НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 6:11 pm Вижте мненията без отговор
Квантов Преход. Какво да се прави?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 14, 2012 10:44 pm
МнениеЗаглавие : Квантов Преход. Какво да се прави?
Отговорете с цитат

Времето за спорене изтича, пък полза от тях нямаше никаква, нали който Вярва –не спори. Остана още съвсем малко време до момента, когато вече никой няма да има съмнения. В тази статия ще разкажем не за това, че ще има Квантов преход, а какво трябва да се прави преди него и как да се подготвим за това, което ще се случи след това.

Въпросът е в това: На кого да вярвате или да не вярвате ВИЕ, Уважаеми читателю. Написаното по-долу е за тези, които умеят да вярват в себе си.

По какво се различват коренно: това което Е , от това което ЩЕ БЪДЕ ? В това, че сега мислите и емoциите на хората , даже най-близките , са скрити под покривало. Това, което ще се открие практически моментално, в повечето хора ще предизвика не шок, а хаос.

ПОМИСЛЕТЕ – неочаквано за себе си, човек започва да ВИЖДА и ЧУВСТВА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ХОРА, за които в този момент мисли и които мислят за него, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАТ ТЕ !

Само че с малка разлика : съвсем не това, което всеки се опитва да скрие чрез думи или с маска на лицето, а ИСТИНСКИТЕ , РЕАЛНИ МИСЛИ ! Може да сте на 100% сигурни – за тези, които не са държали особено на ИСТИНАТА досега, ще има мнооооооожество изненади.

Това може да се приеме и като фантастичен сюжет, но е и лесно да се провери.

МАТЕРИАЛНИЯТ свят е школа за излизане в огромния ДУХОВЕН свят. Коренната разлика между двата свята е в наличието на карма , липсваща в Духовния свят.

Защо я няма там? Защото СЪ-знателните субекти не нарушават законите – всяко нарушение в Духовния свят води до саморазрушение. За да се подготви СЪ-занието за живот на това ниво на Мирозданието, трябва да се живее ЧЕСТНО – което значи АБСОЛЮТНА ОТКРИТОСТ. Ето защо всички всички мисли и контакти стават всеобщо достояние.



Хората постъпват в Университет, където трябва да се научат:

1. Да уважават и Обичат Законите на Пространството.
2. Да имат пълен контрол върху себе си.
Едва тогава могат да преминат в Духовния свят.

Къде е главният проблем? Съвсем не в това, че докорошните „приятели” ще се превърнат в завистници и неприятели, а жената ще се окаже не толкова отстъпчива и мила в действителност. Имайки достатъчно опит за предателствата, това може да се преживее. Но следния сценарий е по-сложен за преживяване:

Сюрприз номер 1: Изведнаж хората ще започнат да виждат скритите досега връзки, емоции и мисли на всеки, за когото си помислят и който си мисли за тях , даже от хиляди колометри. В това време хората ще се намират в различни места и нито един бункер няма да помогне срещу това откритие. В преобладаващо болшинство поради предварителното неверие във всичко това, ще започне панически страх .

Сюрприз номер 2: Работата е там , че освен връзките, мислите и емоциите на другите, хората ще видят тези, които досега не само не са виждали, но са отричали, както и заминалите си от този свят по-рано.

Не на всеки е писано да види носорог. който се оказва, че е живял в нашето оbкръжение и да не се подмокри.A ще има и още по-изумителни картинки. В пъти...

Сюрприз номер 3: Как постъпва кучето, носорога, скунсът, виждайки пред себс си непознат, тресящ се от страх? Реагира на страха като на слабост и потенциална агресия , и напада.

Сюрприз номер 4: В момента, когато страха стане тотален, настъпва агресивната реакция. Нали агресията е винаги следствие от страха в човека. Ако изведъж паралелно се установи връзка с някого, който си е помислил за този Нещастник, или самият той си е помислил за някого, то какво ще види и почувства този НЯКОГО в този момент? Смес на Страх с Агресия.

А този Познат не е искал да се Учи, да Вярва и си прави съоветните изводи проявени чрез страха. Но се оказва , че в този момент той се вклинва в конферентната връзка на Нещастника с носорога и неговата агресия се приема от носорога.След което може някой от тях да успее да извика на помощ майка си, друг - някой познат полицай, и ще тръгне ударната вълна да се разраства, и ще бушува, докато не се изчерпа енергията й или не настане закономерният финал. Всекиму – неговият. Всеки удар, даже с камшик - е енергетическо поражение. Ако нямaше енергия, камшикът щеше да си стои на мястото. Погледнете клиповете с безконтактен бой –това и ще става.

Сюрприз номер 5: Вълните на страха и агресията са също така заразни, кактои вирусът на грипа. Абсолютно всичко в Пространството има свой неповторим спектър от честоти – също и вирусът, страхът, агресията, гордостта...Не всичко се поддава на заразяване-само това, което е в същия честотен диапазон. Когато в страната, на планетата рязко нарастне Вълнатана СТРАХА, не всеки ще може да издържи.

ВЯРВАЩИЯТ НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ БОИ, но и да си играе с огъня не бива.
Само че трябва да се разбере : ВЯРА НЕ СЕ ПРОЯВЯВА в думи, в страх пред Бога и в идолопоклонничество. ВЯРАТА се проявява в СЪЗНАНИЕТО.

Друга тема са самоубийствата. За тези,които не са наясно: преждевременната физическа смърт по собствена инициатива води до задържане в междинните слоеве за цялото време , отпуснато за живот. Все едно Глухоням да се опита без паспорт и билет да проникне в самолет, летящ за САЩ... Нещо подобно на живот до 120 г. в хладилник с празни рафтове...и след това още и още въплъщения.

Всичко в Пространството е Енергия. Енергията съществува чрез Информацията, а Информацията – чрез Енергията. За обработка на Информацията се отдава Енергия. За излъчване на вълните се губи енергия. Ако не се зарежда, aкумулаторът се изтощава бързо. Същото става и сега - бият се докато имат сили. А свършат ли силите, следва смърт на физическото тяло и голям проблем за Душата, тъй като и нейният енергиен запас не е голям.

Днешните хора – емоционални, агресори, завистници, обиждащи, отричащи, горделивци и ненавиждащи – нарушават законите на Пространството и със своето ДНЕШНО поведение градят своето БЪДЕЩО поведение. Нито земетресения, нито цунамита, нито взрив на атомни станции, нито Нибиру - са такава голяма опасност за хората, каквато е ВСЕКИ САМ за СЕБЕ си.

Прекрасни са стиховете на БУДА Шакямуни:

"Живота е страдание.
Страданието може да бъде спряно.
Има начин да се спре страданието."



Кантовият преход ще премине в няколко етапа. За общото рзвитие, а не за да се разбере всичко и да се разшифрова, не е лошо да се прочетат Откровенията на Йоан Богослов и внимателно да се прослуша песента на Денис Майданов "Вечна любов”. Струва ви се смешно? Не се смее този който е „събрал" поне една капка от механизмите и инструментите на Висшия Разум за спасението на хората. Защото той знае – използват се всички възможности за предупреждение на хората! Или какво се получава?- Министерството на извънредните ситуации работи по-добре от БОГА, а ТОЙ – ТОЗИ, на когото се надяват, седи и мълчи?

Няма основания да се надяваме на Квантов скок и последващо спокойствие. Този скок ще се случи. Ще има идруги по-малки – и преди него, и след това . И не ще е толкова приятно, но ще е най-лекото нещо. Скокът ще дойде и ще премине, а носорозите и откритите връзки ще останат и няма да се успокоят скоро. Влезте в кошера, където пчелит са живели досега спокойно исе проверете дали веднага ще се успокоят? Носорозите – също едва ли скоро, няма да е скоро и за този, когото пчелите/носорозите нападнат.


Начини да се спрат страданията

Да се готвим трябваше още от вчера, но ние както винаги започваме от днес.
Трябва да се осъзнае и да се постараем да вникнем, че само НЕверие, емоции, агресия... ще предизвикат катастрофални проблеми за болшинството хора. Постоянно размишлявайки за своето предстоящо поведение, за първите и следващи стъпки, човек си създава алгоритъм за действие. Ако днес той мисли как да се спасява, къде да бяга, къде да вземе бинтове и зеленчуци - всичко ще бъде много безнадеждно.

Мислите, насочени към спокойствие, логически анализ, пълно изключване на емоциите ... щему позволят да остане в неутрално положение и да не привлича към себе си нито носорози, нито тези, които се тресат в див страх и агресия. Вълните на страха се предават на всякакво растояние. Майката чувства своята рожба, както капката в океана чувства какво става в онази част ,от която тя е отделена. Разгледайте филма ” Великата тайна на водата ” и е възможно да излети от главата ви всякакво НЕверие.


Особено внимание - СПОМЕНИТЕ!

При откритите връзки всеки спомен запалва енергия и настройва на видеоконференция с този/тези, за които си спомняш. Този човек/хора ще живеят не с най-добри емоции в това време. Всеки страх, ненавист, агресия - са чувства, насочени не към когото и да е – а към Бог! Казано е – Аз съм Всичко. Постепенно хората ще отвикнат да живеят със спомени и ще разберат колко много нергия те харчат и как силно влияят на съдбата. За начало трябва да се разбере : връщане към миналото във всичките му проявления няма да има. Така ни се иска да се поглезим със спомени от щедра маса в шикозен ресторантс приятел. А ако в този момент, визираният приятел стои пред носорог?...Полезно е да се разбере : слабичък, малък е както ботаникът, така и майсторът на спорта по карате, както декоративната болонка, така и бойното куче...те също имат роднини и приятели.

Ако не се боиш, не си агресивен, не проявяваш емоции, свързани с оценка на другия – никой не напада. Ако си срещнал чупакабара и си решил да я оцениш модно ли е облечена... Всяка оценка априори е лъжа, всяко сравнение е лъжа, а лъжата води до закономерни последствия.

Сюрприз номер 6 Хората са свикнали да не обръщат внимание на последствията и даже изцяло да отричат Кармата или да я пренебрегват. Там, след Квантовия преход, такова нещо няма да има при цялото им желание. И това също е една от методиките за обучение в Универитета ЗЕМЯ: изпит не след първите 9 г. обучение, а всяко полугодие. И по-точно, веднага. По друг начин не може да се научим да не замърсяваме своята Карма и в резултат да не нарушаваме изобщо Законите на Пространството.

Вярата в Единния Бог ще позволи да оживее този, който успее да изключи емоциите. Логиката или интуицията , в повечето случаи при агресия се изключва изцяло. А ако не се изключи, се включва тяхната фалшива съставляваща, която психолози и философи са забравили.


Само ВЯРа работи ВЯРно.



Най-важния защитен фактор е самоподготовката на подсъзнателно ниво:
КАРМА. Колкото по- замърсена е тя,толкова по-тежко ще бъде на човек в продължение на целия квантов преход, а той няма да е една година.Колкото повече са днес в човек болестите и проблемите в различен план, толкова нечиста е кармата му. Зависимостта е право пропорционална. Опитите да се чисти карма с магически процедури или техники са подобни на самоубийство или най-малкото на мазохизъм. Описано е достатъчно добре в статията на Природоведите „ Изчистване на Кармата” в раздела Личен опит. И е допълнено в темите на Facebook и В Контакте в групите „ Природоведы ”.

Изчистването на Съзнанието трябва да започне още сега и да е ежедневно. В допълнение може да се каже: ЧЕСТНАТА помощ на другите в опознаване на законите на Пространството, особеностите на Квантовия преход, ИЗЧИСТВА Кармата, както работата на Съботника изчиства територията, на която живееш.

Ежедневно четене на „ОТКРОВЕНИЯТА към хората на Новия век”. Всеки текст е напоен с кодовете на автора. А четящият ги попива в себе си. ОТКРОВЕНИЯТА не са написаниот Маслов, а са му продиктувани от Бог. Който ежедневно чете Откровенията, се зарежда с кодовете и те му помагат да се настрои към новите условия на Пространството.

Настройвайки се към честотата на Бога, настройвате своя приемник на вълната, на която Главния ръководител на Министерството на Извънредните ситуации на ПРОСТРАНСТВОТО ще координира действията на тези, които ВЯРВАТ в НЕГО.

Ежедневното провеждане на техникте съвместно с молитвата, са показани в статията на Природоведите „Техники белые, серые и черные. Техника контроля енергии”.
Ако почувствате неконтролируем стрес , стах или агресия , търсете ликвидационен инструмент в статията „ Стрессы , страхи,агрессия, ненавист...”. Не забравяйте за восъчната свещичка, особено през нощта.

ПОМНЕТЕ: всеки страх, агресия, ненавист, лъжа, завист...много бързо запалват енергиите в човека. Трябва да се научим веднага да излизаме от това състояние. Всеки негатив се връща към нас или чрз загуба на сили, или с енергетичен удар в орган от тялото, или в проблем засягащ насо или семейството ни.

ВЕГЕТАРИАНСТВО. Всяка животинска храна е нискочестотна - от всички животни Човекът е с най-висока честота. Ядейки месо и риба, човек понижава честотата си. Което е недопустимо в условията на Квантовия преход и води до стрес, страх и агресия...тези емоции са нискочестотни. Ниските честоти, както нагледно ни демонстрира Бермудския триъгълник, разрушават не само тялото , но и психиката на човека.

Опитите за повдигане на честотата и енергетиката с наркотици, алкохол, цигари, кафе, шоколад...са енергетична наркомания, чиито последствия ще се проявят веднага след основния скок. Само усъвършенстването на съзнанието няма да даде неблагоприятни реакции и последствия.

Трябва да се пие колкото се може повече чиста вода. Тя измива не само съдовете, но и човека, за разлика от кафето и оцветителите. Колкото и да се струва смешно за непосветения , но водата освен промиване на физическото тяло, настройва на ритъма на Пространството и Висшите тела на човека, и изчиства Кармата. Нали законите на Пространството са универсални.

Всеки трябва сам да вземе решение готов ли е да поведе след себе си другите членове на рода и ще му стигнат ли силите, ако те са тежести на краката му и не желаят сами да правят нищо. Прородоведите по този въпрос нямат право да дават съвети, а само напомнят закона на Аерофлот: кислородната маска слагаш първо на себе си, а после на другия.
Необходимо е да се разбере: Квантовият преход не е Апокалипсис за тези, които действително вярват в Единния Бог.

Да, няма да е най-приятното време, но трябва да се разбере ГЛАВНОТО: през Квантовия преход се изчиства Кармата,макар и чрез известни лишения и страдания. Приказките за нулиране на Кармата чрез техники или магически процедури, са си Приказки. Плюса без минуса не живее. Нулирането на Минуса води до нулиране на ВСИЧКО. Такива са законите на Единното Пространство, които не може да нарушава никой, дори Бог. А по-точно , особено Бог. Ще се наложи кармата да си я отработва всеки. И колкото по-добре се изчисти сега СЪзнанието, толкова по-леко ще е през квантовия преход.

Да се преодолее Квантовия рубеж не означава само физическо оцеляване. А и учредяване на новата Раса с всички роизтичащи от това последствия – горчиви и сладки.Честта да получат такъв опит се пада на неголям брой хора, след като само веднъж на 26 000 г. настпва квантовия преход. Тези, които го преминат с чест, ще станат специалисти от много високо ниво, с вички произтичащи от това преференции. Има смисъл да се постараем. Нали животът в това физическо тяло е само миг в сравнене с вечния живот на Душата.

АЗ ще имам изчистена Карма и постепенно в този живот ше се освободя от страдания и болести – това е токова голяма радост за мен!

Аз ще живея в ново, съвършенно, създадено от Бога общество, а не сред лъжливи политици, продажници и агресори!

Аз ще мога да видя това, което досега не можех – Правдата и Истината!
Нима не е достатъчно?


Източник: Природоведите



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov