НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Сря Апр 17, 2024 1:41 am Вижте мненията без отговор
Самодиви в Шишенци
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
perla




Регистриран на: 22 Сеп 2010
Мнения: 54
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 24, 2011 1:53 pm
МнениеЗаглавие : Самодиви в Шишенци
Отговорете с цитат

Здравейте маг Селена,здравейте и на другите потребители Smile Няколко пъти по Тв.излъчиха репортажи за самодиви в с.Шишенци.Вярно ли е това според вас,или е просто вид туристическа реклама? И защо някои ги виждат,а други не?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 03, 2011 2:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хиляди извинения, че не съм забелязала просто отворената тема, но...днес, когато реших да разпусна я зърнах...

Изгледах видеото на с. Шишенци и мога да потвърдя, че това наистина е вярно - няма никаква атракция туристическа.

Шервам линка за видеото и вие да го видите: ДУХОВЕТЕ ОТ СЕЛО ШИШЕНЦИ...

Всъщност...тези неща се случваха и в нашето село, моето родно село...И все още се случват.

Специално за Шишенци мога да кажа следното:

1. Има отворен портал към друго измерение. Именно през този отворен портал изчезва и въпросната сватба...Подобни неща са се случили и с цивилизацията на Хиперборейците. По същият начин техните градове и селища потъват изведнъж в невидимото...в земята, за това се разказва в книгата "Феноменът Окуньово".

2. Поради проклятията хвърлени върху жителите на селото има втори отворен портал към света на мъртвите, отвъдното, към през който влизат недоволни духове, неориентирани и привързани към земните планове.

3. Има и трети портал, но той вече е естествен природен феномен...Проявлението на природните духове.

Това е за Шишенци.

След смъртта на втория ми баща, тя беше съвсем наскоро преди 50-на дена, веднага на първия ден още след погребението се започва едно тропане. Никога преди това не е имало подобно нещо там...

Баща ми умря от рак и през последните 2 месеца от живота си не можеше да се храни, а последните 3 седмици не сложи нищичко в устата си. Умря гладен. Раково болните хора умират от...глад.

На погребението през цялото време го виждах, беше много доволен, че вече не го боли, усмихваше се и ме питаше това ли било смъртта и каза, че изобщо не е страшно и неприятно - напротив.

Попитаме само аз ли го виждам тук в стаята, Живин беше навън от стаята през по-голямата част от времето, но и той го е видял - навън разбира се. Казах му: "Да, само аз те виждам тук, никой друг". Отговори ми: "Хм, много интересна работа, сега разбирам за какво си говорила докато бях жив, но не вярвах. Заемам се да опозная бързо този свят."

Посъветвахме майка какво да направи за да го нахрани. Стори го. Тропането веднага се преустанови, но...присъствието на баща ми се пренесе при нас, в София. На 40-тия ден не можах да отида в църква да запаля свещица за него. На следващия ден той направи много голяма беля в къщи...

Вечерта стоях и си работех на компа, а Живин работеше легнал на леглото на лаптопа. Изведнъж се усети в стаята тягостно напрежение, тежка енергия...В този миг се чу едно заплашително престъргване на полилея. Погледнахме с Живин и какво видяхме: някой го дърпаше много яко, полилея беше стъклен и масивен. Направиха се две резки дърпания и този някой (не го виждахме, нямаше никакво ектоплазмено уплътнение) откъсна полилея от "леглото" му и го прасна с все сила на земята...

Изчистихме, всичко беше покрито със стъкла в стаята: леглото, пода, имаше завити по стените стъкълца, просто нямаше местенце, където да не беше попаднало стъкло, някъде беше раздробено почти на пясък. Полилея все едно гръмна като бомба, буквално се взриви...Имаше набити парченца стъкла дори по дрехите ни...въпреки опита ни да се покрием така ,че да останем незасегнати...

Беше духът на втория ми баща; беше сърдит, много сърдит, че не съм запалила свещ за него на 40-тия му ден, а той не беше вярващ; беше сърдит изобщо, че не може да се проявява на физическия план, но наистина се беше ориентирал много бързо как да борави с плътната материя и още след погребението си започна да прави всякакви пакости.

При майка също се опита да прави подобни неща, дори бойлера щеше да гръмне поради факта, че беше нарязан кабела му, а нямаше кой да стори това, защото никой не е влизал в банята, в къщата, освен майка...Е, потърпяхме го до 40-те дни и след това поработихме с Архангелите, които на мига, след счупването на полилея, го насичиха в астралните планове към сектора, където трябва да пребивава.

И всичко приключи. Успокои се.

Така, че "резерватът на талъсъми" в с. Шишенци не е никаква туристическа атракция...Още повече, че световете по настоящем са смесени и почти всички портали са отворени...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
perla




Регистриран на: 22 Сеп 2010
Мнения: 54
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 05, 2011 10:45 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена,благодаря ви за интересния отговор.Моля,приемете моите съболезнования за тежката загуба Confused А,няма ли начин да се прекъснат тези посещения на духове? За мен е доста страшно мъртъвци да ме посещават.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov