НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 19, 2018 7:43 pm Вижте мненията без отговор
През 2012г се отваря Петото Измерение -ЛЮБОВ!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Юни 04, 2012 10:26 pm
МнениеЗаглавие : През 2012г се отваря Петото Измерение -ЛЮБОВ!
Отговорете с цитат

Прогноза за 2012г! През 2012г се отваря Петото Измерение -ЛЮБОВ!

До сега те бяха четири: височина, ширина, дължина, време. ще оценяваме още и по съдържанието на ЛЮБОВ. Състоянието на Доброто, Любовта.90% от успеха ще зависи от това, в какво Състояние, вие ще правите това, и даже планирате. По-надолу, на кратко, какво предстои през 2012г. По месеци.ЯНУАРИ

Можете да поразпуснете, колкото можете, колкото искате. През това време тече преход, сякаш едни позиции се освобождават, а други се заемат. В тази обстановка, може мъничко да се отпуснете, но не много, и помнете, че отпускане значи, да правите това, което ви е приятно.

През януари 2012г. Ще има отдих от учебната 2011г., през която ние се учихме да вземаме решения от позиция на Състоянието и дори когато сме взимали решения сякаш Бог ни е нашепвал и направил така, че всичко да е на ред! И е учил тези, които говорятт от позиция на логиката, взимат решения с ума или твърде много говорят.

Помнете, че 2012г., това е отсъствие на напразни разговори. 2012 г. няма да прощава празните приказки. Речено - сторено. Не можеш ли - по-добре, изобщо да мълчиш!


ФЕВРУАРИ

2012г. Още от февруари, така ще притисне тези, които живеят в логичното и взимат решения от позицията на ума, че ще им се стори, че до този момент са били много,много щастливи, но не са го знаели.

Тренировките свършиха, на този, който вече е опитал, да взима решения от позицията на СЪСТОЯНИЕ ( вътрешно усещане на Щастие, Любов), ще му бъде по-леко.

На тези, които ще са в позицията на логиката, разума, ще им бъде трудно. Защото вече силното влияние, което оказва Петото измерение, се определя с това колко Любов присъства в това или онова.

Но Любовта, не като чувство, а Любовта, като СЪСТОЯНИЕ - лекота, ефирност, своевременност, естественост, синхрон на всяко нещо с всичко останало и случване на изобилие и удоволствие.

През февруари, когато дойде момента, за вземане на решение, знайте,че 90% зависи от СЪСТОЯНИЕТО, което вие искате да чуствате в момета, когато правите това.

Вие сте оздравял, вие сте успял, вие сте заминал на някаква конференция, купил сте дом, направил сте мускули, печелите пари, важно е да почуствате това СЪСТОЯНИЕ, точно в този момент, на това което вие искате (сякаш вече е факт. б.пр.).

За това, още сега почнете да репетирате по следния начин: Пие ви се чай (кафе), а вече усещате СЪСТОЯНИЕТО, когато наливате напитката в чашата си, колко е вкусна, ароматна, докато отпивате, т.е. почуствайте това СЪСТОЯНИЕ буквално за секунда и преминете на следващо, повтаряйки това за всякаква ситуация – за преобличане, за излизане навън и т.н.

Но не прекалявайте, т.е. ако можете, да си спомните - добре, ако не можете - също добре, не се насилвайте. За 2012 г. Можете да си направите табела с надпис: “В основата на всичко, е моето Състояние: Удоволствие”.

А в офиса на стената сложете: “Ако нещо не става така, както на мен ми се иска, значи всичко ще стане много по-добре.”.През 2012г.запомнете едно - за вас не съществуват други авторитети, освен вие самият. Взимайте решения от позиция на усещането, СЪСТОЯНИЕТО.

Между другото през февруари всички ще получат премия: вие ще влезете в СЪСТОЯНИЕ, когато се празнува Нова година по Източния календар, вие ще го усетите на сутринта, когато се събуждате. Състоянието е необичайно, задръжте го, моля, не се опитвайте да го анализирате с ума си, Защото Господ не може да се разбере с ума.

Бог е Любов, Бог е Състояние, умът не може да анализира състояние.
Вие ще получите състояние “ АЗ СЪМ ВСИЧКО”, желателно е да го запомните и с това да започвате развитието си. Например, по време на състезание, треньорът подканва състезателя, за да развие определена скорост. Ето така, всички нас, ще ни подтикват през февруари.

Ако през януари вие просто сте почивали, както преди състезание ви дават почивка, то февруари започва много бързо и скоростта на случване на процесите става почти мълниеносна, за това опитайте даже да не мислите изобщо. Мислите ще бъдат до толкова материални! Запомнете, мислите ще стават материални на базата на СЪСТОЯНИЕТО, в което сте, за това моля, още сега почвайте работа върху “начина, за вземане на решения”. Не искайте много.

Помнете, че през 2012г.всички ние ставаме екстрасензори умножено по 100. 2012г. това е мощно екстрасензорно влияние.За мнозина това ще е проблем, понеже мислят от позицията на отрицанието и те ще имат проблеми и заболявания.

Попаднал един човек в индийския Рай, където желанията се изпълняват мигновено. Поискал той да яде - масата пред него се появила, маса отрупана с пре-вкусна храна. Припило му се - появили се най-добри напитки. Помислил си човекът, че всичко това е от демоните - появили се демони.

Изплашил се, че могат да го изядат - те го изяли....2012г. ще е ярко наситен с подобни събития, за това най-добре, ако искате нормално да преживеете този месец, да пиете валериан, почти не се шегувам (валерианът успокоява), защото ако вие помислите нещо от позицията на отрицанието, няма да ви харесат последствията. Както казвал един боксьор, когато му казвали: “Ей сега ще ти дам аз на теб!”, той отговарял: “Получаванито няма да ме измъчи!”. Най - добре през февруари 2012г. Да наблюдавате усещанията си и да действате от позиция на СЪСТОЯНИЕТО.

И най-добре да сте много бавни. Ето на флегматиците ще им бъде добре, те докато проанализират, докато им дойде някаква мисъл, докато я дефинират, докато разберат трябва ли им това и...2012г. вече свършила! Холериците трябва да бъдат много внимателни, т.е. да спазват техника за безопасност. През февруари, всички холерици, които искат да оцелеят - станете “спокойни холерици”! Почнете да спортувате, почнете да правите така, че много да се изморявате, но от бъдене в СЪСТОЯНИЕ.

Февруари месец - това е действие от СЪСТОЯНИЕ, както и цялата 2012г., но той е началното, за това и най- ярък. Големите събития, могат да започнат, именно от началото на февруари.

После вече няма да има време, за молби ”ама извинете, не се подготвих, може ли още веднъж да започна!?” Някой хора интензивно ще ви объркват заради вашето добро. Знайте, че те са ви пратени от вашето подсъзнание, ако вие направите всичко добре, т.е, ако ви задушават, потъпкват, отнемат работата, имате здравословен проблем, вие да бъдете благодарен. Не е лесно, но помнете, че ще бъдете възнаграден стократно! Трябва да сте благодарен, това работи за бъдещето.

През февруари, ще ви помоля, да стоите далеч от празнодумците, празните приказки и говоренето за миналото водят до остаряване и умиране, при това с огромна скорост, може да остареете за един ден. За това, ако искате да сте в младостта, се постарайте да слушате само себе си, без да се съобразявате с това какво казват другите, при което ще се опитват да ви притискат, да правите не това, което чувствате от позиция на СЪСТОЯНИЕТО.

Прибързаността е изпитание. Вас ще ви напрягат, но не бързайте, а слушайте себе си. Прибързаността изсмуква от бъдещето. През това време цялата енергийна система трансформира вашата 2012г., та през февруари се опитайте да вземете успешно всички изпити, за 2012г.


МАРТ

Март това е месецът на загубите. Отива си ненужното, но ще ви се струва, че идва краят на всичко. Каквото и да правиш, всичко си отива, нищо да не правиш, то пак си отива. Запомнете, отнема се всичко което е излишно, пълнеж. В личните отношения въобще всичко ще си застане на мястото.

И така през март ще си отиде всичко излишно. И това, за което не сте готов, или това което сте придобили, но нямате сила (енергия), за него месец Март, това е като ”нека това, което е мое, да остане!” И хоп - взимат ви всичко - интересите, хобито, които на се ваши, тъкмо заради вас, заради новия ви живот. Много е важно да благодарите, за това, без да обръщате внимание, че може да изглеждате ненормален.


АПРИЛ

През Март си отиде всичко излишно. През Април печелите новото, при това печалбата е такава, че ще идват много предложения. Не взимайте всички. Вземете толкова, колкото можете. Защото, ако не успеете да реагирате, няма да го вземете. За това месец април се отнася за това, което ще се случва и, ако нещо не сте успели да направите, нещо не се е получило, зарежете и чакайте следващото.

Месец април ще е месецът на тоталния наплив на възможности.Реализацията ще е почти невъзможна, освен при тези, които са много спокойни и успеят да вземат бързи решения, от позиция на СЪСТОЯНИЕТО. Предложения ще има страшно много, но е необходимо, да послушате себе си.


МАЙ

Месец Май е проверка на стабилността.Когато от всички страни, ще проверяват, какъв сте вие такъв. И за да разбирате, ще ви се струва, че всичко е истинско, но всъщност проверките ще са илюзорни.

Представете си, че сте в чужбина и си изгубвате паспорта. Започва акция “проверка на стабилността”. Проверката ще е в това “какво ще мислите, като загубите паспорта.” А после се оказва, че паспорта ви е на табуретката, как не съм го видял?

През Май ще има ето такива проверки, които ще ви се струват след това като “ да му се не види, така се изнервих!”, но да се изнервяте ще имате възможност, след това, ще ви кажа през кой месец - октомври, понеже той ще е резултатът от това, което става през Май. При това Май, ще е раздразнение по всякакъв възможен начин, тогава даже не валериан трябва да пиете, а да изпаднете като в летаргия, транс, в който да реагирате с благодарност, за това което не се получава, да приемете, че всичко е от Бога и е само проверка.Проверките ще са изумителни, заради което ще ви е срам, от това как сте постъпили или помислили. Най-голямата проверка, това е месец Май, когато сякаш ви се дават само неприятности, а вие трябва, да реагирате правилно, да не съжалявате, а да благодарите. Да, аз така постъпих, приемам ситуацията и съм съгласен да я променя, да взимам решения не под натиска на страха и категоричността, а да приемам (нещата такива, каквито са - бел. на пр.). Загубих си паспорта - значи оставам тук, няма нищо странно, след три години, ще получа гражданство, или ще ида в посолството за справка и т.п. Спокойно, без обвинения, с благодарност, с приемане.


ЮНИ

Юни месец най-необходимото- това е ЛЮБОВТА, състоянието на УДОВОЛСТВИЕ.
- почивка, но ако успеете правилно да реагирате на някакви знаци. Почивайте, но бъдете много внимателни. Имайте адекватна реакция. Юни може да бъде много лек, ако вече сте професионалист по вземане на решения от позиция на СЪСТОЯНИЕТО т.е., да действате от позиция на състояние, а не от позиция разум.


ЮЛИ

Юли месец - това е ускорение на всички процеси. Дори не сте успял да помислите, а събитията се случват, може позитивни, може негативни, но по отношение не на мисълта, а на СЪСТОЯНИЕТО. Когато вие дори не сте помислили за това, а то става спрямо вашето СЪСТОЯНИЕ. Затова най-добре е през юли, да сте по инерция позитивни, съзидателни. Защото всичко ще става сякаш сте вълшебник, чувствате се добре, виждате само доброто във всичко, така както, когато във всичко търсите любов - тя започва да извира от всякъде. По никакъв начин не мислете “…, че за какво ми е толкова много щастие”, защото веднага ще ви бъде отнето! Трябва да казвате:”А имате ли повече?”


АВГУСТ

Август - отново изпит, при това за оцеляване. И при някой възниква въпросът : живот или смърт? Почти не се шегувам! За да разберете, изпит за оцеляване е когато претърпиш корабокрушение, не да стискаш куфара, със скъпия коняк, ценната посуда и да плуваш към брега. Не, вие ще си спечелите и купите отново това, хвърлете го, т.е. действайте адекватно. Август, това е избор на най-важното, на на щастието,. Това е реализация на всичко, което въобще може да бъде в живота.


СЕПТЕМВРИ

Септември е почивка, именно почивка, когато не ви проверяват, когато, ако вие за всичко благодарите, всичко ви се случва спокойно, деликатно, хубаво, с лекота, комфортно, уютно,. Това е най - лекият месец, понеже през октомври ще питате “ ама защо?”- ами заради месец май!


ОКТОМВРИ

Октомври, той ви е заради май. Всичко не хубаво, което сте си мислили, ще се върне умножено неколкократно с тези мисли, които сте имали през месец май. Ако нещо сте замислили за октомври, през май вече е трябвало да благодарите, за това, което искате за октомври, защото ще ви се наложи с него и да минете. През октомври просто трябва да се настроите и да живеете. Понеже нищо не става, трябва просто да сте в състояние “хубаво” , когато нещо се случи, защото тогава разбиране, за справедливост няма да има, ще има само разбиране.


НОЕМВРИ

Тези, които преминат през всички изпитания и запазят “добре съм” в себе си, ще започне процес на израстване, при това израстване във всяко отношение - здраве, реализация, социум, заемана длъжност, промяна в личния живот, структурата на физеологията, енергийната система, т.е. пълно пренастройване на организма. Т.е., заради това, че сте минали изпита, вас ви структурират, хармонизират и вече сте готови за живота.


ДЕКЕМВРИ

През декември отново проверка, при това такава “сега е последният щрих”, т.е. “до сега е станало еди какво си, а сега през декември - в резюме цялата година”, но тук ще има награда, ако преминете през всичко успешно. Ако не успеете, ще има наказателни кръгове, като при биа тлона, така или иначе ще ви се наложи всичко отново да доизпипате. При това, не се ядосвайте на съдбата, а бъдете благодарен.


ЯНУАРИ 2013Г.

Януари е подготовка, за 2013г.. Ще ви вземат това, което не ви е необходимо, и ще ви дават това, което ви е необходимо, при това ще отпадат способности и интереси, които не са ви необходими, ще се появяват нови хобита, нови приятели, нови посоки, нови желания, нова дейност (работа). И вие просто ще работите и взаимодействате с това. Януари е поръчката за 2013г. 2013г. Е годи на на щастието,. Това е реализация на всичко, което въобще може да бъде в живота.


______Виктор Козарев

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov