НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 7:13 am Вижте мненията без отговор
Химиотрасетата
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 25, 2012 9:26 pm
МнениеЗаглавие : Химиотрасетата
Отговорете с цитат

Терминът „химтрейл/Кемтрейлс” от английски означава химическа опашка. Това са оставяните от самолетите следи вследствие разпрашаващите се аерозоли, облаци които висят в атмосферата от няколко десетки минути до часове. Разпръскването на „химически опашки” е забелязано в началото на 21 век в САЩ и повечето страни на Европа. През 2010 г. се появи факти за тях и над териториите на Украйна, Полша и Русия.

Легендата, с която се прави това разпръскване, е следната: джобните „учени” ни уверяват, че чрез разпръскването на метали в атмосферата се предпазваме от „глобалното затопляне”. През 1990 г. една американска военно-промишлена компания получава патент за „предпазване от затоплянето чрез разпръскване на алуминий, който ограничава въздействието на слънчевите лъчи в атмосферата.

Първоначално аерозоли с високотоксични съединения на барий са изпитвани през 1998 г. в техния състав има алуминий, барий и „мъничко” стронций. Наличието на тези метали в аерозолите, попаднали в почвата и въздуха, се потвърждава в десетки лабораторни изследвания. Теза аерозоли висват в атмосферата в тънък слой, след което бавно и постепенно се отлагат в земята и водоемите.

При системно разпръскване на аерозоли в почвата се натрупва алуминий, барий и стронций, превишаващи допустимите норми в десетки хиляди пъти. Човешкият организъм ги възриема като канцерогени, които предизвикват Алцхаймер, респираторни проблеми (кашлица, астма и т.н.) аутизъм при новородените, неврологии. Стронцият разрушава кръвотворната система и се складира основно в костите на човека, което води до онкопаталогии.

Хроничното отравяне с тези аерозоли разрушават флората и фауната, растенията загиват от натравяне с алуминий и промяна киселинността на почвата, загиват много животни. Замърсяването на планетата води до необратима екологична катастрофа, мутации и загиване на растителния и животински свят, и следователно, към масова гладна смърт при хората.

Появиха се и публикации, чийто автори настояват, че истинската причина за разпръскването им е преминаването към ползването на генно-модифицирани семена в селското стопанство, които са устойчиви на въздействието на алуминия и оцеляват в алкални почви.



Когато киселинността на почвата превиши определено ниво, обикновените растения загиват и не прорастват, тогава Монсанто и подобни мегакомпании ще изкарат на пазара своите семена-чудо, които са устойчиви на алуминий и алкални почви. Така населението на планетата ще се вплете в най-страшната зависимост спрямо международната мафия – от храна. Това дава възможност на мафията да монополизира пазара за хранителните продукти и да завземе в ръцете си търговията със семена и земеделска земя.

Появата на „химически опашки” над територията на Русия съвпадна по време с информацията за закупуването на житодайни земи в Южна Русия от частни лица. Раздробяването и купуването на земеделски земи, може би са звена от една верига за преминаването към ползване на генно-модифицирани семена в селското стопанство за монополизиране на руския и световен продоволствен пазар от международната финансова мафия.

Отбелязани са случаи в последно време за отравянето на хора, които дълго време са били на открито и са били под въздействието на токсични аерозоли. Има свидетелства за пръскването на големи градове по време на митинги...


Симптомите на отравянето са следните:

При мен беше така. Начало – болка в стомаха горе, до слънчевия сплит и прилича на гастрит. Започва към 14 часа и вече към 17-18 ч. има яростна треска и чувство за студ. Така до 20-21 часа, след което за малко преобладава чувството за горещина. Всичко това се съпровожда с гадене. Повръщане през нощта. Принципно нямам проблеми със стомаха, но гаденето продължава няколко дни. Цели три дни стомахът е неспокоен и издут. Това беше най-неприятното от цялата болест.


Общоизвестни факти от химията:

1. Бариевият окис представлява безцветни кристали и във въздуха лесно се превръща в карбонат ВаСО3, взаимодейства си енергично с водата и образува Ва(ОН)2
2. Бариевият карбонат ВаСО3 се използва за унищожаването на гризачи и е отрова.
3. За животните и човека барият и разтворимите му соли са отровни, поради което тревите, съдържащи много Барий предизвикват натравяне у тревоядните. Барият се отлага в костите и в малки количества и в другите органи на животните. Доза от 0.2-0.5 г. бариев хлорид натравя човека, а при 0.8-0.9 се стига и до смърт.

При нагряване се възламенява леко и гори с жълто-зелен пламък. Разпръскват се точно съединенията на Бария. Някъде в средата на октомври 2010 г., сутринта видях ниска облачност, образувана от „химически опашки” и то прекъснати. През празните места се виждаха облаци на по-голяма височина, които в лъчите на слънцето се осветяваха от хоризонтални линии с жълт и зелен цвят. Цветовете не се смесваха, а бяха на отделни ленти.

Един от независимите изследователи на „химическите опашки” и болестта на Моргелон, моргенолозата С.И. Карником (C.E. Carnicom) доказва, че тя е предизвикана от поражение върху еритроцитите в кръвта, вследствие натравянето със бариеви съединения.



Правени са анализи на водата и е определян спектралния състав на инверсионните следи на самолетите-разпръсквачи. Установено е наличие на токсични вещества – барий, алуминий, бор, арсен в пробите вода и съединения на бария, алуминия и цезия в инверсионната следа.

Всеки ден при ясно време можете да видите самолети, оставящи много дълги или непрекъснати следи. И ако наблюдавате по-дълго, ще установите, че не изчезват а се разширяват като размер и образуват изкуствени облаци, които в крайна сметка се спускат над земята като я тровят, покриват прозорците на къщите, стъклата на автомобилите и хората дишат този отровен въздух.

Барият е химически активно вещество. Природният барий е в смес от седем стабилни изотопа. Има радиоактивни изотопи на бария, най-важен от които е 140Ba, който се образува при разпада на урана, тория и плутония. Всички съединения на бария са отровни.

Хлористият барий BaCl2 също е силна отрова. Въздухът, съдържащ съединения на бария, оказва влияние върху здравето на хората – понижава имунитета, води до главоболие, хронични респираторни заболявания, при заслабналите хора може да предизвика астма, пневмония, алергия, при жените може да доведе до безплодие или преждевременно прекъсване на бременността. Барият, съдържащ се в питейната вода, може да предизвика затруднено дишане, да повиши кръвно налягане, да промени сърдечния ритъм, да предизвика болки в стомаха, мускулна слабост, отслабване на нервните рефлекси, да доведе до поражение на мозъка, черният дроб, бъбреците, сърцето.

Съгласно патент US3813875 «ROCKET HAVING BARIUM RELEASE SYSTEM TO CREATE ION CLOUDS IN THE UPPER ATMOSPHERE», издаден на група учени от NASA, барият се използва за изследване свойствата на атмосферата като индикатор – при облъчване със слънчева радиация или радар, той свети във видимия спектър на излъчването.

В това изобретение се описват начините за получаване на атомарен барий и йоните му за изследване на атмосферата на Земята. Тези изследвания са се провели в началото на 70-те години на миналия век и днес физическите свойства на бария са намерили практичното си приложение във военните програми на Пентагона, преди всичко в програмите по климатично и психотронно оръжие.

Под егидата на американските военно-въздушни сили, в рамките на програмата HAARP – програма за високочестотни активни предварителни изследвания, направени от мощни радиолокационни станции, предназначени за подгряване на локални слоеве на атмосферата, при което се създават обширни области плазма, изпълняващи функцията на огледало, което отразява радиолокационното излъчване на другите станции.

Бойното приложение на такава система е много разнообразно - това са и климатичните катаклизми (които и сега се случват, между другото) и земетресения, и урагани и наводнения, а също и манипулиране съзнанието на хората на големи територии – предизвикване на масови истерии, паники, страх, та до физическо унищожаване.

Трябва да отбележим, че разпрашаването на „химическите опашки” става не в йоносферата, откъдето се манипулира климата и предизвикват бедствия и катаклизми (височина от 100 км), а в тропосферата (на височина до 12 км), което подсказва, че разпрашаването на бария на такава височина е предназначено само за манипулация на съзнанието на хората. Напълно е вероятно така световното правителство да иска да обезопаси властта си от народни бунтове.

Има още един момент, който трябва да се отбележи – това е дезинформацията на хората за причините на климатичните аномалии.

Световното правителство под формата на борба с „глобалното затопляне” (което всъщност и образува с помощта на разпрашаването в атмосферата на отровни вещества) призовава да се борим с изхвърлянето на парниковите газове от промишлените предприятия.

Известно е, че под рамката на тази митична заплаха, е подписан Киотския протокол и Рамковата конвенция на ООН за промяна на климата, за прикриване на антинародни престъпни деяния е разработен геоинженерен метод за намаляване глобалното затопляне, на което един от пунктовете му е разпрашаване на аерозолите на бария от авиацията в тропосферата.

Освен бария, в състава на аерозолите е възможно да са включени нановируси, предизвикващи заболявания на кръвта и болест на Моргелон.

Има и втора версия. Химическите следи са глутено-каликреинова смес с включени допълнителни спори на Ешерихия Коли за активиране на пентозоофосфатния цикъл на разпад на гликогена в гликоза и потискане на глюкозо-6-фосфатния цикъл – включване клещите на метаболизма, ако трябва да опростим. Те служат за бланширане на хората и почвата.
Но тази тема е необятна.



Превод: Анита
Източници: liveinternet.ru
yosif.net

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov