НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Апр 20, 2024 9:58 am Вижте мненията без отговор
Моята смърт на кръстта никога не се е състояла!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 04, 2012 2:47 pm
МнениеЗаглавие : Моята смърт на кръстта никога не се е състояла!
Отговорете с цитат

Исус Сананда

Тази информация е толкова важна, за да спрете да се идентифицирате с някакъв вид страдание. Страданието не води към освобождение, към което много от вас се стремят. Обично човешко същество, аз нито съм умрял на кръстта, нито съм бил разпнат. За това свидетелства скритото от вас Евангелие на Петър.

Това е едно огромно заблуждение и тези хора, които носят отговорността за това, са се натоварили с огромен товар. Чрез тази фалшива представа на моя живот и моите усилия проникна безкрайно много страдание на Земята.

Страданието трябвало да ви облагороди и да ви направи благородни. Но то е разрушително и изпълнено с болка и цялата Земя беше покрита с него. Водеха се войни в името на страданието и в името на кръста и всяка радост ви беше отнета. Възможността за мир беше скрита от вас, а омразата беше и все още е реалността на Земята.

Колко на брой войни само, колко на брой унищожени живота на Земята и колко лично страдние имаше във вашето ежедневие!



И всичко това, само защото от хилядолетия вярвате в тази погрешна представа на моето послание.

Беше ви ограбена дори и радостта от красотата на сексуалността и свободата да бъдат изживявани от и със сърцето. Беше ви казано, че това е нещо неприлично, нещо животинско.

Вие бяхте подтиквани да убивате все повече вашата сексуалност. И отново трябваше да си причинявате насилие и отново трябваше да се поражда страдание там, където трябваше да има радост.

Църквата е институция създадена от хора. Това не беше моята воля да създам една такава общност, която поддържа хората в страдание, липса на радост и страх.

Историческите събития са известни и възникването на римокатолическата църква носи печата на хората, а не моя печат!

Така нареченото предаване на ключовете на Петър никога не се е състояло!

Също и представата, че аз не съм бил женен, е абсолютно погрешна!

Много от моите последователи в тогавашния Йерусалим бяха жени – заедно с моята майка Мария, моята жена Мария Магдалена и жените, които бяха в близост до моите деца. Това беше една смесена общност.

За един мъж по него време и в тогавашната религиозна и културна реалност беше напълно обичайно и близко до необходимото да сключи брак. Ние бяхме определени един за друг и в този живот на Земята любовта ни изживяваше своята пълнота.

Сватбата в Кана Галилейска е нашата сватба. Аз бях нейния годеник, тя моята годеница. Колко важна е само тази информация и колко силно липсваше тя на Земята и то преди всичко за хората отдали се на католицизма.

Естествената форма на посъвместен живот на Земята между мъж и жена беше изопъчена и вие бяхте държани на разстояние от радостта на обединението. Без тази радост не бихте могли да разцъфтите и така по този начин вие бяхте
мамени.

Казвам ви го, за да знаете. Сега е дошло времето, когато всички лъжи излизат на яве. Също така и неточностите, грешните представи и целенасочените лъжи относно моя живот на Земята преди две хиляди години.

Има толкова много, което се нуждае от изясняване и от нова гледна точка и това послание ще разсее фалшивите представи от мен и ще посее едно ново съзнание.


(Следва...)



(Откъс от книгата „Die Jesus Biografie“)
Превод: Карина Христоф

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Апр 08, 2012 9:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ето и остатъка от превода на откъса от книгата „Биографията на Исус“.

(Продължение)


И винаги Любовта беше тази, която ме придружаваше. Сърцето ми беше преизпълнено с нея и тя струеше навсякъде. Съвсем от самосебе си.

Много „чудеса“ се случваха просто, когато хората ме погледнеха. Светлината, която излизаше от мен, лекуваше всичко и всички, доколкото личното развитие го разрешаваше.

Аз пътувах доста често и ние се местихме от едно място на друго място. За моите последователи – апостолите – дните бяха винаги интересни и изпълени с изненади. Аз самият бях отворен и като през канал ме преизпълваше енергията на моя Баща-Отец.

Да донеса Светлина и Любов, и да закотвя на Земята тези енергийни потоци – това беше моята задача.

Времето и събитията в Йерусалим се изостриха и така настъпи деня, в който аз напуснах Йерусалим.


Последната вечеря напомня това.

Това беше като прощален празник и всички се бяха събрали. Ние ядохме фурми и смокини, и си поделихме хляба. Това беше сбогуването ми с моите приятели и последователи.

Също така и с жена ми, и с моята майка. На този празник не бяха само дванадесет, а значително повече и всички бяха дошли да ме изпратят с добро. Историята ви кара да мислите, че след това се е състояло моето разпъване на кръста.

Всички тези представи са неверни и погрешни!



Още преди да започна да действам публично, се случи нещо, което ме докосна дълбоко и болезнено. Обезглавяването на моя толкова обичан Йоан Кръстител. Толкова много го обичах и всичко се случи съвсем изведнъж. На мен ми стана ясно, че моето деяние в тази област ще бъде времево ограничено.

И наистина, близо три години се минаха, преди да си взема сбогом и да достигна през много пътища из Индия, до границата с Непал.

Моето послание беше изпълнено с Любов и Радост, изпълнено с желание за Живот и с дълбоко Божествено вдъхновение. И мнозина го разбраха, но и до мнозина то не достигна. До днес.

И сега човечеството има възможността да получи нова информация относно тогавашните събития. За да може да приемете това, което ви дадох тогава.

Започнете с откриването на вас самите и открийте Радостта и Любовта. Това послание не е променено и чрез тези истини можеш по-лесно да се освободиш от старите, носещи страдание енергии.

Има още толкова много, което е скрито от вас, но с това вече се приключи. Цялата истина сега ще ви бъде дадена. Истината за събитията как в действителност са се развили, а не как са ви били предадени досега.


Раждане и Детство

Възлюбени братя и сестри на Светлината!

Сърцето ми е изпълнено с радост, че толкова много от енергията на Любовта е във вас. И тази вътрешна светлина свети все повече, така че тя тече видимо за нас из цялата Вселена.

Днес ще ви осведомя за времето около моето раждане.



Раждането ми беше предсказано и така майка ми Мария знаеше от коя сила растеше плодът в утробата ѝ. А звездите показваха на старейшините пътя към нас, където да донесат своите дарове. Това се случи през пролетта, през 4-тата година на вашето времеброене.

Моето детство премина безгрижно и аз вдишвах здравословната, както и изпълнена с любов среда на моите родители. Въпреки, че често пътувахме, чувствах непрестанно абсолютна сигурност и в мен се затвърждаваше доверието към всичко, което Е.
Така израстнах, родиха се братята и сестрите ми.

Първите ми години бяха изпълнени от чувството на Любов и от това да Бъдеш-Пристигнал на Земята.

Родителите ми осъзнаваха напълно своите задачи и навсякъде, където им се струваше необходимо и им беше възможно, те ме придружаваха по невероятен начин.

Постепенно бях посветен в изпълението на задачите ми. Много неща бяха предадени чрез традицията, така аз бях от дома на Давид и ми беше обяснено, че трябва да поема титлата на крал.

До тогава имаше още време...

( Откъс от книгата „Die Jesus Biografie“)
Превод: Карина Христоф

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov