НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 10:44 am Вижте мненията без отговор
AC/DC или що е то енергийна мрежа и как да танцуваме в нея
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Май 10, 2012 5:48 pm
МнениеЗаглавие : AC/DC или що е то енергийна мрежа и как да танцуваме в нея
Отговорете с цитат

Всяко нещо в цялото творение е изградено от енергия. Тя има определена честота на трептене, посредством която структурира формите на живот. Енергията е единна в своята основна същност, има еднаква основа – Божествения източник. Но енергията има различна честота на трептене. Именно честотата обуславя различните проявления на всякаквите неща във Вселената. Всичко е Едно, но честотата на трептене на енергията определя нивото на преживяване, както и това което ще се преживее.

В третото измерение, в което досега /до 1987 г./ беше Земята, енергията е бавна и доста лепкава. Плътна и тежка енергия. Прилича на катран, който полепва по теб и прави придвижването в живота трудно и понякога мъчително. Тази честота на третото измерение е пряко обвързана със закона на кармата и издигането на душата чрез карма – учене чрез карма. Третото измерение се захранва от Източника, както всяка друга част от творението. Но поради ниските вибрации енергията на Твореца в него е доста слаба.

Представете си мрежа като електрическата мрежа, с която така сме свикнали да живеем. Всекидневно ние ползваме електричество, което е с напрежение 220 волта /в България/. Условно казано измерението също се захранва и съществува при определено напрежение. Ще използваме за пример 220 волта /навсякъде в текста тази величина е условна и метафорично се използва, за да опише по-лесно процеса/. Сега при преминаването в пето измерение Земята получава ново, по-мощно енергийно поле, за да може да се издигне. Това е напрежение с по-висока честота на трептене.

Да речем – преминаваме от 220 волтова мрежа към 440 волтова мрежа. Това представлява повишаване на напрежението, за да се захрани нова енергийна мрежа в която ще тече живота на планетата Земя вече. Образно казано т.нар. преход или край на света 2012 г. е всъщност превключване на нова енергийна честота с по-високо напрежение. Което означава по-бърза и мощна вибрация. Означава също бърз поток на информацията в телата и енергийните системи на хората, животните, камъните и всичко живо на планетата. Означава забързване, усилване на честотата на трептене и дължината на вълната. Това се случва в момента сега.


Няколко разяснения

От къде се захранва новата 440 волта /условно казано/ мрежа? Както и старата 220 волтова мрежа тя се захранва от Източника. Само че, за да стане издигането нагоре е необходима много и мощна енергия. Точно такава се спуска към планетата и нейните обитатели от 1987 г. насам. Спускането става поетапно, полека и с интервали от време, за да се усвои новата честота леко и спокойно от живите организми. Към днешна дата потока от новото захранване вече е доста силен и постоянен.

Това забързване ще продължи още малко до декември 2012 г. В тези последни дни и месеци дотогава ние трябва да сме пренастроили собствените си енергийни мрежи към новата честота. Буквално Източникът или поне част от него се спуска в нас, захранвайки системата ни с нова, мощна енергия. Това всъщност е родната ни духовна енергия, която ни превръща в това, което ние сме – Божествени енергийни създания, пребиваващи временно в плътен материален свят.

Каква е мрежата, която приема и разпространява енергията? Мрежата се нарича енергийна решетка. Тя е разположена около планетата. До 1987 г. решетката работеше на 220 волта, поддържайки живота в тази честота, наречена трето измерение. След Хармоничната конвергенция през август 1987 г., започна изграждането на нова мрежа, която трябва да осигури новото захранване, 440 волта. Изграждането на новата решетка продължи през периода на тези 25 години до 2012 г. Новата енергийна система вече е готова и в момента се извършват тестове за нейното пълно включване. Пълното включване на новото захранване ще стане на 12 декември 2012 г.



Всъщност новата решетка е изградена от три енергийни решетки, които се преплитат една в друга. Понеже напрежението на новата честота е многократно по-високо, то и самата система е по-сложна и обширна. Първата решетка /тя се намира и най-близо до планетата/ е златна на цвят и е съставена изцяло от енергиите на т.нар. Христово съзнание. Втората, разположена над първата, е платинена на цвят и включва в себе си лемурийско-атлантските светлинни кодове.

Тази решетка ще спомогне за активирането на древните Божествени енергии, посяти тук от нас, в преражданията от посочения период. Третата, най-горна решетка, е диамантена, много фина и нежна като паяжина енергийна структура, която представлява енергиите на Божествения план за Земята. Както и при старата решетка има енергийни зони, където решетката се свързва с материални обекти на земята – планини, езера, долини и пр. Енергийната решетка кореспондира пряко с нашето съзнание, което както е добре известно излъчва импулси.

Това отново е енергия, която излъчваме с всяка част от съществото си – мисли, думи и действия. За чувствата да не говорим. Така че всъщност решетките поддържат съзнанието на хората на планетата. Точно съзнанието сега се повишава и си променя честотата на трептене, като се изпълва с все повече и повече светлина. Нещо, което не се е случвало много дълго време. Новите решетки имат тази задача – да поддържат новото ниво на съзнание в Любов и Светлина, идваща от Източника на Земята през нашите сърца – пето измерение.

Как се преминава от 220 волта към 440 волта? Превключването става само и единствено чрез енергията на чиста светлина. За да се включим към новата мрежа е необходимо да се захраним с достатъчно количество светлина. Трябва буквално да пълним телата си с нея. Освен физическо тяло ние имаме още няколко енергийни тела, които са разположени около физическото тяло. Те също така трябва да се изпълват със светлина. Точно това се случва всеки път когато медитираме и отправяме искрена молитва на радост и благодарност към Създателя. Без тази енергия не можем да се свържем с новата честота.

Какво ще се случи със старата честота от 220 волта? След 12 декември 2012 г. ще заработи новата честота на пълни обороти. След тази дата и определен период от време двете честоти ще работят заедно, за да може да се осигури преминаването на хората от едното към другото ниво на съзнание. След известен период старата мрежа ще отпадне и напълно ще бъде изключена. Това означава, че планетата Земя няма повече да поддържа честотата на третото измерение. Преходът ще бъде и вече върви в една пълна синхронност с волята на Висшите Азове на хората, на всеки един отделен човек. Никой няма да бъде оставен и никой няма да бъде пренебрегнат в пътя си по превключването.

Трудности в процеса на превключване има. На първо място, защото новата честота трябва да бъде усвоена и докато това става съществото може да изпитва дискомфорт. След това трудностите могат да идват от процеса на пречистване, който е задължителен. Енергийните ни системи, както и физическото тяло трябва да се изчистят максимално добре от всякакви стари енергии и вибрации. Иначе не може да прониква светлината. Това също причинява дискомфорт, който с времето и силата на намерението и вярата в процеса отшумява. Много е важно да се отработва страха, който беше основната енергия на страта решетка. Тъй като страхът е в корените на дуалността /третото измерение/, неговото присъствие пречи на превключването и се налага редовна работа по трансформирането му.

Вече има хора, които вибрират с новата честота. Те се намират в няколко измерения едновременно, подготвяйки почвата за живота на планетата в пето измерение. Новите вибрации се усещат навсякъде и във всичко. На тях се дължат до голяма степен кризисните моменти, през които светът минава точно сега. Това е основополагането на нов начин на живот и ново съзнание, основано на осъзнаването на единствената истина – Ние сме Божествени създания изградени от Любов и Светлина, а планетата ни е живо същество, към което трябва да се отнасяме с такова уважение, любов и грижа, с каквото се отнасяме към най-свидното си.


Източник: svoizbor.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov