НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 1:57 am Вижте мненията без отговор
Изпитание на истината
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 23, 2012 7:06 pm
МнениеЗаглавие : Изпитание на истината
Отговорете с цитат

Времето на истината няма място и дата, то е навсякъде и винаги. Но за всеки човек, живеещ основно в линейно време, времето на истината настъпва многократно, в зависимост от неговото желание да разбере и приеме истината в критичен период на съдбата му. В този период става подравняване на няколко линии на развитие и се избира нов вектор за развитие на съзнанието за следващия срок, който се определя от човека /осъзнато или неосъзнато/.

Живеещият в циклично време преминава точка на проявление на истината, всеки път на ново ниво за тази истина, задълбочавайки, разширявайки и изяснявайки я за новата си същност.

Живеещият в квантово време постоянно се намира в изначалното информационно поле на висшата истина. Може да се каже, че за този човек истината – това е божествена ос, струна, звучаща вътре в него, вибрацията на която определя всичко – от мисълта до действието.

Широтата на съзнанието не винаги означава, че човек се стреми към истината. Високите вибрации не винаги говорят за наличието на божествена ос вътре в човека, а само за добра структурираност на енергийните тела, която се постига с постоянни практически занятия /медитации, мантри и т.н./. Просветлението не винаги е свързано със стремеж към истината, а към езотерична информация за пътищата на просветление, която може така и да не стане вътрешна истина.

Изпълването на себе си със Светлина – хубаво упражнение, позволяващо да се държиш във вибрационен тонус. Но това е само основа, опирайки се на която, можеш да вървиш по-нататък, а може и никъде да не вървиш, защото ти си вече „в Светлината”. Безчислените градации и нива на Светлината не винаги се възприемат от човека като „различно качество на Светлината”, отразяващо различни нива на съзнание.

Ние не сме на прага на 2012 година, вече отдавна се намираме в енергиите на трансформациите, които са астрономически свързани с 2012 година. Преходът или преходите на човека/човечеството/планетите/Слънцето и т.н. на качествено различни вибрационни нива, много от които вече са станали и енергийната ситуация, в която живеем, не е предверие на трансформациите, а тяхно следствие.



Именно новите вибрационни диапазони, които се включиха в планетарното, звездното и галактическото пространство, ни принуждават отново да преживяваме вече приключили ситуации, да се връщаме към стари, още не заличени, ментални и емоционални стереотипи, за да направим окончателен избор.

Нашият текущ живот е тест за истинността на нашите думи, мисли, емоции и действия. И ако нашите индивидуални истини не съответстват като вибрация на висшата енергетика, нас буквално ни принуждават/заставят да ги преразгледаме, въвличайки ни в твърди/трудни ситуации, често на най-плътно ниво. „Натикват ни носа” в това, което сме проповядвали – а можем ли ние със собствения си живот да докажем истината на нашите убеждения?

Способни ли сме сами да правим това, на което учим другите, влизайки в ролята на „просветлени”? Имаме ли право да водим след себе си другите, когато сами сме неспособни да изменим живота си и/или да излекуваме тялото си? Винаги ли сме безупречни и честни пред себе си и другите? И това вече не са декларативни заявления, но практически проверки на нашите индивидуални истини, без да говорим за висшите истини. И ние не винаги преминаваме проверката за истинност.

Ние говорим, че тъмнината отстъпва пред светлината. Именно усилващата се светлина, която ние всички сме призовали, безпощадно осветява нашите несъвършенства, неискреност, самолюбие, своеволие, гордост... И това трябва да се приеме като истината на текущия момент. Погледнете себе си с честни очи.

Отхвърлете илюзията на вече достигнатото съвършенство, честолюбивите замисли „да водиш след себе си човечеството”, проправяйки път на Земята, лъжливо учителство и превъзходство над другите. Признайте себе си такъв, какъвто сте. И започнете всичко отново, но вече в светлината на по-висока истина. Помнете, че процесът на намиране на истинската ни същност е безкраен. Но и еволюцията на Духа също няма нито начало, нито край.


20 октомври, 2011 г.
Превод: Татяна
Източник: metasintez.ru
yosif.net

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov