НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 7:43 am Вижте мненията без отговор
Нибиру - в момента не навлиза в системата ни
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 17, 2012 11:44 pm
МнениеЗаглавие : Нибиру - в момента не навлиза в системата ни
Отговорете с цитат

Хипотетичната планета Нибиру е другият често споменаван обект, който се свързва с възможни сериозни промени в Слънчевата система. Редица конспиративни автори разказват, без да посочат реални източници, че древните шумерски астролози споменават тази планета, като я описват с твърде странна, наклонена с голям ъгъл спрямо равнината на еклиптиката орбита и огромен период на ротация спрямо Слънцето – около 3-4000 години.

Ако се подходи сериозно от историческа, астрологична и астрономична гледна точка, дори и да съществува такъв обект, то той би имал сериозно гравитационно влияние върху планетите от Слънчевата система. Всеки астролог или астроном, който има редовна наблюдателна практика с достатъчно съвършен телескоп, имащ система за електронно изчисление и позициониране на наблюдението на планетите в системата ни, би забелязал сериозни отклонения в позициите им, поради навлизане на масивен обект в нашата област от космоса.

Всяка достатъчно добра компютърна програма, изчисляваща небесните обекти, показва точното разположение на планетите. Ако се наблюдава отклонение между реалните позиции на планетите и техните предварително изчислени ефемеридни данни, то само тогава може да се говори за проявата на голяма гравитационна сила, вероятно свързана с масивен астрономичен обект, навлизащ в Слънчевата система.

От моята наблюдателна практика на небето и благодарение на това, че имам възможност да проверявам позициите на планетите както с модерни телескопи, така и с най-съвременни софтуерни продукти, твърдя, че няма отклонения в орбиталните движения на планетите в системата ни и поради тази причина не може да се говори, че нов масивен физически обект под формата на планета навлиза в локалното ни космическо пространство.



Освен това, има специални астрономични инструменти, които чрез лазерни лъчи измерват разстоянието между Земята и Луната с точност до сантиметри. Тези измервателни уреди моментално биха засекли промяна в лунната орбита, което е симптом, че масивен обект навлиза в системата ни и дестабилизира гравитационно Слънчевата система.

Вместо да унижава всяка година учените от Роженската обсерватория с липса на пари и средства, българското правителство може да създаде условия на астрономите от тази най-мощна на Балканите астрономическа обсерватория да си вършат полезната работа и редовно да наблюдава най-малките отклонения на лунната орбита и реалните позиции на планетите в слънчевата система. Така те навреме биха алармирали държавата ни, ако случайно опасен масивен обект (Нибиру, черна дупка, неутронна звезда, кафяво джудже или други непознати обекти със силна гравитация) навлезе в локалния ни Космос.

В интернет пространство регулярно на няколко седмици излиза поредния видео клип, който уж показвал планетата Нибиру. Ту ярък обект наблюдаван от Австралия, ту нещо странно записано от камера на Южния полюс, ту 2-ро Слънце появяващо се до Слънцето по изгрев, ту странни петна около Луната. Всеки човек, който е наблюдавал небето и има възможност да различи планетите от звездите, веднага успява да види, че повечето снимки или показват Юпитер, или Венера, или мираж, или рядкото явление „слънчеви кучета”, или става въпрос за откровен фалшификат.

До сега нито едно видео, което съм гледал (а повярвайте доста съм изгледал...) не можа да ме впечатли и да ми покаже нещо ново. И ако съм честен, не очаквам да се появи такова видео, защото планетите и Луната първо ще усетят Нибиру, ако евентуално тя навлезе в планетната ни система и това моментално ще доведе до промени спрямо предварително изчислените положения на планетите. А както обясних вече, такива отклонения в момента не се наблюдават.

Извод: Планетата Нибиру в момента не навлиза в сисетмата ни, защото планетите са си там, където са си според формули и изчисления, правени преди десителетия. И Дори и да се повяи от нищото и навелзе в Слънчевата система, то това ще се види и усети достатъчно време по-рано.


Филип Филипов, астролог


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Дек 18, 2012 11:20 am; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 18, 2012 6:32 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

О, това е чудесно ... стига да не се крият данни и Нибиру ( или кой дае друг искуствен обект) да няма защитни механизми срещу заичане.
Защото нали не си правим илюзии, че една цивилизация, която има знанията и възможностите да построи една планета, ще се остави да бъде "заловена" отсегашната ни нискоразвита цивилизация?

А и Нибиру отдавна е ДО Земята ... Wink

Луна - искусственный спутник

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 18, 2012 11:37 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Прав си само до някъде, защото ако Нибиру беше наистина близо до Земята това, както сочи и самия Филип Филипов, щеше да се усети/забележи по много начини. Всичко останало просто е драко-илюминатска манипулация на промити мозъци, които отдавна нито функционират, нито желаят да функционират.

Едно човечество, което предпочита да пребивава в измеренията на 2Д - това на Животинското Царство, като снизхожда в него от 3Д, не може да има никаква реална представата за събитията в Живота, независимо от какво естество са те. То просто само вегетира, нищо повече.

Каква по-идеална база за съвършена манипулация от драко-илюминати! Не е винавен този, който яде баницата, а онзи който му я дава. Човечеството нехае за съдбата си и тогава идва "грижовния драко-илюминатски татко" да го спаси, като преди това програмира и дирижира страховити събития от всякакъв вид и род.

Има достатъчно свръх-модерни технологии за целта и те ги използват; дори нещо повече използват само най-елементарната част от тях.

Давам линкове, където това може да се прочете:

Събития протичащи през 2017-2030 год.

Живот на други светове

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 19, 2012 5:19 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Значи Луната не е Небиру ...
Може би, тогава, е нещо като извънземно ООН. Един истински "Вавилон 5". Но заемащ цял кораб-пласнетоид?



=====
Снимка : gap.netcore.fi

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov