НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Апр 20, 2024 10:48 am Вижте мненията без отговор
Атмосфера, аура и проницаемост
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 20, 2012 5:45 pm
МнениеЗаглавие : Атмосфера, аура и проницаемост
Отговорете с цитат

Неотдавна беше съобщено, че са открити особени пролуки в магнитното поле на земята, непознати до този момент и наречени “скрити портали” от техния откривател Джак Скъдер. Дали ги е имало тези “портали” преди или те са се появили отскоро, това още е неизвестно, но откритието навява и други мисли. Като например тази, че те биха могли да се образуват вследствие една трайна междупланетна конфигурация - Уран квадрат Плутон - която като астрологична формула точно съответства на такъв процес. Във всеки случай това скоро може да се разбере.

От 31 юли до към 16 август 2012 година същата планетарна конфигурация ще отбележи един от поредните си пикове във влиянието си в посока увеличаване проницаемостта на земната атмосфера и на земното магнитно поле спрямо проникващата радиация през последните и през идните няколко години. А подобно нещо е имало и в промеждутъка 1930-34 година. Но за всичко това - по-късно. А сега нека видим как стоят нещата малко по-отдалече:

Сатурн е последната по отдалеченост планета, видима с просто око. И не случайно - тя представя границата между света на видимото и света на невидимото. Тъй че: от Земя до Сатурн включително, кръжат планетите, чиито енергийни съответствия “отговарят” за света на формите, ще рече - за видимите неща. Макар, че и видимото има своята невидима компонента - собственото излъчване. А няма нещо - и от живата, и от тъй наречената нежива материя - което да не излъчва в пространството около себе си, а и доста по-надалече, на своя специфична честота. И по този начин - да предупреждава за своето съществуване.

А от Сатурн нататък, до самата периферия на Слънчевата система, кръжат трите най-отдалечени планети - Уран, Нептун и Плутон. Същите, които заедно представят ( и управляват) света на еманациите, в Кабала наричан и свят Ацилут. В този свят форми и видимост няма, има излъчване, въздух и пространство. Макар че всичко невидимо, при определени обстоятелства, може да приема и съвсем видими и осезаеми форми. В крайна сметка, енергиите на тези три планети са главните компоненти в невидимата обвивка на земята - земната атмосфера и земното магнитно поле. Но така също - и в невидимата обвивка на човека, наречена аура. И това е така, защото двете обвивки - и на човекът, и на земята - са създадени по един и същи Модел.

И в двете обвивки Уран има информационни, разузнавателни и защитни функции. Той е първият разузнавателен пост у човека, който предупреждава: “това тук е приятелско, ще го пуснем да влезе, а онова там е неприятелско, ще го спрем. Това излъчване ти помага, зарежда те с енергия, а другото ти създава дисбаланс, действа разрушително върху твоето тяло, върху психиката и личността ти и затова ще го стопираме”. И в същото време, той взема и други защитни мерки, вкарвайки в главата на човека съответни мисли за одобрение и неодобрение, за съгласие и несъгласие, за сприятеляване и съдружие или за отказ от тях. Нещо подобно прави Уран и по отношение на земята, посредством земното магнитно поле и земната атмосфера, като възпира слънчевия вятър и опасните за живота ултравиолетови лъчи тип В и С и същевременно - пропуска полезните.

Нептун пък е най-чувствителната антена в човека, която го свързва с всичко най-фино и възвишено. Благодарение на тази “антена” той усеща и най-слабите трептения, а света - като единен и цялостен. Нептун действа отвън-навътре, ще рече: той е входен портал. И когато този “портал” е широко отворен и добре укрепен, през него влизат само най-фините енергии - посланията и посланиците на Господ. А такъв човек винаги е изпълнен с вдъхновение, с радост, поезия и любов! Но когато този “портал” е широко отворен, но не добре укрепен, през него нахлуват много низши духове и разрушителни енергии, та човек става силно податлив на алкохолизъм и наркотици, на всевъзможни внушения, илюзии и хаос. По отношение околоземието пък, Нептун е безкрайното околоземно и междузвездно пространство (етер), в което се разпространяват вълните, чрез които небесните тела се свързват и Вселената функционира като единна.

А какво е Плутон? Той представя най-външния слой от аурата на човека, чийто обсег, в зависимост от ситуацията, може да се увеличи многократно - до десетки метри. Чрез него той оказва влияние на околния свят и на другите хора, прониквайки отвъд техните аури. Например когато мъж погледне момиче малко по настойчиво и то се изчерви, нейната аура е вече проникната и съвъкуплението - извършено. Макар и на едно друго ниво. Но оттам до физическото проникване и съвъкупляване пътят не е много дълъг. Това е енергията на Плутон. Тя се проявява и при всеки лечител, който лекува от разстояние. Проявява се и при хипнозата, при всяко урочасване, омагьосване и прочее.

Главните разлики тук са в целите - дали за помощ или за злонамереност се проявява тя. А усещането за обсебване и липса на собствена воля е най-сигурният белег за злонамерено проникване. Повечето съвременни “гур-овци”, особено през настоящата 2012 година, действат по втория начин. Но Плутон не е само агресор, той има и защитни функции - той е и невидимата армия на човек, която влиза в сражение с всеки невидим агресор отвън. А кои хора са най-уязвими от такъв агресор? Чувствителните и страстните, независимо към какво - тези, които лесно се изчервяват и лесно се разтреперват от страст. А по отношение на земята и нейната “аура”, Плутон управлява земното магнитно поле, но така също - и всички лъчи, с голяма енергия и проникваща мощ, които нахлуват от космоса към земята. В този смисъл плутонианската енергия е както щит, тъй също и голяма заплаха за земята и за живота на нея.

А какво става, ако между силите, управлявани от Уран - от една страна, и силите, управлявани от Плутон - от друга, настъпи траен конфликт, както става при квадрата помежду им? Стават много драматични неща, но най-важното от тях е: повишена проницаемост на човешката аура. И повишена проницаемост на атмосферата и магнитосферата на земята. А сборният резултат от това е, че в много отношения хората стават беззащитни спрямо невидимите проникващи лъчи, нахлуващи и от космоса, и от другите хора, и от какво ли още не. А това може да е опасно - както за физическото здраве, тъй и за психическото, а тъй също и за личността. На физическо ниво пада имунитетът, на психическо пада прагът на психическата устойчивост, а на личностно ниво границите на самоличността започват да се размиват, та човек лесно попада под нечие влияние отвън.

Как може да се разбере дали е опасно всичко това за конкретен човек? Ако в промеждутъка 31 юли -16 август той получи поне един от изредените по-долу симптоми, нужни са значи спешни мерки за укрепване “пропускателния режим” на аурата. А такива ефикасни мерки има. Какви симптоми?

Упорито главоболие и безспокойство.
Възпалителен процес в матката.
Възпалителен процес в женските гърди.
Възпалителен процес в полова система и при двата пола.
Усещане за подуване на корем или болки в стомах.
Голямо и необяснимо нервно напрежение и безсъние.
Страх и паника.
Усещане за остър дискомфорт в обкръжението на повече хора.
Състояние на силна и трайна обида.
Чувство за обсебеност и блокиране на собствената воля.
Остри алергични реакции от всякакъв вид.
Сексуално насилие.
Силно пристрастяване към нещо.
Липса на способност за съсредоточаване.
Честа и непредсказуема смяна на сексуалния партньор.



Много е вероятно съответният симптом от изброените по-горе да го е имало и отпреди, а в посочения период само да се изостри. Но това също е индикация. Тук е нужно и специално внимание за родените между 1962 и 1970 година, както и за родените между 6 и 12 септември от всички години. А така също и за всички онези, при които се проявяват няколко от описаните по-горе симптоми.

Какви мерки може да вземе човек за укрепване “пропускателния режим” на своята аура и по този начин - да намали рязко своята уязвимост от невидима външна агресия от всякакво естество? Като се зарежда регулярно с планетните енергии на Уран, Нептун и Плутон. Как?

За зареждане с енергията на Нептун ще е много улеснен, тъй като от известно време насам тази планета преминава през собствения знак Риби и ще преминава още 12 години. Ще рече: входният портал вече е отворен преди всичко за най-фини енергии - за посланията и “посланиците” на Господ. За същото време много невярващи хора ще станат вярващи. Тук има много възможности и всеки може да намери своята - чрез молитва, чрез медитация, мистични преживявания, чрез контакт с красотата и изкуството, чрез слушане на музика, която извисява, чрез танц, който извисява, чрез любов и романтика, чрез контакт с природата. В природни условия, нептуновата енергия е най-много там, където има извори, или бистри ручеи, реки и езера.

А това може да е само в планините. Може и да е и покрай морето, но далече от курортни зони и населени места - там, където водата е чиста, а брегът - неосквернен. Нептуновата енергия е твърде изобилна и през първата една шеста част на деня. Разделя се времето от изгрева до залеза на слънцето на 6 равни части, та първата част. Ако през тази първа част човек се намира в гора, в парк, в планина или на брега на море и се излага на лъчите на слънцето, зареждането става от само себе си и най-лесно. Ако пък тогава се съчетаят няколко метода - още по-добре. А всъщност нептуновата енергия е навсякъде, където човек получава вдъхновение. Подкрепящи нептуновата енергия храни, хранителни добавки и растения са оризът и водораслите спирулина, афа и хлорела.

А как да зареждаме своята аура с енергията на Уран, най-отговорна за биологичната и личностната ни защита? А това е максимално нужно, предвид обстоятелството, че тъкмо тя е и ще е най-силно блокирана от действието на плутоновите (проникващите) енергии, вследствие квадрата Уран-Плутон. Ето накратко някои от начините: най-напред ни е нужна повече свобода и повече кураж за да бъдем себе си. И да не подражаваме на чужди модели и примери, нямащи нищо общо с нас самите. Нужно ни е и повече желание и време да открием своите най-същностни качества, ще рече - и собствената мисия тук на земята.

А после - и повече сила и характер, за да я следваме. Нужни са ни и истински приятели, сред които да няма нужда да се преструваме на такива, каквито не сме.
В природата ураничната енергия е в най-големи количества в планините, особено високите, а така също и на островите, но рядко населените. В рамките на деня, тази енергия е най-изобилна през втората една шеста част на деня, считано от изгрев до залез. Това е времето, за което Слънце преминава през тъй наречения дом 11 по Плацидус. За София, за датата 25.07.2012 г, например, това е времето между 8:44 - 11:08 ч.

А за същата дата за Варна е с 19 минути по-напред - от 8:25 до 10:49 ч. С времето, обаче тези интервали се изместват и променят по дължина, така че периодично е нужно да се правят корекции. Но точно тогава е най-добре да се излага гърбът на слънце - заради гръбначният стълб. Защото най-вече на него е нужна много слънчева енергия от този тип. Хубаво би било да се притежава и планински кристал. Както и препарати от билката Златен корен (Розова родиола), която расте по високите планини.

А какво да правим с енергията на Плутон? Тази енергия управлява нашите инстинкти и страсти, включително и секса, които са нашите буйни коне, теглещи колесницата на живота ни. Но тези “коне” трябва да ги държим извънредно здраво за юздите, иначе непременно ще скочим заедно с тях в някоя пропаст. Плутон управлява и ядрото на земята, както и ядрото на атома, следователно - и ядрената енергия и проникващата радиация.

А така също - и всички подземни стихии. А в човека - и повечето негови способности, изглеждащи свръхестествени. Нестинарството и някои други традиционни наши обичаи и мистерии с огън и състояния на транс се занимават имено с плутоновите енергии. Но забележете: нестинарят влиза в огъня с икона в ръце и с молитва на уста. Ще рече: там той поверява “юздите и конете” на Господ, защото знае какви опасни стихии се отключват.

За разлика от повечето днешни експериментатори, които не знаят това. Те не знаят че си играят с огън, но непременно ще научат - след като се опарят по-сериозно. Особено що се отнася до внасящите тибетски, индийски, както и други плутониански ритуали от чужди култури, предизвикващи най-ожесточена война - и с териториалния, и с националния егрегор. Тъй че за да се занимаваш с плутонианските енергии е нужно да си изключително мъдър, набожен и вярващ човек, а не само да се правиш на такъв. Поради същото на този етап в България тези занимания са твърде опасни. Щото насреща си хората ще имат много мощна, невидима и агресивна енергия, с необикновена проникваща способност, та вместо нейни господари, най-лесно и най-често ще стават нейни жертви.

Тъй че на този етап е нужно не толкова да се зареждаме с плутонианска енергия, колкото да бъдем много внимателни, когато я използваме. Особено през следващите 3-4 години. Защото най-вече тя е, която ще атакува и пробива аурите на хората и може да ги унищожи - и в преносен, и в най-директен смисъл. Мюсюлманите, чиято цивилизация е под управлението на Скорпион, с владетел Плутон, най-добре са разбрали това. Затова в традициите си те са въвели изключително строги норми на религиозна основа, с цел предпазване от плутонианските енергии.

Една от тях например се проявява чрез голямото охраняване на жената от вътрешни изкушения и външни посегателства, дори само с поглед. А знаете ли какво става, когато едно момиче с гол пъп, фокусира много мъжки погледи върху този пъп? Стават страшни неща, но то ще ги разбере тези неща години по-късно. Ако е по-умно. А един от главните методи за предпазване от агресията на плутоновите енергии, е сексуалното въздържание извън трайната връзка. И тъй като най-често в природата на мъжа е не да се въздържа, това ляга главно на плещите на жената. Ще рече: някога е било по-лесно - голяма част от този товар са поемали родителите и традициите. Но така или иначе, през следващите 3-4 години човечеството отново ще поумнее. Защото отново ще открие онова, което са открили неговите предци преди хилядолетия: че слободията в сексуалните отношения води до гибел. И обща, и индивидуална гибел.

Все пак един от най-важните и най-древни методи за зареждане с плутонианска енергия са танците, в които се влагат много страст и енергия. И особено танците, основани на местния, традиционен фолклор. А през следващите 3-4 години само такива ще са безопасни. Защо? Защото при войната между егрегорите, която вече се води и ще се води по целия свят за времето на споменатата небесна конфигурация, териториалните и национални егрегори ще дават най-голяма опора, стабилност и безопасност на местните хора. За разлика от всички други танци, дошли от далечни земи и чужди култури, в които пак се влага страст и енергия, но те, повече или по-малко, ще действат разрушително. Тъй че въпрос на оцеляване ще е за всеки народ бързо да създаде поне един нов, модерен и популярен танц, но върху основата и ритмиката на собствения фолклор.

Има още доста методи за укрепване на аурата и на човека: плуване, хладки душове, спорт за удоволствие, ци-гун, йога, паневритмия…. като последната е особено подходяща за хора с духовна нагласа. Но има и един най-обикновен, но не по-малко ефикасен метод: разходка сред дървета. Тази разходка може да става в гора, в парк, в овощна градина… Защо е толкова добър този метод? Защото дърветата също притежават аури и с човешките аури те влизат във взаимодействие за взаимна подкрепа. Не случайно друидите са ги почитали като божества. Не случайно любители на природата у нас, ги боли за всяко отсечено дърво и правят протести и демонстрации срещу другите, които са се откъснали от естеството си. В крайна сметка, за разумният човек начинът да живее разумно е в това да следи ритъма и танца на Небето със Земята и да пристъпва в унисон с техните стъпки.


Източник: tayni.net

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov