НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 12:21 pm Вижте мненията без отговор
Красотата на света - почувствайте я и бъдете себе си
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 12, 2012 6:10 pm
МнениеЗаглавие : Красотата на света - почувствайте я и бъдете себе си
Отговорете с цитат

Когато времето настъпи, всички ще бъдете спокойни и уверени в избора си. Всичко на тази планета търпи развитие и вие сте част от тази промяна. Вие се освобождавате от старите си, натрупани през вековете програми на поведение и осъществявате съвместно с Творческото начало един нов план на развитие, който ще ви преведе през редица сътресения и катаклизми, но изходящата права си заслужава всичко…до най-малкото препятствие, което се е изпречило пред вас в даден момент.

Всичко се променя и придобива съвсем нов облик. Казвам всичко, което предполага и човешките същества. Всяко същество се преобразява в рамките на своя собствен избор и това е така. Останалото е просто въпрос на подробности и преодоляване на различни препятствия, които вашият духовен заряд е преценил, че ви е нужно да преминете.

Няма нищо крайно и в този смисъл няма нищо, което да подхранва страха. Всичко е един безкраен процес на развитие, самоосъществяване и разгръщане на първоначално вложените импулси и дадености за всеки един. Способността ви да се трансформирате е уникално проявление на Творческите потенциали и всичко това ви прави много специални единички от общото поле на творческия заряд.

Освободете се от всички стари, дълбоко вкоренени страхове и оставете нещата да се случват по най-естествения начин. Движението по спирала на еволюцията не поставя никакви ограничения, но това, което ви пречи най-много и спъва движението напред е страхът…във всичките му вариации. Когато разберете, че няма от какво да се страхувате, когато отхвърлите оковите на страха, тогава ще почувствате истинската свобода на Духа, тази, която ви е дадена во веки веков и която премахва всякакви ограничения. Защото ограниченията си ги поставяте сами и така попадате в собствения си капан. Обграждате се с прегради, поддържани единствено от вашите мисли и страхове.

А трябва само да погледнете напред, да измените фокуса на своя поглед и ще останете запленени от красотата и необяснимото с вашия начин на общуване, Пространство на Светлина и Любов… трептящи около вас… това е, което не виждате с помощта на човешките си очи. Почувствайте го със сърцата си. Освободете се от ежеминутните тревожни мисли, чертаещи невъобразими картини в съзнанието ви и се оставете на прекрасните цветове и звуци да изпълнят вътрешното ви пространство.

Картина в цвят и звук... най-прекрасното, което вашето същество може да приеме и да излъчи. Не се напрягайте, просто чувствайте…живейте го и постепенно пред вас ще се разкрие един нов, много по-различен свят. Свят изпълнен с красота и светлина, звук и естествен прилив на Любов..идваща от дълбините на космоса и обгръщаща цялото пространство, за да го преобрази. Пречистваща и освобождаваща..и нищо не искаща…Почувствайте я..преживейте я, бъдете самата Любов! Тогава ще узнаете… Истината за Това, което Е…и ще бъдете истински и свободни… Божествени създания, каквито винаги сте били! Бъдете!

Ари
Източник: spiralata.net

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov