НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 4:21 pm Вижте мненията без отговор
Новите дати за юни, 2012
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Май 30, 2012 9:50 pm
МнениеЗаглавие : Новите дати за юни, 2012
Отговорете с цитат

Аз Божественият Баща искам да ви оповестя датите за юни 2012, в които Слънцето отново ще изпрати особени енергии към Земята.

На този етап Слънцето е все още сравнително спокойно. Но то се подготвя, за да излъчи едно такова особено енергийно изригване, каквото Земята досега никога не е преживявала.

На 10 и 11 юни ще постъпят като за начало малко порции енергия, като тяхната енергията ще бъде напълно осезаема на Земята – телата на хората, на животните както и растенията ще бъдат отново „размачкани“. Да, това ще е като намачкване и размесване на тялото, за да го направи по-освободено, да го направи меко.

На 16 юни 2012 ще се разиграе на Слънцето една единствена по рода си постановка с енергиен облак с огромни размери и въздействие, което ще повлияе дълбоко чак зад Земята. Небето ще се превърне в спектакъл, изпълнено с така нареченото „северно сияние“, което ще се наблюдава по цял свят.

Техническите последици, предизвикани от спиране на електрозахранващи съоръжения, ще представляват голяма задача, която ще изисква мобилизирането на много сили и ще ви принуди да активирате вътешното си усещане, за да овладеете всички проблеми.

В дните след това ще изминат още осем дена, докато енергийното и магнитно поле на Земята се успокоят.



На 22 юни 2012 ще има още едно голямо изригване на Слънцето, което обаче само ще закачи Земята и няма да се отрази изцяло върху нея. Дните след това ще са отново спокойни и на Слънцето няма да се наблюдават други големи активности.

Това е моята информация, която Божественият Баща ви дава на вас земни същности и която показва какви енергии – и в още по-голяма и различна степен – са необходими, за да ви пренесат в петото измерение.

Всичко върви както е запланувано. Доверете ми се, дори когато поради слъчевата активност настъпят технични проблеми на Земята. Аз съм Божественият Баща, който ви подкрепя и ще възнагради вас вярващите с Възнесението в Златната Епоха.

Амин

Коментар на Joe Böhe – В случай на съобщения из медиите за настъпваща силна слънчева активност в дните около 15, 16 и 17 юни 2012 да се изключат всякакви електроуреди. Електромагнитният импулс е в състояние да повреди електрическите уреди поради свръхнапрежение.



Източник: Предадено чрез Joe Böhe,
на 19.05.2012
joe-boehe.de

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov