават кои по-високи интелигенции да ни помагат, следва да помолим за тяхната помощ, за да могат те да се намесят и така да се отвори порталът, тъй че делтинианците да използват антената, която сте построили като закотвяща точка.


Кажи следният призив:

„Възлюбени Боже и Майко Земя, с намерението да създам една закотвяща точка за светлината на делтинианците, аз моля тази междуизмерна връзка да се направи сега и така да бъде“... Медитирай няколко минути.

Предупреждение: След като един път връзката е направена, най-доброто е да оставите антената сама и да позволите на делтанианците да я използват, когато е необходимо. Избягвай да я докосваш, доколкото е възможно, тъй като не се знае, кога те я използват, за да закотвят своите фотонни енергии на Земята, а този заряд може да бъде много силен за вашите енергийни тела.

Ползи: Енергиите, които се закотвят, ще спомогнат за енергийното изчистване на околната среда в тяхната зона от 5 до 10 километра разстояние, зависещо от размера на антената, съдействайки така на вашата общност, която ще се благослови от фините положителни енергийни заряди.



Взето от: „Не Сме Сами“ от Синдарион.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov